|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII
Ile ta olciak? glampaula i ta asia mają lat?
![]() : confused:
|
|
|
|
#122 |
|
Mrs Mrau
|
Vlog u pinkpaulinki z Lulu , samantą, Queen b i Bjh
http://youtu.be/WQRErrVgJhM |
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#124 |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do podkreślonego to nie wiem czy kasuje te komentarze czy nie, ale pisałam juz tutaj, że dla mnie nie w porządku jest, że zostawia te komentarze na temat Asi ojaaaaa, nie pomyslalam, że Magda to może byc zmiano! Ale bez kitu pasuje, bo i mieszka sama ("ma mieszkanie"), przyjazni się z Olciakiem i studiuje w Warszawie. jeszcze cos było na temat, że Paula ma konflikt z większą ilością jutjuberów. W ogóle konflikt sie przeniósł na aska Olciaka. Idę po popcorn chyba. To nie będzie ten poziom dramy co z Atorem, ale moze byc ciekawie #lubiesensacje Tak, zainstalowałam specjalnie snapa i tez tego wysłuchałam, jestem niepoważna
Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-05-29 o 00:18 |
|
|
|
|
#126 |
|
Kot w worku
|
Edit: Widzę, że się spóźniłam z relacją. Z takiego wyciszania sprawy niezła aferka się zrobiła, trochę słabo, że to Olciak, która jest w tej sytuacji jednak osobą trzecią, robi największy szum wokół tej aferki
Edytowane przez paniaw Czas edycji: 2015-05-29 o 00:20 |
|
|
|
#127 | |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Cytat:
nie chce zapeszyć, ale czy ta olciiak ma takie naturalne usta, czy wydyma jej na calej dlugosci ciagle? Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2015-05-29 o 00:21 |
|
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#129 |
|
Mrs Mrau
|
https://instagram.com/p/2_DC2BBRAr/
Bogusia ... Kurcze ostatni dzwonek , naprawdę niezdrowo juz wyglada |
|
|
|
#130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
aparat tez moze duzo robic, tez miałam przy nim podobny efekt mnie sie w ogóle olciak całkiem podoba jesli idzie o wygląd
|
|
|
|
|
#131 | |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Cytat:
e garnęłam, nosi aparat przecież, aparaty tak robią z ustami czesto ![]() Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2015-05-29 o 00:25 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj znać, jeśli miksturka Ci się sprawdzi. Kciuki są! Co do Twojego pytania, ekspertem nie jestem, ale mam pewne przemyślenia ![]() Skóra ma naturalnie kwaśny odczyn, kosmetyki oczyszczające i woda mają odczyn zasadowy. Jeśli nie przywrócimy kwaśnego ph, skóra będzie mocniej narażona na działanie bakterii na przykład. W dużym uproszczeniu - ph reguluje np. kwas mlekowy i soda oczyszczona - ale przecież niewiele kremów posiada te składniki. Kwaśne w odczynie toniki są najprostszym i najtańszym sposobem, żeby zapewnić skórze równowagę. Często po jakimś czasie tonikowania, skóra przestaje wołaś o kremy i nie krzyczy wypryskami.
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-05-29 o 00:27 |
|
|
|
|
#134 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#136 | ||
|
Raczkowanie
|
Asi bloga ktoś podlinkuje ? Dzięki
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#139 |
|
Mrs Mrau
|
Co jakis czas w kometarzach u łobuzów pojawia sie info że Dg miał przeszczep wlosow . Serio?
|
|
|
|
#140 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mialam to samo. Głownie na brodzie. Grudka za grudką. Jedna zgineła to druga się pojawiła. Myslałam, że to trądzik hormonalny ale jednak nie. Wydaje mi sie, że to jednak była niewłaściwa pielęgnacja. Polecam Ci peeling kawaitacyjny, robiłam raz na miesiac (razem 3x) i do tej pory (od listopada) problem zniknął. Czasm sie coś pojawi "w te dni". Kosmetolog, do której chodziłam nakładała mi przed zawsze jeszcze peeling enzymatyczny z drożdży firmy KLAPP (niestety jest dostępny tylko w salonach i mega drogi). Potem byłam jeszcze 2razy na kwasie migdałowym a następnie sama zrobiłam sobie 6 tygodniową kuracje kwasem salicylowym, ktory oczyścił mi tzw. czarne kropki z brody i z nosa. Obecnie używam żelu do mycia ziaja liscie manuka, woda oliwkowa tez Ziaji i co jakis czas używam przez dwa tygodnie effaclar duo ale mysle zeby teraz kupic z pharmaceris 5% kwas migdałowy lub nowość z Iwostin też z kwasem migdałowym. Mam nadzieje ze coś pomogłam |
|
|
|
|
#141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jak możesz, przecież to kot i to kot!
Chciałabym więcej Kici we vlogach Szusz, nadaje filmom nowej jakości. Te oczy <3 Cytat:
A możesz powiedzieć jaką to krzywdę Ci zrobił? [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;51565899]Heeeej Jestem zakochana w tym kolorze ust. Jest taki "mój" [/QUOTE] I mój Nie lubię oglądać zagranicznych filmów właśnie dlatego, że potem chcę czegoś co w Polsce niedostępne ![]() Ja już dawno chciałam to napisać, ale powstrzymałam się, bo stwierdziłam, że to może przez aparat? W każdym razie irytująco to wygląda, zwłaszcza że ZAWSZE ma taką samą minę. Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2015-05-29 o 09:38 |
|
|
|
|
#142 |
|
Mrs Mrau
|
Ewelina o tym, jak przyatakowały ją fanki Szusz za skopiowanie nazwy vlogów (będzie zmieniać nazwę serii)#wszedziekopiujo #szuszprekursorka
I o tym,że pije 5 kaw dziennie. Ja po dwóch i to z mlekiem mam palpitacje serca |
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby kogoś interesowało to Asia na swoim snapie opowiada jak poznała innych youtuberów, podejrzewam, że to dlatego żeby pokazać, że to nie Glam ją poznała z innymi.
W skrócie: 5-6 lat temu nagrywała jakieś tam filmy na yt, poznała kilku youbuterów, którzy już nie nagrywają, jeden z nich ją zaprosił jako osobę towarzyszącą na wesele, na którym miał być też DG. Ona nie mogła na nie pójść ale chciała poznać DG (miał wtedy jakieś 2 tys subów) więc jak on chciał przyjechać do Polski na jakiś tam trip i szukał kogoś kto go przenocuje to ona mu to zaproponowała, on się zgodził bo widział, że mają wspólnych znajomych, spędzili fajnie czas i tak dalej dlatego potem on ją zaprosił na jakiś zlot youtuberów, czy coś i tam poznała większość osób w tym właśnie między innymi Glam. Fajnie, bo przedstawiła swoją wersję bez najeżdżania przy tym na Paulę, czego ona nie była w stanie zrobić Swoją drogą wydaje mi się, że pod koniec opowiadania trochę jej się zaczął łamać głos jakby chciało jej się płakać, ale może tylko mi się tak wydaje. I tak, specjalnie zaobserowałam kilka osóbek wiecej na snapie żeby być into aferki
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jaki nick ma Olaciak na snapie?
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
A Olciak nie jest niepełnoletnia? Bo coś pod filmikiem z koncertu Katy Perry czytałam, że kogoś tam mama nie puściła, bo jest niepełnoletnia a Olciak jej odpisała, że ona też a poszła
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Edit: Nie umiem korzystać ze snapa, mam zainstalowane od pół roku a umiem tylko głupie miny Tżtowi wysyłać |
|
|
|
#147 | |
|
Kociara
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#148 |
|
Mrs Mrau
|
Apropo Weroniki
Co ona tam bredzi, odkrywcze przejrzenie kubków w szafce. Ona jest tym typem który naprawdę potrzebuje takich książek, wszystko trzeba jej ukierunkować bo sama na to nie wpadnie. Jest tak bardzo nudna,mało ciekawa i przezroczysta ![]() #szuszarniaosobowości Aleee mam do niej słabość gdy widzę,że się uśmiecha i śmieje...tak szczerze. Jest wtedy urocza. Edytowane przez cattt Czas edycji: 2015-05-29 o 10:24 |
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Glam 21, Asia 20 to na pewno
a co do DG to ma naprawdę teraz więcej włosów, myslalam, że może używa czegoś w stylu DX2, ale przeszczep też by mnie nie zdziwił lepiej mu z większą ilością włosów
,,Jeśli Twoja wada to rozmiar to sama się krzywdzisz...'' Dietkuję ![]() Edytowane przez kochanowska Czas edycji: 2015-05-29 o 10:49 |
|
|
|
#150 |
|
Mrs Mrau
|
Oglądam sobie makjaż u Queen B i mi się nie podoba, o ile na miniaturkach wygląda efektownie, to na filmie raczej taki brudek pac pac kurzyk
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

garnęłam, nosi aparat przecież, aparaty tak robią z ustami czesto 

)