![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
podkład Lumene
Czy któraś z Was miała podkład Lumene, LongLife? Jakie wrazenia? Czy nie wydaje sie Wam, ze odcien 003 jest jasniejszy od 002? Tzn. ma mniej zolci w sobie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Re: podkład Lumene
hmmmm..... tego podkładu nie używałam ale Lumene teraz robi naprawde dobre kosmetyki...
Używałam podkładu Hydra Drops nr 20 i moge powiedzieć że ten podkład jest przeznaczony dla cery z bardzo drobnymi defektaki na skórze. Nie widać typowej "tapety" jak się go nałoży ![]() dlatego napewno ten podkład o który pytasz tez będzie fajny
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
a ja znowu o podkładzie
Kochane pomóżcie! Dalej poszukuję kryjącego podkładu. Nie umiem ( i chyba nigdy się nie nauczę ) używać korektora, więc skazana jestem na kryjący podkład. Testuję i testuję i jakoś zawsze te moje przebarwienia wyłażą. Nawet po Air Wear. Co myślicie, może Uniflance? Ale nie mogę zdobyć próbek. Pomocy !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Re: a ja znowu o podkładzie
Kochana, Air Wear przebarwień nie zakryje, tak samo jak czerwonych plamek po pryszczach. Z kryjących znam tylko Revlon Colourstay, jeżeli jest dla ciebie zbyt mocny to wypróbuj nową wersję natural make-up. Niestety nie mogę ci powiedzieć z własnego doświadczenia jak się te podkładziki sprawują na buźce, ale podam link
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...tails&itemid=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Unifiance, mówie o wersji atrszej, bo takiej uzywałam jest podkładem kryjącym aczkolwiek nie matującym. Natomiast Revlon jest i kryjący i matujący. Chciałabym tylko doadać, że trzeba dobrze nawilzyć buzię zanim nałożymy podkład.
![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Pomocy!! Znowu podkład
Szukam podkładu o ciepłym odcieniu. Czy ktoś wie jakie firmy ze średniej półki, maja żółte odcienie. Podkład dla cery mieszanej
![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio odkryłam matujący podkład Oriflam'u. Mam blizny i przebarwienia po trądziku, kryje je w sposób zadowalający. Żaden z podkładów, które używałam do tej pory nie krył lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Re: Pomocy!! Znowu podkład
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Polecam podkład Revlona Colorstay a także odkryty przeze mnie ostatnio ( moja perełka
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Aneta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Re: Pomocy!! Znowu podkład
Heh no tak
![]() ![]() Dzięki Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z Ami w 100%.Podkład Matt Perfect Foundation Oriflame naprawdę kryje doskonale .W razie gdyby nie zadowolił Cię stuprocentowo możesz jeszcze użyć dodatkowo pod niego korekcyjny krem tonujący tej samej firmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
bardzo Wam dziękuję, kochane ! Na początek wypróbuję Revlon,może się nada. Jeszcze raz dzięki !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
wiek, a podkład
Testuję i testuję. Jak już pisałam, szukam czegoś, co zakryłoby moje nieszczęsne plamy. Wczoraj w gazetce znalazłam próbkę Loreal Visible Lift. Bardzo proszę o info,czy mając 30 lat mogę go używać ? Czy nie jest za " mocny" . Bo jak do tej pory to najlepszy pdkład jaki wypróbowałam dla mojej średnio suchej buzi z przebarwieniami. I chętnie bym go sobie kupiła, ale zanim to uczynię proszę o radę.
I jeszcze jedno, może wiecie. Wypróbowałam kolor 22, jest odrobinkę za jasny, ale tylko odrobinkę. Może wiecie kochane jaki kolorek z tego rodzaju jest o 1 ton ciemniejszy? Serdeczne pozdrowionka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Re: wiek, a podkład
Kasia
![]() ![]() ![]() Ojeju, 23 ? ale łba sobie za to nie utne ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
podkład
Witam
![]() Mam pytanie Nigdy nie miałam problemów z cerą, nawet w wieku dojrzewania, zrobiłam sobie niedawno test u kosmetyczki i wyszło, że mam cerę normalną czyli szczęściara ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Re: podkład
Polecam fluid matująco-nawilżający Vipery. Jest w kilku odcieniach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Re: podkład
Witaj
![]() Jeżeli szukasz czegos delikatnie tonującego to polecam krem koloryzujący Vichy: nawilża skórę, a jednocześnie delikatnie wyrównuje jej koloryt ![]() Co do Twojej informacji, napisałaś: "uważam że na taką cerę jak moja trzeba "chuchać i dmuchać" i nie chciałabym jej sobie zniszczyć". Kosmetyki kolorowe raczej cery nie niszczą - mają one w składzie składniki pielegnujące więc nie szkodzą naszej urodzie. Ale to tylko tak na marginesie piszę bo jeżeli Twoja skóra nie potrzebuje na razie makijażu to nie ma sensu zmienianie tego - jeszcze będziesz miała czas na mocniejszy makijaż. pozdrawiam Sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.