Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-15, 13:36   #1441
kizdaM
Wtajemniczenie

Dot.: Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy

Ja pochwowego już daaaawno nie miałam, ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wróci szczególnie jak ostatnio miałam 3 łechatczkowe...pierwszy raz tyle mi się udało, w dodatku pierwszy trwał 3 razy dłużej niż normalnie muszę mniej skupiać się na tym pochwowym, to może w końcu się uda
kizdaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-15, 21:31   #1442
Disnejova
Wtajemniczenie

jak to jest mieć łechtaczkowy ? orgazm kiedy najczęściej szczytujecie ? w jakich pozycjach może coś ja pokombinuje .
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-16, 11:14   #1443
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
jak to jest mieć łechtaczkowy ? orgazm kiedy najczęściej szczytujecie ? w jakich pozycjach może coś ja pokombinuje .
Łechtaczkowy mam zawsze przy seksie oralnym. Ale jestem dziwna, bo np jeżeli zabraknie odpowiednich rzeczy, to nie dojdę . Np. kąt, w którym partner mnie całuje - muszę leżeć na brzegu łóżka, a on musi siedzieć na podłodze. Ciężko jest mi dojść, jeżeli nie przytrzyma moich ud swoimi rękami itd....
Nigdy nie miałaś łechtaczkowego? Daj się ponieść fantazji i pomyśl o tym, co podniecałoby Cię w trakcie oralnego. Gdy tak będziesz sobie rozmyślać (tylko musisz być w "nastroju") i przy jakiejś fantazji dostaniesz dreszczy lub doznasz miłych uczuć, to już namierzyłaś to, czego Ci brakuje.
Yennefer92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-16, 22:55   #1444
anika*
Raczkowanie

GG do anika*

Kurcze dziewczyny o co chodzi?
mam faceta, który działa na mnie niesamowicie ale gdy przyjdzie do zbliżenia to totalne nic ... czuję się dobrze, ale nie czuję takiego podniecenia jak wtedy gdy myślę o zbliżeniu. Jestem podniecona ale nie osiągam orgazmu ... żadnego.
Oczywiście gram, bo wiem, że On robi wszystko by było mi dobrze.
Strasznie mi z tym źle bo nie lubię udawać ... chciałabym osiągnąć orgazm. Nie rozumiem dlaczego facet, którego kocham i który mnie podnieca nie potrafi sprawić bym szczytowała????????
anika* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-17, 15:06   #1445
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anika* Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny o co chodzi?
mam faceta, który działa na mnie niesamowicie ale gdy przyjdzie do zbliżenia to totalne nic ... czuję się dobrze, ale nie czuję takiego podniecenia jak wtedy gdy myślę o zbliżeniu. Jestem podniecona ale nie osiągam orgazmu ... żadnego.
Oczywiście gram, bo wiem, że On robi wszystko by było mi dobrze.
Strasznie mi z tym źle bo nie lubię udawać ... chciałabym osiągnąć orgazm. Nie rozumiem dlaczego facet, którego kocham i który mnie podnieca nie potrafi sprawić bym szczytowała????????
Bo to nie on ma sprawić, to ty masz wiedzieć, co lubisz i jak lubisz.
Wiesz?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-17, 18:06   #1446
Kalienta
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Mój problem nie dotyczy nawet orgazmu, którego i tak nie mam, ale tego, że seks nie sprawia mi w ogóle przyjemności, można powiedzieć, że zwykle nawet nic nie czuję i niestety czekam tylko aż partner skończy Podobnie jest podczas seksu oralnego, niby czuję jego język, ale żadnej przyjemności z tego nie mam. Próbowałam kiedyś podczas stosunku dodatkowo sama stymulować łechtaczkę, jednak nawet to nie sprawiło mi przyjemności.
Do tego wszystkiego dochodzi uczucie jakbym była obtarta, takie pieczenie. Nie mam go zawsze, jedynie czasami. Pojawia się przy wejściu do pochwy i na wargach sromowych. Mam to uczucie również jak mi partner robi dobrze językiem. Infekcję wykluczam i nie pomaga nawet stosowanie dodatkowego nawilżenia.
Dodam, że podczas masturbacji orgazm mam zawsze, jednak czasem muszę bardzo dużo czasu poświęcić aby go dostać.
Myślicie, że problem leży w mojej głowie i z czasem jednak zacznę cokolwiek czuć, czy jednak przydałaby się wizyta u specjalisty?
Kalienta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-17, 20:23   #1447
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalienta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Mój problem nie dotyczy nawet orgazmu, którego i tak nie mam, ale tego, że seks nie sprawia mi w ogóle przyjemności, można powiedzieć, że zwykle nawet nic nie czuję i niestety czekam tylko aż partner skończy Podobnie jest podczas seksu oralnego, niby czuję jego język, ale żadnej przyjemności z tego nie mam. Próbowałam kiedyś podczas stosunku dodatkowo sama stymulować łechtaczkę, jednak nawet to nie sprawiło mi przyjemności.
Do tego wszystkiego dochodzi uczucie jakbym była obtarta, takie pieczenie. Nie mam go zawsze, jedynie czasami. Pojawia się przy wejściu do pochwy i na wargach sromowych. Mam to uczucie również jak mi partner robi dobrze językiem. Infekcję wykluczam i nie pomaga nawet stosowanie dodatkowego nawilżenia.
Dodam, że podczas masturbacji orgazm mam zawsze, jednak czasem muszę bardzo dużo czasu poświęcić aby go dostać.
Myślicie, że problem leży w mojej głowie i z czasem jednak zacznę cokolwiek czuć, czy jednak przydałaby się wizyta u specjalisty?
Myślę, że przydałoby się dodatkowe nawilżenie. A partnera przed seksem oralnym poproś, żeby wypił trochę wody, zmniejszy to uczucie suchości w trakcie .
Stary 2015-05-20, 12:40   #1448
McSanora2276
Przyczajenie

Co do tego problemu to sprawa może się tyczyć jakiegoś stresu albo tego, że za bardzo się przejmujesz kobieto. Nie martw się tym swoim seksem. Daj się ponieść chwili Na pewno pozytywne myślenie da Ci same sukcesy. Po prostu to będzie dla Ciebie lepsze.
McSanora2276 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-21, 00:16   #1449
alexanderka17
Raczkowanie

A ja mam taki głupi problem... Seks uprawiam od kilku miesięcy i podczas stosunku nie miałam orgazmu na pewno. Ale nie wiem co z łechtaczkowym... Słyszałam, że jak będę miała orgazm to będę wiedziała, że to to, ale szczerze mówiąc nie jestem pewna. Jak go rozpoznać?
Stary 2015-05-21, 08:01   #1450
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexanderka17 Pokaż wiadomość
A ja mam taki głupi problem... Seks uprawiam od kilku miesięcy i podczas stosunku nie miałam orgazmu na pewno. Ale nie wiem co z łechtaczkowym... Słyszałam, że jak będę miała orgazm to będę wiedziała, że to to, ale szczerze mówiąc nie jestem pewna. Jak go rozpoznać?
Bo to prawda. Ja podczas seksu dłuuuugo nie miałam orgazmu, ale myślałam, że podczas masturbacji mam 'małe' orgazmy. Po części zgadzały się typowymi objawami z wikipedi, ale kiedy doznałam tego właściwego, prawdziwego orgazmu to nie miałam wątpliwości, że to to
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-21, 12:27   #1451
alexanderka17
Raczkowanie

Czyli jeśli wydaje mi się, że to to, ale nie jestem pewna to raczej nie?
Stary 2015-05-21, 13:01   #1452
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexanderka17 Pokaż wiadomość
Czyli jeśli wydaje mi się, że to to, ale nie jestem pewna to raczej nie?
Coś w ten deseń. To jak z miłością, jeśli się zastanawiasz czy go kochasz to raczej nie xd
Stary 2015-05-21, 13:46   #1453
alexanderka17
Raczkowanie

U mnie to i tego typu rzeczy są na porządku dziennym... cóż.
Stary 2015-05-22, 20:23   #1454
Rysunkowiec
Raczkowanie

Hej, mam pytanie.
Współżyje nieco ponad rok i jeszcze nie miałam orgazmu, mam 20 lat. Jednak przy ostatnim współżyciu miałam wytrysk kobiecy (nie wiem czy dobrze to nazywam ) Wg internetu pojawia się on u niektórych kobiet przy orgazmie. Tylko że ja nie jestem pewna czy to co czułam to na pewno był orgazm . Można mieć ten wytrysk kobiecy i nie szczytować? Uczucie było silniejsze ale nie było nie wiadomo jak lepsze od tego co czuje zawsze przy współżyciu.
Stary 2015-05-22, 21:42   #1455
pingwinek=]
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rysunkowiec Pokaż wiadomość
Hej, mam pytanie.
Współżyje nieco ponad rok i jeszcze nie miałam orgazmu, mam 20 lat. Jednak przy ostatnim współżyciu miałam wytrysk kobiecy (nie wiem czy dobrze to nazywam ) Wg internetu pojawia się on u niektórych kobiet przy orgazmie. Tylko że ja nie jestem pewna czy to co czułam to na pewno był orgazm . Można mieć ten wytrysk kobiecy i nie szczytować? Uczucie było silniejsze ale nie było nie wiadomo jak lepsze od tego co czuje zawsze przy współżyciu.
Wytrysk kobiecy nie musi występować z normalnym szczytowaniem. Wg mnie orgazm a squirt to inne zupełnie rzeczy
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-23, 11:25   #1456
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
Wytrysk kobiecy nie musi występować z normalnym szczytowaniem. Wg mnie orgazm a squirt to inne zupełnie rzeczy
Stary 2015-05-29, 02:03   #1457
jantrzeci
Raczkowanie

moja partnerka ma rzadko ograzm, bardzo rzadko, nie wiem jak z nia o tym rozmawiac zeby jej nie zestersowac;/
jantrzeci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-30, 07:12   #1458
exspirans
Raczkowanie

Już tu się jakiś czas temu udzielałam, orgazmu jak nie było tak nie ma, tylko łechtaczkowy i to częściej podczas masturbacji niż podczas zbliżenia z partnerem. Nie mam wątpliwości co do tego, że podczas stosunku jestem spięta, nie potrafię dać się ponieść. Ostatnio zdarzył mi się kilka razy squirt, ale czy towarzyszył temu orgazm? Nie. Partner był zachwycony, podnieciło go to jeszcze bardziej, bo dla niego jest to chyba równoznaczne z fenomenalnym orgazmem, jak u facetów. A tu kiszka, nic z tego. Nie wiem co ja jeszcze mam ze sobą zrobić żebym mogła dojść jak należy Nie czuję ciągłej frustracji w sumie, bo stosunek daje mi przyjemność, sam fakt zbliżenia, tego, że mogę zrobić dobrze partnerowi, ale nie ma u mnie tego punktu kulminacyjnego. No cóż, chyba muszę wreszcie się wyluzować, bez myślenia "jakie ja dźwięki z siebie wydaje, jak wyglądam" (wiem, chore to ) i czekać...

Nie rób priorytetu z kogoś, kto ma Cię tylko za opcję.

Edytowane przez exspirans
Czas edycji: 2015-05-30 o 07:13
exspirans jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-30, 12:52   #1459
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez exspirans Pokaż wiadomość
Już tu się jakiś czas temu udzielałam, orgazmu jak nie było tak nie ma, tylko łechtaczkowy i to częściej podczas masturbacji niż podczas zbliżenia z partnerem. Nie mam wątpliwości co do tego, że podczas stosunku jestem spięta, nie potrafię dać się ponieść. Ostatnio zdarzył mi się kilka razy squirt, ale czy towarzyszył temu orgazm? Nie. Partner był zachwycony, podnieciło go to jeszcze bardziej, bo dla niego jest to chyba równoznaczne z fenomenalnym orgazmem, jak u facetów. A tu kiszka, nic z tego. Nie wiem co ja jeszcze mam ze sobą zrobić żebym mogła dojść jak należy Nie czuję ciągłej frustracji w sumie, bo stosunek daje mi przyjemność, sam fakt zbliżenia, tego, że mogę zrobić dobrze partnerowi, ale nie ma u mnie tego punktu kulminacyjnego. No cóż, chyba muszę wreszcie się wyluzować, bez myślenia "jakie ja dźwięki z siebie wydaje, jak wyglądam" (wiem, chore to ) i czekać...
No i masz odpowiedź
Stary 2015-05-30, 12:57   #1460
Lady_Galadriel
Raczkowanie

Też się kiedyś każdym szczegółem stresowałam, a teraz mam to w d...
Jesteś jaka jesteś, chyba widzisz że podobasz się facetowi, podniecasz go więc wyluzuj I z czasem przyjdzie

Mój P.

Próbujemy 14/12/2013
Staramy się o małego człowieka 14/02/2016
Lady_Galadriel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-30, 16:37   #1461
kizdaM
Wtajemniczenie

Też się zawsze na tym skupiam, może przez to też nie daję rady...tym bardziej, że nie raz Tż mnie uciszał :/
Stary 2015-05-31, 09:56   #1462
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kizdaM Pokaż wiadomość
Też się zawsze na tym skupiam, może przez to też nie daję rady...tym bardziej, że nie raz Tż mnie uciszał :/
Znam to. Bardzo mnie to zniechęciło do seksów z byłym, jedyne na czym się skupiałam to to by być cicho ;/

Ale teraz mogę szaleć i widzę, że na prawdę dużo daje to, że człowiek odpuszcza przejmowanie się swoimi dźwiękami czy wyglądem xd
Stary 2015-05-31, 10:16   #1463
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
O matko! To musi być okropne ;/...
Stary 2015-05-31, 14:47   #1464
kizdaM
Wtajemniczenie

Całe szczęście nie zdarza się często, ale jak już to cały czar pryska...aleeeee
dzisiaj w nocy się udało w końcu !!! pierwszy raz od bardzo dawna teraz tylko czekać na następne
Stary 2015-06-01, 03:15   #1465
paukii
Przyczajenie

Dot.: mam problem z osiągnieciem orgazmu...

Czesc, mam 18 lat i bardzo podobny problem. Rzadko kiedy potrafie dojsc pochwowo. Zazwyczaj sa to u mnie orgazmy lechtaczkowe... u mnie wyglada to tak ze moj TŻ jest tak jakby troche rozczarowany jak sama sobie dogadzam reka gdy jestesmy razem w lozku bo bardzo szybko wtedy jest u mnie koniec ^^ Chcialabym sprawic zeby jakos w koncu normalnie dojsc i sprawic lepsza przyjemnosc sobie i swojemu facetowi
paukii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-01, 16:19   #1466
Lady_Galadriel
Raczkowanie

Cytat:
Całe szczęście nie zdarza się często, ale jak już to cały czar pryska...aleeeee
dzisiaj w nocy się udało w końcu !!! pierwszy raz od bardzo dawna teraz tylko czekać na następne
To super i oby więcej takich nocy

Rzeczywiście z tym uciszaniem to tak niefajnie... Mojego TŻ-ta to kręci , nawet mówi mi podczas seksu,że uwielbia jak jęcze mu do ucha

Mój P.

Próbujemy 14/12/2013
Stary 2015-06-01, 16:26   #1467
kizdaM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lady_Galadriel Pokaż wiadomość
To super i oby więcej takich nocy

Rzeczywiście z tym uciszaniem to tak niefajnie... Mojego TŻ-ta to kręci , nawet mówi mi podczas seksu,że uwielbia jak jęcze mu do ucha
Też czekam na więcej

No właśnie lipa z tym :/ wszystko wtedy mi przechodzi, cała ochota, a co dopiero myśl o dochodzeniu ja jakoś nie myślę o tym, czy sąsiedzi usłyszą, dopiero po tym jak mnie uciszy :/ a potem i tak przy następnym razie siedzi mi to w głowie ...
Stary 2015-06-01, 16:29   #1468
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paukii Pokaż wiadomość
Czesc, mam 18 lat i bardzo podobny problem. Rzadko kiedy potrafie dojsc pochwowo. Zazwyczaj sa to u mnie orgazmy lechtaczkowe... u mnie wyglada to tak ze moj TŻ jest tak jakby troche rozczarowany jak sama sobie dogadzam reka gdy jestesmy razem w lozku bo bardzo szybko wtedy jest u mnie koniec ^^ Chcialabym sprawic zeby jakos w koncu normalnie dojsc i sprawic lepsza przyjemnosc sobie i swojemu facetowi
Chcesz dochodzić dla siebie, czy dla faceta, bo jest rozczarowany? Oświeć go i powiedz, że ponad połowa kobiet nie ma pochwowych.

A najlepiej - ćwiczcie
Stary 2015-06-01, 17:16   #1469
paukii
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Chcesz dochodzić dla siebie, czy dla faceta, bo jest rozczarowany? Oświeć go i powiedz, że ponad połowa kobiet nie ma pochwowych.

A najlepiej - ćwiczcie
Chce zeby widzial ze dobrze sie sprawdzil chociaz dla samej siebie chcialabym zeby te orgazmy byly czestsze.
paukii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-01, 18:29   #1470
Lady_Galadriel
Raczkowanie

Cytat:
Też czekam na więcej

No właśnie lipa z tym :/ wszystko wtedy mi przechodzi, cała ochota, a co dopiero myśl o dochodzeniu ja jakoś nie myślę o tym, czy sąsiedzi usłyszą, dopiero po tym jak mnie uciszy :/ a potem i tak przy następnym razie siedzi mi to w głowie ...
To może gdy następnym razem będzie chciał Cię uciszyć, to pokaż mu, że też potrafisz rządzić i powiedz mu żeby sam sie przymknął

Mój P.

Próbujemy 14/12/2013
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości