Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-28, 09:45   #4381
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Ty tez nie karmisz piersia? Czy pizza nie szkodzi?
karmie, caly czas bez przerwy.
ja nie uwazam diety matki karmiacej wiec czasem pozwalam sobie na takie 'bomby', choc staram sie jesc rozsadnie, ze wzgledu na moja wage.

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 09:48   #4382
FlightlessBird
Zakorzenienie

hej

my już po wizycie po stronie zdrowych dzieci \

usłyszeliśmy, że mała trochę za dużo przybrała bo w ciągu miesiąca 1kg. Szczerze to się zdziwiłam ale doczytałam potem, że faktycznie powinna na tydzien max 225g przybierać

chrypkę na razie obserwujemy, ale prawdopodobnie głos nie może dojść do siebie przez jej codziennie płacze.. Codziennie bowiem już jest prawie normalny, a potem zaczyna tak płakać, że chrypka znów się nasila

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2015-05-28 o 09:49
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 09:50   #4383
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Sylwia mam taki sam skład torby hahaha
A moja Amelka robi się cwana, jojczy w łóżeczku i patrzy na mnie ... Za pierona jej nie wezmę trzeba ją oduczyć wymuszania ulewa mi non stop od poprzedniego jedzenia, dużo ulała.... W jednym momencie polecialob tak że po pieluszce przez szczebelki i na podloge
nie mecz jej. moze potrzebuje tego. dziecko nie placze/jojczy bez powodu.. w ten sposob daje ci znac, ze cie potrzebuje.

no chyba, ze tylko ja mam takie podejscie dla mnie jego dobro jest najwzniejsze, jak placze/marudzi- tule, ponosze- widocznie tego chce za maly jest teraz na oduczanie, nie rozumie tego, ze nie chce go tulic, wziac bo nie.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Sylwia dowiedz sie jak u Was bo Ja chcialam kupi chuste ale ze wzgledu na bioderka na razie rehabilitantka nam zabronila
dzieki za informacje

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Rozumiem. Jednak musisz się poprawić :P
spoko. nie pozbedziecie sie mnie stad tak szybko
dalej tu rzadze

JAŚ

Stary 2015-05-28, 09:52   #4384
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
VIOLKA moja tylko w body spi

ROSI drugie lzej sie rodzi ale trzecie juz nie koniecznie..

no i drugi syn tez chory ..
Nie zawsze. Moja mama miała na odwrót. Pierwsze szybko a z drugim się męczyła. ..

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51557829]Rosario,pisalas moze co ci doradzi w tej poradni laktacyjnej? Czy to przydatna wizyta byla?
cos tam o diecie przy kp mowili?

Ale masz supet organizm! Pewnie wiwcej spalasz niz zjadasz. Mi 2kg zostaly od 3tyg po porodzie i tak sie trzymają.
Mozna dziecka kapac po szczepieniach normalnie?[/QUOTE]
Szczerze mało przydatna... plus że dostałam saszetki do picia na laktacje a dowiedziałam się że butelka to zło i kazała mi go dokarmiac przez strzykawke i rurke jak teściowa to zobaczyła to za łeb się złapała. Aaa smoczek to też wielkie zło! I chciala mnie namówić na wypożyczenie laktatora elektrycznego ze szpitala bo jest o wiele lepszy od ręcznego. Ja słyszałam ze jest na odwrót. No i ogólnie jak ja mogę mm dokarmiac. Dziecko ma mi siedzieć na cycku 24 na dobe i rozkrecac. Taaa z pustego cycka się napije :/ a ja mam full czasu i nic do zrobienia w domu. Miałam przyjść teraz na kontrole ale niech się wali
Cytat:
ROSI centrum zdrowia dziecka
Aaaaaaha
Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Dzien dobry, my pobudki o 5 i 9 strasznie mi szkoda tego mojego malenstwa ze ma ten katarek
Pogoda ladniejsza juz moze sie wybierzemy w koncu na spacerek, a i goscie dzisiaj znowu beda u nas
ojej.. musze isc kawe sobie zrobic bo sie nie obudze..
milego dnia mamcie
Cytat:
ah i Niunia konczy dzisiaj 4 tygodnie
I wzajemnie miłego dnia i :brawo: za 4 tygodnie
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ja osttanio otworzylam z cycem na wierzchu (dobrze ze w staniku)
jak malego karmie to albo bluzka w gore, albo zakladam taka na ramiaczkach i sciagam to ramiaczko odstaniajac piers. tak tez zrobilam- nakarmilam malego, stanik zapielam klik-klik, kurier zadzwonil, odebralam paczke i myslalam czemu on sie tak cieszy dopiero przechodzac obok lustra matka zorientowala sie ze ma wywalonego cyca :/

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

zazdrooszcze ci az sie zastanawiam nad przejsciem na diete, wlasnie ze wzgledu na mpja wage. za duzo sobie pozwalam. a ostatnio to juz sama siebie przechodze. pizza, shorma, kielbasa z grilla :/ waga stoi w miejscu i wydaje mi sie, ze bebech mi wypycha.
Hahaha to ja tak ostatnio zrobiłam ale do okna poszłam tylko u mnie akurat perfidnie cyc na wierzchu karmilam i po karmieniu od razu odbijam a potem nakrywam pierś i tak mi sie po odbiciu zapomniało i poszłam do okna :P Tż poten powiedział że jak ktoś to widział ro pewnie pomyślał że jakąś wariatka z cycem lata

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 09:55   #4385
gossip_girl21
Zakorzenienie

Mała jak widzę że nic jej nie jest tylko tak sobie marudzi bo usnąć sama nie umie, to nie chce jej uczyć ze kweknie i już jestem przy niej albo biorę ja na ręce....dla mnie jej dobro też jest najważniejsze dlatego nie chce jej tego uczyć... Jestem tu sama całymi dniami pomoc tylko wieczorem jak tz wróci z pracy , a muszę obiad zrobić posprzątać i ona nie może się nauczyć ze bd noszona jak bd sobie jojczec... Jak coś nie pasuje to podchodzę daje smoka glaskam całuję itd Ale nie biorę na ręce bez potrzeby...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 09:55   #4386
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

maly pospal 2 godz i wlasnie go slysze z sypialni, idzimey na myjke i przebrac z pizamki
a ja przez ten czas nie zrobilam ni. no - sniadanie zjadlam i ogarnelam wizaz

JAŚ

Stary 2015-05-28, 09:55   #4387
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
hej

usłyszeliśmy, że mała trochę za dużo przybrała bo w ciągu miesiąca 1kg. Szczerze to się zdziwiłam ale doczytałam potem, że faktycznie powinna na tydzien max 225g przybierać

chrypkę na razie obserwujemy, ale prawdopodobnie głos nie może dojść do siebie przez jej codziennie płacze.. Codziennie bowiem już jest prawie normalny, a potem zaczyna tak płakać, że chrypka znów się nasila
Ale kilo w ciągu miesiąca to jest w sam raz przecież. Cobona gada że za dużo

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-28, 09:58   #4388
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Mała jak widzę że nic jej nie jest tylko tak sobie marudzi bo usnąć sama nie umie, to nie chce jej uczyć ze kweknie i już jestem przy niej albo biorę ja na ręce....dla mnie jej dobro też jest najważniejsze dlatego nie chce jej tego uczyć... Jestem tu sama całymi dniami pomoc tylko wieczorem jak tz wróci z pracy , a muszę obiad zrobić posprzątać i ona nie może się nauczyć ze bd noszona jak bd sobie jojczec... Jak coś nie pasuje to podchodzę daje smoka glaskam całuję itd Ale nie biorę na ręce bez potrzeby...
to ja mam zupelnie odwrotnie. mimo, ze tez mam tyle do roboty
kazda z nas chce jak najlepiej dla swojego dobra i robi jak uwaza

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
hej

ale przeciez 225g x 4 tyg (pi razy drzwi) to jest 900g, wiec mniej wiecej kilogram na miesiac. dziwnie ci powiedzieli

JAŚ

Stary 2015-05-28, 10:06   #4389
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
to ja mam zupelnie odwrotnie. mimo, ze tez mam tyle do roboty
kazda z nas chce jak najlepiej dla swojego dobra i robi jak uwaza
Ha ha dokładnie. I ja myślę jak Gossip a i tak robię jak Mała; -)

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Jak tam Dziewuszki?wiosna jest u Was? Bo o letniej pogodzie to chyba wszystkie możemy zapomnieć póki co. ..:-/ Chyba Koperco oddala mi trochę słońca wiec dziękuję :-* - aczkolwiek i tak mi mało bo niepotrzebnie w gratisie do słońca da tez chmurki :-(
Odkąd mi przestali grzać to jest mi non stop zimno :-( - choć ja to taki zimorodek jestem i mi wiecznie zimno i pewnie dlatego też ubieram dużo ma mojego bobasa :-( choć staram się podchodzić zdrowo-rozsadkowo...

Mam pytanko dwa- jedno czy jak pierzecie ubranka dzieci wszystkie kolory razem i dajecie te szmatki z Roska do wyłapywania koloru to nigdy Wam noc nie przyfarbowalo?

I drugie- nie chce ktoś odkupićtanio paczki pampersow firmy pampers 1 ?dorzucę w gratisie wkładki laktacyjne jonson 's ...
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 10:12   #4390
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ha ha dokładnie. I ja myślę jak Gossip a i tak robię jak Mała; -)
Mnie też ciężko tu samej i stąd to też wynika wiem że jak bd robić jak mała to Amelka moment się nauczy i z rąk jej nie wypuszcze.... Już jak tz z pracy wraca i się z nią bawi a ona mnie gdzieś usłyszy z kuchni albo zobaczy to mruczec zaczyna.... Mile to Ale tak być nie może ze nauczy się tylko mnie i noszenia bo zwariuje do reszty.... nie jestem wyridna daje jej tyle ile potrzeba nie uważam by była poszkodowana

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Domima ja wrzucam wszystko razem kolory białe i mi nie farbuje nic .... Bez żadnych szmatek z roska....

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-05-28, 10:12   #4391
violka848
Zakorzenienie

Kurcze u nas buźka dalej zsiana krostkami, co to może być na Wasze oko?ImageUploadedByWizaz Forum1432804332.820262.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-28, 10:16   #4392
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
karmie, caly czas bez przerwy.
ja nie uwazam diety matki karmiacej wiec czasem pozwalam sobie na takie 'bomby', choc staram sie jesc rozsadnie, ze wzgledu na moja wage.
Pięknie. Ja widzę ze tez mam juz trochę dosc tej diety. Zaczynam coraz więcej wprowadzac. I oczywiście robie zle bo 2-3 rzeczy na raz. Ale jak jej cos zaszkodzi to wtedy bede szukac co. Bo ja w koncu zdechne na tej diecie:/
Stary 2015-05-28, 10:16   #4393
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też ciężko tu samej i stąd to też wynika wiem że jak bd robić jak mała to Amelka moment się nauczy i z rąk jej nie wypuszcze.... Już jak tz z pracy wraca i się z nią bawi a ona mnie gdzieś usłyszy z kuchni albo zobaczy to mruczec zaczyna.... Mile to Ale tak być nie może ze nauczy się tylko mnie i noszenia bo zwariuje do reszty.... nie jestem wyridna daje jej tyle ile potrzeba nie uważam by była poszkodowana

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Domima ja wrzucam wszystko razem kolory białe i mi nie farbuje nic .... Bez żadnych szmatek z roska....
Mam podobne podejscie do Ciebie, bardzo ja kocham i chce dla cory jak najlepiej ale ja tez jestem sama ,wiecie, i nie chce jej nauczyc na rekach caly czas bo dom zarosnie syfem a i ja przy okazji. Wiem ze jest malenka ale wydaje mi sie ze dzieci chlona wszystko od razu i ze jak teraz zaczne przyzwyczajac ze jestem na kazde kwekniecie to potem sobie poprostu nie dam rady. Mysle ze robie to dla naszego wspolnego dobra ale owszem zgadzam sie ze kazda mama czuje swoje potrzeby i powinna robic po swojemu. Mysle ze inaczej bym sie z nia obchodzila gdyby mi dawala w "du pe" bo wtedy tonacy brzytwy sie chwyta ale poki co odpukac jest dla mnie aniolem

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 10:17   #4394
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

Ja Cie rozumiem doskonale i sama mam zdanie ze nie należy przyzwyczajać do pewnych zachowań bo w przyszłości to się pos.ramy zwłaszcza jak jesteśmy zdane tylko na siebie- bo faceci. ..hmm. .to znowu długo by tu dyskutować. .. wiemy jak jest. .. ale ja np nie jestem w stanie za długo wytrzymać tego ze mi tak marudzi i to z takim smutkiem i rozzaleniem ze serce mi pęka. . I biorę na ręce utule i znowu do łóżeczka-czy wózka. .. a jak on znowu to ja znowu. .. I tak w kółko aż się przyzwyczai tez do tego ze ja jestem -ale ze po uspokojeniu - go odloze...
Stary 2015-05-28, 10:18   #4395
boleczka93
Zakorzenienie

Domima ja tez wrzucam wszystko na raz i tez bez zadnych szmatek i tez mi nic nie farbuje :P

Nasza córcia - Nikola
30.04.15

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-28, 10:20   #4396
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Domima ja tez wrzucam wszystko na raz i tez bez zadnych szmatek i tez mi nic nie farbuje
A jak są takie ciemniejsze rzeczy np spodnie? Coś ze niby pod jeans? Bo boje się takich ciemnych z białymi :-( a znowu za mało mam ciemnych żeby pralkę na nie uruchamiać. ..
Stary 2015-05-28, 10:24   #4397
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
A jak są takie ciemniejsze rzeczy np spodnie? Coś ze niby pod jeans? Bo boje się takich ciemnych z białymi :-( a znowu za mało mam ciemnych żeby pralkę na nie uruchamiać. ..
Jak to jest nowe to bym nie wrzucila razem bo faktycznie moze poscic ale jak juz prane kilka razy to bym wrzucila

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-05-28, 10:27   #4398
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
-

Jak tam Dziewuszki?wiosna jest u Was? Bo o letniej pogodzie to chyba wszystkie możemy zapomnieć póki co. ..:-/ Chyba Koperco oddala mi trochę słońca wiec dziękuję :-* - aczkolwiek i tak mi mało bo niepotrzebnie w gratisie do słońca da tez chmurki :-(
Odkąd mi przestali grzać to jest mi non stop zimno :-( - choć ja to taki zimorodek jestem i mi wiecznie zimno i pewnie dlatego też ubieram dużo ma mojego bobasa :-( choć staram się podchodzić zdrowo-rozsadkowo...
u mnie jesien. jak nic.

a i mi zimno dzis. brr...

JAŚ

Stary 2015-05-28, 10:33   #4399
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie jesien. jak nic.

a i mi zimno dzis. brr...
Najgorsze jest to ze za miesiąc będzie już dnia ubywac... :-( jak byłam dzieckiem to pamiętam takie ciepłe wręcz gorące noce w maju, czerwcu. .. a tu kuzwa po 8 gora 10 st w nocy... :-( to jest Niedowiary :-(

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-28, 10:59   #4400
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja piore wszystko razem. Tyle że daje chusteczki zeby sciagaly kolor w razie wu.

.a jakie sa w rosku? Bo zawsze kupowalam w biedrze ale nie ma
Stary 2015-05-28, 11:04   #4401
DomimaZet
Zakorzenienie

O takie tutaj kiedyś dziewczyny polecaly i póki co mnie nie zawiodły - nie wiem jeszcze tylko odnośnie takich ciemnych kolorów :-/
Stary 2015-05-28, 11:08   #4402
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.
Albo mamy skok albo po szczepieniu Marcyska niespokojna ale to bylo we wtorek.. wiec nie wiem juz sama. Poki co udalo mi sie zjesc sniadanie i pranie nastawic, teraz na mnie lezy i jak zasnie to ide powiesic.
Dostalam termin do CZD na ginekologie na 20 lipca
Ale odlegly termin :/ A co masz robic do tego czasu?

Cytat:
u nas sen od 3-4 to co godzine a w dzien spi po pol gdz, ze dwa razy, czasem trzy. szybko sie regeneruje
Moj ostatnio tez malo spi :/ Wczoraj 2x30minut a przedwczoraj w ogole, bo co usnal to po 2 minutach ryk. I moj tez wymusza i jest bardzo absorbujacy. Ach te starszaki

Cytat:
jak malego karmie to albo bluzka w gore, albo zakladam taka na ramiaczkach i sciagam to ramiaczko odstaniajac piers. tak tez zrobilam- nakarmilam malego, stanik zapielam klik-klik, kurier zadzwonil, odebralam paczke i myslalam czemu on sie tak cieszy dopiero przechodzac obok lustra matka zorientowala sie ze ma wywalonego cyca :/

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

zazdrooszcze ci az sie zastanawiam nad przejsciem na diete, wlasnie ze wzgledu na mpja wage. za duzo sobie pozwalam. a ostatnio to juz sama siebie przechodze. pizza, shorma, kielbasa z grilla :/ waga stoi w miejscu i wydaje mi sie, ze bebech mi wypycha.
Haha teraz sie pewnie nie moze doczekac kiedy znowu bedzie do Ciebie przesylka

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 11:14   #4403
violka848
Zakorzenienie

Spałam do 10 30 dziś juhuu i się wykąpałam, ale nie jadłam jeszcze, zaraz muszę to jakoś wykombinować bo za ponad godzinę jedziemy na bioderka.

Madzixx ja chodzę tylko z torbą Skip hop, bo zawsze w sumie jesteśmy z wózkiem, oprócz wizyt u rodzicow i tu mam wszystko niuńki i swoje

Majka mówisz malować młodej? może żele skoro môwisz że taka wygoda 😜 nie bede oszczędzać na córce hehe

Pavlinecka współczuję wrażeń z porody, ja ze swojej strony cesareczkę mogè polecić 😜

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:

O takie tutaj kiedyś dziewczyny polecaly i póki co mnie nie zawiodły - nie wiem jeszcze tylko odnośnie takich ciemnych kolorów :-/

Ja piorę oddzielnie ciemne jednak bo czerwone tam są i ciemny róż, też mam mało ty h ciuchów i długo się zbierają

REKLAMA
Stary 2015-05-28, 11:15   #4404
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Czy one Ci się trzymały na piersi? Bo u mnie się cos zassac nie mogą
czasem trzymały a czasem nie. Jak nie to smarowałam mlekiem cycka i wtedy się zasysały ładnie

Cytat:

Ja od poniedziałku jestem na diecie bo też żarłam jak świnia
No i ćwiczę, zobaczymy czy będą efekty
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 11:15   #4405
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję w sobie bede w rossmanie to kupię
Stary 2015-05-28, 11:16   #4406
cashmere
Zakorzenienie

My po szczepieniu. Dzis dwa klucia byly. Tak plakalo moje malenstwo Szczepionke rota pieknie wypil Pozniej zasnal i bylismy na zakupach i byl bardzo grzeczny. Syrena wlaczyla sie dopiero w domu, ale byl juz glodny.
Chmury u mnie i jest gorzej niz rano, ale chyba pojdziemy na spacerniak

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 11:20   #4407
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
nie mecz jej. moze potrzebuje tego. dziecko nie placze/jojczy bez powodu.. w ten sposob daje ci znac, ze cie potrzebuje.

no chyba, ze tylko ja mam takie podejscie dla mnie jego dobro jest najwzniejsze, jak placze/marudzi- tule, ponosze- widocznie tego chce za maly jest teraz na oduczanie, nie rozumie tego, ze nie chce go tulic, wziac bo nie.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

dzieki za informacje

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

spoko. nie pozbedziecie sie mnie stad tak szybko
dalej tu rzadze
A wlasnie jak u Jasia bioderka na usg wyszly?ja mam jutro powtorna kontrole, ale widze ze lewe bioderko nadal gorsze :/
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2015-05-28, 11:33   #4408
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
A wlasnie jak u Jasia bioderka na usg wyszly?ja mam jutro powtorna kontrole, ale widze ze lewe bioderko nadal gorsze :/
U nas też lewe.... :/ 2go mam wizytę już u innej doktorki, zobaczymy co ta powie....

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Te bioderka to idzie poznać po fałdkach na nogach jedna powinna być na wysokości drugiej....u nas jednej w ogóle nie ma

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-05-28, 11:41   #4409
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też lewe.... :/ 2go mam wizytę już u innej doktorki, zobaczymy co ta powie....

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Te bioderka to idzie poznać po fałdkach na nogach jedna powinna być na wysokości drugiej....u nas jednej w ogóle nie ma
O az zobaczę jak moja ma
Stary 2015-05-28, 11:46   #4410
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Pavlinecka zobacz tez wagi w biedronce. Bo wyprzedzają "ostatnie sztuki" i duzo towaru jest taniej

A wczoraj byłam i nie zwróciłam uwagi... Lidla mam daleko (40 km ;p) wiec nie zobacze;/ my wróciłyśmy z poradni moja niunia tyje! Jupi! przybrała 200 gram w tydzien. Lekarz mówił, zeby dokarmiać jak dokarmiam, ze tak jest ok. Sama nie wiem, bo dziecię rzeczywiście do butli sie przyzwyczaja bo jak cyc miękki to marudzi. A z drugiej strony jak mam ja głodzić. I kazał w emoliencie kapać, to kupiłam po drodze. Pępek tak ma byc, obserwować czy sie nie babra i tyle. Takze jesteśmy ok ja sie nie ważyłam ;p hehe
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości