|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
mnie się podobasz Rzęsko ze spiętymi włoskami Cześć Takie ja niestety tęsknie za słońcem i ciepłem, nawet gdybym dobrowolnie ze śpiewem na ustach wemigrowała do Norwegii. Kocham słońce i ciepło, jakie daje i mi mało. To niech te szare bure chmury ida nad wyspę nie wiem, co na to inni jej mieszkańcy, ale skoro Tobie Takietam to bez różnicy to je weźmiesz, nie ?
|
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
nie daję rady za dużo piszecie ![]() ja jestem zachwycona pogodą w końcu jest normalna temperatura ![]() LIDE a czemu ja nie mam fotek, też chcę ![]() Takie gratulacje ![]() ![]() mam nadzieję, ze teraz znajdziesz trochę czasu NA WIZAŻ I UDANEGO URLOPU
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Pingwinku to nie jest normalna pogoda jest za zimno, brrr....
![]() Navi fajnie masz z tymi godzinami pracy ![]() No dobra Ślicznotki spadam zaraz do podrzutka, a potem sie uczę, a jutro wybywam, jak wróce to się odezwę Bawcie się dobrze, bo weekend jest!!! ![]() Nawet słońce mi teraz zaświeciło w okno ale jutro ma lać idealna pogoda na pokazy samolotów ![]() |
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
a mi jest zimno
![]() właśnie nabyłam buciki na niziutkim obcasiku takie do latania na codzień
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
oreganka pokaż
![]() Iwonko to wy nie mieszkacie razem??
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
Rzęska dobrze ze akurat jem kurczaczka z sałatą przed kompem, bo bym chyba ekran obśliniła A pizza selerowa? Idę robić tort
|
#457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mieszkamy i nie. Ja mam mieszkanie po i od rodziców, a podrzutek ma swoje. Jak ma duzo pracy to i tak go nie ma, więc siedzi u siebie więc pomieszkujemy u siebie, raczej on u mnie, bo moje jest fajniejsze ale wspólnego, że tak powiem jednego naszego mieszkania to nie mamy, jesli będzie to może po slubie, albo jakby dziecko było na razie dobrze jest, jak jest ![]() Cytat:
ta jeszcze z tym tortem Spadam |
||
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Zaraz poczytam, co narzęsowałyście, ale najlpierw mi doradźcie, który kolor butów wybrać: http://cgi.ebay.com/PUMA-FERRARI-ind...QQcmdZViewItem czy http://www.but1.pl/PUMA+INDUCTION+GT_p708.html bo ja już całkiem zgłupiałam A muszę, po prostu muszę, sobie nastrój poprawić
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Ivuś- aha
czaję ![]() E imo czarne dobra, ja uciekam do swojego wyrzutka ![]() pa |
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
E te czerwone są boskie
Kupujesz je na ebayu?
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo mojej miłości do czerwonego głos oddaje na czarne sa stylowe i "klasyczne" ![]() Idę juz na serio |
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Pumy ferrari nie mają być klasyczne, mają być czerwone
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
jak znajdę chwilkę to pstryknę jakąś fotkę butków
teraz czekam na ktośka ![]() ![]() E jasne że czarne
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwone!
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, osiołkowi w żłoby dano
![]() Czarne wyglądają klasycznie, ale ja kocham czerwone buty I gdyby były calusieńkie czerwone, to nie miałabm wątpliwości. Tylko ta czarna piętka ![]() Rzabbko, mówiłam już, że M&S to ostatnio moja ulubiona firma? Cuuuuda ![]() Rzęsko, o pizzy pamiętam, tylko nie mam jak zmiksować tego selera. Muszę poczekać na rodzinną odsiecz ![]() A ja się cieszę, że są pluszowe modelki Maglisek, niemożliwe, że masz 44 W doopce jestem niewiele chudsza (ciut, ciut!) ![]() Za to ramiona - horror - w ogóle górne partie I tutaj masz znacznie mniej ode mnie
|
#466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po innych treningach dadaję czasem co nieco z finishera i jeZD OK a z ciężarem mam to samo i również za 1 razem dodałam przysiad bułgarski (i jeszcze chyba jakieś włażenie na krzesło) ![]() Cytat:
tort? a świeczki gdzie znalazłaś? E - butki czerwone! no i dzięki za opinie odnośnie fryzku myślę, że jest gorzej niż w rozpuszczonych ale ujdzie tylko muszę paszczę modelować, niestety czego dziś nie zrobiłam z lenistwa
|
|
#467 |
|
sophisticated
|
E a do czego będziesz te pumy nosić? w sensie kolorów?
czarne są przepiękne, ale czerwone są wystrzałowe |
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pluszowe modelki - podoba mi sie ! I to że są i samo określenie też. ![]() Mam 44 - 108 cm w biodrach, ciasno mierzone. Góra troche mniej, fakt. Jestem gruszka. Ale, Ewcia, ja jestem tez duzo niższa od ciebie (164 cm) więc taki rozmiar wyglada gorzej, niż u osoby wysokiej.
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne
sama miałam ten dylemat czerwone czy czarne ale ja kocham czarny ![]() w końcu mam wolną chwilę to nadrobię zaległości
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuniu a gdzie te czerwone można kupić?
Bo ja się bardzo nad nimi zastanawiam Może sobie zrobę wcześniejszy prezent pod choinkę ![]() A ta piętka w czerwonych właśnie daje efekt, bo zwykłe czerwone nie robią takiego wrażenia ![]() Rzęsko swieczki nabyłam w tesco. biszkopt mi wyszedł piękny, teraz idę zrobic krem, tylko zjem sałate i omlet. Kupiłam wczoraj nowe sosy do sałetek z Kamisa z serii Fit - z ziarnami słonecznika i z suszonymi pomidorami. Nawet niezłe
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Brewko, będą do dżinów głównie
Pinguś, czarne są piękne, tylko ja nie przepadam za czarnymi butami - a te stanowią wyjątek ![]() Serce mi mówi czerwone, a rozsądek, że czarne No wolałabym, by się nie skończyło dwoma parami Maglisek, zapewniam, że wielkie ramiona nadają cieżkości sylwetce I ogólnie wyglądam na większą, niż jestem Cytat:
Cytat:
![]() No chyba, że uda Ci się gdzieś w realu znaleźć
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-18 o 19:40 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
w Katowicach byly i czarne i czerwone
E to kieruj się sercem, z rozsądkiem to się domu kupuje a nie buty
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ogólnie wyglądam na większą, niż jestem ![]() NA poparcie tej tezy: Mam przyjaciółkę, która nosi 34/36 rozmiar ubrania i jest co do centymetra tego samego wzrstu co ja. Nikt nam nie chce w to uwierzyć, i gdy mowa o tym, to nas mierzą.
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2007-08-31 o 20:46 Powód: bo nie lubie bananów ;) |
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
E- CZERWONE!!!
ale spamujecie ![]() pogoda się skitrała,ale dopóki nie padało to mnie się baaaardzo podobało ![]() Lide-żebyś nie pomyślała,że Cię olewam-spróbuję niedługo sklecić maila,ale chciałam powiedzieć,że w tej najnowszej wersji wyglądasz ślicznie Rzęsko-wyślij mi ulizańca na maila,oki? Stefanka super apetyczna,pizza też może w końcu czas oswoić selera ![]() ja miałam jutro rano piec,ale oczywiście nie zdążę a muszę wypocząć,więc zrywać się o 6 nie mam zamiaru ![]() jakbym zniknęła to dobrej nocki życzę rano też się nie mogę dostać na wizaż ![]() kurka nawet swoją studniówkę przegapiłam ![]() no nic-byle do przodu |
|
|
|
#475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obym nie skończyła z dwona parami (co tam komorne ).Cytat:
|
|
#476 |
|
sophisticated
|
a mi się w tych czerwonych siateczka nie podoba
![]() za to czarne są klasycznie piękne
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
I jest jeszcze taka wersja - którą łatwiej kupić
http://www.allegro.pl/item227271880_...d_sarafis.html OMG, co robić, co robić
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam
![]() Tort Tiramisu. Teraz idę sprzątać bo moja kuchnia wygląda jakbym co najmniej 100 tortów upiekła a nie jeden malutki
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Bea. Cudny, cudny, smakowicie wygląda. Zostawicie mi kawałeczek? Taki tyciutki?
|
#480 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
przepiękny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

mnie się podobasz Rzęsko ze spiętymi włoskami
nie wiem, co na to inni jej mieszkańcy, ale skoro Tobie Takietam to bez różnicy to je weźmiesz, nie ? 

- a te stanowią wyjątek