|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
| Pokaż wyniki sondy: Ilu partnerów seksualnych miałaś do tej pory? | |||
| jeszcze nie miałam żadnego |
|
807 | 14,68% |
| jednego |
|
1 979 | 36,01% |
| dwóch |
|
841 | 15,30% |
| trzech |
|
517 | 9,41% |
| czterech |
|
332 | 6,04% |
| pięciu |
|
188 | 3,42% |
| sześciu |
|
142 | 2,58% |
| powyżej sześciu |
|
690 | 12,55% |
| Głosujący: 5496. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ilu partnerów seksualnych miałaś/eś?
Cytat:
Znakomitej większości kobiet nie dotyczy to, o czym powiedział JKM.A JKM po prostu ośmiesza w tym filmiku tych, którzy próbują forsować chore wartości.
|
|
|
|
|
|
#1352 |
|
Raczkowanie
|
18 lat. 1 partner
|
|
#1353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie o to chodziło.Smutne, że ludzie czerpią tyle satysfakcji z oceniania i rzucania negatywnymi epitetami (szczęśliwie przeważnie nie w tym wątku), tylko po to by się dowartościować, i to był sens. Obrażał dwie grupy - i panie i tych co wg niego nie myślą prawidłowo i czerpał z tego równe zadowolenie bo dzięki temu sam prawdopodobnie czuł się lepiej
|
|
|
|
|
|
#1354 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
"Za moich czasów nazywało się to ☠☠☠☠a i flejtuch".To tylko opinia, każdy ma swoją. |
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Raczkowanie
|
21 lat- miałam dwóch partnerów.
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
Only one, wiek widać
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam 23 lata i miałam jednego partnera seksualnego
z którym jestem do tej pory i planujemy ślub
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Paulina z w-wskiej Pragi
|
19 lat, jeden partner, zapowiada sie ze juz na cale zycie.
mam nadzieje
|
|
|
#1359 |
|
Rozeznanie
|
18 lat, jeden partner. Jak na razie jesteśmy dopiero 3 miesiące razem ( choć znamy się już 4 lata ) i mam nadzieję, że to będzie tylko ten jedyny
|
|
|
|
|
#1360 |
|
Przyczajenie
|
Obecnie mam 21 lat, miałam jednego partnera. Nie skakałam z kwiatka na kwiatek. Jak się związałam to już na stałe. Pochodzę z katolickiej rodziny i chciałam to wszystko przeżyć tak bajkowo. Nie chciałam żadnych rozczarowań ani niczego innego.
1 partner starczy.
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Raczkowanie
|
Ja 23 lata i 3 partnerki, żona 2 łącznie zemną. Nie tknął bym kijem panny w podobnym wieku co ja z ilością partnerów w okolicach 7 i więcej.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Konto usunięte
|
Ludzie mają różne preferencje, podejście do seksu, też bym raczej nie chciał takiej kobiety (ale tylko raczej). To jednak inna sprawa bo ten post chyba miał sprowokować osoby ze "stosunkowo bogatym" życiem, no po prostu gość MUSIAŁ napisać to w ostrych słowach.
|
|
|
|
|
#1364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Random84 Czas edycji: 2015-06-04 o 12:09 |
|
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), może po prostu była w większej liczbie związków? Poznałam kilku takich facetów, którzy myslą podobnie. Każdy z nich był strasznie zakompleksionym mizoginistą
|
|
|
|
|
|
#1366 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie jest to nic złego ale nie każdemu się to podoba. Ja bym nie chciał się wiązać z rozwiązłą kobietą, sam też taki nie jestem i jest to dla mnie coś negatywnego. Coś w tym złego? Myślę podobnie chociaż nie całkowicie. Nie jestem mizoginem, mam znajome które bardzo lubię a prowadzą one taki tryb życia. Po prostu to nie partia dla mnie. |
|
|
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego większe doswiadczenie Ci przeszkadza? ![]() bycie mizoginistą nie polega na nie lubieniu kobiet, to nieco bardziej złożony problem ![]() dlaczego nie chciałbys się wiązać z 'rozwiązłą' kobietą? i kiedy kobieta zaczyna być rozwiązła? |
|
|
|
|
|
#1368 |
|
Konto usunięte
|
Ojej, po co to filozofowanie :P Ja też bym nie chciała być z facetem, który spał z dużą ilością kobiet. Moi koledzy, którzy prowadzą taki "tryb życia" są dla mnie odpychający - ale nie dlatego, że to obrzydliwe, tylko dlatego, że wiem jak wygląda ich podejście do związków. Mają problemy z zaangażowaniem się, bo zaczynają relację od łóżka i często mylą pożądanie z zakochaniem. Takie szczeniaczki z nich :P
|
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;51637761]Ojej, po co to filozofowanie :P Ja też bym nie chciała być z facetem, który spał z dużą ilością kobiet. Moi koledzy, którzy prowadzą taki "tryb życia" są dla mnie odpychający - ale nie dlatego, że to obrzydliwe, tylko dlatego, że wiem jak wygląda ich podejście do związków. Mają problemy z zaangażowaniem się, bo zaczynają relację od łóżka i często mylą pożądanie z zakochaniem. Takie szczeniaczki z nich :P[/QUOTE]
każdą relację zaczynałam od łóżka, nie mam problemu z zaangażowaniem (6 lat w związku, niedługo slub), nie mylę pożądania z zakochaniem. I znam ludzi, którzy postępują tak, jak ja - jak się jest dojrzałym, to nie zależnie, jak często się z kims sypia, nie ma się problemów w/w
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1370 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiem co to mizoginia, wiem że sympatia/antypatia do kobiet to nie wszystko. Mimo to - nie czuję się. "Rozwiązła kobieta" to dla mnie kobieta która podchodzi na luzie do spraw okołoseksualnych, nie łączy seksu z uczuciem. Ja łączę i dlatego to dla mnie ważne. No tak, moja racja jest najmojsza. Inni są niedojrzali i basta. |
|
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że przez własne kompleksy dyskredytujesz inne osoby, które mogłyby Cię czegos nauczyć ![]() jesli seks dla Ciebie musi isć w parze z uczuciem, to inna sprawa. komentarz o dojrzałosci był nt. osób, które mają wiele partnerów seksualnych i często uprawiają niezobowiązujący seks - osoby takie, jesli są dojrzałe emocjonalnie, nie mają problemu z zaangażowaniem w związku ani rozróżnieniem pożądania od zakochania. |
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Git. No ok, nie zrozumiałem dokładnie. |
|
|
|
|
|
#1373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro miałaś tylu partnerów twoje związki musiały trwać bardzo krótko. Osobiście nauwa się myśl, że chodziło tylko o sex, ze strony facetów może twojej też. Oczywiście nie mam prawa wiedzieć jak było naprawdę ![]() Każdy może być jak tylko chce. Wybierać partnera zgodnie z własnym gustem. Najważniejsze jest żeby nie robić niczego wbrew sobie
|
|
|
|
|
|
#1374 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Cytat:
.
|
||
|
|
|
|
#1375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy od tego, ile umiesz. Ja się staram nie mieć kompleksów ![]() Cytat:
![]() pogrubione bardzo! <3 ![]() Cytat:
W/w cytat nie ma nic wspólnego z psychoanalizą ani psychiatrią. Ot, czysty przypadek i opisanie statystyki moich doswiadczeń. |
|||
|
|
|
|
#1376 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mamy taki kult dojrzałych, doświadczonych. Ja jestem także poza zainteresowaniem, co to kilka stosunków z zaledwie dwoma partnerkami. A moim doświadczeniem czy niedoświadczeniem będę się dzielił z osobą którą pokocham. Ciężko mi zaś będzie pokochać kogoś kto ma tak odmienne podejście do tej sfery życia.Gratuluję co do kompleksów, u mnie niestety to chyba niemożliwe.
|
|
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówi Ci to osoba, która jakis czas temu nie była w stanie spojrzeć w lustro, takie obrzydzenie do samej siebie czułam więc bierz się za kompleksy, bo je trzeba leczyć (wypleniać), a nie hodować |
|
|
|
|
|
#1378 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
? Z ciekawości pytam.Ale mówienie o kobiecie, że jest przeorana, rozepchana czy coś to jest strasznie przedmiotowe traktowanie Cytat:
![]() A odpowiadając na pytanie z tematu, jednocyfrowa liczba do policzenia na palcach 2 rąk Koło połowy to związki, a w związkach jestem ściśle monogamiczna. Mam 27 lat. I nie wiem czy to dużo czy mało, na pewno wystarczyło w zupełności, żeby poznać swoje potrzeby. I jest ogromna szansa, że ta liczba już nie wzrośnie
Edytowane przez BiteAddict Czas edycji: 2015-06-04 o 20:10 |
||
|
|
|
|
#1379 |
|
Raczkowanie
|
Czyli miałaś wielu kochanków przed 18, mam takie pytanie. Nie odbiło się to negatywnie na twojej psychice?
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

Znakomitej większości kobiet nie dotyczy to, o czym powiedział JKM.

), może po prostu była w większej liczbie związków?

Mamy taki kult dojrzałych, doświadczonych. Ja jestem także poza zainteresowaniem, co to kilka stosunków z zaledwie dwoma partnerkami.