![]() |
#4621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
A potem zrobię rzeźbiony parawan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Wtajemniczenie
|
neissi wpadła w szał twórczy
![]() a gdzie asiaa??? odezwać się!!
#4623 |
Zadomowienie
|
Nieźle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Raczkowanie
|
Ja też tak sądziłam, a tu same artystki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
Musze się Wam pochwalić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Raczkowanie
|
Gratuluję dobrego uczynku
![]() Niedługo są urodziny mamy i wymyśliliśmy z Misiem, że podsuniemy tacie pomysł żeby wziął mamę na romantyczną randkę, a my im to zafundujemy. Tatko się zgodził i teraz czekamy na jego pomysł spędzenia tej randki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zadomowienie
|
Bardzo fajny pomysł. może go kiedyś wykorzystam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 |
Raczkowanie
|
A dzisiaj jest nasza pierwsza rocznica ślubu
![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda, że w tym dniu nie możemy być razem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zadomowienie
|
Witam z rana koleżanki pomorzanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Raczkowanie
|
Widzę, że temat się już troche ześlizgnął na inne tory, ale powracając do wątku - z Rumi jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zadomowienie
|
Witam. Jeszcze niedawno mieszkałam niedaleko, w gdyni cisowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie,po koszmarnym weekendzie,ale to tak na marginesie
![]() Nie nie,to kuzyna studiuje na...teraz będzie na trzecim ^_^ |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zadomowienie
|
Witam. Znacie może fajną stronę www z sofami ?
Edytowane przez Superbejbe Czas edycji: 2007-08-29 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zadomowienie
|
Ojj coś mało ruchu w tym wątku moje drogie panie
![]() To może coś się zacznie dziać,jak Was zapytam jak się prezentują wasz informacje nt.pogody na reszte lata? |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pogoda na reszte lata? ja slyszalam ze od polowy wrzesnia ma przyjsc nagle mroz i zima...ile w tym prawdy..przekonamy sie niedlugo ![]() ![]() a ja dzis zrobilam ogorkowa i salatke (wczoraj nudzilam sie i szukalam jakichs prostych i szybkich przepisow salatkowych i znalazlam prosty...ser zolty, ananasy, kukurydza, czosnek i majonez) zobaczymy co wyjdzie jak sie wszystko przeżre w lodowce ![]()
![]() |
#4638 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Raczkowanie
|
Wejdź na stronkę firmy Mebelplast. Mają boskie sofy
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się dzisiaj strasznie wkurzyłam i przez to cały dzień boli mnie głowa ![]() ![]() ![]() Teściowa też wzięła sobie faceta do remontu. Miał pomalować ściany. Wyobraźcie sobie, że nie zdjął (ani nie zabezpieczył taśmą malarską) pstryczków, tylko zachlastał farbą. Lamp też nie zdejmował tylko chlastał na około. Ale najlepsze było jak teściowa chciała otworzyć szafkę, którą malował. Pomalował ją zamkniętą i nie można było jej otworzyć ![]() Jaki trzeba mieć mózg żeby coś takiego zrobić? ![]() A ja zakupiłam sobie wreszcie tą szlifiereczkę. Ma do mnie przyjść w poniedziałek ![]() W tej chwili jestem w Rumi i zostanę tu do wtorku, bo we wtorek mam wizytę u dentala i nie opłaca mi się wracać do domu na jeden dzień. Zebrała mi się ropa nad jedynką, która była już "leczona" przez dwóch dentystów z zerowym skutkiem. Nigdzie nie mogłam się dostać żeby mi otworzyli (był zamknięty tylko fleczerem) i wyczyścili. Zawsze było pytanie "czy pani jest moją pacjentką", a jak okazywało się, że nie jestem, to termin był co najmniej dwutygodniowy. Poczekałam więc jeszcze trochę i poszłam do centrum stomatologicznego w Rumi. Zabuliłam sporo kasy, ale powiem Wam, że jak na razie, jestem pod wielkim wrażeniem ![]() ![]() ![]() A o pogodzie nie będę się wypowiadać, bo ona przechodzi ludzkie pojęcie ![]() Na dzisiaj spadywuję, bo gadulę z moim Misiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zadomowienie
|
Z tego co napisałaś to Twoja teściowa zatrudniła jakiegoś wesołego malarza
![]() Widziałam dzisiaj ciekawą sofę w BlackRedWhite (zdjęcia poniżej) i właśnie w takim stylu mam zamiar czegoś poszukać, tylko że z podłokietnikami (specjalne życzenie męża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Wtajemniczenie
|
Zgłasza się kolejna Pomorzanka...A dokładniej Słupszczanka
![]() ![]()
![]() |
#4642 |
Zadomowienie
|
paulinka3110 znalazłam tylko 3 odcinki Twojej telenoweli, czy gdzieś jest dalsza część?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Raczkowanie
|
Inspekcja!
![]() Cześć Paulinka! Witamy w naszym skromnym gronie ![]() ![]() Smutaśno mi trochę dzisiaj. Mój szwagier pojechał rano dołączyć do mojego męża. Nie macie pojęcia jak ja mu zazdroszczę, że zobaczy się z moim Misiem ![]() ![]() Nie ma go już 3 tygodnie, a muszę wytrzymać jeszcze 4 ![]() ![]() No dobra nie będę Wam tu mękolić. Zbieram się i idę na pakupki. Muszę zamówić ciasta na urodziny teściowej, które odbędą się jutro. Zajrzę do Was później ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zadomowienie
|
neissi to ja Cię 'pocieszę',że są takie osoby(czyt.ja),które zazdroszczą Ci,sama nie wiesz jak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Wtajemniczenie
|
witaj paulinko u nas
![]() uu widze ze lubisz gerarda ![]() ![]() ![]()
#4646 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() oooo inspekcje ![]() To teraz sie Wam pochwale.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tylko znajde aparat to pstryknę fotkę i pokaże Wam. Echh, mówię Wam zrobię furorę na zlocie!!! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz są takie aparaty, że nawet ich nie widać na zębach. Chciaż w dzisiejszych czasach aparat na zębach to modny dodatek. Ta dentystka też miała taki bardzo widoczny. Mi po wypadku dwójka wysunęła się do przodu i niezbyt ładnie to z boku wygląda. Marzą mi się takie róniutkie ząbki, ale teraz to muszę je wyleczyć i wybielić. Przez antybiotyki strasznie mi pożółkły. Miałam już wybielane, ale nie do końca, bo okropnie mnie bolało. Na szczęście ta dentystka mówi, że wie jak to zrobić żeby nie bolało. Mówiła, że ją jak miała pierwszy raz wybielane też tak bardzo bolało, ale nauczyła się już jak to robić. Kurczę przycisnęłam coś na klawiaturze i teraz jak chce coś poprawić to zjada mi wszystkie literki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Wtajemniczenie
|
o widzę, że zrobiło się tu ząbkowo
![]() ![]() ![]() ![]() ja chciałabym mieć bielsze zęby...może kiedyś, powoli takie kosmetyczne zabiegi tanieją, więc może kiedyś się na to skuszę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.