|
|
#4651 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Najbardziej skąpy facet- ranking:)
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;51551845]Zaklinają rzeczywistość. Może myślą, że "kłamstwo powtarzane milion razy staje się prawdą". Podziwiam Was dziewczyny, ja nie dałabym tak rady. Długo z nimi byłyście?[/QUOTE]
ja z nim nie byłam wcale, nie byliśmy parą, mam niemal 30 lat, ten o kilka więcej, ale najwyraźniej uznał, że już jestem "klepnięta" i był wielce zaskoczony "zerwaniem", haha. spotykałam się z nim łącznie ze 2 miesiące, spałam ze 3 razy i to był błąd, tzn. chciałam, to się przespałam, nie traktuję tego jako "dania dupy", ale w obliczu jego charakterku, który sobie poskładałam do kupy, to typ zwyczajnie mnie brzydzi. chciał mnie już zapoznać z rodzicami edit, jeszcze coś Wam powiem - część z opisywanych skąpców ma tak, że nie wydaje kasy WCALE, to takie okropne chomiki, ci co to piorą chusteczki jednorazowe i leją wodę strumyczkiem do wiaderka. ten mój delikwent był strasznie niespójny, bo umiał na siebie wydać ogromne kwoty, a później cwaniakować i wobec mnie i wobec siebie. prawdziwy debil. Chodzi o to że umiał jęczeć o złotówkę droższe piwo, potem kupić coś totalnie nieopłacalnego (zaczynałam już kalkulować jak skąpiec ) np drogą kawę i ciastko w bardzo drogim miejscu, a następnie oszczędzać na mnie. Wydaje koszmarne pieniądze na utrzymanie wynajmowanego mieszkania (naprawdę, nie uwierzyłybyście), chodzi na jakieś durne zajęcia typu spa-coś tam-wellness, a ma najtańszy papier toaletowy i narzeka na takie właśnie codzienne drobiazgi. Porażające
Edytowane przez Beciaa86 Czas edycji: 2015-05-27 o 19:24 |
|
|
|
#4652 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
ten wątek jest świetny! Wasze historie wymiatają Moja jest zdecydowanie słabsza, ale co tam... Swego czasu sporo przesiadywałam na czacie i czasem się z kimś umawiałam na spotkanie. Umówiłam się z kolesiem, z którym super mi się rozmawiało. Nie wiedziałam jak wygląda, ale to on nalegał na spotkanie więc poszłam. Już na początku wiedziałam, że to będzie jakiś niewypał. Jedne z pierwszych jego słów brzmiały "No powiedz coś!". Nie potrafił nawet rozkręcić rozmowy. Mega zakompleksiony facet, choć wcześniej miał się za kto wie kogo. Informatyk, całkiem nieźle zarabiający. Poszliśmy do knajpy, pijemy piwo, rozmowa się nie klei... on skończył swoje piwo i widziałam, że tylko czeka aż ja dopiję i się zmywamy. A że ja dosyć długo je dopijałam to on zamówił kolejne. Wtedy ja skończyłam swoje i poszłam do WC. W czasie mojej wizyty w kibelku on wypił CAŁE piwo tak jakby ktoś mu je wlał do gardła. Zapłacił rachunek bez słowa (nie rzucałam się o to bo stwierdziłam, że za jedno piwo może zapłacić skoro to on mnie zaprosił) i odprowadził mnie na autobus. I wtedy się zaczęło... Jak całe spotkanie nie potrafił wydusić z siebie słowa tak wtedy zaczął mnie bombardować smsami. "Straciłem przez Ciebie czas i pieniądze", "Nieraz jak umawiałem się z dziewczynami i za nie płaciłem to chociaż się z nimi całowałem" (WTF?! całus ode mnie jest wart te kilka zł??) itd itp... smsów było mnóstwo! W końcu kazałam mu podać nr konta to mu oddam tą kasę, skoro taki biedny. Myślałam że tego nie zrobi, ale on wysłał mi nr konta Stwierdziłam, że nie będę mu wysyłać pieniędzy bo pozna mój adres a te dane wolałabym ukryć przed psycholem tym bardziej, że zaczał mnie wyzywać od dziwek, k... itd. Całą noc wydzwaniał do mnie co kilka minut a kilka dni później dowiedziałam się, że przeze mnie dostał jakiegoś rozstrojenia nerwowego... Tak się cieszę, że to było jedno i jedyne spotkanie z tym człowiekiem
|
#4653 |
|
Konto usunięte
|
Beciaa86 Rzeczywiście, moje niedopatrzenie
Wybacz, że Cię z nim zeswatałam Zdziwiony, że pogardziłaś idealnym materiałem na faceta![]() Linn13
Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2015-05-27 o 20:10 |
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Ten watek jest super!! Wiecej wiecej !
|
|
|
|
#4655 |
|
Queen Of Darkness
|
Ten wątek przypomina mi mojego wujka, pracuje 30 lat w USA przyjeżdza raz na kilka lat i myśli ze jak powie przez telefon, że dla mnie i mojej mamy przywiezie 100 dolarów(czyli ja 50 mama 50 jest wszystko cacy
![]() ![]() Jak się spotkalismy to zaprosił nas na herbatę to Maka (spotkani po kilku latach i chciał się wprosić na obiad) a potem osmarowuje poza plecami po rodzinieto jedzeniowe rzucanie się to też jego cecha, aż wstyd wyjść, bo wygląda jak wygłodniały menel, żałuje sobie kurtke kupić, i chodzi w takie starej jeszcze kupionej chyba za PRL Już moja mama nie odbiera telefonów od niego, bo to jakiś absurd jest z nim rozmawiać. |
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
Spotykałam się z gościem, który zaprosił mnie jako partnerkę na wesele, on był świadkiem. Pojechaliśmy dzień wcześniej moim samochodem, który zatankował. W dniu wesela, rano, zeszliśmy do restauracji na śniadanie a on: "to zapłać za śniadanie, bo ja zapłaciłem za nocleg". Byłam w takim szoku, że zapłaciłam
![]() Po miesiącu siedzieliśmy z towarzystwem w barze i kombinowali czym się dostaną w pewne miejsce, a on: "To Beata nas może zawieźć, bo ma jeszcze moje paliwo". Nie zawiozłam. Ogólnie całe towarzystwo było tak skąpe wobec siebie, że kiedyś kłócili się o dzbanek piwa, kto ma zapłacić to było mi za nich wstyd, że sama dorzuciłam 50zł, żeby się zamknęli. Innym razem, przy wspólnym rachunku powiedzmy, że miałam zapłacić za siebie 15zł, rzuciłam 20, to już te 5zł było wliczone w resztę rachunku, nie jako napiwek i kelnerka oczywiście profitu nie otrzymała.
|
|
|
|
#4658 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W końcu ciocia powiedziała dość, bo my z kuzynką (córką tej cioci) nic nie zjadłyśmy jeszcze, a kończyła się ta płynna postać gofrów.O laniu 1/4 kubka napoju nam a sobie po całych kilku nie wspominając. No ale jaka mać, taka nać |
|
|
|
|
#4659 |
|
Przyczajenie
|
Ja miałam jeszcze taką "przyjaciółkę" - wiem, że to wątek o facetach, ale to też niezła franca.
Dziewczę faktycznie z biednego domu, zawsze jak się szło ekipą, to trzeba było jej dokładać, żeby też poszła (nikt nie protestował, każdy po złotówce i ma na bilet wstępu np. na koncert), ale dziewczę zaczęło pracę, zarabiało lepiej, niż połowa znajomych, a nawyki pozostały Do historii przejdą już jej krwawe łzy, które leciały strumieniem kiedy błagała o kasę na bilet powrotny ode mnie do domu (inna część kraju), a w galerii połączonej z dworcem "udało jej się" wydostać 250zł na wiatrówkę z Zary, bo przecież u siebie już takiej może nie znajdzie, okazja... przy moim proteście, dlaczego wyłudziła pieniądze na podróż zostałam zakrzyczana płaczliwie, że TO NA CO INNEGO! i tak się skończyła przyjaźń. Trwała 11 lat. Agentka umiała również "radzić sobie" w sklepach, o czym dowiadywałam się stopniowo (jakieś tam przepinanie metek, dokładanie bielizny do opakowania zbiorczego z innych opakowań), a ona sama do dorosłego wieku (teraz ma 28) pozostała tą, która częstuje kogoś Z RĘKI, jak w podstawówce...niektórym nawyki pozostają na całe życie, ale można to na chama usprawiedliwić jej bardzo trudnym dzieciństwem. W przypadku amanta nie można ciekawe czy teraz dławi się jakimiś pierogami za czyjeś pieniądze |
|
|
|
#4660 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#4661 |
|
Przyczajenie
|
Też miałam nieprzyjemność umawiać się ze skąpcem, choć widzę, że nie był jeszcze taki najgorszy
![]() - pierwsza rzecz, która mnie zdziwiła to powiedzenie mi, że gdzieś tam po mnie pojechał/zawiózł a to KOSZTUJE! (ja studiowałam, on pracował i zarabiał tak ok. 5000zł) i nie doceniam jak mi dobrze... no cóż, może miał rację. - potem były teksty że on mi będzie kupował bieliznę. Ponieważ jestem niewymiarowa ciężko mi dobrać dobry biustonosz, siłą rzeczy musiałam przy tym być. Koniec końców miał być to prezent na gwiazdkę, z jakiegoś powodu postanowiliśmy, że ja zapłacę za swój prezent a on za swój, tak, żeby mniej-więcej wyszło po równo. Przymierzam te staniki, spodobały mi się dwa i nie wiedziałam, który wybrać. On: "kup sobie oba". Ja: "ale wiesz, chciałam kupić komplet a na 2 mnie nie stać" (nie były tanie, szczególnie dla studentki) On: "to powiedz mamie, żeby Ci zafundowała" :/ :/ to już było potem kilka razy powtórzone ![]() - na ferie wolał jechać sam niż ze mną, bo nie miałam kasy = trzeba by było mi dołożyć więc taka propozycja nawet nie padła.- w końcu się ocknęłam - przecież ja na jego miejscu postąpiłabym zupełnie inaczej - rozmowa z nim mnie otrzeźwiła. Tak jak nigdy się nie kłóciliśmy, wtedy mega się wkurzył i usłyszałam, że "przecież nie jesteśmy małżeństwem, więc jestem na utrzymaniu matki i on nie musi za nic płacić!" ojoj :/ naprawdę przez chwilę myślałam że on ma rację, a ja się zachowuję jak jakaś roszczeniowa menda. Pogadałam z kumpelami, kumplami itd. i wszyscy poradzili mi, żebym pana szanownego pożegnała i tak się w końcu stało. Nie tylko z powodu jego skąpstwa. Choć nie wierzę, że coś z tego wszystkiego zrozumiał
|
|
|
|
#4662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniał mi się jeszcze jeden kwiatek (jak widać sporo ich było i pewnie sporo jeszcze nie napisałam) w tym Krakowie poszliśmy wieczorem do baru obejrzeć mecz siatkówki, bo akurat nasi grali. To było na rynku więc bardzo sympatycznie, ale ceny alkoholi były wysokie. Powiedział "ja stawiam, zamówmy sobie Jack'a Daniellsa" z colą, niekoniecznie akurat na to miałam ochotę, no ale myślę ok jednego drinka mogę (generalnie nie powinnam pić alkoholu), jak już przyniósł te drinki zaczął narzekać że okropnie drogo i że zapłacił 20 zł za jednego, pokazywał rachunek. Na początku ja nie reagowałam więc ten mecz leciał, a on dalej biadolił. Wkurzyłam się, bo normalnie spokojnie nie można było obejrzeć, wyjęłam więc portfel i zapłaciłam mu te 20 zł. To był błąd, trzeba było to ignorować, zwłaszcza,że ja nie biadoliłam kilka godzin wcześniej, ani dzień wcześniej jak stawiałam mu obiad. No ale mecz chciałam obejrzeć w spokoju poza tym bałam się,że się tym drinkiem jeszcze udławię. Natychmiast przestał jęczeć, uśmiech jak na budyniu. Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2015-05-28 o 09:21 |
|
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam historie z calkiem niedawna. Nie wiem jak to skomentujecie, ale ja jestem troche oglupiona sytuacja. Ja i moj narzeczony jestesmy ze soba piec lat. Z miesiac temu na zakupach w tesco, za ktore on placil, wzielam 0,7 wyborowej w ladnym opakowaniu, dla kogos za zalatwienie dla mnie czegos. Zapomnialam mu oddac te 42zl. Serio. Zblizaly sie moje urodziny (po jakis trzech tygodniach od tamtych zakupow) (zawsze cos dostawalam na urodziny, ba, nawet moglam wybrac co chce). Stwierdzialam wiec "zapomnialam Ci oddac za tamta flaszke, w takim razie nie chce niczego na urodziny". Uznalam ze to bedzie sprawiedliwe. Tak tez bylo, ze dostalam tylko zyczenia i buziaka. Tydzien potem bylam na miescie. Zadzwonil do mnie z pracy, skoro jestem na miescie i mam czas, to czy moge kupic cos dla jego mamy na dzien matki bo on nie zdazy po pracy(to juz byl 26maja) i odda mi pieniadze. Ok. Przelazilam 4 godz po miescie za tym prezentem, zeby znalezc cos dobrego ale zeby mi starczylo pieniedzy (mialam tylko 50zl, bo tego samego dnia odebralam wpierw okulary u optyka). Udalo mi sie zrobic dobry prezent za akurat 42zl. I wiecie co... Moj narzeczony nie oddal mi tych pieniedzy za prezent dla jego mamy. Tzn zachowuje sie tak jakby zapomnial, ale ja go troszke znam. Tak jakby chcial w ten niewypowiedziany sposob odebrac sobie za tamta flaszke. Myslalam, ze moja rezygnacja z prezentu urodzinowego i to lazenie za prezentem dla jego mamy, ze to ma jakies znaczenie. I wiecie co? Po dwoch dniach nieupominania sie kiedy sie widzielismy (po prostu nie lubie osobiscie tak gadac o pieniadzach, jakos mi glupio) Napisalam mu smsa, ze zapomnialam sie upomniec o pieniadze za prezent dla jego mamy, a akurat przydalyby mi sie (ucze sie i procz stypendium naukowego wow 250zl za caly semestr pracy nie mialam zbyt wiele wlasnych pieniedzy, on natomiast robi na dwa etaty i biedny nie jest) i napisalam pytanie wprost czy on by chcial w ten sposob odebrac sobie za tamta flaszke. Poki co nie odpowiedzial.
Without love life is like a season with no summer, Without love life is rock'n'roll without the drummer. Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2015-05-29 o 13:36 Powód: przywrócenie usuniętego posta |
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Raczkowanie
|
Redlight, i oczekujesz, że my Ci odpowiemy na pytanie, co Twój narzeczony miał na myśli? Jeśli nie odpisze, to przy kolejnym spotkaniu zwyczajnie zadaj to pytanie, a poznasz odpowiedź.
|
|
|
|
#4668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale muszę. Tak osobiście odebrałam tą historię, że aż czuję wkurzenie i tego typka bym udusiła. Pogrubione - to jest dokładnie IDENTYCZNE zachowanie, dokładnie identyczne przypadki (!) z jakim ja miałam do czynienia - np. z tym swoim własnym zdjęciem, z łańcuszkiem, z "jak wyglądają kwiatki, które ci dałem/czekolada, którą zjadłaś miesiąc temu?"Cytat:
|
|
#4669 |
|
Konto usunięte
|
Redlight Kurcze, 5 lat to już trochę, wiem, że nie lubisz gadać o kasie, ale skoro to narzeczony, to nie powinnaś się chyba krępować... Tzn dziwne, że skoro zna Twoją sytuację to sam się nie domyśli (i nie, nie zawsze trzeba wszystko facetowi mówić wprost), poza tym bez urazy, ale trochę burackie było nie kupienie prezentu na urodziny zwłaszcza, że pracuje na 2 etatach... Nie uwierzę po prostu, że nie miał nawet tych 20 zł no...
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się też, że otaczają się podobnymi sobie kolegami i w swoim małym światku wszystko uchodzi dla nich za normę. Poza tym, ale to tylko moje doświadczenie, mają jakiś problem ze swoją męskością
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd jesteś, może okaże się,że świat jest bardzo malutki![]() Edit-widzę że stolica, nie to pan ów w stolicy nigdy nie mieszkał, w sumie żałuję, bo to niestety oznacza,że takich typów jest więcej. Poza tym , gdyby siuę okazało,że mój ex i Twój ex to ten sam ex czuję ,że miałybyśmy co powspominać
Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2015-05-28 o 10:58 |
|
|
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
Mam wrażenie, że to nie skąpstwo się szerzy u facetów tylko buractwo
![]() Facet po nieudanej randce zostawił moją koleżankę na parkingu przy centrum handlowym - byli w kinie na jednym z ostatnich seansów, więc było koło 24... Poznali się wcześniej na urodzinach wspólnego znajomego, długo pisali/gadali przez telefon i się umówili. Byli 2 razy na kawie wcześniej i mówiła że dżentelmen, odsunął jej krzesełko, nie pozwolił żeby płaciła za siebie i w ogóle ochy achy, ale ona jeszcze nie wie czy chce się z nim spotykać dalej. Nie chciałam nic mówić ale miałam dziwne przeczucia co do tego pana ![]() Na trzecią 'randkę' wybrali się do kina, która nie była już taka idealna. Ona chciała być szczera w stosunku do niego i po filmie powiedziała mu, że to raczej nie wypali - więc proponuje żeby zostali tylko znajomymi. I ten idiota zostawił ją samą na tym parkingu przed centrum handlowym w nocy i pojechał autem do domu... Ona poprosiła, żeby ją chociaż na postój taksówek odwiózł, powiedziała ze mu zapłaci, ale on na to że nie zamierza jej odwozić, bo za dużo go kosztowała już czasu i pieniędzy. ![]() Dobrze, że jej brat się zlitował i w nocy po nią podjechał, bo byłaby zdana tylko na taksówkę.
|
#4673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co kto lubi i na co się godzi. Mam koleżankę, której facet w okresie narzeczeństwa podróżował po świecie, w wakacje, w zimę narty, bawił się na całego, a ona siedziała w domu w małym wynajmowanym mieszkaniu. On nie widział sensu się do niej przeprowadzać, bo miał wygodnie w wielkim domu rodziców. Dobrze zarabiał, ona jakieś grosze, a musiała się jeszcze sama utrzymać. Godziła się na to i nawet słówka nie pisnęła. Kiedy zapytałam dobrego kolegi tego typka, nazwijmy go Skąpcem2, dlaczego tak jej robi, był całkowicie zaskoczony, w czym problem. Mówię, że mogliby wyjechać bliżej, której, ale razem, że tamten mógłby jej chociaż pożyczyć. A on na to "ale przecież jej nie stać na takie rzeczy, a jego tak, to ma siedzieć w domu?" :O Nie było dla niego w tym nic dziwnego! Szok i makabra. Dodam jeszcze, że potrzebę zawarcia z nią małżeństwa owy podróżnik odczuł w momencie, kiedy jego ojciec obiecał mu działkę i pieniądze na dom, jak znajdzie żonę. Piękne, prawda?
|
|
#4675 |
|
Rozeznanie
|
Super wątek.
Sama nigdy nie spotykałam się z żadnym skąpcem, ale moja siostra owszem i najlepiej pamiętam historię po której nastąpiło zerwanie. Mieszkałyśmy wtedy jeszcze z rodzicami. Siostra dostała piękny bukiet kwiatów, z ciekawym, charakterystycznym przybraniem i w sumie wszystko fajnie, aż do momentu, gdy przyszła do naszego domu koleżanka i zobaczyła te kwiaty w wazonie, wkurzyła się i zaczęła rzucać tekstami, że ktoś z mojej rodziny kradnie kwiaty z grobów. Okazało się, że kwiaty były z grobu jej dziadka, który umarł niedawno. Zapytany później o to facet nawet się nie wyparł, tylko stwierdził, że po co miały tam na cmentarzu gnić i się marnować.
|
|
|
|
#4676 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ten prezydencki uśmieszek musiał wyglądać komicznie, aż dziwne, że mnie żadna jego znajoma nie ostrzegła, że to debil. Do tej pory jestem w szoku że się dałam zbajerować bo zazwyczaj radar mnie natychmiast ostrzega, że coś jest nie tak. Dodam jeszcze że gość miał dziwne zagrywy ala NLP (temat znany mi od podszewki), akurat w to się nie dałam wciągnąć, ale był niekonsekwentny i strasznie niespójny dlatego uważam że to problem psychiczny, a nie manipulacja (celowa). Do tej pory kminię jak gość który wyznał mi miłość (tak dobrze czytacie, obrzydlistwo) i to szczerze (ponad wszelką wątpliwość) mógł jednocześnie przybijać sobie piątkę, że znowu się "nie zorientowałam" i za niego zapłaciłam. Też tak robił, że "zapłaćmy po połowie" a 3/4 jest dla niego i zadowolony, że "jak się najedliśmy", "pewnie pękasz" i tak dalej. Nie dociera do niego na bank, że to był przejaw mojej kultury (kiedy kelner/barman/taksówkarz wyczekująco patrzy) a jego prostactwa, a nie jakieś super manipulacji. Cytat:
no co się mają zmarnować! dziadek i tak nie skorzysta
|
||
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez amber2046 Czas edycji: 2015-06-19 o 14:51 |
|
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żenada a nie facet. Bez honoru i gosdności jak dla mnie. Urodziny to jest tak szczególny wg mnie dzień, że niewyobrażam sobie nie sprawić prezentu mojemu ukochanemu( na studiach dwa miesiace szybciej oszczędzaam na preznet dla obecnego mężą, uwielbiałam patrzeć jak się cieszy ). Dziewczyno opanuj się, żeby Ci facet po 5 latach takie rzeczy odwalał?? Wygląda jak układ biznesowy ale to Ty tracisz czas i godność. Z tymi urodzinami to bulwersa załapałam normalnie no ![]() ![]() jak Ty chcesz z nim dzieci wychowywać....no jak...jak sama chcesz czuć, że masz czułego, troskliwego meżczyznę a nie bezpłóciową amebę??
|
|
#4679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obrazony, a nie skapy. Dobrze zrobil, ale powinien upewnic sie czy ona ma jak zadzwonic po taksowke (skoro po brata mogla to po taxi chyba tez?) i pozegnac ja. Przeciez ona go obrazila (o ile ta rozmowa o niewypale wyszla od niej - co innego jak sam wymuszal jakies deklaracje). Po co mu proponowala, zeby zostali znajomymi? Raczej nie nabywa sie nowych znajomych umawiajac sie z ludzmi z ktorymi nic nas nie laczy do kina, a juz szukanie znajomych wsrod osob, z ktorymi nie wyszla nam randka jest naprawde dziwne. Mogla po prostu nie zgodzic sie na kolejne spotkanie i ewentualnie "wyjasnic" mu to, jakby sie dopytywal. To nie jest mile uslyszec od kogos kto niepytany tlumaczy ci, ze w sumie to milo sie spedza z toba czas, ale nie podobasz mu sie jako kobieta/mezczyzna. Jescze moze mialoby to sens jakby byl to jej przyjaciel/dobry znajomy. |
|
|
|
|
#4680 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;51558505]Redlight Kurcze, 5 lat to już trochę, wiem, że nie lubisz gadać o kasie, ale skoro to narzeczony, to nie powinnaś się chyba krępować... Tzn dziwne, że skoro zna Twoją sytuację to sam się nie domyśli (i nie, nie zawsze trzeba wszystko facetowi mówić wprost), poza tym bez urazy, ale trochę burackie było nie kupienie prezentu na urodziny zwłaszcza, że pracuje na 2 etatach... Nie uwierzę po prostu, że nie miał nawet tych 20 zł no...[/QUOTE]
Dokladnie, ja rozumiem ze jak juz musicie tak oddawac sobie kase (choc dla.mnie to dziwne) to to powinno sie potracic wlasnie czyms w stylu tego prezentu dla may, cY jakichs wspolnych zakupow, ale kurde nie prezentem dla jednego z was.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

) np drogą kawę i ciastko w bardzo drogim miejscu, a następnie oszczędzać na mnie. Wydaje koszmarne pieniądze na utrzymanie wynajmowanego mieszkania (naprawdę, nie uwierzyłybyście), chodzi na jakieś durne zajęcia typu spa-coś tam-wellness, a ma najtańszy papier toaletowy i narzeka na takie właśnie codzienne drobiazgi. 
Wybacz, że Cię z nim zeswatałam

W końcu ciocia powiedziała dość, bo my z kuzynką (córką tej cioci) nic nie zjadłyśmy jeszcze, a kończyła się ta płynna postać gofrów.

.