Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-01, 16:35   #991
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Jakie znacie intensywnie naiwlżająco-regenerujące balsamy? Ogrom ich na rynku, przedzieram się przez te składy i nic nie potrafie znaleźc godnego uwagi. Pomóóóżcie, bo już mnie to zaczyna męczyć :<
Mam suchą, wrażliwą, atopową skórę. Polecam gorąco Palmers z masłem shea albo masłem kakaowym; czerwoną Neutrogenę oraz nawilżająco-odżywcze migdałowe mleczko do ciała Yves Rocher. To takie moje wielokrotnie stosowane, sprawdzone pewniaki.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 17:39   #992
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Ile lat ma pani Bogusława?
Wiem, że kilka razy było o tym pisane, ale nie mogę odnaleźć
Stary 2015-06-01, 17:50   #993
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Na dobrą sprawę dziecku też nie robi różnicy czy ma niebieskie czy różowe śpioszki, ale rodzice i tak kupują ubranka zamiast worków ja sama nigdy nie kupiłabym małemu dziecku markowych ubrań czy butów, bo dla mnie to marnowanie pieniędzy, ale przecież ci ludzie, którzy fundują niemowlakom najki i conversy też zdają sobie sprawę, że dziecko szybko z nich wyrośnie. Wydatek zbędny jakich wiele jedni idą do Amaro na kolację, inni dokładają do 40 calowego telewizora, a inni kupują dzieciakowi buty z modną metką.
Mam takie samo zdanie - sama w życiu bym nie kupiła markowych ciuchów malutkiemu dziecku, ale każdy sam dokonuje wyboru

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Radzia <3

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
jakiś czas temu był odcinek rozmów w toku gdzie dzieci mówiły, że się wstydzą matki, bo wstawia przypałowe zdjęcia itd. Tak mi się ich szkoda zrobiło, a szczególnie wtedy kiedy sędziowie z widowni (nie wiem jak oni się tam nazywają) stwierdzili, że matka może robić co chce, to jej sprawa, a im nic do tego. Tylko, że dzieciaki w szkole oglądały sobie zdjęcia matki i śmiały się z jej dzieci. Nawet nie chcę sobie wyobrażać co to będzie jak te youtubowe dzieci trafią do szkoły....
Błagam...

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
To chyba najkorzystniejsze zdjęcie Princeski jakie widziałam: http://2.bp.blogspot.com/-1aunFkzTZ4...526_184839.jpg
Ona jest śliczna ale czuć czitosa swąd

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Ja zawsze po obejrzeniu tygodnia w zdjęciach utwierdzam się w tym, że Marzenka jest śliczna <3
O, a u Marzenki nie czuję syrka - cud dziewczyna

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
strasznie nie dość, ze sie zastarzała, to jeszcze utyła ...
ja rozumiem, że ma 30 lat, ale no bez przesady ...
Wchodzi człowiek na wizaż się zrelaksować po robocie, a tu taki plaskaczw twarz :<
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 17:51   #994
paulina800
Rozeznanie

Doncze wrzuciła przyjemny vlog na swój drugi kanał
Stary 2015-06-01, 17:51   #995
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
https://youtu.be/1dpSQEL1JkE My son does my makeup u Nieesi
A któżby inny?
Stary 2015-06-01, 17:52   #996
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Na dobrą sprawę dziecku też nie robi różnicy czy ma niebieskie czy różowe śpioszki, ale rodzice i tak kupują ubranka zamiast worków ja sama nigdy nie kupiłabym małemu dziecku markowych ubrań czy butów, bo dla mnie to marnowanie pieniędzy, ale przecież ci ludzie, którzy fundują niemowlakom najki i conversy też zdają sobie sprawę, że dziecko szybko z nich wyrośnie. Wydatek zbędny jakich wiele jedni idą do Amaro na kolację, inni dokładają do 40 calowego telewizora, a inni kupują dzieciakowi buty z modną metką.
Często markowe ubrania, buty u dzieci to prezenty od rodziny (np.od dziadków). Poza tym markowe buty dla dzieci można kupić już za 130zł. I lepszy taki prezent niż kolejna zabawka.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 17:56   #997
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
I lepszy taki prezent niż kolejna zabawka.
Według mnie nieporównywalnie lepsza jest kolejna zabawka, szczególnie dlatego, że sporo teraz zabawek rozwijających dziecięce zmysły i umysł. Markowe buty raczej nie nauczą dziecka niczego.
Stary 2015-06-01, 17:58   #998
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Może i utyła, ale figurę ma ładną, szczupłą, już bez przesady
szczupłą ??? no nie, w ktorym miejscu - na filmikach często wciąga brzuch - w te jej siłkę jakoś słabo wierzę, a ubrać czasem się potrafi, że rzeczywiście źle nie wygląda

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Dla mnie wygląda o wiele starzej w porównaniu do rówieśniczek moja mama ma podobne policzki, ale ma lat 50
dokładnie!
te policzki ma takie wypchane .... jak ma rozpuszczone włosy to aż tak tego nie widać

Cytat:

Serce aż boli kiedy James bierze do ręki mocno wykręconą pomadkę MACa i zaczyna mazać w ogóle jakoś słabo to wyszło, raczej średnio był tym zainteresowany. Może lepiej by było gdyby dać mu farbki do twarzy, wiedziałby co ma robić. Chociaż w sumie tak czy tak bez sensu filmik.
No i kosmetyków szkoda, bo ten eyeliner juz na różowo zaczął malować
boli, że w ogóle taki filmik zrobiła
nie mogła go wrzucić na ten dzieciowy kanał ...

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Mam takie samo zdanie - sama w życiu bym nie kupiła markowych ciuchów malutkiemu dziecku, ale każdy sam dokonuje wyboru

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Radzia <3

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Błagam...

Ona jest śliczna ale czuć czitosa swąd

O, a u Marzenki nie czuję syrka - cud dziewczyna

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Wchodzi człowiek na wizaż się zrelaksować po robocie, a tu taki plaskaczw twarz :<
przepraszam
Stary 2015-06-01, 17:59   #999
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Dla mnie tez na zdjeciach w ciemniejszym makijazu sprzed kilku miesiecy, wyglada jakby jej ktos odjał z 10 lat. Ale ona uwaza, ze jest w najlepszym momencie zycia :p
Duzo do tego efektu daje cera. Niestety, ale cera Susz jest po prostu brzydka. Szara, bez blasku, umeczona.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 18:00   #1000
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Według mnie nieporównywalnie lepsza jest kolejna zabawka, szczególnie dlatego, że sporo teraz zabawek rozwijających dziecięce zmysły i umysł. Markowe buty raczej nie nauczą dziecka niczego.
Zwłaszcza ze zabawki dziecko może więcej wynieść i się czegoś nauczyć (jeszcze zależy jaka zabawka). A z butów w kilka tygodni wyrosnie

INSTA

Edytowane przez smerffie
Czas edycji: 2015-06-01 o 19:28
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 18:00   #1001
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
To chyba najkorzystniejsze zdjęcie Princeski jakie widziałam: http://2.bp.blogspot.com/-1aunFkzTZ4...526_184839.jpg
Nie. Ma mnóstwo lepszych.
Stary 2015-06-01, 18:02   #1002
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Też tak myślałam. Mam w rodzinie niemowlaka i też kupowałam "zabawki rozwijające dziecięce zmysły". W tym przypadku się nie sprawdziły bo dziecko ma gdzieś zabawki Za to buty ułatwiają jej zabawę w naukę chodzenia (markowe buty już nie ode mnie bo też uważałam, że to przesada, ale z drugiej strony moje prezenty kosztowały mniej więcej tyle samo, a są bezużyteczne).
Stary 2015-06-01, 18:05   #1003
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Kobus Julia

Znalazłam taki filmik na jej kanale https://www.youtube.com/watch?v=2SowDvZezsw

i nie można jej zwrócić uwagi na to że jej dziecko jest grube( przecież to prawda), bo to wchodzenie z butami w jej życie, ale seria filmików o tokszycznym związku jest już OK.
Kolejna niekonsekwentna youtuberka. Do niektorych chyba nie dociera ze jesli pokazujesz sie w internecie to mozesz spotkac sie z krytyka. Juz nawet nie mowie ze niektorzy nie widza roznicy miedzy hejtem a krytyka. A w tej dziewczynie jest straszna agresja.
Stary 2015-06-01, 18:06   #1004
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Zwłaszcza ze zabawki dziecko może więcej wynieść i się czegoś nauczyć (jeszcze zależy jaka zabawka). A z butów w kilka tygodni wyrosnie
Lekka przesada.
Stary 2015-06-01, 18:07   #1005
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Też tak myślałam. Mam w rodzinie niemowlaka i też kupowałam "zabawki rozwijające dziecięce zmysły". W tym przypadku się nie sprawdziły bo dziecko ma gdzieś zabawki Za to buty ułatwiają jej zabawę w naukę chodzenia (markowe buty już nie ode mnie bo też uważałam, że to przesada, ale z drugiej strony moje prezenty kosztowały mniej więcej tyle samo, a są bezużyteczne).
Dziecko leżace nie uczy się chodzić
A markowe buty to nie zawsze dobre buty dla dziecka (jeśli chodzi konkretnie o naukę chodzenia).
Jednemu dziecku przyda się zabawka, książka, mebel w prezencie, a innemu buty.
Każdemu wg potrzeb.
Stary 2015-06-01, 18:09   #1006
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Dla mnie wygląda o wiele starzej w porównaniu do rówieśniczek moja mama ma podobne policzki, ale ma lat 50

Patrzac na np Nissiax i Susz ciezko uwierzyc ze sa w podobnym wieku. Poza tym nawet pani Boguslawa ktora jest prawie 25 lat starsza od Susz ma znacznie lepsza cere.
Stary 2015-06-01, 18:10   #1007
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Buty dla niemowlaka to lekkie nieporozumienie, traktowałabym to w kategorii fajnego gadżetu. Za to w pierwsze 'prawdziwe' obuwie warto inwestować, aby stopa dobrze się ukształtowała i zachęcało dziecko do chodzenia (tanie buty są zazwyczaj ciężkie, plastikowe, niewygodne).
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 18:11   #1008
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
uuu, utyła czy nie, ale dla mnie figury ladnej nie ma- zdaje mi się, że szusz to takie mocne skinny fat

Jeszcze w ubraniu moze jakos to wyglada, ale w bikini juz nie bardzo. Ladne cialo to nie tylko szczuple cialo, ale tez jędrne.
Stary 2015-06-01, 18:11   #1009
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
aaaa już kojarzę co to za dziewczyna.
Są takie dwie, które widać w komciach u praktycznie wszystkich znanych jutjuberek. Ona i taka druga z grzywką i w kapeluszu
Frykasy wersja młodsza

Cytat:
Dobra, dziewcyzny, pilnie potrzebuję rady!
Sprawa jest taka, że mam ekstremalnie sucha skórę. Zaczęło sie tej zimy. Wszędzie byłam popękana, w niektorych miejscach zdarzało mi się krwawić, skóra cierpiała podczas zakładania ubran czy ocierania się o pościel. Polepszyło się odkąd skończyla się zima, jednak skóra wciaż jest sucha jak pieprz...Moje nogi i ręce wyglądają jak kończyny staruszki, jak oka na rosole Nie wiem już co mam robić. Myślałam, ze do lata mi to zejdzie, ale nic z tego. Wstyd pokazać nogi.
Żebym jeszcze nic nie robiła, ale robię. Szczotkuję skórę na sucho, mam też rękawicę do takiego peelingu. Myję się mydłem z Himalayi w kostce. Balsamuję. Nawet osławiona isana z mocznikiem nie pomogła nic a nic. Wody też piję wystarczająco. Jakie znacie intensywnie naiwlżająco-regenerujące balsamy? Ogrom ich na rynku, przedzieram się przez te składy i nic nie potrafie znaleźc godnego uwagi. Pomóóóżcie, bo już mnie to zaczyna męczyć :<
Boże jak ja dobrze cie rozumiem. U mnie zaczeło się jakoś jesienią, od suchości miałam nawet rozstępy na udach i brzuchu. Tylko, ze ja mam azs wiec w sumie przyczyna byla oczywista. Drogeryjne, tańsze balsamy i masła nie pomagały. Dermatolog zalecił mi dexeryl dostępny w aptekach i równocześnie dostałam tabletki na alergie. Pomogło, później dexeryl zmieniłam na neutrogene. Skóy dalej nie mam mięciutkiej jak pupcia niemowlaka, ale tego nigdy nie ocekiwałam przy azs. Balsamowanie 2 razy dziennie wystarcza. I absolutnie nie pilinguj się. Przy takim przesuszeniu robisz jeszcze większą krzywde skórze. Do mycia też radziłabym coś przeznaczonego dla skóry z azs, olejki myjące lub balsamy pod prysznic.
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 18:12   #1010
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Dziecko leżace nie uczy się chodzić
A markowe buty to nie zawsze dobre buty dla dziecka (jeśli chodzi konkretnie o naukę chodzenia).
Jednemu dziecku przyda się zabawka, książka, mebel w prezencie, a innemu buty.
Każdemu wg potrzeb.
Miałam na myśli takie, które uczy się chodzić czyli np. 11 miesięczne.
A jakie buty są odpowiednie do nauki? Wiadomo, że najlepiej w skarpetkach, ale na spacerze dziecko, które juz załapało troszkę chodzenie potrzebuje buty bo chce sobie pochodzić
Wiadomo, że każdemu przyda sie coś innego, w moim przypadku najlepiej sprawdziły sie wygodne buty.
Stary 2015-06-01, 18:13   #1011
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Często markowe ubrania, buty u dzieci to prezenty od rodziny (np.od dziadków). Poza tym markowe buty dla dzieci można kupić już za 130zł. I lepszy taki prezent niż kolejna zabawka.
Tu mówiłam o kupowaniu - wiadomo że w prezencie dostaje się to, czego by się samemu normalnie nie kupiło. Dla mnie 130 zł za buty dla niemowlaka, z których w sekundę wyrośnie, to taka średnia kwota (zależy jeszcze ile będę zarabiać, z butów nomen omen taka kwota mnie nie wyrywa, ale przy dziecku i tak jest pierdyliard innych wydatków), ale mogłabym te pieniądze wydać lepiej.

Na przykład na coś dla siebie

Cytat:

A dzieci jak koty, zamiast zabawek wolą pudełka po zabawkach. I też się ładnie rozwijają

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-06-01 o 18:14
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 18:13   #1012
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Oglądałam sobie test na żywo u Maxi i zastanawiam, się czy to ja mam zaburzone poczucie estetyki, czy co, ale efekt długich rzęs, bez objętości, przypomina mi bardziej pajęcze nóżki, niż piękny wachlarz rzęs :p
Mi sie znacznie bardziej podobaja rzesy geste a krótsze niz rzadkie a dlugie.
Stary 2015-06-01, 18:15   #1013
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość

Patrzac na np Nissiax i Susz ciezko uwierzyc ze sa w podobnym wieku. Poza tym nawet pani Boguslawa ktora jest prawie 25 lat starsza od Susz ma znacznie lepsza cere.
dokładnie, Nissiax ma cerę jak nastolatka
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-01, 18:22   #1014
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Serce aż boli kiedy James bierze do ręki mocno wykręconą pomadkę MACa i zaczyna mazać w ogóle jakoś słabo to wyszło, raczej średnio był tym zainteresowany. Może lepiej by było gdyby dać mu farbki do twarzy, wiedziałby co ma robić. Chociaż w sumie tak czy tak bez sensu filmik.
No i kosmetyków szkoda, bo ten eyeliner juz na różowo zaczął malować
Oj boli serce, boli... Ja bym chyba w zyciu nikomu nie dala "bawic" sie moimi kosmetykami.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Ja rozumiem,że ludzie w różny sposób radzą sobie z traumą,ale serio wyzywanie eksów od skur**** na YouTube jest dobra metodą na terapię? Emocje emocjami, ale jej syn za parę lat trafi na filmik o związku matki z 24 lat starszym facetem ,w którym ta dokładnie opisuje wszystkie słabe chwile i nie przebiera w słowach?
Nie wiem czy to dobry pomysł, aby potencjalni koledzy jej dziecka mieli dostęp do takiej spowiedzi.
To jest zly pomysl. Niestety, ale ludzie bywaja okrutni i moze sie znalez ktos kto uzyje tego aby mu dowalic.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez wiki2501 Pokaż wiadomość
Z wystawami z sex shopu
A to nie Madzik czasem wrzucała "panienski" haul
Stary 2015-06-01, 18:22   #1015
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawa jest taka, że mam ekstremalnie sucha skórę. Zaczęło sie tej zimy. Wszędzie byłam popękana, w niektorych miejscach zdarzało mi się krwawić, skóra cierpiała podczas zakładania ubran czy ocierania się o pościel. Polepszyło się odkąd skończyla się zima, jednak skóra wciaż jest sucha jak pieprz...Moje nogi i ręce wyglądają jak kończyny staruszki, jak oka na rosole Nie wiem już co mam robić. Myślałam, ze do lata mi to zejdzie, ale nic z tego. Wstyd pokazać nogi.
Żebym jeszcze nic nie robiła, ale robię. Szczotkuję skórę na sucho, mam też rękawicę do takiego peelingu. Myję się mydłem z Himalayi w kostce. Balsamuję. Nawet osławiona isana z mocznikiem nie pomogła nic a nic. Wody też piję wystarczająco. Jakie znacie intensywnie naiwlżająco-regenerujące balsamy? Ogrom ich na rynku, przedzieram się przez te składy i nic nie potrafie znaleźc godnego uwagi. Pomóóóżcie, bo już mnie to zaczyna męczyć :<
Ja miałam taką "rybią łuskę" z początkiem wiosny, nic nie pomagało, dopiero mycie się olejkiem Isana pod prysznicem i peeling domowy - cukier trzcinowy z olejem kokosowym. I smarowanie oliwką po kąpieli. Póki co problem z głowy.

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 18:23   #1016
why_so
Rozeznanie

Nie czułam się nigdy niczym "adwokatem", ale przyznam szczerze, że do tej pory wchodziłam na ten wątek zrelaksować się, pośmiać, nie udzielałam się (kilka razy coś napisałam), ale oglądam filmiki na YT i fajnie mi się czytało dyskusję na temat YTberów.
Ale szczerze mówiąc mam wrażenie, że powoli, powoli niektóre z Was zaczynają przekraczać granice dobrego smaku, czego w ogóle bym się nie spodziewała po dziewczynach z tego wątku. Mogłam przemilczeć, ale no nie tym razem.
Rozumiem wszystko- krytykowanie włosów, makijażu, sposobu mówienia i montażu filmików Szusz- bo w tym się "specjalizuje" i to jest poddane opinii. Ale pisanie, że "przytyła, a przecież jest dopiero po 30"? Czy ona jest otyła? Naprawdę według mnie przesadą są już takie komentarze- nic nie wnoszą, ona nie jest jutuberką z dziedziny fitness, nie zapowiedziała, jak niektóre, że się odchudza, więc jaki cel i przyczynę mają takie komentarze?
Nie pisałam nic co do Bogusi, bo to rzeczywiście może zaszkodzić jej zdrowiu. Ma dużą nadwagę, delikatnie mówiąc.
Ale zaczynacie przesadzać. (oczywiscie nie mówię do ogółu)

edit: i nie pisałabym nic jakby ta wizażanka (nie będę teraz szukać) napisała po prostu coś w stylu "myślę, że szusz przytyła". Ok, to wyrażenie opinii, każdy ma prawo. Ale to zostało według mnie napisane w baardzo słaby sposób, nie wiem jak to wyjaśnić, z jakimś zdziwieniem, że kobieta w tym wieku może przytyć, że nie dość, że bezczelna się brzydko "starzeje", to jeszcze...przytyła!

Edytowane przez why_so
Czas edycji: 2015-06-01 o 18:26
why_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 18:26   #1017
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Moj najlepszy patent Jak masz chwile czasu gdy nie musisz lezec ani siedziec np gdy sprzątasz nasmaruj sie porzadnie oliwa z oliwek. Dla lepszego efektu mozesz owinac sie folia, ale to niewygodne. Potem zrob delikatny peeling zeby zmyc to co sie nie wchlonelo. Potem jeszcze posmaruj sie balsamem. Podobno super jest ten z Garniera.

Edytowane przez 201607111040
Czas edycji: 2015-06-01 o 18:27
Stary 2015-06-01, 18:29   #1018
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Miałam na myśli takie, które uczy się chodzić czyli np. 11 miesięczne.
A jakie buty są odpowiednie do nauki? Wiadomo, że najlepiej w skarpetkach, ale na spacerze dziecko, które juz załapało troszkę chodzenie potrzebuje buty bo chce sobie pochodzić
Wiadomo, że każdemu przyda sie coś innego, w moim przypadku najlepiej sprawdziły sie wygodne buty.

Skarpetki ok., ale nie po śliskiej podłodze- wtedy lepiej boso.

Firm jest mnóstwo przez polskie Bartki po Clarksy (które mają specjalną serię dla maluchów, które uczą się chodzić.
Stary 2015-06-01, 18:34   #1019
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xdominikax Pokaż wiadomość
ile lat ma pani bogusława?
Wiem, że kilka razy było o tym pisane, ale nie mogę odnaleźć
54:d

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
dokładnie, Nissiax ma cerę jak nastolatka
Cera Nissiax to ideal do którego dążę
Stary 2015-06-01, 18:35   #1020
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez why_so Pokaż wiadomość
Nie czułam się nigdy niczym "adwokatem", ale przyznam szczerze, że do tej pory wchodziłam na ten wątek zrelaksować się, pośmiać, nie udzielałam się (kilka razy coś napisałam), ale oglądam filmiki na YT i fajnie mi się czytało dyskusję na temat YTberów.
Ale szczerze mówiąc mam wrażenie, że powoli, powoli niektóre z Was zaczynają przekraczać granice dobrego smaku, czego w ogóle bym się nie spodziewała po dziewczynach z tego wątku. Mogłam przemilczeć, ale no nie tym razem.
Rozumiem wszystko- krytykowanie włosów, makijażu, sposobu mówienia i montażu filmików Szusz- bo w tym się "specjalizuje" i to jest poddane opinii. Ale pisanie, że "przytyła, a przecież jest dopiero po 30"? Czy ona jest otyła? Naprawdę według mnie przesadą są już takie komentarze- nic nie wnoszą, ona nie jest jutuberką z dziedziny fitness, nie zapowiedziała, jak niektóre, że się odchudza, więc jaki cel i przyczynę mają takie komentarze?
Nie pisałam nic co do Bogusi, bo to rzeczywiście może zaszkodzić jej zdrowiu. Ma dużą nadwagę, delikatnie mówiąc.
Ale zaczynacie przesadzać. (oczywiscie nie mówię do ogółu)

edit: i nie pisałabym nic jakby ta wizażanka (nie będę teraz szukać) napisała po prostu coś w stylu "myślę, że szusz przytyła". Ok, to wyrażenie opinii, każdy ma prawo. Ale to zostało według mnie napisane w baardzo słaby sposób, nie wiem jak to wyjaśnić, z jakimś zdziwieniem, że kobieta w tym wieku może przytyć, że nie dość, że bezczelna się brzydko "starzeje", to jeszcze...przytyła!

to, co tu się ostatnio odwala, to jest masakra.
naprawdę.
czepialstwo level hard, ciągle wytykanie tym samym osobom tego samego, innym z kolei nie wytykanie niczego plus jakaś taka chora obsesja na punkcie fizis i tego żeby wyglądać, żeby się podobać, zeby manikiur przypadł do gustu, żeby boki nie były szerokie...
powierzchowność straszna mnie ostatnio razi.
olenkasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości