|
|
#211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kapsułki do prania- co sądzicie?
Cytat:
Godnaś, Lucyperowi żeby cię dać w dary, Boś jest wyobrażeniem a właśnie owego, Co wieniec ma na wierzchu z szybu smrodliwego, Popraw się, babo, na tej swojej wdzięcznej twarzy Albo mi się za jedno tysiąc złych słów zdarzy. |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Konto usunięte
|
Ja myślę, że musieli zorganizować jakiś konkurs, na najlepszy post reklamujący te kapsułki. Bo patrzę, że każdy kolejny wpis jest bardziej poetycki i pompatyczny teksty jak z reklamy proszku z Chajzerem albo jak z reklamy płynu do mycia naczyń: Pewnie myślała Pani, że jedna kropla to za mało, żeby umyć stos brudnych talerzy? - Otóż nie ! - Już za jeden grosz może Pani umyć 13 i pół talerza !Jako ambasadorka zdrowego rozsądku POTWIERDZAM nieskuteczność tej kampanii reklamowej !! Obecnie na myśl o Perluxie zbiera mi się na mdłości |
|
|
|
|
#213 | |||
|
Raróg
|
Cytat:
Matko, jakie wywody, kto Ci za to płaci? No ale jak robota, to robota, wykonać trzeba Cytat:
![]() Jesu, wlazłam tu, żeby napisać, że fajne, bo wydajne jak cholera, a teraz będę myśleć o głupotach sięgając po nie ;P
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-05-30 o 17:59 |
|||
|
|
|
|
#214 |
|
Konto usunięte
|
Ej bez kitu, czy moderatorzy nie widza, co się tu wyprawia?
Może kogoś zawolac? ![]() WIZAŻANKI JEDZO GÓWNO A PERLUX TO ŻYDOWSKIE JĄDRA no, to jesli udalo mi się zwrócić uwagę jakiegoś moda na wątek, to uprzejmie proszę, żeby po wlepieniu mi osta ogarnac ten spam, bo aż oczy bolą. Sugeruje usunąć to wszystko i sprezentowac spamerom bany, bo te punkty to śmiech na sali. |
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Aż dziwne, że wynalazcom perluxu nagrody nobla jeszcze nie przyznali ;D
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Mody tez sa oplacone
ja pitole co pato z tym Perluxem. Ze im sie loginy chce wymyslac
|
|
#217 | |
|
Raróg
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;51585102]
Ja myślę, że musieli zorganizować jakiś konkurs, na najlepszy post reklamujący te kapsułki. Bo patrzę, że każdy kolejny wpis jest bardziej poetycki i pompatyczny teksty jak z reklamy proszku z Chajzerem albo jak z reklamy płynu do mycia naczyń: Pewnie myślała Pani, że jedna kropla to za mało, żeby umyć stos brudnych talerzy? - Otóż nie ! - Już za jeden grosz może Pani umyć 13 i pół talerza !Jako ambasadorka zdrowego rozsądku POTWIERDZAM nieskuteczność tej kampanii reklamowej !! Obecnie na myśl o Perluxie zbiera mi się na mdłości Ja myślę, że Perlux ma dobrego dilera i stąd te poetyckie opisy prania.
Godnaś, Lucyperowi żeby cię dać w dary, Boś jest wyobrażeniem a właśnie owego, Co wieniec ma na wierzchu z szybu smrodliwego, Popraw się, babo, na tej swojej wdzięcznej twarzy Albo mi się za jedno tysiąc złych słów zdarzy. |
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=iza2439;51591444]Reklama[QUOTE]
Zarekomenduj swojejrodzinie, tu jestes stronnicxza izachowaj swoje zdanie dla siebie GDZIE SA MODY?
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-12-20 o 09:35 Powód: Reklama w cytacie. |
|
|
|
|
#221 |
|
Przyczajenie
|
A od tego perluxa można się uzależnić,może to nowej generacji dopalacz!Widze że na jego punkcie zmieniacz niców ma obsesję.A teraz zaraz się pojawi nowy post o przecudownuym Perluxie.
Niech lepiej napiszę jak to dawkować,bo te tablety dużę są.Połknąć ciężko,a może do odbytniczo.Zawartość tajemniczego proszku i niezidentfikowany płyn. |
|
|
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
Chyba najlepiej będzie, jak założycielka wątku albo ktos, kto sie często udziela, napisze o sprawie prosto do aniołka.
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Raróg
|
A może to tak ma być?
Nowa forma reklamy na Wizażu - będą nam pitolić w wątkach... Bo obok "admin rządzi" jest "forum musi zarabiać". Jesus...
|
|
|
|
#224 |
|
Konto usunięte
|
Co jak co, to ten perlux jest jednym z niewielu polskich detergentów.
Dosia, persil, ariel ... polskie nie są. Polski jest jeszcze ludwik i biały jeleń. (Posty reklamujące perlux to taki bełkot. Ale to nasz bełkot, swojski taki ... . Czy naprawdę musimy wyśmiewać, sobie szkodzić i benckisera kupować bo ma lepszą reklamę ? |
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Test pereł piorących firmy Perlux!
Najlepiej ubrudzić poduszkę z jednej strony, a efekt po praniu pokazywać na drugiej stroniej
Reklama.
|
|
|
#226 | |
|
Konto usunięte
|
Świetny efekt, perły zmieniły nawet wzory na poduszce i wygląda dużo ładniej
Założę się też, że dzięki tym perłom już nie kłócisz się z mężem, dzieci lepiej się uczą, schudłaś i wypiękniałaś a wredna sąsiadka spod piątki wreszcie umarła. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#227 | ||||
|
BAN stały
|
No jak to, co wie? Przecież niejeden hotel uratowała od widma plajty pościelą wypraną w Perluxie!
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;51597335] ... . Czy naprawdę musimy wyśmiewać, sobie szkodzić i benckisera kupować bo ma lepszą reklamę ?[/QUOTE] Zawsze staram się wybierać to, co polskie (choć 3/4 naszych firm została przejęta przez światowych gigantów niestety), ale powyższy rodzaj szeptanego marketingu ociera się o groteskę, sorry
|
||||
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;51597335]Co jak co, to ten perlux jest jednym z niewielu polskich detergentów.
Dosia, persil, ariel ... polskie nie są. Polski jest jeszcze ludwik i biały jeleń. (Posty reklamujące perlux to taki bełkot. Ale to nasz bełkot, swojski taki ... . Czy naprawdę musimy wyśmiewać, sobie szkodzić i benckisera kupować bo ma lepszą reklamę ?[/QUOTE] A gdzie można kupić kapsułki Perlux? W jakich sieciach sklepów? |
|
|
|
|
#230 | |
|
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam teraz z Ariel i pierwszy raz zdarzyło mi się, że kapsułka nie rozpuściła się podczas prania tylko przykleiła mi się do sukienki i wyglądało to jakbym wydmuchała nos w rękaw...dodam, że zauważyłam to dopiero w pracy
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe Perły Piorące
jaka nowość? już bardzo dawno słyszałam o tym produkcie więc chyba nie wiecie nawet co testujecie skoro uważacie że jest to nowość...
rozwaliły mnie wyliczenia jednej z dziewczyn, że koszt prania bez pereł to coś ponad 3 zł a z perłami 1,2. według strony producenta koszt 24 pereł bez promocji to 39,99 więc nie 1,2 za jedną perłę tylko 1,66, w sklepach nie mogę spotkać więc nie mam porównania, a koszt prania z kapsułkami vizira z których jestem zadowolona to niecała złotówka, gdybym zamiast kapsułek używała proszku to możliwe że wyszłoby jeszcze taniej nie wiem jak organizator kampanii i producent pereł ale jakbym ja jako organizator dostała same takie super opinie o produkcie to pierwsze co by mi przyszło do głowy to to że testerzy zamiast przetestować produkt i wyrazić opinię, postanowili wyrazić super opinię o produkcie byleby tylko podlizać się Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-12-20 o 09:36 Powód: Reklama w cytacie. |
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Może faktycznie są zadowoleni, ja chętnie bym spróbowała te kapsułki bo wolę wesprzeć polską markę niż niemiecką
Tylko gdzie je można kupić? Testowałam dwa razy kapsułki Ariel i były ok. Kapsułki Perlux też chętnie bym sprawdziła w praniu ![]() Kiedyś stosowałam też kapsułki z Biedronki Pro Ultra i też były w porządku. Plusem jest, że nie są ciężkie i zajmują w łazience mało miejsca niż płyny do prania, a pojemniki po nich stosuję później w domu do przechowywania innych rzeczy. |
|
|
|
|
#234 |
|
zielony stworek
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;51597335]Co jak co, to ten perlux jest jednym z niewielu polskich detergentów.
Dosia, persil, ariel ... polskie nie są. Polski jest jeszcze ludwik i biały jeleń. (Posty reklamujące perlux to taki bełkot. Ale to nasz bełkot, swojski taki ... . Czy naprawdę musimy wyśmiewać, sobie szkodzić i benckisera kupować bo ma lepszą reklamę ?[/QUOTE] Nie musimy kupować zachodnich marek,co więcej mieszkając w Polsce ich nie kupowałam,a czemu ja mam kupować towar 2 kategorii,odpady z rynku np. niemieckiego. Kupowałam płyny do prania Biały Jeleń, żel do prania Wirek, mydełko do odplamiania, Ludwik do naczyń, ale to nie są tak drogie i żałośnie reklamowane produkty Nie widzę nic złego w reklamie,ale czemu nie może być to normalna reklama jak np. kawy MK Cafe, a nie takie spamowanie. |
|
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
Mówcie co chciecie o Perluxie, ale ja tam nie narzekam
![]() są to moje pierwsze kapsułki, wcześniej używałam tradycyjnych proszków do prania. i też było ok, zwłaszcza jeśli chodzi o te droższe. Jak mi teść z Niemiec przywiezie proszek to na pewno skorzystam, nie odmówię prezentu ![]() co mnie urzekło w Perluxie to to, że dokładnie wyczyściło się legowisko mojego psa mam goidena, który uwielbia wodę i bagna poza tym lubi też jeść na swoim legowisku, np. kości itd no i wyprało się ![]() a pamiętam moje poprzednie prania legowiska. najpierw pranie wstępne, potem na 60 stopni, a potem jeszcze gotowanie tak więc jest dobrze
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja gdzieś je ostatnio widziałam, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć gdzie. |
|
|
|
|
|
#238 |
|
Konto usunięte
|
Od kilku prań raczej jakoś drastycznie ubrania nie szarzeją/płowieją - chyba że materiał wyjątkowo do niczego
![]() Strach pomyśleć co za opisy się pojawią, gdy do testów ludziom się rzuci papier toaletowy
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio sobie chwalę takie jakby tabletki z Lidla. To niby sprasowany proszek ale nie zostawiają osadu na ubraniach w przeciwieństwie do kapsułek różnych firm, po których zdarzały mi się niedopłukane gluty. Łatwo się dozuje, małe nie zajmujące miejsca opakowanie i cena bardzo korzystna. Czy dopierają to ciężko stwierdzić bo z doświadczenia wiem, że na niektóre plamy nic nie da rady.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

teksty jak z reklamy proszku z Chajzerem albo jak z reklamy płynu do mycia naczyń: Pewnie myślała Pani, że jedna kropla to za mało, żeby umyć stos brudnych talerzy? - Otóż nie ! - Już za jeden grosz może Pani umyć 13 i pół talerza !

(