|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | |
Kociara
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Tak ale krótki czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
1. Praca w sieciówce to nie jest praca dla każdego. Sama tak pracowałam i u mnie była straszna rotacja pracowników, bo po prostu często hajs nie jest współmierny do wymagań. Mogłabym opowiedzieć o mojej pracy wiele rzeczy, takich smieszno-strasznych, bardziej w strone strasznych. Nie wiem jakie dokładnie wymagania co do pracowników ma LPP, ale orientuje sie w stawkach i... gdybym nie musiała też bym tam nie pracowała. U mnie w sklepie ludzie, którzy musieli pracować wytrzymywali po miesiąc-dwa. 2. U mnie w mieście Mohito miało taki system, że zatrudniało ludzi na "okres próbny" po którym zamiast obiecywanej podwyżki dziekowano za współprace. Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-05-27 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
tuńczyk duńczyk <><
|
Cytat:
Załapałam się na jednorazowe wyjazdy na inwentaryzacje, padałam z nóg, jak się trafiła podła kierownik to i kazała mi jakieś ciężkie regały z akumulatorami podliczać (nie wspomne o tym ze to niebezpieczne), zdecydowanie nie na moją posturę, naprawde mogła mi się stać krzywda. I jeszcze mnie opierniczyła ostro jak poprawiłam wydruk sumujący po pracowniku Tesco, no bo źle policzył a miałam sprawdzać czy się zgadza-nie zgadzało się. Ale miałam też takie fajne kierowniczki, co rozdzielały osoby według wzrostu chociazby i wtedy ja szłam na niskie regały. Mogłabym codziennie układać w sklepie towary, bo lubię symetrię ![]() Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2015-05-27 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednak dla mnie Donczellita jest po prostu piskliwą rozpieszczoną dziewczyną, która nie ma zbyt wiele do powiedzenia i nawet jej kariera w pr może być kiepska biorąc pod uwagę styl oraz sposób wypowiedzi a także zasób słownictwa prezentowany w filmikach. Jestem pewna, że pracując zupełnie inaczej traktowałaby wydatki na 12 parę butów do fitnessu i kolejną bluzkę bo była promocja. Bez znaczenia tutaj jest skąd obecnie czerpie #hajs. ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Biere ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
tuńczyk duńczyk <><
|
co?XD
ej bez kitu 3 ogłoszenia szukamy socjologów w mojej okolicy, czyli jednak wbrew mitom praca dla nich istnieje!!! Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2015-05-27 o 22:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4898 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201705230905 Czas edycji: 2015-05-27 o 22:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
tuńczyk duńczyk <><
|
Wyjeżdzam, ale w sierpniu, też chce zarobić swoje na laptop( zeby nie było- potrzebny.BARDZO.) i te dwa miesiące pracy by na niego wystarczyły. Poza tym im więcej pieniędzy na wyjazd, tym lepiej.
Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2015-05-27 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Spróbuj też w hostessingu, nie zawsze potrzebują z książeczką są grupy na fejsie, mogę Ci polecić jakieś jeśli z okolic Katowic. Jak z Czewy to współczuję, zostaje Ci tylko call center. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 | |
tuńczyk duńczyk <><
|
Cytat:
No i do sierpnia siedziec w domu chyba umre XD E: Hostess u mnie pod dostatek, niestety zawsze szukają z dzień przed ![]() Nike-do Danii. Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2015-05-27 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- To lipa, fakt :/ opiekunka do dzieci też odpada np. ? xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |
now or never
|
Cytat:
wymyłam łazienkę, dokładnie, detergentami dostępnymi w każdym markecie, wysuszyłam - a okna nie mam i póki co problem nie wraca nie zamierzam się kłócić o to kto ma rację, bo sposób u mnie działa ![]() polecam
![]() |
#4907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4908 |
TU i TAM
|
mierzymy choies ;> nigdy nie kupi sobie spodni M, pewnie same xs
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
albo ekspres do kawy sie zepsul
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Rozeznanie
|
Jak nie wstawi do 12 dzwonie na pogotowie . Halo, pogotowie? proszę na YouTube.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Użyszkodniczka
|
Właśnie miałam napisać, że martwię się o Szusz, bo na yt cisza
![]() I niech potem nie gadają, że my takie hejterki bez serca, człowiek siedzi jak na szpilkach i się martwi ![]()
![]() |
#4914 |
Rozeznanie
|
https://youtu.be/URpEZnB_OQw
Czy tylko dla mnie takie akcje są... żenujące? Nie wiem czy to dobre słowo. Nie lubię jak ktoś robi takie głupie miny do kamery. Zachowanie od 3.35. |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Konto usunięte
|
Ok, to teraz napiszę, co ja uważam na temat Doncze.
![]() Cóż, musimy pogodzić się z faktem, że rodzice niektórych osób są zamożni i wydatek typu 20 sportowe buty dla córki w ciągu miesiąca, to pikuś. I nie uważam tego za coś złego - stać ich, to kupują. I nie sądzę, że skoro Doncze nie haruje w call center/knajpie czy drukarni dźwigając ciężkie toboły za psie pieniądze jest mniej zaradna życiowo. Na pewno ma jakieś hajsy z jutuba. Pewnie po prostu chce znaleźć pracę zgodną ze swoim wykształceniem. Ma ten komfort. Ja tam nic do tego nie mam. Nikomu tym krzywdy nie robi. Natomiast odrębną kwestią jest to, że fakt - Doncze jest nieco dziecinna, nie ma zbyt wiele do powiedzenia. Ale nie sądzę, żeby to miało jakiekolwiek powiązania z brakiem pracy. Też uważam, że Szusz doskonale wiedziała, co jest w tej tubie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
tuńczyk duńczyk <><
|
Cytat:
![]() Nie śledzę jej, czasem zerkne i prawda jest że jej kanał to li i jedynie zakupy, lookbook i GRWM. Sprawia wrażenie, że lekką ręką wydaje tę kasę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
tuńczyk duńczyk <><
|
Mnie nie porwały, ale są taaaakie sympatyczne jakoś z ta kamerą, daję suba też, zobaczymy co dalej.
Jakie włosy-świderki, az się zrobiłam głodna :') No i jeszcze- nie mlaszczą, nie poprawiają non stop włosów, nie zacinają się w mówieniu patrząc w podgląd filmiku na swoją twarz, faktycznie są swobodne i non stop się śmieją. ++++++++++ miljon plusuw Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2015-05-28 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Rozeznanie
|
A moim zdaniem jest odwrotnie. Blondynka niektórych filmikach patrzy się w podgląd, przy czym łapie zawiechę, mruga i robi dziubek. Taka zamyślooona i zapatrzona w podgląd... czasem się przejrzy w podlądzie i jeszcze z dziubkiem pokręci głową poooowooooli patrząc w lewo i prawo. Brunetka to widzi i wtedy papla jak torpeda. Ogólnie brunetka wydaje się ok. Dałam w ostatnim filmie łapkę w dół. Ale cóż... nie oglądam często bo w sumie... ni to vlog, ni jakieś informacje.
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Pod nowym filmikiem u Kretki coś sporo łapek w dół. https://youtu.be/jpJ5_qxhFoI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.