|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -49%, 1+1 - Część II
|
|
|
|
#1052 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak poważnie to w maju tego roku było zatrzęsienie tych promocji. Portfel ledwo zipiał a człowiek nic tylko latał z jednej promocji na drugą Zapasy solidne porobiłam. Muszę niektóre chować po szufladach nieprzeznaczonych na kosmetyki bo taka kumulacja się zrobiła. Na szczęście część to jeszcze prezent na dzień matki, więc przynajmniej części szybko się pozbędę. ![]() Jeżeli ma być jak rok temu znów promo na kolorówkę jesienią to musimy intensywnie zużywać, żeby zdążyć przed kolejną promocją ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Weź nie wywołuj włosomaniaczki z lasu ![]() No, pewnie bym pokusie uległa jak by takie promo było.
|
|
#1054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jakos nie za bardzo umiem znalezc w ross cos dobrego do włosow wiec promo na włosy nie wywołało by u mnie owczego pędu do sklepu
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się obkupiła w szampony i pewnie kupiłabym nową piankę do włosów.
Moja mama zużywa lakier tonami, więc pewnie też bym jej kupiła. Balsamów do ciała i masek do włosów mam zapas, więc na to bym się nie rzucała.
|
#1056 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
I nic nie pomogły tłumaczenia, że za pół ceny, że świetny skład, że KWC i że jedna na noc, 2 na dzień. Po tym jak jej dałam kolorówkę, nie spodziewała się, że jej dam też jeszcze zapas pielęgnacji. No ale potłukł jej się bronzer, więc dobrze, że miałam akurat to w zapasie.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-28 o 19:37 |
|
|
|
|
#1057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dostalam od mamy bure na swieta jak dostała caly worek a tam bylo wszystko. Szampon zel pod prysznic krem do twarzy na dzien na noc , krem do rak, do stop, tusz do rzęs, perfuma. No całe wyposażenie kobiety
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Makeup challenge winner
|
Bratowej dałam 12 pomadek, a ona na to "Ja mam tylko jedne usta".
Udało mi się kupić pomadki Golden Rose na wyprzedaży po 4 zł. A w Rossman były Wibo z limitowaniki w CND i jeszcze -49%. Żal było nie wziąć za te 2,50 zł. Z drugiej strony zużywa duże ilości, więc jest to jakby pozycja, na której można najwięcej zaoszczędzić podczas takich akcji. Zdarzało się, że prosiła mnie o jakiś nowy ciekawy kolor, a akurat nie było żadnej promocji. klapouszku Nie gniewaj się, że Ci powiem, ale poprawna forma w liczbie pojedynczej to "perfumy" (tak jak "drzwi") Wiem, że dużo osób mówi niepoprawnie, ale Ty jesteś superwizażanką, więc warto to wiedzieć.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-28 o 19:26 |
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1060 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie gniewam sie czasem pisze w pośpiechu i nie zwracam uwagi na takie kwestie. Ale dziekuje za poprawienie, postaram sie pamietać zawsze cieszę sie jak ktos mi podpowie jezeli cos robie nie tak czy powiem nie tak , w koncu człowiek sie dzieki temu ulepsza PS. Dzieki za status superwizazanki |
|
|
|
|
#1061 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
moje zapasy zostały schowane w szafie, pomiędzy ubraniami
|
||
|
|
|
#1062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taaaa, jasne bo ktos w to uwierzy porpostu zapasy sie nie mieszczą juz nigdzieidziej :P
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Makeup challenge winner
|
W ich salonie firmowym. Przeceniają takie egzemplarze, gdy czubek odbił się od zakrywki. Produkt niemacany, tylko lekko uszkodzony. Po jednym umalowaniu ust czubek i tak się ściera.
Cytat:
Nigdy nie trzymam np. perfum w łazience oprócz półeczki z miniaturami. Po pierwsze łatwo się mogą potłuc na glazurze, po drugie za wysoka temperatura, po trzecie za duża wilgotność. Na toaletce za duże nasłonecznienie.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-28 o 22:24 |
|
|
|
|
#1065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trafiłaś, to mój patent
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Zadomowienie
|
A myślałam, że tylko ja magazynuję kosmetyki pod łózkiem. Z pająkami
|
#1067 |
|
Konto usunięte
|
Fajne miejsca macie. To ja zdradzę wam swoj patent. Mam pudełka jeszcze po zestawach świątecznych i tam ładnie wchodzą kosmetyki. I później do szafki gdzie wiszą rzeczy, a co się nie mieści do kanapy, do szuflady na pościel. 2 pudełka schowane i czysto. A najlepsze pytanie mojej mamy : co tam chowasz? a ja na to zabawki. Mina bezcenna
|
|
|
|
#1068 |
|
Makeup challenge winner
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;51568659]Fajne miejsca macie. To ja zdradzę wam swoj patent. Mam pudełka jeszcze po zestawach świątecznych i tam ładnie wchodzą kosmetyki. I później do szafki gdzie wiszą rzeczy, a co się nie mieści do kanapy, do szuflady na pościel. 2 pudełka schowane i czysto. A najlepsze pytanie mojej mamy : co tam chowasz? a ja na to zabawki. Mina bezcenna
[/QUOTE]To wolę Wam nie opowiadać, jak ktoś reaguje, jak zajrzy do mojej lodówki.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-29 o 12:01 |
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;51568659]Fajne miejsca macie. To ja zdradzę wam swoj patent. Mam pudełka jeszcze po zestawach świątecznych i tam ładnie wchodzą kosmetyki. I później do szafki gdzie wiszą rzeczy, a co się nie mieści do kanapy, do szuflady na pościel. 2 pudełka schowane i czysto. A najlepsze pytanie mojej mamy : co tam chowasz? a ja na to zabawki. Mina bezcenna
[/QUOTE]Mama może pomyślała, że dilda itp haha no przyznaj się.
|
#1070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1071 |
|
Wtajemniczenie
|
Promocje -49%, 1+1 - Część II
A nie mowilam ze te promocje doprowadzają do tego ze człowiek zamiast jesc chleb na śniadanie to wcina kosmetyki ?
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ten krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ci-na-noc.html mogę używać teraz czy lepiej zostawić na jesien?
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
Makeup challenge winner
|
Dobry sposób na odchudzanie.
![]() Cytat:
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-29 o 13:27 |
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
A co, niech pająki też mają coś od życia i się wymiziają
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam żadnych (poza jednym żelem pod prysznic) zapasów jeśli chodzi o pielęgnację ciała i włosów. Zużywam na bieżąco, nawet żel pod prysznic kupuję w dużej butli i używam aż do zużycia. Na pewno więc wpadłaby odżywka z Isany, ze dwa szampony Dermena, balsam do ciała razy 2(zwłaszcza,że mam teraz b.suchą skórę) i żel pod prysznic. A mama za to na pewno kupiłaby zapas lakieru do włosów, bo używa go tonęTakże nie ma bata pieniądze musiałyby się znaleźć . Na kolorówkę wydałam 3 stówki, ale na pielęgnację twarzy już tylko jakieś 50zł (i już zaczynam żałować że nie kupiłam więcej, bo jednak taka promocja nie będzie pewnie rychło), więc tragedii nie ma.
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypomniało mi się jak poszłam z kolegą do sklepu po mleczko, kosztowało coś około 10 może 15 zł, a ten "nie lepiej kupić normalne mleko? taniej wyjdzie". Serio myślał, że mleczko kosmetyczne do demakijażu to to samo co Łaciate Wyobraźcie sobie moją minę kiedy usłyszałam jego światłe teorie... najpierw myślałam, że się zgrywa i żartuje ze mnie A potem otwierasz kosmetyk, a tam odciśnięte nóżki
|
|
#1078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hahahahahah |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety w życiu nie miałam takich zabawek ale przed 30 muszę kupić ;p Dobre, ale wiesz, od jedzenia d*pa rośnie, a tak można jakiś kosmetyk kupić, a nie nowe spodnie ;p |
|
|
|
|
#1080 |
|
Makeup challenge winner
|
Jeśli chodzi o żele to mam ogromną słabość. Mam spory zapas żeli z Yves Rocher, a mimo to skusiłam się na olejek do kąpieli Mango i Papaja z Wellness&Beauty. Marka rossmanowska, ale strasznie mi się podoba. Akurat te olejki mogą konkurować z L'Occitane.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-29 o 15:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

I nic nie pomogły tłumaczenia, że za pół ceny, że świetny skład, że KWC i że jedna na noc, 2 na dzień. Po tym jak jej dałam kolorówkę, nie spodziewała się, że jej dam też jeszcze zapas pielęgnacji. No ale potłukł jej się bronzer, więc dobrze, że miałam akurat to w zapasie.

tp