|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;51570361]U mnie też, uff...
JAKĄ WODĘ DAJECIE DZIECIOM DO PICIA?? BTW W Biedrze fajne rzeczy dziecięce, wczoraj kupiłam bidonik z Kubusiem Puchatkiem za 9 zł, ma taką samą rurkę jak Canpol ![]() Ja daje zwykłą niegazowaną. Cytat:
Cytat:
![]() Ja cały dzien zalatana.Zbliża się @ i humoru brak ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI
Perse ja daję przefiltrowaną wodę
#2853 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim!
Widzę, że już plany wakacyjne się szykują. Ja w tym roku chyba o wakacjach muszę zapomnieć, bo nowa praca i trzeba się wykazać. Najwcześniej chyba jakiś urlop dopiero na przełomie września i października. Wczoraj puściliśmy z małżem wodze fantazji i wymyśliliśmy sobie mecz na Camp Nou w Barcelonie. ![]() Ogólnie mam wrażenie, ze ktoś mi małżonka podmienił. Z marudy i lwa kanapowego zrobił się kochającym facetem. Albo to moje podejście się zmieniło? W sumie - nevermind, ważne że teraz jest między nami fajnie. Wczoraj miałam imieniny - były życzenia, wspólna kolacja, spacer. Idealny wieczór, jakiego nie było od dawna. ![]() ![]() ![]() ![]()
#2854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nooo już tuż tuż ![]() też dokupiłam medele - mam nadzieję, że pomoże jakby co ![]() pokaż Tosię ![]() Monia jak się czujesz??? ========================= =============== kurcze ale mnie dziś w nocy podbrzusze pobolewało - jak na @ ![]() ![]()
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
Czuje sie fatalnie, chcialabym zeby D. byla juz poza brzuchem bo coraz bardziej mnie to stresuje. Nadal nic sie nie dzieje, w poniedzialek szpital i zobaczymy czy zaczna wywolywac czy co... oby cos szybko postanowili bo nie usmiecha mi sie tam lezec bez sensu, w dodatku to juz bedzie 5 dni po terminie. Mogliby od razu cesarke zrobic bo i tak czuje ze na tym sie skonczy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Popsuło mi się w aplikacji wielocytowanie
![]() Dwakolory i jak tam po usunięciu zęba? ![]() Monika trzymam kciuki, żeby D. zechciała sama już wyjść ![]() ![]() Madzionella super, że z mężem się układa ![]() ![]() Kucyku mam nadzieję, że to przejściowy jedzeniowy kryzys u Maksia ![]() Zeberko hop hop??? ![]() ![]() Mamy jednak wciąż i wciąż problemy zdrowotne ![]() ![]() ![]() Na pewno miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam ![]()
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kundzia, egzemplarz ma duże znaczenie ![]() ![]() T. sam się odholle'ował. a na kolacje je co se zechce :/ niestety mój dyktat się skończył. Perse, Michał pije taką wodę jak my (ja Żywca, chłop Piwniczankę lub Muszyniankę). Często przegotowaną kranówkę. Madzionella, gratuluję podmiany (męża) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Spuchnięta jestem na maksa, aż się sama siebie w lustrze przestraszyłam. Boli, niby biorę ketonal ale i tak czuję. Nie mogę jeść ani mówić. Tragedia poprostu.
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc Edytowane przez dwakolory1 Czas edycji: 2015-05-30 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | ||
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;51570361]U mnie też, uff...
JAKĄ WODĘ DAJECIE DZIECIOM DO PICIA?? [/QUOTE] Źródlana: Żywiec, Baby Zdrój lub Mama i Ja. A do herbatek ziołowych lub kaszek/zup i ogólnie gotowania filtrowana w Bricie. Nie daje wód mineralńych jeszcze. Cytat:
Zazdro! Ja dostałam wieki temu i mimo kp jak w zegarku regularna. Cytat:
Po aferze jeszcze kilka kupiłam. Wole baby sun i jak mam wybor to ja wybieram. Chociaz T juz sie na kaszki powoli wypina. Co kilka dni ma ochote tylko... A szkoda, bo to ekspresowa kolacja była.. ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Kundzia, moge Cie zabrać z Toska w sierpniu nad morze. Jade sama a mam cała chatę ![]() Ale by było ![]() Juz widze Toske z Tymonesem. Dali by czadu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Konto usunięte
|
Od 4 mi się spać nie chce, to Wam zdam relację ze wczorajszego dnia
![]() Więc byliśmy wczoraj na występie trio filharmoników dla dzieci ![]() ![]() Potem byliśmy na dwóch imprezach w parku, na jednej tylko jakieś stoiska oglądaliśmy, na drugiej wybiegałam gościa, bawił się jakimiś piłeczkami, kółeczkami, no ogólnie super było ![]() Teraz śpi w moim łóżku. Ja myślałam, że on chce spać ze mną, a tu się okazuje, że zostawię go w tym łóżku i też śpi ![]() ![]() Dziękuję za odpowiedzi w sprawie wody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;51590538]Oczywiście agent Perseciątko zainteresowany tematem pierwsze 5 minut, potem łaził pod stołami w centrum kultury, ożywił się na sam koniec, jak trio klasyczne zagrało.. kaczuszki ![]() ![]() Najlepsza owsianka - ever - to ta ze świeżymi truskawkami ![]() Mleb jak długo czekałaś na termin do okulisty? kiedy dostaliście skierowanie??? (wyznaczono nam termin na 1 września i chłop panikuje)
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Konto usunięte
|
Pani, my się z TŻem obawiamy, że Artek pójdzie do szkoły i na biologii będą omawiać kaczki, a on zacznie machać rączką "ta kaczuszka dzióbek ma", bo na razie jest to nieodłączny gest, gdy tylko słyszy słowo kaczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;51590675]Pani, my się z TŻem obawiamy, że Artek pójdzie do szkoły i na biologii będą omawiać kaczki, a on zacznie machać rączką "ta kaczuszka dzióbek ma", bo na razie jest to nieodłączny gest, gdy tylko słyszy słowo kaczka
![]() ![]()
![]() |
#2867 |
Konto usunięte
|
To ja jeszcze podbijam ptaszkiem fu-fu zaciskanie i prostowanie paluszków u dłoni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;51590675]Pani, my się z TŻem obawiamy, że Artek pójdzie do szkoły i na biologii będą omawiać kaczki, a on zacznie machać rączką "ta kaczuszka dzióbek ma", bo na razie jest to nieodłączny gest, gdy tylko słyszy słowo kaczka
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;51590703]To ja jeszcze podbijam ptaszkiem fu-fu zaciskanie i prostowanie paluszków u dłoni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
neurolog zalecala szybko sprawdzić oczka bo mały nie patrzył na nas Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- koszt to 200 pln polecała doktor kaczmarek lub lekarzy na głowackiego np doktor filipowicz Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;51590538]Od 4 mi się spać nie chce, to Wam zdam relację ze wczorajszego dnia ![]() Więc byliśmy wczoraj na występie trio filharmoników dla dzieci ![]() ![]() Potem byliśmy na dwóch imprezach w parku, na jednej tylko jakieś stoiska oglądaliśmy, na drugiej wybiegałam gościa, bawił się jakimiś piłeczkami, kółeczkami, no ogólnie super było ![]() Teraz śpi w moim łóżku. Ja myślałam, że on chce spać ze mną, a tu się okazuje, że zostawię go w tym łóżku i też śpi ![]() ![]() Dziękuję za odpowiedzi w sprawie wody ![]() Ale fajny dzień mieliście ![]() Cytat:
Ostatnio sprawdzałam kolejki na stronie nfz to najkrótszy czas oczekiwania ok 40 dni wynosił i było to w przychodni na lwowskiej. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;51590675]Pani, my się z TŻem obawiamy, że Artek pójdzie do szkoły i na biologii będą omawiać kaczki, a on zacznie machać rączką "ta kaczuszka dzióbek ma", bo na razie jest to nieodłączny gest, gdy tylko słyszy słowo kaczka ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;51590703]To ja jeszcze podbijam ptaszkiem fu-fu zaciskanie i prostowanie paluszków u dłoni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mleb, Pani znacie/słyszałyście dobre opinie o jakimś specjaliście od rehabilitacji/neurologu? Chciałam żeby ktoś obejrzał Madzię i ocenił jej postępy. Chyba nie ma się czym martwić ale nie daje mi to spokoju ![]()
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2015-05-31 o 08:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
Witam
My dziś idziemy do Ch na organizowany dzień dziecka.
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Konto usunięte
|
jola my chodzimy na prochowa ale strzelecka podobno lepsza
zobacz sobie jacy lekarze tam pracują nas kwalifikował lekarz rehabilitacji ale nie wiem jak ta pani się nazwa trzeba mieć skierowanie od pediatry i czeka się koło 3 tygodni Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 | ||
Zakorzenienie
|
![]() on jest w klasie wyżej. Ale widać, ze tam tez wesoło ![]() ![]() Cytat:
my czekam na "zezologa". 16 VI mamy neuro i wtedy spytam czy iść prywatnie. Cytat:
my idziemy do "zezologa" u Ciebie ![]() ![]() o ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy jak będzie ze skierowaniem bo nasza pediatra bardzo wyluzowana w temacie rozwoju Madzi ![]() Cytat:
![]() Dzięki za polecenie ![]()
![]() |
#2876 |
Konto usunięte
|
pani napisze jak będziemy po pierwszych ćwiczeniach. na razie mieliśmy bardzo dokładne badanie u lekarza rehabilitacji
za tydzień mamy ćwiczenia a potem raz na tydzień spotkanie z rehabilitantem lub psychologiem rozwojowym Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Wtajemniczenie
|
MONIA jak tam?
![]() JOJLA jak buzka Twa i jak oczko Malutkiej? ![]() PANI Jak tam Olunia, jak butelke przyjmuje? Nie gardzi? ![]() My wlasnie w drodze do Krakowa, taka mala wycieczka z okazji dnia dziecka i naszej jutrzejszej rocznicy. Szkoda tylko ze z malzem tak sobie dzialamy na nerwy od kilku dni ze zachowujemy sie jakbysmy oboje mieli mega PMS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to sobie myśle ciągle czy gnębić swoją pediatrę (ktora tez ma swobodne podejscie do rozwoju i dopoero jak ja cos palcem pokaże to ew skierowanie da) o skierowanie do endo czy poradni metabolicznej czy gdzies tam - z uwagi na wzrost i wagę oscylujacą ciafle na 3 centylu, czy tez uzna cze wzrost odziedziczyl po tarusiu a awage po mamusi i tyle (ja xhuda, tż niski i git)
![]() |
#2879 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
długo czekaliście? zadowolona z wizyty??? (dość się wściekłam na tą placówkę... tydzień dzwoniłam, pisałam maile - poczta wraca, telefonu nie podnoszą. no i byłyśmy z Młodą na wycieczce krajoznawczej w piątek... jednak od nas to dość daleko, ale Stara Huta mnie rozwala estetycznie, wiec nawet nie specjalnie mordę otworzyłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wazy: 4410, mierzy: 60 cm. waga na 3 centylu a wzrost między 50 a 75 ![]() nie miała problemu z Aventem, wręcz jej się podobało, wiec wredna matka kupiła Medelę utrudniającą ![]() już nie dostaje codziennie. także liczę, ze wyeliminujemy całkowicie. Cytat:
![]() właśnie wróciłam z Centruma. dla mnie za duży tłok. parada Smoków jakieś dzikie tłumy przyciągnęła, dobrze ze Torres na wojażach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Konto usunięte
|
też byłam w okolicach rynku i żałowałam że dziś się tam wybrałam bo bardzo dużo ludzi było
siedzę sama w domu i czuje się jak dzikus w tłumie ludzi hope udanej wycieczki Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.