|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak będzie to już w ogóle facepalm.. sama powinna sobie wynająć kogoś, żeby mieć kogoś kto ją ogarnie i powie co ma robić, bo sama jak nic zawali wszystko, jesli ten facet jest sprytny.
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2015-06-02 o 20:43 |
|
|
|
|
#1383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1384 |
|
Konto usunięte
|
Ej dziewczyny, jak już jesteśmy w temacie butów, wesel. Myślicie, że osoba wzrostu siedzącego psa (161cm) może zrezygnować z wysokich szpilek na rzecz średnich obcasów, powiedzmy 7-8 cm? Chyba umrę na jakichś 11-12 cm, strasznie niewygodnie mi się tańczy w takich, a nie chcę zmieniać butów na baleriny, nienawidzę siebie w sukience i balerinach, wolę tego uniknąć
|
|
|
|
#1385 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bedziesz miała relacje na bieżąco, w każdym daily vlogu. W końcu mamy czerwiec z Julką
|
|
|
|
|
#1386 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51621041]Ej dziewczyny, jak już jesteśmy w temacie butów, wesel. Myślicie, że osoba wzrostu siedzącego psa (161cm) może zrezygnować z wysokich szpilek na rzecz średnich obcasów, powiedzmy 7-8 cm? Chyba umrę na jakichś 11-12 cm, strasznie niewygodnie mi się tańczy w takich, a nie chcę zmieniać butów na baleriny, nienawidzę siebie w sukience i balerinach, wolę tego uniknąć
Mam 160 cm, na wesela chodzę w obcasach ok. 7 cm - dlaczego nie miałabyś w takich pójść? To jakiś obowiązek, mieć 170 cm?
|
|
|
|
#1387 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1388 | |
|
-ist
|
Cytat:
![]() Chyba że ja mam wyjątkowo małe pokłady cierpliwości i czasem dla świętego spokoju wsadziłabym dziecko na żyrandol, żeby po godzinie kwękania o nic w końcu przestało, i tylko resztki zdrowego rozsądku mnie przed tym powstrzymują. Od "trudno zrobić" do "nie zrobię" jest naprawdę długa droga. |
|
|
|
|
#1389 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51621041]Ej dziewczyny, jak już jesteśmy w temacie butów, wesel. Myślicie, że osoba wzrostu siedzącego psa (161cm) może zrezygnować z wysokich szpilek na rzecz średnich obcasów, powiedzmy 7-8 cm? Chyba umrę na jakichś 11-12 cm, strasznie niewygodnie mi się tańczy w takich, a nie chcę zmieniać butów na baleriny, nienawidzę siebie w sukience i balerinach, wolę tego uniknąć
Moim zdaniem 7-8 cm to jest super wysokość.Będziesz się dobrze czuć i wyglądać naturalnie. Szczególnie jeśli buty mają fason klasycznej szpilki Buty 11-12 cm to już lekka przesada, często wygląda to komicznie, szczególnie jak jest platforma, do tego dziewczyna mająca problemy z chodzeniem i kabaret gotowy. Ale co ja tam wiem....stara d....a jestem
|
|
|
|
#1390 |
|
Mrs Mrau
|
Dla ciekawskich niefejsbukowych foto ze ślubu Bogusi i Bartka
Naprawdę Bogusia wyglądała ładnie .Fajnie,że tiulu nie za wiele -suknia ładnie się układa.Gorset też ładny-duży plus,za to,że nie wydaje się jakiś gruby i mocno usztywniony.Ale jestem pewna,że lok Bartka to był świadkiem na ślubie.
Edytowane przez cattt Czas edycji: 2015-06-02 o 20:54 |
|
|
|
#1391 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym jeśli facet miał ją kiedyś w puupie i teraz nagle się obudził to nie sądzę, że sprawa będzie prosta i do ustalenia. Zwłaszcza biorąc pod uwagę poziom Julii. Było nie było wyzywanie kogokolwiek na wizji i opowiadanie o jego prywatności i ich relacjach jest mocno niesmaczne. Psycholog- nie, obcy ludzie tak. Tak jakby szukała zrozumienia i głaskania po głowie. Sama powiedziała, że będzie prane 20 lat jej życia więc jest świadoma, że się nie dogadają. |
|
|
|
|
#1392 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51621126]Mam nieodparte wrazenie, ze tak, szczegolnie jak uderzam zebami w klate partnera
Lepiej znajdź niższego partnera, a wysokiego zostaw dziewczynom, któe mają 175 i do tego noszą 7-8 cm obcasy:P Po co marnujesz materiał
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1394 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za fotkę ze ślubu
Naprawdę ładnie wyglądała....z klasą i elegancko.Nawet bukiet mi pasuje
|
|
|
|
#1395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będę chamska ale nie jest mi jej żal i nie będzie jak przegra sprawę bo po takim związku nadal zachowuje się totalnie nieodpowiedzialnie. kurcze tak patrze na fote Korneli i kiedyś była dyskusja czy jej facet nie czuje się dziwnie w takim pokoju pełnym białych mebelków, świeczuszek, kwiatuszków i on wygląda na takiego zdominowanego Jeszcze władcza mina Korneli
|
|
|
|
|
#1396 |
|
Life is a drink ...
|
Napisałyście coś o tej Juli z dzieckiem. Z ciekawości zobaczyłam kilka filmów i ... ogólnie dziewczyna nie jest głupia jak na swój wiek. Myśle, że też doświadczenie ją nauczyło, ma dziecko a więc nie wypada robić z siebie idiotki. Pomijając, że w ostatnim filmie kroiła jeszcze zamrożonego kurczaka ale może to tak miało być.. Ogólnie jej współczuje sytuacji bo to dość dziwne, że facet który dzieckiem się nie interesuje nagle przejawia chwilę 'zdobycia dziecka' i zatrudnia prawników. Z tego co wiem to ... i tak facet nie ma takiej siły co by kobiecie pracującej i dbającej o dziecko je odebrali. Wszystko w temacie.
|
#1397 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 150 cm wzrostu i zdarza mi się chodzić nawet w płaskich butach na wesela. Jak się jest takim krasnalem jak ja, to w żadnych szpilkach się nie wygląda na wysoką . Zresztą uważam, że lepiej wygląda ktoś nawet w płaskich butach, ale chodzący pewnie i swobodnie, niż ktoś kto się chwieje na każdym kroku w wysokich szpilach.
|
#1398 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oglądam ostatniego vloga szusz do kawy. Ale ona tyra tego kota, żeby się nie mył. Po co odsunąć kota na bok, żeby nie było widać go w tle Lepiej zabraniać mu naturalnych zachowań. Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-06-02 o 20:59 |
|
|
|
|
#1399 |
|
Zadomowienie
|
Nie. Powiedziała tylko, że nie jest Polakiem, ani Francuzem. Je też bym obstawiała te narodowości, które wymieniłaś, tym bardziej po tych tekstach matka kontra partnerka. Być może dlatego też tak bardzo nie chce by Alex miał z nim kontakt.
But my dear, this is not Wonderland and you are not Alice... Edytowane przez diorentynka Czas edycji: 2015-06-02 o 20:59 |
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 164 cm i nigdy nie miałam butów wyższych niż 10 cm. też uważam, że 7-8 cm to najlepsza opcja ten lok to poziom hipsterstwa, ktorego mój umysł nie potrafi ogarnąć
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2015-06-02 o 21:00 |
|
|
|
|
#1401 |
|
Life is a drink ...
|
myślę, że to Niemiec :P
|
#1402 |
|
Mrs Mrau
|
W bitwie na pędzle-Superbohaterki, Karolina Ziętek,moim zdaniem zmiażdżyła resztę(choć przyznam,że spiderwoman też mi się podobała
).Natomiast Catwoman ...
|
|
|
|
#1403 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1404 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że ja jestem raczej z tych szybkochodzących a nawet dobiegających do autobusu |
|
|
|
|
#1406 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie no, godziny kwękania to bym nie wytrzymała Na szczęście nie mamy tego w repertuarze, od początku została nauczona, że może o coś poprosić, ale jojczenie w przypadku kategorycznego 'nie' nic nie daje - i bardzo szybko odpuszcza. W moim komentarzu chodziło mi o to, że przy podejściu 'to dla dobra dziecka', łatwiej postawić granice i włącza się na płacze, histerie i błagania o przysłowiowego cukierka przed obiadem - zlewka.
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1408 |
|
Rozeznanie
|
Nie Da sie ukryc kręcenia filmików. Z czasem to wyjdzie do rodziny, przyjaciół. Nie wierzę że oni nie mają wspólnych znajomych. Facet pewnie już wie o tym że Julka kręci filmiki. I teraz pomyślcie co byście zrobiły na jego miejscu z tą wiedzą...?
|
|
|
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
Ej dziewczyny, a tak właściwie to czemu Wam się nie podoba sukienka Korneli?
Chodzi o to, że nie pasuje na wesele czy że jej nie pasuje czy co Dla mnie to najzwyklejsza kiecka, może nie ubrałabym jej na wesele a raczej na bardziej "casualowa" okazję, ale nie uważam, że jest brzydka czy coś. Nie mam gustu?
|
#1410 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

jak tak będzie to już w ogóle facepalm.. sama powinna sobie wynająć kogoś, żeby mieć kogoś kto ją ogarnie i powie co ma robić, bo sama jak nic zawali wszystko, jesli ten facet jest sprytny.

to czy bedzie obrzydliwie czy nie zależy od tego jakim jest człowiekiem. Jak Julia zgodzi się na to co on zaproponuje to nikt żadnych brudów wyciągać nie bedzie, a jak sie zaprze i bedzie dążyć do tego by odebrano mu prawo jakiegokolwiek kontaktu z dzieckiem to może sie zrobić niewesoło jeśli facetowi bedzie zależeć. Od niej też wiele zależy, ale biorąc pod uwagę to jak sie zachowuje, tylko pogorszy swoją sytuacje.
Bedziesz miała relacje na bieżąco, w każdym daily vlogu. W końcu mamy czerwiec z Julką

Chodzi o to, że nie pasuje na wesele czy że jej nie pasuje czy co