Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVII - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-01, 23:19   #2881
Redmargarette
Raczkowanie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVII

Cytat:
Napisane przez empress_ Pokaż wiadomość
Napisz lub zadzwoń do BOK-u, wtedy dowiesz się co z Twoim zamówieniem.
W zeszłym tygodniu pisałam i dowiedziałam się, że miała być dostawa już dawno temu więc chyba sami nie wiedzą
Redmargarette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 23:33   #2882
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Redmargarette Pokaż wiadomość
W zeszłym tygodniu pisałam i dowiedziałam się, że miała być dostawa już dawno temu więc chyba sami nie wiedzą
No to nieźle
201607121243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 06:51   #2883
sylwunia1984_08
Raczkowanie

Dzień dobry Dziewczyny,
Używałyście już nowego szamponu w kremie? Ja jestem już po testach i jest świetny. Sposób użycia może nie jest najfajniejszy, ale włosy po nim są rewelacyjne, błyszczące, gładkie. Duży plus też za skład. Polecam
sylwunia1984_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 06:56   #2884
serek
Raczkowanie

na minus szczoteczka w tuszu do rzęs SEXY PULP
jest tak wielka, że można nią przeczesać włosy na głowie przez to nie mogę dojść do kącików
ale dostałam gratis więc się już nie czepiam
Stary 2015-06-02, 07:17   #2885
bernikula
mOLDerator

Cytat:
Napisane przez sylwunia1984_08 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny,
Używałyście już nowego szamponu w kremie? Ja jestem już po testach i jest świetny. Sposób użycia może nie jest najfajniejszy, ale włosy po nim są rewelacyjne, błyszczące, gładkie. Duży plus też za skład. Polecam
Też mi się podoba, głownie za to, że nie ma parabenów (nie wiem jak sls???). Dziwne uczucie jak się nim myje, jakby balsamem, ale włosy po nim są ok- gładkie, miłe

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 07:32   #2886
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _plinka Pokaż wiadomość
Normalną pocztą. Odebrałam kolczyki i łańcuszek
Cytat:
Napisane przez 0aanitaa0 Pokaż wiadomość
Ja podawałam i zawsze dostawałam ulotkę a w tym roku nie dostałam ;/
Dziękuję Wam, już pewnie lipa, po prezencie Chyba, że można się gdzieś upomnieć

Po pracy miałam w skrzynce ofertę urodzinową, ale ten łańcuszek + kolczyki to chyba nic specjalnego?

Edytowane przez a_g_a_t_a
Czas edycji: 2015-06-02 o 19:34
a_g_a_t_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 09:34   #2887
fenomeno2000
Rozeznanie

Dziewczyny, które mają paczki oczekujące lub jeszcze inaczej to dzwońcie do YR i pytajcie bo moja wstrzymana z kodem -100% z mailingu tylko dlatego, że magazyn oczekiwał na próbkę męskeigo zapachu...no ręce opadają jak chcieli dać próbkę nowości to jak zwykle mogli wysłać w ofercie papierowej a nie paczka wstrzymana i czeka niewiadomo ile na próbkę, szkoda gadać i dobrze, że zadzwoniłam, zrezygnowałam z tej nieszczęsnej próbki i paczka ma wyjechać i jeszcze jeśli gotówką mam zamówione to domówiłam za 3 PLN pompkę dozującą do 400 ml mleczka bo na stronie już od roku nie ma. Ale mi ciśnienie podnieśli od rana

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-02, 10:20   #2888
chubbybunny
Przyczajenie

Dziewczyny macie jakieś działające kody -100 zł albo dowolny produkt za 0 zł?? Te https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2589 nie działają mi już ;(
chubbybunny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 11:52   #2889
erica2
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez chubbybunny Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakieś działające kody -100 zł albo dowolny produkt za 0 zł?? Te https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2589 nie działają mi już ;(
Z ciekawości weszłam i u mnie działają (przynajmniej ten na -100zł bo drugiego już nie sprawdzałam). Może już korzystałaś z tych kodów wcześniej i system rozpoznaje Twoje IP? Spróbuj zamówić z innego komputera i/lub innego adresu mailowego.
erica2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 12:22   #2890
MissChievousTess
Zakorzenienie

Ja od 22 maja czekam na zamówienie. Dlaczego? Zamówiłam dostawę pocztą a tu 2 dni temu e-mail z BOK, że mam im podesłać numer telefonu bo muszą go przekazać kurierowi DPD.
Najwyraźniej coś namieszali przy przetwarzaniu zamówienia.
Także spokojnie dziewczyny, chyba mają jakiś bałagan w dziale przetwarzania zamówień.
Sprawdzajcie spam na mailu czy BOK Wam czegoś nie wysłał.
Stary 2015-06-02, 12:34   #2891
pannawiosna
Zadomowienie

Cytat:
Napisz/zadzwoń - doślą na swój koszt, a Ty będziesz mogła zostawić sobie niewłaściwy produkt.
e-mail: bok@yves-rocher.com.pl
telefon: (32) 770 07 00

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Nie no bez jaj

Napisałam I doślą cytrynkową mgiełkę a jabłuszkową mogę sobie zostawić

Testowałam nowe żele limitowane i jakoś tak nie mam najlepszego zdania o nich - fajnie się pienią, nie mają SLES, ale zapach słabo wyczuwalny Jabłkowy bardziej intensywny, takie słodkie zielone jabłuszko, bez cienia anyżu - dobrze się skomponuje z moim Be Deliciuos
W wersji cytrynowej - zapach słabo wyczuwalny, ale z wyraźną ziołową nutką bazylii, chłodny i orzeźwiający, na lato idealny Oby mgiełkao kazałą sie bardziej wyraźna i trwała Bo zapach całkiem całkiem jako uzupełnienie werbenowej wody kolońskiej czy innych świeżaków letnich
pannawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-02, 13:02   #2892
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez erica2 Pokaż wiadomość
Z ciekawości weszłam i u mnie działają (przynajmniej ten na -100zł bo drugiego już nie sprawdzałam). Może już korzystałaś z tych kodów wcześniej i system rozpoznaje Twoje IP? Spróbuj zamówić z innego komputera i/lub innego adresu mailowego.
U mnie wczoraj nie działał, dzisiaj działa. Nie wiem czemu.
Stary 2015-06-02, 14:49   #2893
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Yves Rocher się pobil rekord w swoim burdelu ja zamawialam paczke z kodem -100zl jakoś 22maja na kwote 119zl , a kolezanka 23 maja na 109zl. Przyszly do nas paczki (to samo miasto, ale adres zupelnie inny) a w srodku pomylone zamowienia ja dostalam zamowienie kolezanki, a ona moje :/ tyle dobrze, że to kolezanka to po prostu się wymienilysmy, bo gdyby to była obca osoba to trzeba by się było bawic w odsylanie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 15:11   #2894
dianor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Yves Rocher się pobil rekord w swoim burdelu ja zamawialam paczke z kodem -100zl jakoś 22maja na kwote 119zl , a kolezanka 23 maja na 109zl. Przyszly do nas paczki (to samo miasto, ale adres zupelnie inny) a w srodku pomylone zamowienia ja dostalam zamowienie kolezanki, a ona moje :/ tyle dobrze, że to kolezanka to po prostu się wymienilysmy, bo gdyby to była obca osoba to trzeba by się było bawic w odsylanie
Ja kiedyś dostałam nie moje zamówienie do paczkomatu. Kobieta, która dostała moją paczkę skontaktowała się z bok zanim ja zdążyłam zgłosić pomyłkę i bok dzwonił do mnie. Zaproponowałam, że odeślę im tą paczkę i poczekam na moją prawidłową, ale konsultantka powiedziała, że mogę zatrzymać pomyłkową paczkę i doślą mi moje zamówienie.
dianor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 15:11   #2895
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:

Brak słów jak to możliwe
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 15:23   #2896
lissome
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny czy wykorzystując ofertę mailingową z rabatem -100 zł nie dostaje się już prezentu w postaci tuszu SP, torby na zakupy czy maseczki do włosów? czy to tylko mi nie dodaje prezentu? zamówienie mam na ponad 250 zł, odjęło mi 100 zł rabatu i mam tylko 1 prezent (krem Elixir) za zam. powyżej 109 zł.

Edytowane przez lissome
Czas edycji: 2015-06-02 o 15:25
lissome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 16:00   #2897
finansistka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lissome Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny czy wykorzystując ofertę mailingową z rabatem -100 zł nie dostaje się już prezentu w postaci tuszu SP, torby na zakupy czy maseczki do włosów? czy to tylko mi nie dodaje prezentu? zamówienie mam na ponad 250 zł, odjęło mi 100 zł rabatu i mam tylko 1 prezent (krem Elixir) za zam. powyżej 109 zł.
musisz kliknąć "zostaję przy poprzedniej ofercie" i będą dwa prezenty
finansistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 16:51   #2898
shutterfly
Raczkowanie

Moje zamówienie czerwcowe. Osmanthus
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0072.jpg (98,2 KB, 185 załadowań)
shutterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 16:59   #2899
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianor Pokaż wiadomość
Ja kiedyś dostałam nie moje zamówienie do paczkomatu. Kobieta, która dostała moją paczkę skontaktowała się z bok zanim ja zdążyłam zgłosić pomyłkę i bok dzwonił do mnie. Zaproponowałam, że odeślę im tą paczkę i poczekam na moją prawidłową, ale konsultantka powiedziała, że mogę zatrzymać pomyłkową paczkę i doślą mi moje zamówienie.
Miałam kiedyś identyczną sytuację i również mogłam zatrzymać pomyłkowo wysłane zamówienie, a prawidłowe zostało dosłane.
Cytat:
Jak możesz, to zgłoście to obie do BOKu, prawdopodobnie wyślą wam jeszcze raz zamówienia. Przecież to mogła być rzeczywiście obca osoba.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-02, 17:12   #2900
shutterfly
Raczkowanie

A wodę Quelques Notes d'Amour dostałam gratis.
shutterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 17:45   #2901
sylwunia1984_08
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pannawiosna Pokaż wiadomość
Napisałam I doślą cytrynkową mgiełkę a jabłuszkową mogę sobie zostawić

Testowałam nowe żele limitowane i jakoś tak nie mam najlepszego zdania o nich - fajnie się pienią, nie mają SLES, ale zapach słabo wyczuwalny Jabłkowy bardziej intensywny, takie słodkie zielone jabłuszko, bez cienia anyżu - dobrze się skomponuje z moim Be Deliciuos
W wersji cytrynowej - zapach słabo wyczuwalny, ale z wyraźną ziołową nutką bazylii, chłodny i orzeźwiający, na lato idealny Oby mgiełkao kazałą sie bardziej wyraźna i trwała Bo zapach całkiem całkiem jako uzupełnienie werbenowej wody kolońskiej czy innych świeżaków letnich
Też mi się wydawało, że zapachy słabo wyczuwalne. A szkoda, bo przecież są całkiem przyjemne. Lubię jak mi pachnie w całej łazience
sylwunia1984_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 19:40   #2902
elunia1266
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam, już pewnie lipa, po prezencie Chyba, że można się gdzieś upomnieć

Po pracy miałam w skrzynce ofertę urodzinową, ale ten łańcuszek + kolczyki to chyba nic specjalnego?

Nic specjalnego ten łancuszek.. Nie zdązyłam nawet założyć bo kulka z łancuszka odpadła. I z jednego kolczyka tez, Także moge tylko w jednym kolczyku chodzić
elunia1266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 19:41   #2903
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Cytat:
Nieżle, nie do wiary po prostu
Cytat:
Napisane przez dianor Pokaż wiadomość
No to więcej takich pomyłek Wzbogacicie się
Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Miałam kiedyś identyczną sytuację i również mogłam zatrzymać pomyłkowo wysłane zamówienie, a prawidłowe zostało dosłane.
Jak możesz, to zgłoście to obie do BOKu, prawdopodobnie wyślą wam jeszcze raz zamówienia. Przecież to mogła być rzeczywiście obca osoba.
za pomysł

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez elunia1266 Pokaż wiadomość
Nic specjalnego ten łancuszek.. Nie zdązyłam nawet założyć bo kulka z łancuszka odpadła. I z jednego kolczyka tez, Także moge tylko w jednym kolczyku chodzić

Może będzie Tobie do twarzy w tym jednym To chyba sobie odpuszczę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-02, 20:07   #2904
lissome
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez finansistka Pokaż wiadomość
musisz kliknąć "zostaję przy poprzedniej ofercie" i będą dwa prezenty
dziękuję
lissome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 20:08   #2905
sabrina_77
Przyczajenie

Aby otrzymać oba prezenty,gdzie mogę znaleźć napis "zostaje przy poprzedniej ofercie"?
sabrina_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 20:11   #2906
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy przypadkiem nie widziałyście w stacjonarkach gąbek do makijażu tych jajek Bo na stronie nie ma, w wysyłkowej też się wyświetla że nie ma Słyszałam, że w sklepach jest ale mam za daleko żeby tak sobie jechać i zobaczyć ponad 100 km, jeśli by były to mogę kogoś poprosić z rodzinki żeby podjechał przy okazji ale nie chcę kogoś gnać żeby tylko spytał jeśli już wyprzedane bo to może jakas limitowana seria była?
Gąbki do podkładu są w stacjonarkach Tylko są w szufladach i trzeba poprosić przy kasie o nią. Właśnie dzisiaj taką kupiłam. Tylko trzeba powiedzieć, że gąbka w kształcie jaja albo blender, bo mają też taką prostopadłościenną. Cena normalna 19,90 zł. Można wykorzystać rabat z Zielonej Księgi Urody: -40% na 1 kosmetyk do makijażu (poza ZP) + -20% na 1 akcesorium do makijażu. Ale żeby otrzymać rabat na gąbkę, trzeba wykorzystać rabat na kosmetyk do makijażu.
Ktoś kiedyś pytał o kod gąbki: 40616, ale w ofercie wysyłkowej jest niedostępna.

Cytat:
Napisane przez sabrina_77 Pokaż wiadomość
Aby otrzymać oba prezenty,gdzie mogę znaleźć napis "zostaje przy poprzedniej ofercie"?
Wyczyść ciasteczka i zamknij przeglądarkę. Następnie załaduj koszyk, a potem wejdź w link z kodem -100 zł.

Cytat:
Napisane przez elunia1266 Pokaż wiadomość
Kurde to niezłą tandetę dają jako prezent urodzinowy
Stary 2015-06-03, 04:18   #2907
201607121243
Konto usunięte

Kod TORBY: zestaw 3 toreb na weekend + -40% na najdroższy produkt z koszyka + darmowa dostawa od 89 zł
https://app2.salesmanago.pl/email/me...mpaign=default
Promocja obowiązuje przy zamówieniu od 89 zł i nie obejmuje produktów oznaczonych Zielonym punktem, przecenionych, stanowiących Ofertę Specjalną oraz Zestawów dla Ciebie. Produkty te nie wliczają się też do wartości zamówienia od której aktywna jest promocja. Oferta promocyjna nie łączy się z innymi promocjami
i można z niej skorzystać tylko raz.
Stary 2015-06-03, 08:12   #2908
201604251028
Konto usunięte

Cytat:
Kod TORBY: zestaw 3 toreb na weekend + -40% na najdroższy produkt z koszyka + darmowa dostawa od 89 zł
https://app2.salesmanago.pl/email/me...mpaign=default
Promocja obowiązuje przy zamówieniu od 89 zł i nie obejmuje produktów oznaczonych Zielonym punktem, przecenionych, stanowiących Ofertę Specjalną oraz Zestawów dla Ciebie. Produkty te nie wliczają się też do wartości zamówienia od której aktywna jest promocja. Oferta promocyjna nie łączy się z innymi promocjami
i można z niej skorzystać tylko raz.
Czy któraś z was ma te torby i może mi powiedzieć czy ta największa jest dość duża?
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 08:22   #2909
erica2
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
Czy któraś z was ma te torby i może mi powiedzieć czy ta największa jest dość duża?
Dołączam się do pytania
Miałam zrobić sobie przerwę od YR (po przejrzeniu wczoraj dwóch pudełek z zapasami ) ale taka torba akurat by mi się przydała

Czy ta największa jest większa od tej ostatniej sportowej? Może ktoś ma porównanie?
erica2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 08:24   #2910
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez erica2 Pokaż wiadomość
Dołączam się do pytania
Miałam zrobić sobie przerwę od YR (po przejrzeniu wczoraj dwóch pudełek z zapasami ) ale taka torba akurat by mi się przydała

Czy ta największa jest większa od tej ostatniej sportowej? Może ktoś ma porównanie?

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
Jest mała, połowe mniejsza od sportowej i słaba jakościowo, mi szybko poszła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości