20+ - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-31, 12:34   #4681
sweetpinky
Zakorzenienie

Dot.: 20+

Cytat:
Napisane przez navi Pokaż wiadomość
nie nie, co za duzo to nie zdrowo

a ja zaraz ide do domu... nie linczujcie
jej ja dopiero za 2,5 godziny

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 12:37   #4682
kama98
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ka.si Pokaż wiadomość
navi niezłe fotki kochanego ciała nigdy za duzo

o kurde mój TŻ jakby mnie w takim stroju zobaczył to by mu ochota przeszła, to bardziej dla jakiś animals friends

a ja mam dzis wolne, ale jak sobie pomyślę o so i nd! - praaaacowity !

kochana ile ja bym dała mieć wszystkie wolne niedziele , a tylko 2 soboty do przepracowania. maaarzenia.

ooojojojojojojoo ... ależ mu doslodziłaś!
młoda panno - panno młoda - strzeż się, bo tacy to na odległość przyszłą mężatkę wyczują i jeszcze zapragną ci umilić ostatnie dni "wolności"

wiecie co, tak sobie spacerowałam z tymi moimi pieskami i tak mi wpadł pewien pomysł do głowy! chciałabym sie wyprowadzić, do Wrocławia

tu w małych żorach niby jest ok, ale to ciągle za mało. zresztą ja i mój tż zostalismy tu sami, rodzina gdzies daleko. znajomi ... ale i oni kiedyś odfruną. coraz mocniej o tym myślę.
Super!! Wrocław jest przeuroczy A teraz otwierają Magnolie Wrocławską, więc na pewno potrzebują kierowników Wiec prace miałabyś jak w banku!!!

Ja właśnie wróciłam z angielskiego (oj kuleje ten mój angielski ). I zaraz zabieram sie za pieczenie, piekę ciasto jogurtowe ze śliwkami, i tarte z jabłkami pod malinową pianką To wszystko oczywiście na podróż Muszę jeszcze przepakować torbę, bo naładowałam tyle rzeczy że sie nie domyka :sun: Chyba za dużo nabrałam ciuchów, i pewnie jak co roku będzie tak, że będę chodzić w tych najwygodniejszych, a reszta cześć garderoby zostanie nietknięta
Bardzo sie cieszę na ten wyjazd, jedziemy cała gromadą, rodzice, siostra z rodziną i ja z mężem. Ale tydzień to max bo później zaczyna robić sie "tłoczno" I każdy sie wzajemnie denerwuje.
Stary 2007-08-31, 12:45   #4683
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Ka.si bądź pewna, że jak coś to kawkę stawiam

Cytat:
Napisane przez kama98 Pokaż wiadomość
Super!! Wrocław jest przeuroczy A teraz otwierają Magnolie Wrocławską, więc na pewno potrzebują kierowników Wiec prace miałabyś jak w banku!!!

Ja właśnie wróciłam z angielskiego (oj kuleje ten mój angielski ). I zaraz zabieram sie za pieczenie, piekę ciasto jogurtowe ze śliwkami, i tarte z jabłkami pod malinową pianką To wszystko oczywiście na podróż Muszę jeszcze przepakować torbę, bo naładowałam tyle rzeczy że sie nie domyka :sun: Chyba za dużo nabrałam ciuchów, i pewnie jak co roku będzie tak, że będę chodzić w tych najwygodniejszych, a reszta cześć garderoby zostanie nietknięta
Bardzo sie cieszę na ten wyjazd, jedziemy cała gromadą, rodzice, siostra z rodziną i ja z mężem. Ale tydzień to max bo później zaczyna robić sie "tłoczno" I każdy sie wzajemnie denerwuje.
Ja chyba coś przegapiłam... A gdzie sie wybierasz?

misiaczekdid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 12:51   #4684
kama98
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiaczekdid Pokaż wiadomość
Ka.si bądź pewna, że jak coś to kawkę stawiam

Ja chyba coś przegapiłam... A gdzie sie wybierasz?
Jedziemy nad morze Tylko mam nadzieje, że pogoda będzie jako taka, niestety zapowiadają deszcze Ale często pogody sie nie sprawdzaja więc jestem "pełna wiary"
Stary 2007-08-31, 12:53   #4685
bea-tka
Zakorzenienie

ufff troche luzu...

moje wypocinki

17.10.08 r. zdałam egzamin na prawko przy pierwszym podejsciu

bea-tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 12:53   #4686
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Kama super wyjazd Ci się szykuje. Uwielbiam takie wycieczki z większą liczbą ludzi, bo wtedy nawet jak pogoda nie dopisuje to i tak jest super.

A pogoda pewnie dopisze więc życze udanego odpoczynku

Stary 2007-08-31, 12:57   #4687
kama98
Zadomowienie

Wiecie, znów pies zaczoł nam sikac na łóżko No ręce opadają, teraz na 5 minut wyszłam do sklepu, przychodze i przescieradło osikane, wczoraj osikał kołdre Dziwne jest to, że on wie, że tego mu nie wolno robic, bo jak weszłam do domu to siedział skulony, a jak go zawołałąm do pokoju to nie chciał przyjść. Straszne, nie wiemy co robić
A jeszcze na domiar złego wczoraj była u nas moja siostrzenica i też zsiusiała nam sie na łóżko, jak spała to jej wydazył mały wypadek. to nasze łózko jest nieszczęśliwe
Stary 2007-08-31, 13:14   #4688
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama98 Pokaż wiadomość
Wiecie, znów pies zaczoł nam sikac na łóżko No ręce opadają, teraz na 5 minut wyszłam do sklepu, przychodze i przescieradło osikane, wczoraj osikał kołdre Dziwne jest to, że on wie, że tego mu nie wolno robic, bo jak weszłam do domu to siedział skulony, a jak go zawołałąm do pokoju to nie chciał przyjść. Straszne, nie wiemy co robić
A jeszcze na domiar złego wczoraj była u nas moja siostrzenica i też zsiusiała nam sie na łóżko, jak spała to jej wydazył mały wypadek. to nasze łózko jest nieszczęśliwe
może Twój piesek wyczuwa swój zapach, czasami mimo prania pies i tak wyczuwa.
Wiem, że treserzy psów żeby oduczyć psa sikania na rzeczy, robią coś takiego, że jak pies np nasika na podłogę to stawiają go na tym i przytrzymują, wiem, że to dziwne ale podobno skutkuje.

Stary 2007-08-31, 13:21   #4689
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
Wiem, że treserzy psów żeby oduczyć psa sikania na rzeczy, robią coś takiego, że jak pies np nasika na podłogę to stawiają go na tym i przytrzymują, wiem, że to dziwne ale podobno skutkuje.
ojej, brutalny sposob

sweet wybierasz sie http://www.airshow.sp.mil.pl/ ??? bo to w Radomiu

edit:
wiecie ze dzis mija 10 rocznica smierci ksieznej Diany?
kiedy to zleciało
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 13:26   #4690
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
ojej, brutalny sposob

edit:
kiedy to zleciało
jak co roku pewnie tak

Stary 2007-08-31, 13:51   #4691
navi
Zakorzenienie

GG do navi

nie no wiem.. ale juz 10... myslalam ze nie wiecej niz 5 ale ten czas leci
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 13:53   #4692
bea-tka
Zakorzenienie

kurcze postanowilam posprzatac w pokoju w ktorym siedze z chlopakami i taki syf maja ze caly rekaw sobie ubrudzila- byl bialy jest czarny

moje wypocinki

17.10.08 r. zdałam egzamin na prawko przy pierwszym podejsciu

bea-tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 14:03   #4693
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
nie no wiem.. ale juz 10... myslalam ze nie wiecej niz 5 ale ten czas leci
Navi czubku ja mówię o air show

chyba, że ja teraz nie skumałam

Stary 2007-08-31, 14:07   #4694
Ines1985
Zakorzenienie

AIR SHOW!! Ja sie wybieram

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
Navi, Ines a Wy tak wogóle skąd się znacie?
Ines co z włoskami wymyśliłaś?
a tak wogóle to dzień dobry
Navi juz wytlumaczyla. Ja tylko chcialam zaznaczyc ze w HM to sie nie balam podejsc tylko nie byłam pewna czy to ona.

Cytat:
Przenośny airbag

Cytat:
ojej, brutalny sposob

edit:
kiedy to zleciało
Strasznie szybko... Tez sie wlasnie ostatnio nad tym zastanawiałam.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 14:14   #4695
xal
Zakorzenienie

dubel

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 14:14   #4696
kama98
Zadomowienie

Cytat:
Kama super wyjazd Ci się szykuje. Uwielbiam takie wycieczki z większą liczbą ludzi, bo wtedy nawet jak pogoda nie dopisuje to i tak jest super.

A pogoda pewnie dopisze więc życze udanego odpoczynku
Dziękuje

Jak pogoda nie dopisze to będzie kiepsko, wynajmujemy cały domek, tak więc w deszczowe dni będzie tam tłoczno, po za tym jedzie moja siostrzenica która ma 2 latka, słodka jest, ale umie pokazać rogi. Wiecie jak to jest, jak jest dziecko wszyscy muszą sie podporządkowywać, np. od 20 jest cisza bo mała jest usypiana. Ale już ciiiiiiiiiiiiii, nie marudze

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
Mąż tak robił, ale jak widać nie skutkuje, teraz się na niego obraziłam, może to poskutkuje.

Już jedno ciacho pieczę sie w piekarniku zaraz zabieram sie za drugie. Kuchnia to moje przekleństwo, uuwielbiam gotować, piec i co najgorsze jeść
Stary 2007-08-31, 14:16   #4697
xal
Zakorzenienie

Ale się wkurzyłam ! Szukam mieszkania/pokoju w katowicach no i kiedyś byłam z takimi 2ma dziewczynami oglądać mieszkanie. umówiłam się z nimi na spotkanie i później miałyśmy podpisać umowę. Te *** napisały mi rano w dzień spotkania SMS (jakby nie można było powiedzieć jak ludzie cywilizowani), że jednak wynajmują je tylko we 2. OK, one znalazły to mają, ale to trochę nie fair tak po uzgodnieniach tuż przed podpisaniem umowy .
A dzisiaj patrzę na ogłoszenia i co widzę? One kogoś szukają! Mówię do kolegi - dzwoń ze służbowego. Odebrała, pogadała on stwierdził, że dziewczyna jakaś dziwna ale cóż. No to sobie myślę, że zadzwonię z mojego i co? Nawet telefonu nie odbiera, nawet nie powie, że ze mną nie chce mieszkać czy coś! Normalnie jak jakaś gówniarzeria, a dziewczyna pod 30, może że stara panna .
Moja mama stwierdziła, że mam zbyt mocny charakter, wiem co chcę i nie daję sobą pomiatać a one kogoś takiego szukają co by im sprzątał i w ogóle. Dziwne są te ludzie, co nie zmienia faktu, że nadal pozostaję bez mieszkania
A chyba taka zła nie jestem, bo moja była współlokatorka zadzwoniła, że też szuka i że chętnie ze mną coś wynajmie 2 pokojowego.
Musiałam się komuś wyżalić Dzień jakiś taki niefajny dzisiaj.

Stary 2007-08-31, 14:17   #4698
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:

jeeeeeeee chętnie bym pojechała~! ale lipa - w pracy trzeba siedzieć

a ja sobie jem omleta z 3białek, 2zół. + twaróg i troche marmolady. mmnniiiiiam !!!!!!!!!!!!!

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 14:19   #4699
kama98
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
dubel
Jakieś dziwne dziewczyny. Najlepiej w ogóle sie tym nie przejmuj
Stary 2007-08-31, 14:20   #4700
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale się wkurzyłam ! Szukam mieszkania/pokoju w katowicach no i kiedyś byłam z takimi 2ma dziewczynami oglądać mieszkanie. umówiłam się z nimi na spotkanie i później miałyśmy podpisać umowę. Te *** napisały mi rano w dzień spotkania SMS (jakby nie można było powiedzieć jak ludzie cywilizowani), że jednak wynajmują je tylko we 2. OK, one znalazły to mają, ale to trochę nie fair tak po uzgodnieniach tuż przed podpisaniem umowy .
A dzisiaj patrzę na ogłoszenia i co widzę? One kogoś szukają! Mówię do kolegi - dzwoń ze służbowego. Odebrała, pogadała on stwierdził, że dziewczyna jakaś dziwna ale cóż. No to sobie myślę, że zadzwonię z mojego i co? Nawet telefonu nie odbiera, nawet nie powie, że ze mną nie chce mieszkać czy coś! Normalnie jak jakaś gówniarzeria, a dziewczyna pod 30, może że stara panna .
Moja mama stwierdziła, że mam zbyt mocny charakter, wiem co chcę i nie daję sobą pomiatać a one kogoś takiego szukają co by im sprzątał i w ogóle. Dziwne są te ludzie, co nie zmienia faktu, że nadal pozostaję bez mieszkania
A chyba taka zła nie jestem, bo moja była współlokatorka zadzwoniła, że też szuka i że chętnie ze mną coś wynajmie 2 pokojowego.
Musiałam się komuś wyżalić Dzień jakiś taki niefajny dzisiaj.

bossze
co za dziecinada! ludzie sobie strasznie komplikuja zycie, gdybysmy sobie w twarz mowili co nam na sercu lezy, może byłoby prosciej, po co owijać w bawełnę !!!!!
xal zapraszam do mne (he he) tez mam mocny charakter i nie pozwole soba pomiatać, ale wydaje mi sie że byłaby z nas udana "para" tylko ze ja mieszkam 37 km od miejsca gdzie szukasz pokoju

25/09/2010 wedding
Stary 2007-08-31, 14:21   #4701
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Macie rację z tą rocznicą... W sumie człowiek jakoś na to nie zwraca uwagi i potem wydaje się, że to tak niedawno było...

Stary 2007-08-31, 14:24   #4702
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ka.si Pokaż wiadomość
bossze
co za dziecinada! ludzie sobie strasznie komplikuja zycie, gdybysmy sobie w twarz mowili co nam na sercu lezy, może byłoby prosciej, po co owijać w bawełnę !!!!!
xal zapraszam do mne (he he) tez mam mocny charakter i nie pozwole soba pomiatać, ale wydaje mi sie że byłaby z nas udana "para" tylko ze ja mieszkam 37 km od miejsca gdzie szukasz pokoju
Gdybym posiadała swoje własne 4 kółka ....
Nic, szukam dalej, tylko jakoś mało tych ofert. Mam nadzieję, że się coś jeszcze pojawi przed rokiem akademickim.

Stary 2007-08-31, 14:27   #4703
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
dubel

Fakt, dziecinada ciekawe co sobie uknuły. Myślę, że twoja mama ma rację . Nie zawracaj sobie nimi głowy.

Wkurzyłam się . Odwolali nam spotkanie na ktore mielismy dzis jechac. I musze teraz siedzieć w biurze a moglam dluzej połazić po raducie . Bylam w moim ulubionym sklepie i widzialam jesienna kolekcje. Bardzo fajne rzeczy, ale ceny niestety też "nowo-kolekcjowe". Musialabym wydać całą wyplate zeby skompletowac jakas sensowna garderobe

Stary 2007-08-31, 14:28   #4704
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdybym posiadała swoje własne 4 kółka ....
Nic, szukam dalej, tylko jakoś mało tych ofert. Mam nadzieję, że się coś jeszcze pojawi przed rokiem akademickim.

trzymam kciukasy! glowa do góry!

25/09/2010 wedding
Stary 2007-08-31, 14:46   #4705
Rayne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
Fakt, dziecinada ciekawe co sobie uknuły. Myślę, że twoja mama ma rację . Nie zawracaj sobie nimi głowy.

Wkurzyłam się . Odwolali nam spotkanie na ktore mielismy dzis jechac. I musze teraz siedzieć w biurze a moglam dluzej połazić po raducie . Bylam w moim ulubionym sklepie i widzialam jesienna kolekcje. Bardzo fajne rzeczy, ale ceny niestety też "nowo-kolekcjowe". Musialabym wydać całą wyplate zeby skompletowac jakas sensowna garderobe

A który to Twój ulubiony?
Muszę Cię kiedyś w tej Reducie przyłapać

Xal, nie martw się, coś się pewnie znajdzie, a te dziewczyny dziwne jakieś. Ja też ostatnio przerabiałam szukanie i co się nadenerwowałam, to moje.
Stary 2007-08-31, 14:59   #4706
kama98
Zadomowienie

Cytat:

Ja też jestem ciekawa jak jest Twój ulubiony sklep
Stary 2007-08-31, 15:05   #4707
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rayne Pokaż wiadomość
A który to Twój ulubiony?
Muszę Cię kiedyś w tej Reducie przyłapać

Xal, nie martw się, coś się pewnie znajdzie, a te dziewczyny dziwne jakieś. Ja też ostatnio przerabiałam szukanie i co się nadenerwowałam, to moje.
Cocomore kojarzysz?

Musisz odwiedzic nasz sklep w Reducie już wiesz ktory to .

Stary 2007-08-31, 15:28   #4708
kama98
Zadomowienie

Cytat:
Cocomore kojarzysz?

Musisz odwiedzic nasz sklep w Reducie już wiesz ktory to .
Nigdy nie widziałam takiego sklepu, weszłam na strone Cocomore i nadal nie kojaże We Wrocławiu chyba nie ma tego sklepu.
Stary 2007-08-31, 15:33   #4709
oreganka
Zakorzenienie

kama udanego wyjazdu życzę

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 15:40   #4710
kama98
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
kama udanego wyjazdu życzę
Dziękuje

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości