|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyłapałem dziewczynę
Skoro ja zlapales trzeba bylo sie dolaczyc
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo nie musi uważać, że o tym trzeba w ogole rozmawiać, pewnie dla niej to naturalne i nie bedzie sie ponizac pytajac Ciebie o zgode, pewnie siedzi teraz i puka sie w glowe za kogo Ty sie masz biorac pod uwage wczesniejsze posty to pewnie przesadzasz i moze wlasnie na to ma ochote |
|
|
|
|
#33 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Czemu żałosne? Ma chłop prawo do swoich poglądów, ma prawo do braku akceptacji pewnych zachowań.
Temat pojawia się co jakiś czas, czy to z jednej, czy z drugiej strony.
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Przepraszam bardzo, ale nie uważam za normalne oglądanie jak dziewczyna leży na łóżku głowa jej zwisa poza łóżko a facet stoi nad nią i pcha jej penisa do buzi i to na chama na maksa, a ona aż charczę. Dla mnie to patologia, i nie sądzę aby jakaś normalna kobieta zgodziła się na taką formę seksu w normalny związku. Brzydzę się swojej dziewczyny, że ogląda coś takiego, miałem tego nie pisać, ale patrząc na nią teraz to kilka razy przeszła mi myśl, że moja dziewczyna to kur...a. Aż tak traci w moich oczach. |
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie patologią jest to, ze myslisz o swojej dziewczynie to co myslisz. Zenada.
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro masz takie zasady, to zakończ ten związek - trochę bez sensu jest zadręczanie siebie i ograniczanie jej. Ja nie rozumiem Twojego oburzenia, bo skoro to co ona robi w żaden sposób nie rzutowało na wasz związek, to znaczy, że nic strasznego się nie działo. Może robiła to wcześniej przed związkiem i teraz czasem potrzebuje takiej chwili intymności? Ja nie wiem, nikt się nie domyśli. Gdybyś od razu jej nie wyzywał od zboczeńców, to może udałoby się wam szczerze porozmawiać, ale w takiej sytuacji trochę jesteś winien sobie sam.
|
|
#40 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To co dla ciebie jest nienormalne dla innych może przynosić frajdę więc nie tobie to oceniać.Wiesz co? Powiedz jej, że się nią brzydzisz. Jeśli jest mądra to kopnie cię w tyłek i problem rozwiąże się sam. |
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to ja myslalam o jakims podwieszaniu, defekacji, urynacji, biciu przedmiotami, zaciskami a Ty piszesz o zwyklym oralu? masz sie naprawde za jakiegos boga, bo masz czelnosc jej wyznaczac, co jest normalne a co nie serio idz powiedz jej to w twarz, niech Cie kopnie w d i ma to z glowy |
|
|
|
|
#43 |
|
zuy mod
|
Jesli to dla Ciebie patologia to cofam to co pisalam do Skazanej - ona jednak pewnie jest niezaspokojona skoro wszystko co bardziej wyuzdane jest zboczone i nienormalne
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
A twoim zdaniem to normalne? To nie był zwykły seks oralny, to było sam nie wiem co, pchanie penisa aż do gardła dziewczynie która się prawie dusiła i prawie wymiotowała, jest normal? I jeszcze moja dziewczyna przy takim świństwie robiła sobie dobrze.
|
|
|
|
#45 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No to temat rozwiązał się sam. Zostaw ją po prostu, żadne obietnice tutaj nic nie zmienią.
|
|
#46 |
|
zuy mod
|
Dla części osób jest normalne. Bez przesady.
|
|
#47 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Tak, moim zdaniem jeśli coś odbywa się za obopólną zgodą i obie strony czerpią z tego satysfakcję to jest to normal - co by to nie było. Dla jednych głębokie gardło, dla innych misjonarz przy zgaszonym świetle. Co kto lubi.
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
Ale to nie jest tak, że będę się brzydził nią wiecznie, po prostu przeszło mnie obrzydzenie to co zrobiła, jak powie i obieca, że nie bedzie wiecej tego robić to będzie ok, nie będę się nią brzydzić wtedy i jej zachowania.
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba lepiej, że się masturbuje, niż miałaby Cię zdradzać?
|
|
#51 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziewczyna na początku związku obiecała mi coś i chciałbym aby tego się trzymała. Teraz nawet nie chce o tym rozmawiać, jakby porozmawiała i obiecała, że więcej nie będzie to byłoby po sprawie. Tak samo nie akceptuje masturbacji bo były sytuacje kiedy mi odmawiała, i teraz pewnie znam przyczynę, pewnie sama zrobiła sobie dobrze i ja potem na tym traciłem, bo mówiła że nie ma ochoty. |
|
|
|
|
#52 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ona ma prawo robić to co robi, Ty masz prawo tego nie akceptować. Natomiast wprowadzanie zakazów i nakazów do związku, jest bez sensu. Ona to lubi, Ty tego nie lubisz. Nie pogodzicie tego bez krzywdy jednej ze stron. Rozstanie to tutaj jedyne rozsądne wyjście.
|
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#56 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#57 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Powodów może być wiele. Na przykład to, że po prostu lubi to i tyle. Że dla niej to jest zupełnie inna forma przyjemności niż seks, niż pieszczoty partnera. Lubi sobie zrobić dobrze, lubi swój własny dotyk i już. Seks swoją drogą, a masturbacja swoją.
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Różni ludzie, różne potrzeby. To, że dla Ciebie coś jest zboczeniem nie oznacza, że dla wszystkich więc daruj sobie teksty typu "żadna normalna kobieta by się na to nie zgodziła" kim Ty jesteś żeby osądzać wszystkich na około? Dla niej masturbacja to normalna rzecz, nie widzę w tym nic dziwnego, że na początku związku Ci się do tego nie przyznała, dla wielu ludzi to wstydliwy temat. A teskty niech przeprosi są żałosne, Ty nie jesteś panią przedszkolanka, a ona nie uderzyła koleżanki klockiem w głowę. Jak Ci to nie odpowiada to z nią zerwij. Ona i tak to będzie robić. Tylko nie zapomnij jej powiedzieć, że się nią brzydzisz. I przyjmij do wiadomości, że nie wszyscy chcą fantazje erotyczne przenosić do reala.
|
|
#59 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bardzo mi się to nie podobają i tyle. Pilnuj swojego łóżka a nie odnosisz się do jakiejś hipotetycznej "normalnej" kobiety, jej zboczeństw i wszechobecnej patologii. ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#60 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No dobrze, przepraszam jak kogoś obraziłem że to patologia ogółem, i zboczenie. Poprawię się dla mnie to jest zboczone, jak ktoś to preferuję to ok jego sprawa, mnie to brzydzi i nie chcę aby dziewczyna moja coś takiego oglądała. Podobnie jak zoofilia dla mnie to chore ale spoko, jak są filmiki to znaczy, że są amatorzy tego i też pewnie robią sobie dobrze oglądając to, i też nie miałybyście nic przeciwko jakby wasz partner onanizował się do filmiki kobieta z psem? Mam prawo wymagać od swojej dziewczyny i mam prawo mieć swoje zdanie na temat jej pochwy jak wy to napisałyście. Powiedziałem jej na początku związku jakie mam wymagania powiedziała ok, zgodziła się, a potem mnie oszukiwała, i teraz nawet nie chce podjąć tematu. Super mam dziewczyne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

To co dla ciebie jest nienormalne dla innych może przynosić frajdę więc nie tobie to oceniać.