|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
|
|
#4682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz otwierają Magnolie Wrocławską, więc na pewno potrzebują kierowników Wiec prace miałabyś jak w banku!!!Ja właśnie wróciłam z angielskiego (oj kuleje ten mój angielski To wszystko oczywiście na podróż Muszę jeszcze przepakować torbę, bo naładowałam tyle rzeczy że sie nie domyka ![]() Bardzo sie cieszę na ten wyjazd, jedziemy cała gromadą, rodzice, siostra z rodziną i ja z mężem. Ale tydzień to max bo później zaczyna robić sie "tłoczno" I każdy sie wzajemnie denerwuje.
|
|
#4683 | |
|
Rozeznanie
|
Ka.si bądź pewna, że jak coś to kawkę stawiam
![]() Cytat:
|
|
#4684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko mam nadzieje, że pogoda będzie jako taka, niestety zapowiadają deszcze Ale często pogody sie nie sprawdzaja więc jestem "pełna wiary"
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
ufff troche luzu...
|
#4686 |
|
Rozeznanie
|
Kama super wyjazd Ci się szykuje. Uwielbiam takie wycieczki z większą liczbą ludzi, bo wtedy nawet jak pogoda nie dopisuje to i tak jest super.
A pogoda pewnie dopisze więc życze udanego odpoczynku
|
#4687 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie, znów pies zaczoł nam sikac na łóżko
No ręce opadają, teraz na 5 minut wyszłam do sklepu, przychodze i przescieradło osikane, wczoraj osikał kołdre Dziwne jest to, że on wie, że tego mu nie wolno robic, bo jak weszłam do domu to siedział skulony, a jak go zawołałąm do pokoju to nie chciał przyjść. Straszne, nie wiemy co robić ![]() A jeszcze na domiar złego wczoraj była u nas moja siostrzenica i też zsiusiała nam sie na łóżko, jak spała to jej wydazył mały wypadek. to nasze łózko jest nieszczęśliwe
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że treserzy psów żeby oduczyć psa sikania na rzeczy, robią coś takiego, że jak pies np nasika na podłogę to stawiają go na tym i przytrzymują, wiem, że to dziwne ale podobno skutkuje.
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sweet wybierasz sie http://www.airshow.sp.mil.pl/ ??? bo to w Radomiu ![]() edit: wiecie ze dzis mija 10 rocznica smierci ksieznej Diany? kiedy to zleciało
|
|
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
nie no wiem..
ale juz 10... myslalam ze nie wiecej niz 5 ale ten czas leci
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze postanowilam posprzatac w pokoju w ktorym siedze z chlopakami i taki syf maja ze caly rekaw sobie ubrudzila- byl bialy jest czarny
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że ja teraz nie skumałam
|
|
#4694 | ||
|
Zakorzenienie
|
AIR SHOW!! Ja sie wybieram
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
#4696 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak pogoda nie dopisze to będzie kiepsko, wynajmujemy cały domek, tak więc w deszczowe dni będzie tam tłoczno, po za tym jedzie moja siostrzenica która ma 2 latka, słodka jest, ale umie pokazać rogi. Wiecie jak to jest, jak jest dziecko wszyscy muszą sie podporządkowywać, np. od 20 jest cisza bo mała jest usypiana. Ale już ciiiiiiiiiiiiii, nie marudze ![]() Cytat:
Już jedno ciacho pieczę sie w piekarniku zaraz zabieram sie za drugie. Kuchnia to moje przekleństwo, uuwielbiam gotować, piec i co najgorsze jeść
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wkurzyłam ! Szukam mieszkania/pokoju w katowicach no i kiedyś byłam z takimi 2ma dziewczynami oglądać mieszkanie. umówiłam się z nimi na spotkanie i później miałyśmy podpisać umowę. Te *** napisały mi rano w dzień spotkania SMS (jakby nie można było powiedzieć jak ludzie cywilizowani), że jednak wynajmują je tylko we 2. OK, one znalazły to mają, ale to trochę nie fair tak po uzgodnieniach tuż przed podpisaniem umowy
A dzisiaj patrzę na ogłoszenia i co widzę? One kogoś szukają! Mówię do kolegi - dzwoń ze służbowego. Odebrała, pogadała on stwierdził, że dziewczyna jakaś dziwna ale cóż. No to sobie myślę, że zadzwonię z mojego i co? Nawet telefonu nie odbiera, nawet nie powie, że ze mną nie chce mieszkać czy coś! Normalnie jak jakaś gówniarzeria, a dziewczyna pod 30, może że stara panna .Moja mama stwierdziła, że mam zbyt mocny charakter, wiem co chcę i nie daję sobą pomiatać a one kogoś takiego szukają co by im sprzątał i w ogóle. Dziwne są te ludzie, co nie zmienia faktu, że nadal pozostaję bez mieszkania ![]() A chyba taka zła nie jestem, bo moja była współlokatorka zadzwoniła, że też szuka i że chętnie ze mną coś wynajmie 2 pokojowego. Musiałam się komuś wyżalić Dzień jakiś taki niefajny dzisiaj.
|
#4698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeeeeeeee chętnie bym pojechała~! ale lipa - w pracy trzeba siedzieć a ja sobie jem omleta z 3białek, 2zół. + twaróg i troche marmolady. mmnniiiiiam !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
|
#4700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bossze co za dziecinada! ludzie sobie strasznie komplikuja zycie, gdybysmy sobie w twarz mowili co nam na sercu lezy, może byłoby prosciej, po co owijać w bawełnę !!!!! xal zapraszam do mne (he he) tez mam mocny charakter i nie pozwole soba pomiatać, ale wydaje mi sie że byłaby z nas udana "para" tylko ze ja mieszkam 37 km od miejsca gdzie szukasz pokoju
|
|
|
#4701 |
|
Rozeznanie
|
Macie rację z tą rocznicą... W sumie człowiek jakoś na to nie zwraca uwagi i potem wydaje się, że to tak niedawno było...
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic, szukam dalej, tylko jakoś mało tych ofert. Mam nadzieję, że się coś jeszcze pojawi przed rokiem akademickim.
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, dziecinada ciekawe co sobie uknuły. Myślę, że twoja mama ma rację Wkurzyłam się . Odwolali nam spotkanie na ktore mielismy dzis jechac. I musze teraz siedzieć w biurze . Bylam w moim ulubionym sklepie i widzialam jesienna kolekcje. Bardzo fajne rzeczy, ale ceny niestety też "nowo-kolekcjowe". Musialabym wydać całą wyplate zeby skompletowac jakas sensowna garderobe
|
#4704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciukasy! glowa do góry!
|
|
|
#4705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszę Cię kiedyś w tej Reducie przyłapać ![]() Xal, nie martw się, coś się pewnie znajdzie, a te dziewczyny dziwne jakieś . Ja też ostatnio przerabiałam szukanie i co się nadenerwowałam, to moje.
|
|
#4706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kojarzysz?Musisz odwiedzic nasz sklep w Reducie już wiesz ktory to .
|
|
#4708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
kama udanego wyjazdu życzę
|
|
#4710 |
|
Zadomowienie
|
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

maaarzenia.
A teraz otwierają Magnolie Wrocławską, więc na pewno potrzebują kierowników
To wszystko oczywiście na podróż 
Ale często pogody sie nie sprawdzaja więc jestem "pełna wiary"
moje wypocinki 

trzymam kciukasy! glowa do góry!