|
|
#2761 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wszystko co chcecie wiedzieć o BUTACH ale nie wiecie gdzie szukać...
|
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
ja slip ony noszę na bosą stopę. moje są skórzane (również w środku) i mają płaskie szwy, wiec nic nie ociera. no i nie lubię tych krótkich skarpetek, bo mi się zsuwają
|
|
|
#2763 |
|
BAN stały
|
ja mam koturny z luxusowych w swoim rozmiarze i powiem szczerze, ze nie radziłabym kupowac za duzych, chyba ze chcesz je potem komus oddac.
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
kolor butów do sukienki
Hej,
zastanawiam się nad kolorem butów do sukienki. Czy mogą być czerwone, fioletowe? Jak myślicie? Sukienka jest bardzo fajna, w rzeczywistości taka jak na zdjęciu Idę na wesele za tydzień i szukam dodatków http://nelly.com/pl/odziez-dla-kobie...ss-635568-491/
|
|
#2765 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: kolor butów do sukienki
Nude dodatki najlepsze, ale czerwone szpilki były by bardzo odważne.
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kolor butów do sukienki
cieliste, ewentualnie srebrne.
brzoskwiniowe/jasnokoralowe byłyby też super. <ciach> Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2015-06-01 o 09:13 |
|
|
|
|
#2767 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Spodobały mi się takie buty jak w załączniku. Ale niestety nie mogę mieć butów bez paseczka.
I teraz pytanie: czy szewc mógłby mi dorobić do nich czarny skórzany paseczek i czy sądzicie, że to ma sens?edit: już nie trzeba, znalazłam podobne z paskiem
Edytowane przez Alneonka Czas edycji: 2015-06-01 o 01:31 |
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Dostałam właśnie zamówione czółenka Tamaris ale jeden but delikatnie ciśnie mnie w jednym miejscu. Rozmiar jest dobry, idealnie tak żeby buty same nie spadały. Nie chcę ich oddawać. Macie jakieś sprawdzone sposoby żeby delikatnie rozciągnąć buta?
|
|
|
|
|
#2769 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy możecie coś powiedzieć o tych sandałkach Tamaris?http://image.ceneo.pl/data/products/...1-28355-22.jpg troszkę się na nie nakręciłam ale ciekawa jestem jak sprawują się buty tej firmy. I te paseczki cienkie mnie zastanawiają- czy się nie pourywają nazbyt szybko...? Moze któraś z Was miała ten model i powie coś więcej?
|
|
|
|
|
#2770 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() mam pewnien problem z butami. Kupiłam sobie piękne łososiowe buty ...cudowne ale ....plastkowe ;( nie wiedziałam , że to będzie taki problem. Po kilku krokach "pieta się spociła" i zaczęły się chclapać. Rozmiar jest akurat> zamieszczam podobne ( krój) do moich. mam podobny krój ale skórzane ..jest różnica. Przede wszystkim na " zapietce mają taką jakby krótką gumeczkę, która trzyma aby sie nie rozsuwały na pięcie. jak sobie poradzić z tym plastikiem, tak bardzo mi się podobają.
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
kup żelową zapiętkę (są na półkach z plastrami na odciski i innymi żelowymi wkładkami do butów) - to jedyne, co moim zdaniem może pomóc, choć cudów bym nie oczekiwała. plastik to plastik.
|
|
|
#2772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
alem kto w nich chodzi? ktoś je kupuje skoro są w sklepach ale jak to używać
|
|
|
#2773 |
|
Przyczajenie
|
Skórzane buty
Witam, otóż chciałam się zapytać czy znacie jakieś dobre skórzane buty. Mam nadmierną potliwość i pani dermatolog kazała mi nosić buty skórzane bez sztucznych tworzyw. Nie znam się za dobrze na butach, a tym bardziej skórzanych. Zawsze nosił takie jakie się przydarzyły pod ręką i były ładne, możliwe też, że przez takie patrzenie na buty mam teraz nadpotliwość. Wiem, że skórzane buty są drogie, a moja mama mój problem bagatelizuje i nie kupi mi tych butów, dlatego sama się oto postaram. Chodzi mi o to, by buty były do szkoły i po szkole (muszę zainwestować w 2 par, bo w szkole muszę przebierać). Dodam, że z nadpotliwością wiąże się też nieprzyjemny zapach(nawet jak nie zdejmuje butów), dlatego chcę buty dobrej jakości, do szkoły, ale także w nie za drogiej cenie(do 300zł max za 1 pare). I na każdą porę roku żeby były dobre. Nigdy nie kupowałam skórzanych butów, więc pytam o redę
.
|
|
|
|
|
#2774 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Skórzane buty
Do 300 zł to wydaje mi się, że Ryłko możesz zobaczyć. Przeglądnij też np. zalando albo eobuwie.
Co do zapachu to chyba są takie specjalne wkładki, np. w Rossmanie ale ich nie próbowałam, więc nie wiem czy coś dają. |
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2776 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Skórzane buty
Co do skorzanych butów to naprawde się opłacają, takie buty to inwestycja na pare lat. A cvzy widziałyście gdzie jakies ładne klasyczne szpilki w szafirowym kolorze? Potrzebuje do sukienki i zaczał się już problem z tymâŚ
|
|
|
|
|
#2777 |
|
Przyczajenie
|
a w ryłko byłaś?
|
|
|
|
|
#2778 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, w którym miejscu powinnam wkleic te półwkładki żeby mi się stopa nie wysuwała? Ja chyba to źle robię ;/
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałyście może gdzieś coś w tym stylu?
http://www.spylovebuy.com/images/wan...16157_zoom.jpg http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...FYrAFAod2QADBQ
|
|
|
#2780 |
|
Zadomowienie
|
http://www.renee.pl/obuwie_damskie/s...urs_u475_bialy
bershka? http://www.bershka.com/pl/pl/buty/be...4p5323016.html http://butyok.com/Sandaly/Sandaly-na...ELS-bialy.html strasznie wysokie O-o kurcze gdzies jeszcze widzialm na żywo i nie omge sobie przypomniec co to za sklep był;d Edytowane przez 0livvka Czas edycji: 2015-06-14 o 18:16 |
|
|
|
|
#2781 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny kupiłam sobie buty w Venezi i trochę piją mnie te boczne paski jak myślicie rozchodzą się? Spróbować ubrać na mokre skarpetki? Boję się,że się nie rozciągną, a podeszwa zafarbuje będę miała problem żeby je w razie czego oddać. Macie jakiś sposoby na rozciągnięcie buta?
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Na wstępie napiszę że jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o buty i proszę Was o pomoc w szukaniu konkretnego kroju (wzoru). Chciałbym wiedzieć czy gdzieś mogę dostać takie buciki jak na zdjęciu. Występują tylko w jednym brytyjskim sklepie. Konkretnie chodzi mi o ten krój (czyli te 3 paski). Jestem również ciekaw czy występyją w podobnym stylu też klapki (bez tego paska przy kostce) Jeżeli nie ten dział to proszę Administrację o przeniesienie. Pozdrawiam. Edytowane przez Suselot Czas edycji: 2015-06-16 o 19:38 |
|
|
|
|
#2783 |
|
Przyczajenie
|
Ja lubię Kazar ale boje się☠konkursów
|
|
#2784 |
|
Przyczajenie
|
Slad na bucie
Czesc, dzis rano przyuwazylam slad na bucie na gumowej czesci. Najprawdopodobniej od innego buta. Nawilzane chusteczki, plyn do mycia naczyn i perfum nie podzialaly. Macie jakis sposob na takie ryski? dolaczam zdjecie.
Przepraszam za brak polskich znakow, nie mam ich w laptopie. |
|
|
|
|
#2785 |
|
BAN stały
|
Ja znalazłam fajne buty Paso a Paso na <ciach_reklama> ale za duże... orientujecie się gdzie mogłabym dostać czółenka różowe rozmiar 34/35 niedrogie, dobrej jakości ?
Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2015-07-19 o 06:23 |
|
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Slad na bucie
Cytat:
|
|
|
|
#2787 |
|
Przyczajenie
|
buty- proszę o opinię
Cześć Dziewczyny,
chciałabym kupić buty na dość niskim obcasie, w których będę mogła chodzić do pracy i wytrwać 8 h dziennie. Nie lubię balerinek. Jakie są Wasze opinie na temat tych butów? Obcas 5,5 cm. |
|
|
|
|
#2788 |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/show_item.php?item=5516504138
Fajne butki? |
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
nie
|
|
|
#2790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzie dostać takie cuda w takiej cenie sandały szpilka czerwone bo został tylko rozmiar 40 ![]() o 38
Kocham modę Edytowane przez bialarabit Czas edycji: 2015-07-08 o 14:51 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

I teraz pytanie: czy szewc mógłby mi dorobić do nich czarny skórzany paseczek i czy sądzicie, że to ma sens?