|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |
Rotmistrz
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu cz. III
Cytat:
Z jakiej okazji sa te festyny to nawet sie nie interesowalam. Grunt, ze sa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
Klocic sie nie bede, po prostu u mnie obchodza jako tako 1 czerwca
![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2015-06-02 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
damn good coffee
|
może zagranico łatwiej się odrą zarazić, bo u nas to lipa jakaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
ja.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Polecam fanpejdż: https://www.facebook.com/bekazziolpelnychmagii?fref=ts Może znajdzie się coś przeciwnowotworowego również. O, długo szukać nie musiałam, będziesz miała hit. https://www.facebook.com/bekazziolpe...type=1&theater Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2015-06-02 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Rotmistrz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lozysko? ![]() ja naleze do pokolenia, ktore jeszcze chorowalo na odre, sama mialam. takie glaby, ktore chca tym specjanie dziecko zarazac to bym cofnela w czasie i pokazala czym moze skonczyc sie odra. i dziw, ze moja rodzina dosc zagrozona rakiem, a wszyscy odre mieli... naprawde, co pomysle, ze ludzie nie sa tacy glupi, to bach... okazuje sie, ze sa ![]()
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Konto usunięte
|
Znaczy sięeee
Nie mialam różyczki i bym sie chętnie zarazila od kogos. Pod tym wzgledem rozumiem, aczkolwiek odra to chyba bez sensu |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Na rozyczke można się zaszczepić
![]() ![]() Także nie musisz żałować aż tak bardzo, że nie chorowalas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Konto usunięte
|
No no, mozna szczepic, ale wiadomo lepiej ro i ospe przejść za dziecka
|
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Konto usunięte
|
Pierwszy raz na zywo spotkalam prawdziwa matke-idiotke z krwi i kosci. Wracalam sobie dziarsko z pracy. Mialam na sobie czarne szpilki i czarna sukienke.
Dodam, ze mam bardzo, bardzo jasna, prawie biala skora. No i tak sobie ide nie podejrzewajac, ze zaraz bede miala do czynienia z umyslowa patologia i glupota w najczystszej postaci. Gdy tak sobie niewinnie szlam zauwazylam, ze naprzeciw mnie idzie jakis maly dzieciak z matka i ojcem (jak sie pozniej okazalo) za reke. Im dystans miedzy mna a nimi byl krotszy tym dzieciak coraz dziwniej sie zachowywal. Rzucal sie, wyrywal. Zaczal wyc. Gdy dzielilo nas zaledwie kilkanascie metrow bachor wpadl w jakies spazmy. Polozyl sie na chodniku w ataku histerii i odstawil "Paranormal Activity". Nigdy czegos takiego nie widzialam. Darl sie jakby go ze skory ktos obdzieral. Chcac nie chcac musialam ich minac. Gdy podchodzilam to zauwazylam, ze dzieciak az sie dusi z placzu. Akurat mialam na zbyciu butelke wody, wiec zapytalam czy wszystko okej i czy moze potwor nie chce wody. Okazalo sie, ze potwor plakal przeze mnie. Ponoc jest nieznosnym bachorem i matka z babka racza go opowiescia o zlej krolowej, ktora pozera niegrzeczne dzieci, aby zachowac urode i mlodosc. Akurat odziezowo pasowalam do opisu. Do tego ta krolowa z tej chorej bajki jest ponoc bardzo blada a na slonce moze wyjsc tylko jesli zlapie i zje jakies dziecko. Gowniarz myslal, ze go zjem. Bez komentarza. Ojciec bardzo mnie przepraszal, widac bylo, ze taka zyciowa sierotka. Ponoc gowniarz jest huliganem i tak go matka z babka strasza, zeby nad nim zapanowac ![]() Myslalam, ze mnie szlag trafi. Gdyby nie ten ojciec to chyba bym matce gume do zucia we wlosy wplatala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Rotmistrz
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;51618673]Pierwszy raz na zywo spotkalam prawdziwa matke-idiotke z krwi i kosci. Wracalam sobie dziarsko z pracy. Mialam na sobie czarne szpilki i czarna sukienke.
Dodam, ze mam bardzo, bardzo jasna, prawie biala skora. No i tak sobie ide nie podejrzewajac, ze zaraz bede miala do czynienia z umyslowa patologia i glupota w najczystszej postaci. Gdy tak sobie niewinnie szlam zauwazylam, ze naprzeciw mnie idzie jakis maly dzieciak z matka i ojcem (jak sie pozniej okazalo) za reke. Im dystans miedzy mna a nimi byl krotszy tym dzieciak coraz dziwniej sie zachowywal. Rzucal sie, wyrywal. Zaczal wyc. Gdy dzielilo nas zaledwie kilkanascie metrow bachor wpadl w jakies spazmy. Polozyl sie na chodniku w ataku histerii i odstawil "Paranormal Activity". Nigdy czegos takiego nie widzialam. Darl sie jakby go ze skory ktos obdzieral. Chcac nie chcac musialam ich minac. Gdy podchodzilam to zauwazylam, ze dzieciak az sie dusi z placzu. Akurat mialam na zbyciu butelke wody, wiec zapytalam czy wszystko okej i czy moze potwor nie chce wody. Okazalo sie, ze potwor plakal przeze mnie. Ponoc jest nieznosnym bachorem i matka z babka racza go opowiescia o zlej krolowej, ktora pozera niegrzeczne dzieci, aby zachowac urode i mlodosc. Akurat odziezowo pasowalam do opisu. Do tego ta krolowa z tej chorej bajki jest ponoc bardzo blada a na slonce moze wyjsc tylko jesli zlapie i zje jakies dziecko. Gowniarz myslal, ze go zjem. Bez komentarza. Ojciec bardzo mnie przepraszal, widac bylo, ze taka zyciowa sierotka. Ponoc gowniarz jest huliganem i tak go matka z babka strasza, zeby nad nim zapanowac ![]() Myslalam, ze mnie szlag trafi. Gdyby nie ten ojciec to chyba bym matce gume do zucia we wlosy wplatala ![]() Cos jak straszenie dziecka panem policjantem. A potem nieuzasadnione leki, psychoterapie itd. |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Konto usunięte
|
kiedys sie skapnie, ze jego matka to zaklamana idiotka i juz jej w nic nie uwierzy
a skoro to byla jedyna podstawa kontroli nad nim to zaraz zobacza złego króla pozerajacego rodzicow |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Rotmistrz
|
Cytat:
Jak widze watki typu, zla tesciowa, to zaraz mam przed oczami matke z ozm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;51619203]Teraz to ja sie o siebie martwie, czy aby przypadkiem na Ju Tubie nie bede
![]() pozwac ich umiesz jakby co |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
babcie po wsiach straszą dzieci moim mężem...
"Pan cię wsadzi do torby i zabierze ze sobą"
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Konto usunięte
|
jeeeju
rozwala Wam kiedys samochod i co wtedy |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1525 |
Moderator
|
Przykre jest to że rodzic nie potrafi sobie poradzić z dzieckiem i ucieka się do zastraszania lub przemocy, tacy ludzie nie powinni mieć dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Konto usunięte
|
mnie tak straszyli potworami przy szambie, bo to niestety bylo moje ulubione miejsce zabawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Najłatwiej w prezencie dziecku kupić zabawkę, najlepiej ogromnego pluszaka, tylko gdzie to wszystko zmieścić? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1529 |
Konto usunięte
|
A gdybym zabronila rodzinie kupować dzieciakowi zabawki i sama mu je wybierala? Bo naszla mnie taka wizja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.