Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-31, 15:10   #1771
Cherry_Muffin
nibyżona

Dot.: Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30

jestem dowodem na to ze mozna zorganizowac, wydaje mi sie fajne wesele w 4 msc bez wielkich wyrzeczen
ale rozumiem ta chec bycia spokojnym
bo wiem ze pare rzeczy zrobilabym lepiej
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 15:13   #1772
Valmai
Rozeznanie

Dot.: Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30

Hello dziewczyny!

Sesja(prawie) zdana, projekt skończony, nadchodzące imprezy dla przyjaciół(w miarę) ogarnięte, krótkie wakacje zrobione, Wiedźmin w połowie zagrany - mogę wrócić do rzeczywistości internetowej.

Co tam u Was słychać? Skąd taki tytuł wątku?

All of time and space; everywhere and anywhere; every star that ever was. Where do you want to start?
Valmai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 15:14   #1773
tetrikk
Zakorzenienie

My wzięliśmy się za planowanie jakieś 1,5 miesiąca temu. Największe przeboje były z salą, bo ja miałam jedną wymarzoną, niedaleko domu rodzinnego. Niestety kontakt z nimi to była jakaś masakra, mieli problem, żeby odpowiadać na pytania, podać terminy itd. Ale wszystko było do zniesienia do momentu jak przysłali umowę, a tam było napisane, że zdajemy sobie sprawę, że hotel prowadzi normalną działalność i równocześnie może odbywać się inna impreza okolicznościowa...:m ur: Czyli ja mam wesele, a obok jest drugie wesele, stypa albo 18-stka... nie wyobrażam sobie czegoś takiego, szczególnie, że jest wspólny ogród i imprezy tam by się zmieszały ;/

Takim sposobem ślub i wesele nie jest tam, skąd ja pochodzę, a niedaleko miasta TŻ... Ale póki co nie żałuję, bo sala jest ładna, a kontakt z panią manager wzorcowy

A jak jest u Was, macie ślub blisko domu rodzinnego?
Stary 2015-05-31, 15:14   #1774
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez Sorbik Pokaż wiadomość

Wczoraj w jednym salonie Pani powiedziała mi że gdybym zdecydowała się na drugą suknię to musiałabym ją już zamówić bo na koronkę czeka się ok. 4-6 miesięcy

Rozwalił mnie ten tekst
Ja na szczęście mam salę zaklepaną, bo bym się chyba nerwowo wykończyła. U nas na rok przed to co najwyżej remizę...
Wiesz,one tak mówią też,bo chcą mieć umowę. Na logikę - na jaki produkt można tyle czekać,skoro najdłużej przesyłka może iść miesiąc z drugiego końca świata ?

U nas nie biorą ślubów.

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Ten Wasz pałacyk jest uniwersytetu przyrodniczego? Nawet nie wiedziałam
Ale dobrze, że macie możliwość znalezienia innej sali kilka miesięcy przed, u nas by takiej możliwości nie było, buuu Ale my chcemy salę koniecznie w naszym mieście, blisko, a że w naszej okolicy są takowe 4, w tym dwie wstrętne, a jedna piekielnie droga to wyboru za dużego nie mieliśmy i trzeba czekać

Ale dla mnie suknia nie jest jakoś specjalnie ważna, więc pewnie bym po prostu wybrała inną
No śmiesznie. Każdy jak mówimy,że od uni bierzemy salę to myśli,że jakaś gimnastyczna czy cos

Zdaję sobie sprawę,że w niektórych regionach byłoby to nie do przejścia,ale u nas w sumie jest ok. 5 sal,które są alternatywne i nie widzę problemu,żeby poczekać,bo w sumie co mi szkodzi? Foto mam ołówkiem zarezerwowane (jeszcze wczoraj pisałam pytać czy na pewno na pewno!), kamerę też, DJa i tak mam zamiar na końcu załatawiać,catering mamy... nie wiem co jeszcze
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 15:16   #1775
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
jestem dowodem na to ze mozna zorganizowac, wydaje mi sie fajne wesele w 4 msc bez wielkich wyrzeczen
ale rozumiem ta chec bycia spokojnym
bo wiem ze pare rzeczy zrobilabym lepiej
Nie przekonuje mnie to jednak, bo jak już mówiłam, u mnie w mieście są 4 lokale z terminami na dwa lata do przodu. Może ten najdroższy ma jakieś luki, ale 360 zł /osoba bez napojów, bez ciast, bez poprawin to jest kwota dla mnie tak absurdalna, że nawet nie brałabym czegoś takiego pod uwagę.
Stary 2015-05-31, 15:18   #1776
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Nie przekonuje mnie to jednak, bo jak już mówiłam, u mnie w mieście są 4 lokale z terminami na dwa lata do przodu. Może ten najdroższy ma jakieś luki, ale 360 zł /osoba bez napojów, bez ciast, bez poprawin to jest kwota dla mnie tak absurdalna, że nawet nie brałabym czegoś takiego pod uwagę.
Na pewno zależy od specyfiki miasta i ilosci miejsc Ja też nie ukrywam,że mi aż tak nie zalezy,bo małżeńtwem już będziemy. No i na dobrą sprawę,jak dla mnie to ten kościelny może być sobie w każdym dowolnym terminie, jeśli maj nie wypali, nawet w listopadzie
It never fails.
Stary 2015-05-31, 15:20   #1777
Stella275
Nawiedzona PeMa

Hej. Dziewczyny przerażacie mnie tym ile rzeczy macie ogarnięty a my nawet w kościele jeszcze nie byliśmy. Dopiero pod koniec roku się wybieramy.

19/2017
7/2018

Stella275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 15:20   #1778
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
No śmiesznie. Każdy jak mówimy,że od uni bierzemy salę to myśli,że jakaś gimnastyczna czy cos

Zdaję sobie sprawę,że w niektórych regionach byłoby to nie do przejścia,ale u nas w sumie jest ok. 5 sal,które są alternatywne i nie widzę problemu,żeby poczekać,bo w sumie co mi szkodzi? Foto mam ołówkiem zarezerwowane (jeszcze wczoraj pisałam pytać czy na pewno na pewno!), kamerę też, DJa i tak mam zamiar na końcu załatawiać,catering mamy... nie wiem co jeszcze
Hahah, ale stołówkę

Fajnie, że u Was sale mają możliwość wynajmowania bez jedzenia, u nas wszystkie sale wynajmowane są już z jedzeniem, nie można zamówić cateringu oddzielnie

U mnie to jest masakra, niby tak źle, takie bezrobocie, tak mało piniędzy, ale sale na wielkie, szalone wesela pozajmowane na 2 lata do przodu I to i tak my będziemy mieć dość skromne, bo max 100 osób, a tak to 150 u mnie to normalka. A najlepsze jest to, że te sale są małe, ludzie ściśnięci jak sardyny, nie ma gdzie tańczyć, ale wesele na 150 osób było? Było
Stary 2015-05-31, 15:21   #1779
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Hahah, ale stołówkę

Fajnie, że u Was sale mają możliwość wynajmowania bez jedzenia, u nas wszystkie sale wynajmowane są już z jedzeniem, nie można zamówić cateringu oddzielnie

U mnie to jest masakra, niby tak źle, takie bezrobocie, tak mało piniędzy, ale sale na wielkie, szalone wesela pozajmowane na 2 lata do przodu I to i tak my będziemy mieć dość skromne, bo max 100 osób, a tak to 150 u mnie to normalka. A najlepsze jest to, że te sale są małe, ludzie ściśnięci jak sardyny, nie ma gdzie tańczyć, ale wesele na 150 osób było? Było
No to jedna z niewielu sal,gdzie tak można. Aczkolwiek jest restauracja na dole. Ale mają niedobre jedzenie.
It never fails.
Stary 2015-05-31, 15:21   #1780
Sorbik
Zakorzenienie

Cytat:

Matkoooo! Przeraża mnie ten biznes ślubny

Ale dla mnie suknia nie jest jakoś specjalnie ważna, więc pewnie bym po prostu wybrała inną

Mnie też. Najlepsze co dowiedziałam się wczoraj jak oglądałam suknie, bo zapytałam się ile najkrócej czeka się na suknie. A pani zaśmiała się-w katastrofalnych przypadkach-2 tygodnie. Jakąś dziewczyna wczoraj u nich suknię zamawiała, bo w piątek odebrała tę na którą czekała ponad pół roku u jakiejś naszej miejskiej krawcowej (nie chciały powiedzieć u kogo), okazała się źle dopasowana, dziewczę zrozpaczone i Panie jej szyją na szybko prostą księżniczkę z jakimiś perełkami. Generalnie bym się załamała...

Zapuszczam włosy 56cm---> 70cm

“I have learned to be content in whatever circumstances I am in”.
Sorbik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 15:24   #1781
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Mnie też. Najlepsze co dowiedziałam się wczoraj jak oglądałam suknie, bo zapytałam się ile najkrócej czeka się na suknie. A pani zaśmiała się-w katastrofalnych przypadkach-2 tygodnie. Jakąś dziewczyna wczoraj u nich suknię zamawiała, bo w piątek odebrała tę na którą czekała ponad pół roku u jakiejś naszej miejskiej krawcowej (nie chciały powiedzieć u kogo), okazała się źle dopasowana, dziewczę zrozpaczone i Panie jej szyją na szybko prostą księżniczkę z jakimiś perełkami. Generalnie bym się załamała...
Moja krawcowa też jest w stanie w 2 tygodnie uszyć. ale ma obłożenie,dlatego już się zapisałam i w grudniu mam przyjść. Wolę tak na spokojnie
It never fails.
Stary 2015-05-31, 15:26   #1782
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Na pewno zależy od specyfiki miasta i ilosci miejsc Ja też nie ukrywam,że mi aż tak nie zalezy,bo małżeńtwem już będziemy. No i na dobrą sprawę,jak dla mnie to ten kościelny może być sobie w każdym dowolnym terminie, jeśli maj nie wypali, nawet w listopadzie
Nie dobijaj mnie... Też bym chciała być małżeństwem i mieć wszystko w Po co mi było to wesele to sama nie wiem Ale wszyscy mówią, aaa jak nie zrobisz to pewnie będziecie później żałować.. I faktycznie mogłoby tak być

Cytat:
Napisane przez Stella275 Pokaż wiadomość
Hej. Dziewczyny przerażacie mnie tym ile rzeczy macie ogarnięty a my nawet w kościele jeszcze nie byliśmy. Dopiero pod koniec roku się wybieramy.
My też nie Idziemy albo pod koniec tego roku, albo na początku 2016.

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Moja krawcowa też jest w stanie w 2 tygodnie uszyć. ale ma obłożenie,dlatego już się zapisałam i w grudniu mam przyjść. Wolę tak na spokojnie
A powiedz mi skąd jest ta babeczka i ile sobie życzy za uszycie sukni?
Na cywilny już masz gotową?
Stary 2015-05-31, 15:26   #1783
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
O matko! Współczuję jej tego stresu muszę się zabrać za przymiarki, żeby nie było takich sytuacji...
Stary 2015-05-31, 15:28   #1784
Sorbik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość

Takim sposobem ślub i wesele nie jest tam, skąd ja pochodzę, a niedaleko miasta TŻ... Ale póki co nie żałuję, bo sala jest ładna, a kontakt z panią manager wzorcowy

Ja mam do sali ok. 27km TŻ 25km. Nie znaleźliśmy nic co by nam odpowiadało bliżej

Cytat:
Wiesz,one tak mówią też,bo chcą mieć umowę. Na logikę - na jaki produkt można tyle czekać,skoro najdłużej przesyłka może iść miesiąc z drugiego końca świata ?
Podejrzewam że mają duże kolejki, w tym samym miejscu można zakupić wszystko od garniaka, po suknię ślubną, przez suknie dla gości (tam zakupiłyśmy stroje na nadchodzące wesele) i wszystko Ci dopasują. Np. Ja wybrałam sukienkę wczoraj, ale kolor który mi się spodobał był tylko w rozmiarze 36, a ja potrzebowałam 34-zmniejszą w cenie sukienki bez problemów. Mama TŻta wybrała sukienkę, ale nie mogła dobrać marynarki-uszyją taką jak chce. Ceny też mają dobre.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
O matko! Współczuję jej tego stresu muszę się zabrać za przymiarki, żeby nie było takich sytuacji...

Ja też... Ale podziewam podejście babeczek z salonu-"nie ma sprawy, wszystko uszyjemy, bez problemów". Choć babeczka stwierdziła, że takiego zamówienia jeszcze nie miały.

Stary 2015-05-31, 15:28   #1785
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Nie dobijaj mnie... Też bym chciała być małżeństwem i mieć wszystko w Po co mi było to wesele to sama nie wiem Ale wszyscy mówią, aaa jak nie zrobisz to pewnie będziecie później żałować.. I faktycznie mogłoby tak być

My też nie Idziemy albo pod koniec tego roku, albo na początku 2016.
Ja doskonale wiem,że w naszym przypadku to będzie teatrzyk dla rodziny i znajomych i szczerze... podoba mi się ten pomysł :P Będziemy na luzie

Obawiam się tylko,żeby nie stwierdzić po zabawie na sylwestrowej,że olewamy Ale chyba nie odpuszczę sobie fajnej kiecki i dobrych zdjęć.

Babeczka z Wrocławia i ok. 2,5 tys

Na cywilny mam już dawno. Ale uprzedzając- nie mam zdjęć
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2015-05-31 o 15:30
Stary 2015-05-31, 15:31   #1786
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam do sali ok. 27km TŻ 25km. Nie znaleźliśmy nic co by nam odpowiadało bliżej
To i tak blisko. Moi rodzice na mój ślub mają... 260km, my z TŻ z naszego obecnego mieszkania koło 90km, a rodzice TŻ koło 40km... Ale gdziekolwiek byśmy nie zrobili to komuś by było daleko.

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:

Ja też... Ale podziewam podejście babeczek z salonu-"nie ma sprawy, wszystko uszyjemy, bez problemów". Choć babeczka stwierdziła, że takiego zamówienia jeszcze nie miały.
Jakby nie patrzeć - uratowały ją i trzymam kciuki, żeby sukienka jej się bardzo podobała wpadłabym chyba wtedy z kwiatami i czekoladkami do tego salonu
Stary 2015-05-31, 15:32   #1787
Sorbik
Zakorzenienie

Cytat:
To i tak blisko. Moi rodzice na mój ślub mają... 260km, my z TŻ z naszego obecnego mieszkania koło 90km, a rodzice TŻ koło 40km... Ale gdziekolwiek byśmy nie zrobili to komuś by było daleko.

O kurcze, na to bym się już nie zdecydowała. Ale ja to ja
My do siebie mamy raptem niecałe 7km. Mogliśmy mieć wesele w lokalu oddalonym od naszych domów o 3-4km, mniej więcej w połowie drogi, ale nam się tam nie podobało. Zresztą... Zależało mi na dobrym jedzeniu

Stary 2015-05-31, 15:32   #1788
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Ja doskonale wiem,że w naszym przypadku to będzie teatrzyk dla rodziny i znajomych i szczerze... podoba mi się ten pomysł :P Będziemy na luzie

Obawiam się tylko,żeby nie stwierdzić po zabawie na sylwestrowej,że olewamy Ale chyba nie odpuszczę sobie fajnej kiecki i dobrych zdjęć.

Babeczka z Wrocławia i ok. 2,5 tys

Na cywilny mam już dawno. Ale uprzedzając- nie mam zdjęć
Stary 2015-05-31, 15:33   #1789
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30

Ja mam zaproszenia juz wiec sa w pudełku zapakowane tak jak przyszły wiec nic sie im nie stanie mogą poczekać

My mamy troche inna sytuacje i jak byliśmy w PL duzo juz chcieliśmy ogarnac no i tez zeby miec juz niektore rzeczy zrobione przed cywilnym. Jak by cywilnego nie było i mieszkała bym na miejscu tez bym połowy pewnie nie miała
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 15:41   #1790
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć,

dziś byłyśmy szukać sukienek na ślub kuzynki TŻ, przy okazji obejrzałam suknie ślubne i jestem ZAŁAMANA... Generalnie już dawno temu pokazywałam Wam suknię (dla niewtajemniczonych Sposa Bella Debora), dziś ją przymierzyłam, wyglądam jak w niej jak... Katastroficznie, nie mam cycków ani deka. Nawet mega push up nic nie dał A taka byłam pewna tej sukni, tak mi się podobała... Do tego wyglądam jak dziewczynka idąca do pierwszej komunii.
Spokojnie, poprzymierzasz inne kroje i napewno coś będzie Ci idealnie pasować
Cytat:
Napisane przez nysiak1910 Pokaż wiadomość
jakoś ta sukieneczka mi się spodobała
Śliczna
Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
Sala przepiękna, otoczenie też ale i tak cena przeraża. I chyba nie mamy do siebie daleko
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
www.sawana-wesela.pl

Taka zwyczajna bez szału Różne motywy jeśli chodzi o strojenie. Ja jeszcze się nie zdecydowałam.
Jaka zwyczajna? Bardzo ładna sala
Cytat:
Napisane przez rintintin Pokaż wiadomość
Janusz Radek - Dziękuję za miłość
Świetna jest, ale u mnie by nie przeszła, TŻ by się nie zgodził

Cytat:
Ja na szczęście mam salę zaklepaną, bo bym się chyba nerwowo wykończyła. U nas na rok przed to co najwyżej remizę...
Remiza, którą chcieliśmy była zarezerwowana 1,5 roku do przodu a kilka sal dalej miało wolne terminy Na szczęście nasza remiza miała nasz termin wolny
Cytat:
Napisane przez Valmai Pokaż wiadomość
Hello dziewczyny!

Sesja(prawie) zdana, projekt skończony, nadchodzące imprezy dla przyjaciół(w miarę) ogarnięte, krótkie wakacje zrobione, Wiedźmin w połowie zagrany - mogę wrócić do rzeczywistości internetowej.

Co tam u Was słychać? Skąd taki tytuł wątku?
Hej Haha, na innym wątku zostałyśmy tak nazwane
Cytat:
Zarówno ślub jak i wesele jest w mieście TŻa, więc on ma do remizy 10 minut na nogach, do kościoła trochę dalej, a ja jakieś 8 km Ale też nie braliśmy pod uwagę niczego co jest dalej niż 20 km od nas (w okolicy jest bardzo dużo sal i remiz).

Wczoraj byliśmy ze znajomymi na piwie i karaoke, dawno się tak źle nieczułam. Dopiero koł0 12 przestał mnie boleć żołądek i głowa. 12 godzin męczarni

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 15:45   #1791
pannamima
Zakorzenienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;51594382]Ja mam zaproszenia juz wiec sa w pudełku zapakowane tak jak przyszły wiec nic sie im nie stanie mogą poczekać

My mamy troche inna sytuacje i jak byliśmy w PL duzo juz chcieliśmy ogarnac no i tez zeby miec juz niektore rzeczy zrobione przed cywilnym. Jak by cywilnego nie było i mieszkała bym na miejscu tez bym połowy pewnie nie miała [/QUOTE]

Pokazywalas zaproszenia?

Ja byłam na uczelni a teraz jedziemy popływać łódką do pobliskiego miasta. Taka miła niedziela
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 15:51   #1792
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Pokazywalas zaproszenia?

Ja byłam na uczelni a teraz jedziemy popływać łódką do pobliskiego miasta. Taka miła niedziela
tak

52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 15:54   #1793
wildDaisy
żona bez ogona

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;51594499]tak

[/QUOTE]

Ładne!
Stary 2015-05-31, 16:03   #1794
sunny0
PeeMa

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
sunny, podpis

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
prosze
ale ja dalam 300gram malin
Zapisuję!
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;51591890]Szampan z truskawka w cenie wiec spoko.
Wina jakieś wybiorę ale nie wiem czy wódkę juz kupować czy nie zalezy czy podniosą ceny czy nie [/QUOTE]
My też mamy szampan w cenie, a wódkę chyba będziemy kupować teraz latem

Cytat:
Takie totalnie inne niż miały być na początku
Bardzo ładne
Cytat:
Ślub mam pięć minut spacerkiem od domu, a wesele 10 minut samochodem

Ostatnio strasznie nam się chce z TŻem spać, ciągle ziewamy, on właśnie zasnął, a ja siadam do magisterki Nie wiem, co się dzieje
sunny0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 16:03   #1795
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez white_bear Pokaż wiadomość
Właśnie muszę pozamawiać trochę próbek i zobaczyć. Niestety w Kościele godziny jeszcze nie mamy, więc zamawiać właściwych jeszcze nie będziemy, ale próbki tak
my też godziny nie mamy ale zaproszenia zamówiliśmy z wykropkowanym miejscem i godzinę się dopisze

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Sala przepiękna, otoczenie też ale i tak cena przeraża. I chyba nie mamy do siebie daleko
dzięki a gdzie mieszkasz ?

My mamy na salę około 25 km, na szczęście nie aż tak daleko bo mieliśmy konkretne wymogi co do sali i oglądaliśmy jeszcze jedną w hotelu ale tam cena jeszcze wyższa i bez ciast tortu picia itd. i nie spodobało nam się, że przejście na salę jest przez inną mniejszą, bez sensu, my będziemy mieć wesele a obok goście z hotelu więc w sumie oglądaliśmy dwie sale bo więcej jakie by nas interesowały nie było
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 16:05   #1796
Sorbik
Zakorzenienie

[/QUOTE]

Bardzo ładne ja oczywiście też nie widziałam ;p

Stary 2015-05-31, 16:06   #1797
pannamima
Zakorzenienie

[/QUOTE]

Bardzo ładne, chociaż Mi się już te kokardki powoli nudzą. ;-)
Ja wiem,że będę miała problem znaleźć coś co nam pasuje cenowo i wizualnie ;-)

A co do wesela można mieć wcześniej, ale np jak ktoś się uprzednio na salę czy konkretna kapele to trzeba się dostosować
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 16:11   #1798
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
dzięki a gdzie mieszkasz ?

My mamy na salę około 25 km, na szczęście nie aż tak daleko bo mieliśmy konkretne wymogi co do sali i oglądaliśmy jeszcze jedną w hotelu ale tam cena jeszcze wyższa i bez ciast tortu picia itd. i nie spodobało nam się, że przejście na salę jest przez inną mniejszą, bez sensu, my będziemy mieć wesele a obok goście z hotelu więc w sumie oglądaliśmy dwie sale bo więcej jakie by nas interesowały nie było
Haha, to może jednak nie blisko. Do Twojej sali mam ok 20 km, mieszkam niedaleko Sławkowa i Błędowa

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 16:17   #1799
Konto usunięte

dzieki

oczywiscie wiem ze nie kazdemu sie beda podobac, ale najwazniejsze ze nam pasuja
mi sie od zawsze kokardki podobaly wiec wiedzialam jakie mniej wiecej chce, ciezej bylo znalezc fajne i ladne za niezla cene
Stary 2015-05-31, 16:17   #1800
ann2016
Zakorzenienie

klakla musiałam sprawdzić na mapie
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości