|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII
Mam suchą, wrażliwą, atopową skórę. Polecam gorąco Palmers z masłem shea albo masłem kakaowym; czerwoną Neutrogenę oraz nawilżająco-odżywcze migdałowe mleczko do ciała Yves Rocher. To takie moje wielokrotnie stosowane, sprawdzone pewniaki.
|
|
|
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
Ile lat ma pani Bogusława?
Wiem, że kilka razy było o tym pisane, ale nie mogę odnaleźć
|
|
#993 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Wchodzi człowiek na wizaż się zrelaksować po robocie, a tu taki plaskaczw twarz :< |
|||||
|
|
|
#994 |
|
Rozeznanie
|
Doncze wrzuciła przyjemny vlog na swój drugi kanał
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie nieporównywalnie lepsza jest kolejna zabawka, szczególnie dlatego, że sporo teraz zabawek rozwijających dziecięce zmysły i umysł. Markowe buty raczej nie nauczą dziecka niczego.
|
|
|
|
#998 | |||
|
now or never
|
Cytat:
te policzki ma takie wypchane .... jak ma rozpuszczone włosy to aż tak tego nie widać Cytat:
nie mogła go wrzucić na ten dzieciowy kanał ... Cytat:
|
|
#999 |
|
Konto usunięte
|
Duzo do tego efektu daje cera. Niestety, ale cera Susz jest po prostu brzydka. Szara, bez blasku, umeczona.
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Zwłaszcza ze zabawki dziecko może więcej wynieść i się czegoś nauczyć (jeszcze zależy jaka zabawka). A z butów w kilka tygodni wyrosnie
Edytowane przez smerffie Czas edycji: 2015-06-01 o 19:28 |
|
|
|
#1001 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za to buty ułatwiają jej zabawę w naukę chodzenia (markowe buty już nie ode mnie bo też uważałam, że to przesada, ale z drugiej strony moje prezenty kosztowały mniej więcej tyle samo, a są bezużyteczne).
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
A markowe buty to nie zawsze dobre buty dla dziecka (jeśli chodzi konkretnie o naukę chodzenia). Jednemu dziecku przyda się zabawka, książka, mebel w prezencie, a innemu buty. Każdemu wg potrzeb.
|
|
|
#1006 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Patrzac na np Nissiax i Susz ciezko uwierzyc ze sa w podobnym wieku. Poza tym nawet pani Boguslawa ktora jest prawie 25 lat starsza od Susz ma znacznie lepsza cere. |
|
|
|
|
#1007 |
|
Konto usunięte
|
Buty dla niemowlaka to lekkie nieporozumienie, traktowałabym to w kategorii fajnego gadżetu. Za to w pierwsze 'prawdziwe' obuwie warto inwestować, aby stopa dobrze się ukształtowała i zachęcało dziecko do chodzenia (tanie buty są zazwyczaj ciężkie, plastikowe, niewygodne).
|
|
|
|
#1008 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1009 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jakie buty są odpowiednie do nauki? Wiadomo, że najlepiej w skarpetkach, ale na spacerze dziecko, które juz załapało troszkę chodzenie potrzebuje buty bo chce sobie pochodzić ![]() Wiadomo, że każdemu przyda sie coś innego, w moim przypadku najlepiej sprawdziły sie wygodne buty. |
|
|
|
|
#1011 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na przykład na coś dla siebie ![]() Cytat:
A dzieci jak koty, zamiast zabawek wolą pudełka po zabawkach. I też się ładnie rozwijają
Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2015-06-01 o 18:14 |
||
|
|
|
#1012 |
|
Konto usunięte
|
Mi sie znacznie bardziej podobaja rzesy geste a krótsze niz rzadkie a dlugie.
|
|
|
|
#1013 |
|
Kociara
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1014 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja bym chyba w zyciu nikomu nie dala "bawic" sie moimi kosmetykami.---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- A to nie Madzik czasem wrzucała "panienski" haul ![]()
|
||
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1016 |
|
Rozeznanie
|
Nie czułam się nigdy niczym "adwokatem", ale przyznam szczerze, że do tej pory wchodziłam na ten wątek zrelaksować się, pośmiać, nie udzielałam się (kilka razy coś napisałam), ale oglądam filmiki na YT i fajnie mi się czytało dyskusję na temat YTberów.
Ale szczerze mówiąc mam wrażenie, że powoli, powoli niektóre z Was zaczynają przekraczać granice dobrego smaku, czego w ogóle bym się nie spodziewała po dziewczynach z tego wątku. Mogłam przemilczeć, ale no nie tym razem.Rozumiem wszystko- krytykowanie włosów, makijażu, sposobu mówienia i montażu filmików Szusz- bo w tym się "specjalizuje" i to jest poddane opinii. Ale pisanie, że "przytyła, a przecież jest dopiero po 30"? Czy ona jest otyła? Naprawdę według mnie przesadą są już takie komentarze- nic nie wnoszą, ona nie jest jutuberką z dziedziny fitness, nie zapowiedziała, jak niektóre, że się odchudza, więc jaki cel i przyczynę mają takie komentarze? Nie pisałam nic co do Bogusi, bo to rzeczywiście może zaszkodzić jej zdrowiu. Ma dużą nadwagę, delikatnie mówiąc. Ale zaczynacie przesadzać. (oczywiscie nie mówię do ogółu) edit: i nie pisałabym nic jakby ta wizażanka (nie będę teraz szukać) napisała po prostu coś w stylu "myślę, że szusz przytyła". Ok, to wyrażenie opinii, każdy ma prawo. Ale to zostało według mnie napisane w baardzo słaby sposób, nie wiem jak to wyjaśnić, z jakimś zdziwieniem, że kobieta w tym wieku może przytyć, że nie dość, że bezczelna się brzydko "starzeje", to jeszcze...przytyła! Edytowane przez why_so Czas edycji: 2015-06-01 o 18:26 |
|
|
|
#1017 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak masz chwile czasu gdy nie musisz lezec ani siedziec np gdy sprzątasz nasmaruj sie porzadnie oliwa z oliwek. Dla lepszego efektu mozesz owinac sie folia, ale to niewygodne. Potem zrob delikatny peeling zeby zmyc to co sie nie wchlonelo. Potem jeszcze posmaruj sie balsamem. Podobno super jest ten z Garniera.
Edytowane przez 201607111040 Czas edycji: 2015-06-01 o 18:27 |
|
|
|
|
#1018 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Skarpetki ok., ale nie po śliskiej podłodze- wtedy lepiej boso. Firm jest mnóstwo przez polskie Bartki po Clarksy (które mają specjalną serię dla maluchów, które uczą się chodzić.
|
|
|
#1019 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cera Nissiax to ideal do którego dążę
|
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to, co tu się ostatnio odwala, to jest masakra. naprawdę. czepialstwo level hard, ciągle wytykanie tym samym osobom tego samego, innym z kolei nie wytykanie niczego powierzchowność straszna mnie ostatnio razi. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

ja sama nigdy nie kupiłabym małemu dziecku markowych ubrań czy butów, bo dla mnie to marnowanie pieniędzy, ale przecież ci ludzie, którzy fundują niemowlakom najki i conversy też zdają sobie sprawę, że dziecko szybko z nich wyrośnie. Wydatek zbędny jakich wiele
jedni idą do Amaro na kolację, inni dokładają do 40 calowego telewizora, a inni kupują dzieciakowi buty z modną metką.
gdzie dzieci mówiły, że się wstydzą matki, bo wstawia przypałowe zdjęcia itd. Tak mi się ich szkoda zrobiło, a szczególnie wtedy kiedy sędziowie z widowni (nie wiem jak oni się tam nazywają) stwierdzili, że matka może robić co chce, to jej sprawa, a im nic do tego. Tylko, że dzieciaki w szkole oglądały sobie zdjęcia matki i śmiały się z jej dzieci. Nawet nie chcę sobie wyobrażać co to będzie jak te youtubowe dzieci trafią do szkoły....

w ogóle jakoś słabo to wyszło, raczej średnio był tym zainteresowany. Może lepiej by było gdyby dać mu farbki do twarzy, wiedziałby co ma robić. Chociaż w sumie tak czy tak bez sensu filmik.