![]() |
#931 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016, cz. I :)
Cytat:
![]() Stresuję się sesją i tak mi się te stresy nakładają że już masakra. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
cześć Magg
![]() baby montana to czeka was trochę pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz też ma rehabilitację, na szczęście jutro kończy, ale też właśnie ja wracam o 15:30 jak nigdzie nie muszę jechać. Robię/odgrzewam obiad, a zanim on wróci (ok. 18-18:30), to mnie już dopada faza spania i po robocie. Wczoraj to w ogóle nie pogadaliśmy, bo on przyjechał, a ja zaraz się położyłam i spałam już do rana. No i własnie, co tu robić tyle czasu w domu? Gruntowne porządki odpadają, porządki 'codzienne', no to przeciez nie będziesz codziennie sprzątać, ileż można ![]() ![]() Dlatego nawet jak pójdę na L4, to chciałabym pracować zdalnie ![]() Montana, ja też przy kompie pracuję - 8h, ale nie mam zamiaru płakać z tego powodu, bo prawda jest taka, że okej, ograniczę komp do 4h w pracy, a i tak w domu dobiję jeszcze trochę godzin, no bo co tu robić, jak się ma tyle czasu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
W moim przypadku praca zdalna odpada. A szkoda. Choć ja to potrzebuję do ludzi przede wszystkim
![]() Hormony ciążowe przy okazji mi chyba się odezwały, bo się popłakałam dzisiaj, że muszę w domu siedzieć, a mój dział jutro jedzie na targi a ja nie mogę jechać ![]() Cytat:
![]() Otóż to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Ej ja się ostatnio popłakałam, bo TŻ wylał pół kubka kawy na stolik i podłogę
![]() Nie wydarłam się na niego, że nie uważa, nie pomogłam mu sprzątać, nie roześmiałam się, że 'tak bywa' tylko on chlust tą kawą, a ja w ryk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam 75 i ciężko zniosłam zwiększenie dawki z 50 do 75 ![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę mieszkania na Kanarach ![]() Cytat:
![]() ja mam dziś 8t2d, więc mój Dzieć już pewnie też taki duży ![]() Cytat:
![]() tez mam taki plan ![]() teraz już pracuję częściowo zdalnie, po prostu raz z domu, raz przychodzę do biura. W sumie nie ma większego znaczenia gdzie pracuję, byle robota była zrobiona, no chyba ze mamy jakieś spotkania to wtedy muszę być ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Witam
Chciałam się przyłączyć ![]() Mam 30 lat, to moja druga ciąża. Mam cudowną 2latkę. Pierwsza ciąża praktycznie bez objawów ( nie licząc plamień do 10tc). A teraz to jakaś masakra. Mam mdłości, chodze non stop niewyspana, a odpocząć nie mam kiedy. Byle do 13 tc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, myślałam, że tylko ja jestem taka L4-ówa
![]() ![]() ![]() baby montana, zazdroszczę klimatu ![]() sharpnowaja, podobno drugą ciążę znosi się gorzej, biedaku ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-05-28 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
Widzę że nie tylko my musimy przeżyć teraz remont... U nas "przysposobienie" pokoju, trochę się tego boję, ale nadzorować pewnie będę ja - w końcu będę mieć wakacje
![]() ![]() sharpnowaja witaj ![]() ![]() baby montana powodzenia, wszystko będzie dobrze ![]() Magg33 ja też nie widziałam na pierwszej wizycie serducha, więc teraz byle do 17.06 ![]()
#941 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy skarbonkę do której wrzucamy kasiorę na dziecko, więc 100 tam wrzuciliśmy no a reszta na wizytę ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry dziewczyny ![]() Kolejna noc durnych snów za mną, wczoraj mi się śniło że najlepsi przyjaciele mieli firmę i handlowali narkotykami a dziś mi się śniło że latałam helikopterem nad moim miastem ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Hejooo...
Mdlosci mi sie pogarszaja, czuje ze chyba sie bede z toaleta witac za kilka dni... Od 3 dni rano nie moge na nogach ustac, a dzis to juz w ogole... nie moglam sniadania zrobic. Jak juz zrobilam to musialam polezec 5 minut, bo mi bylo tak slabo, ze nie mialam sily siedziec.... Juz meza mialam budzic, zeby mi robil to sniadanie i myslalam tez zeby dzwonic do pracy, ze mnie nie bedzie... Jak tak dalej pojdzie, to bedzie zabawnie :/ Teraz zajechalam do pracy i jak jechalam to bylo ok, a jak tylko silnik zgasilam to mdlosci wrocily... moze powinnam miec fotel wibrujacy ![]() ![]() Eh....8,5h i do domu i weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Kurdę ja chyba się nie dowiem co to mdłości w ciąży
![]() Za to czuje od wczoraj znów mocniej rozciąganie gdzieś tam w środku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Rozeznanie
|
Mala_biegaczka mam podobnie rano czuje się strasznie ledwo wychodzę z domu. Jadę do pracy samochodem ponad godzinę więc wtedy jest w miarę ok, ale to tylko do wyłączenia silnika
![]() Ja to próbuje tłumaczyć tym że się skupiam na jeździe i dlatego mniej czuje mdłości. Jeszcze 6 godzin i weekend: D |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oddam Ci swoje :P I tak dobrze, ze mam tylko poranne, a nie caly dzien :P Odpukac... ![]() Ja czuje w podbrzuszu macice - gin mi pokazal na wizycie gdzie i czuc fajnie ![]() ![]() ![]() Moj Sezamek za kilka dni powinien miec juz ok 1cm ![]() Wizyta dopiero za miesiac, to juz pewnie kawal czlowieczka ujrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzis mi waga spadla o 1kg w stosunku do wczoraj... Ewidentnie takie mam zmiany wodno-fizjologiczne :P Musze sie pilnowac, bo nie chce wiecej niz 80kg pod koniec ciazy wazyc... A nawet nie powinnam i nie moge. ![]() Moja mama ze mna w ciazy przytyla ok 12kg, to ja tez poprosze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
cześć dziś 10 tydzień czyli zaczynam 11 tak? jakoś dziwnie to liczą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
sharpnowaja witaj
![]() ![]() mała współczuję ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Rozeznanie
|
Lekarz mi mówił że jak boli jak na okres to lepiej to zbadac. Ja też często teraz odczuwam brzuch ale nie mogę nazwać tego bólem, raczej jakieś napiecie, ucisk,czasem coś zakluje
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
ja nie naciskam, boje się że krzywdę dziecku zrobię
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- ojacież, ale mi się chce śledzia!!! ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jak sie pochyle na jeden albo drugi bok to mnie lekko kluje. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Rozeznanie
|
Nie no bez przesady tylko lekki ucisk: p
Za to jak lekarz naciska to aż się sama zdziwiłam ze mnie nie zabolało. A za mną chodzą od kilku dni czeresnie, byłam już na dwóch targach i nigdzie nie ma: ( |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Za mna maliny
![]() Jutro pojdziemy z tz na zakupy, to na bank kupie ze 3-4 opakowania i kefirek i bede robila pyszne, zdrowe koktajle ![]() W ogole polozylam sie wczoraj spac o 20:30 - jeszcze jasno bylo ;p i twardo do 5:30 dzis spalam...od razu czuje sie lepiej. Bo wczoraj to bylam trup. |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
a ja w sumie to nie mam na nic ochoty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Ja sie zastanawiam czy mwoic poloznej w czwartek o tym, ze mialam juz USG i wszystko ok. Przynajmniej na dzien USG.
Ale chyba sobie daruje. Nie wiem ![]() Zobacze w ogole czy bedzie mila. Wybralam sobie szpital, ale to jest szpital, ktory nie byl na liscie w mojej przychodni i zobacze, co mi powie. Wolalabym ten co wybralam bo jest jakies 5km ode mnie, a najlepszy z tych, ktore oni proponuja mam 20km ode mnie - 30 minut jazdy i to bez korkow, a jednak korki sa czesto :/ Fakt, ze porodu nie przegapie itd. ale no ![]() I nazywa sie ladnie - Good Hope Hospital ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.