Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-02, 20:59   #2341
ann2016
Zakorzenienie

Dot.: Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30

Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość
Hej
Cały dzień siedziałam nad magisterką (ale to w sumie z własnej winy, bo zamiast napisać w godzinę i mieć spokój to oczywiście wchodzę na różne strony, sprzątam, gotuję obiad itp. ). Ale za to oba zeszłotygodniowe kolokwia zdałam na piątki!

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
Przyszłam Wam się pochwalić...

DOSTAŁAM PRZEDŁUŻENIE UMOWY O PRACĘ

Co prawda na 2 lata, ale na ten moment wystarczająco

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam zapalenie oskrzeli. wróciłam od lekarza. Mam antybiotyk i umieram. A taka piękna pogoda.
zdrowiej

Tż chory i mnie chyba też coś zaczyna brać
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 21:01   #2342
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Dot.: Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
To kolejną masz już automatycznie na czas nieokreślony jeśli Ci dadzą
Gratulacje

Sukienka ma ładny krój ale wzór zupełnie nie mój.

Mam ciągle uczucie guli w gardle, mam wrażenie, że się uduszę:/ Nie wiem o co chodzi ale wkurza mnie to:/

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Współczuje. Kuruj się i bierz leki. Za dzień czy dwa poczujesz różnicę.
Ja mam tak od... hmm 4 mc... albo 5. Znów muszę iść do laryngologa bo nic mi nie pomogło to co miałam... a tyle kasy wydałam na leki bo to chyba dziwne abym to miała wciąż od nerwów...

lenka

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 21:01   #2343
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
heeeeej

jak jak zwykle zapracowana

Gratki
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 21:08   #2344
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Ja mam tak od... hmm 4 mc... albo 5. Znów muszę iść do laryngologa bo nic mi nie pomogło to co miałam... a tyle kasy wydałam na leki bo to chyba dziwne abym to miała wciąż od nerwów...

lenka
Wcale nie dziwne,właśnie najczęściej tak jest

Ja też mam coś takiego,ale od tarczycy,ale to jest połączone z nerwami.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 21:11   #2345
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Wcale nie dziwne,właśnie najczęściej tak jest

Ja też mam coś takiego,ale od tarczycy,ale to jest połączone z nerwami.
Spoko, mnie to powoli do szału doprowadza... tyle że lekarz mi powiedział że mam nieżyt gardła... a sama nie wiem o co chodzi

Stary 2015-06-02, 21:11   #2346
lenka990
Zaszynszylowana

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam zapalenie oskrzeli. wróciłam od lekarza. Mam antybiotyk i umieram. A taka piękna pogoda.
Wspołczuje

Cytat:
To kolejną masz już automatycznie na czas nieokreślony jeśli Ci dadzą
Gratulacje
Na pewno, ale ja do tego czasu pewnie już będę za granicą

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez BielinkaO Pokaż wiadomość
Gratulacje!

Lolus trzymam kciuki za pracę w salonie

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Zdrówka
Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Dziwne, ja dostałam 100%

Też mam wolny piątek

Cytat:
Tylko ja będę w piątek pracować?
Ja też

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość

zdrowiej

Tż chory i mnie chyba też coś zaczyna brać
Cytat:

lenka
Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Gratki
Dzięki dziewczyny

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 21:15   #2347
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie tylko Ty. Mój M. też idzie i jak się wyrobią to w sobotę będzie wolne.

Cytat:

lenka
U mnie to się tak z miesiąc temu zaczęło ale i czułam już wtedy zatoki. Musiałabym po prostu zęba wyleczyć ale tu boję się iść, nie znam dentystów a nie chce mieć spierniczonej jedynki.
Może na razie coś laryngolog poradzi.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 21:17   #2348
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie tylko Ty. Mój M. też idzie i jak się wyrobią to w sobotę będzie wolne.

U mnie to się tak z miesiąc temu zaczęło ale i czułam już wtedy zatoki. Musiałabym po prostu zęba wyleczyć ale tu boję się iść, nie znam dentystów a nie chce mieć spierniczonej jedynki.
Może na razie coś laryngolog poradzi.
U mnie na pewno nie zatoki bo bym czuła... a zatoki ostatni raz załatwiłam sobie ponad rok temu i to było do tego może 2 dniowe bo szybko leki zaczęłam brać

Stary 2015-06-02, 21:17   #2349
ann2016
Zakorzenienie

znalazłam na allegro drewniane cyferki na stoły kupię jeszcze srebrny brokat i sama zrobię takie jak mi się marzą bo nigdzie nie ma
Stary 2015-06-02, 21:19   #2350
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
znalazłam na allegro drewniane cyferki na stoły kupię jeszcze srebrny brokat i sama zrobię takie jak mi się marzą bo nigdzie nie ma
Widzę,że lubisz wszystko mocno błyszczące
It never fails.
Stary 2015-06-02, 21:22   #2351
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę,że lubisz wszystko mocno błyszczące
a no tak najgorsze, że nie lubię robić takich rzeczy nie mam do tego ręki nerwów itd pewnie mama mi pomoże a z drugiej strony posypanie cyferek brokatem nie może chyba być aż tak trudne
Stary 2015-06-02, 21:24   #2352
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
a no tak najgorsze, że nie lubię robić takich rzeczy nie mam do tego ręki nerwów itd pewnie mama mi pomoże a z drugiej strony posypanie cyferek brokatem nie może chyba być aż tak trudne
Dasz radę

Ja też będę chciała sporo brokatu użyć,na złoto
It never fails.
Stary 2015-06-02, 21:35   #2353
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na pewno nie zatoki bo bym czuła... a zatoki ostatni raz załatwiłam sobie ponad rok temu i to było do tego może 2 dniowe bo szybko leki zaczęłam brać
U mnie zatoki się wkradły podstępem:P Nie czułam praktycznie nic, jakby mi lekko w nich coś "pękało" ale nawet nie zwracałam na to uwagi. A jak teraz weszły to od razu szturmem Moją są po prostu cfane
Stary 2015-06-02, 21:37   #2354
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Moja siostra też ma podobny problem. Ja to chociaż jestem szczupła i mam mały biust. Ale rozmiar rozmiarowi nie równy. W jednym sklepie pasuje mi 70C a w tym samym tylko np. z innej kolekcji, już ten rozmiar jest za mały albo coś. I w sumie tylko w Esotiq mi najbardziej pasuję staniki krojem i materiałem. W innych jak mierze to są po prostu "dziwne":P Ale tam nie jest tak tragicznie, 90zł maksymalnie za stanik a spokojnie na lata starcza (nawet nie dbam o nie, lecą do pralki ze wszystkim:P).

To pochwal się jakie buty
Też tam czasem kupuję, ale mam to samo... niestety, dlatego chyba pokuszę się następnym razem o zamówienie z neta...
Buty pokazywałam ostatnio

A ja siedzę we wniosku o dofinansowanie i już mi łeb pęka, a muszę się z tym wyrobić, bo w piątek idę składać.

lenka990 gratki

Co do nazwiska to ja zmienię na fb, bo przecież już nie będę się tak nazywać jak teraz ale wielkiego chwalipięctwa nie będzie

Ja się dziś obkupiłam. Kupiłam jeansy, kombinezon taki na lato i buty baleriny ale bez palców
Tż sobie krótkie spodnie kupił

Cytat:
Ja będę, ale tylko przez 2,5 godziny- mam dwie klientki, to chwilka a zawsze mi stówa wpadnie
Cytat:
mogłabyś podać link do tych cyferek?

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 21:49   #2355
Stella275
Nawiedzona PeMa

Lenka gratulacje

Ja w piątek mam wolne po nocnej zmianie, ale za to sobota pracująca. I wolna niedziela po raz pierwszy od 4 miesięcy chyba

19/2017
7/2018

Stella275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 22:06   #2356
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Też tam czasem kupuję, ale mam to samo... niestety, dlatego chyba pokuszę się następnym razem o zamówienie z neta...
Buty pokazywałam ostatnio

A ja siedzę we wniosku o dofinansowanie i już mi łeb pęka, a muszę się z tym wyrobić, bo w piątek idę składać.

lenka990 gratki

Co do nazwiska to ja zmienię na fb, bo przecież już nie będę się tak nazywać jak teraz ale wielkiego chwalipięctwa nie będzie

Ja się dziś obkupiłam. Kupiłam jeansy, kombinezon taki na lato i buty baleriny ale bez palców
Tż sobie krótkie spodnie kupił

Ja będę, ale tylko przez 2,5 godziny- mam dwie klientki, to chwilka a zawsze mi stówa wpadnie

mogłabyś podać link do tych cyferek?
To muszę się do nich dokopać

Ja czekam na wypłatę by sobie poszaleć Ale znowu stwierdziłam, że muszę zrobić te moje jedynki i pójdę do dentysty a więc część wypłaty muszę odłożyć ale na szaleństwa nadal starczy. Gorzej jak potem dalej nie będę miała pracy. Zęby w ścianę i będę kombinować, trudno.
Chciałam znaleźć tu dentystę to wyskoczyli mi dentyści z Bydgoszczy, jak szukałam laryngologa to wyskoczyli mi z Gdańska... Jestem mistrzem wyszukiwania Muszę też wyszukać lekarza robiącego usg - ciekawe co mi wyskoczy i gdzie
Stary 2015-06-02, 22:22   #2357
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
Cuddly ja chętnie poznam nazwę hotelu

Daios Cove

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość

Nie wiem jeszcze gdzie się wybierzemy ale chętnie poznam hotel Dużo płaciliście?

Ale się nażarłam i jeszcze poszłyśmy z mamą do reserved, kupiłam sobie zwykły, szary t-shirt i Tż też z napisem mama kupiła sobie 3 bluzki i piżamę szaleństwo

http://m.daioscovecrete.com/reservations.php

Nie pamietam juz szczerze, nas wyszło taniej troszke bo Tż miał zniżkę w poprzedniej pracy

Ceny w hotelu były dosc wysokie ale za to pyszne jedzenie.
Co drugi dzien jechaliśmy sobie taxi lub autobusem do Agios Nikolaios i tam knajpy juz były tanie, porównujac np ceny w UK. No i za basen podgrzewany na balkonie w pokoju tez był płatny dodatkowo jesli sie chciało.

Pieknie tam było cisza spokoj w hotelu nożna było sie wyłączyć i odpocząć. Byliśmy w kilku miejscach ale to moj ulubiony urlop no i tam sie zaręczyliśmy . Mam duzo zdjęc bo bardzo mi sie tam podobało i kiedys planujemy wrócić.
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 22:27   #2358
candy111
Zakorzenienie

Byliśmy z Tż wymienić te kolczyki w Aparcie i pomierzyliśmy obrączki. Chcieliśmy trapezowe ale brzydko wyglądały na palcu. Te z dużą ilością diamentów pani nam odradziła bo podobno często wypadają. W tej chwili podobają nam się te najbardziej ale podobno w lutym mają być nowe kolekcje. Wybierzemy się też do innych salonów.
Dla Tż gładka, a dla mnie z jednym brylantem to niecałe 3tys po rabacie.

Tak dziś opierniczyłam szefa, że mi wypłatę na konto przesłała księgowa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraczki apart 238.jpg (25,8 KB, 5 załadowań)
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 22:34   #2359
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia9d Pokaż wiadomość
a my będziemy mieć kamerzystę jednak i nawet na drona się zdecydowaliśmy w końcu
My chyba też go weźmiemy dla świętego spokoju.

Cytat:
Napisane przez sylwia9d Pokaż wiadomość
Lolusl zawsze wrzucasz, takie bajeczne zdjęcia prze co co raz bardziej nie mogę się doczekać tych naszych sesji
Moje zdjęcia to nie będzie nic specjalnego z tego co widziałam na necie. No ale cóż, pośpieszyłam się, zarezerwowałam termin, a dopiero pare dni temu zobaczyłam jakie cudeńka robi brat mojego kolegi. No cóż, może jak będziemy mieli pieniądze to poza tymi zdjęciami ze ślubu i plenerem poprosimy tego brata kolegi żeby nam jeszcze w Krk machnął sesję w ogrodzie botanicznym czy coś...

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Na morze to już trochę kiepski termin, chyba że nie zależy Wam na ładnej pogodzie i opalaniu . My jedziemy w lipcu.
Jeśli masz wybierać między lastem a Międzyzdrojami we wrześniu to ja bym wolała lasta
A ja właśnie uważam, że w sierpniu i wrześniu nad morzem jest spoko pogoda. I tak nie ma się co nastawiać na opalanie, a przynajmniej tak nie leje :P

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Nom. Tylko ja mam obecnie rozmiar 65 E i itak się owijam po praniu dookoła. z 60 E się nie spotkałam, więc jestem ciekawa czy mi ktoś coś doradzi. A zdarza mi się i dać 150 zł za stanik. Albo nadal mam źle dobrany, albo materiały są na tyle do bani, że wszystko mi się rozciąga, a ja nienawidzę, jak mi się stanik przesuwa. Nic nie poradzę, że mam duże cycki a pod cyckami mało.
Brytyjczyki robią obwody 60, 65, raz nawet widziałam 55 A z polskich całym sercem polecam Ewę Michalak

Cytat:
No teraz mam sesję,praktycznie po 12 h dziennie się uczę.
WOW!
Ja to nie mam motywacji do niczego.

Cytat:
Mi się troszkę dluży, bo nic nie robię takiego... obserwuję produkcję i gadam z ludźmi o tym.. ale wiecznie nie będą ze mną gadać b o też pracować muszą... więc się snuję po hali
Mi się nawet nie dłuży ale po 5 godzinach stania zaczynam odczuwać ból nóg i pleców, a tu jeszcze trzeba 2 godziny wytrzymać i dobić do tych 7 dziennie...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 22:37   #2360
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość
Byliśmy z Tż wymienić te kolczyki w Aparcie i pomierzyliśmy obrączki. Chcieliśmy trapezowe ale brzydko wyglądały na palcu. Te z dużą ilością diamentów pani nam odradziła bo podobno często wypadają. W tej chwili podobają nam się te najbardziej ale podobno w lutym mają być nowe kolekcje. Wybierzemy się też do innych salonów.
Dla Tż gładka, a dla mnie z jednym brylantem to niecałe 3tys po rabacie.

Tak dziś opierniczyłam szefa, że mi wypłatę na konto przesłała księgowa.
Drogo wychodzi za takie obrączki, nawet z rabatem to nadal niezła cena. Ciekawe za co sobie tyle liczą.

Ja chyba też bym musiała opierniczyć bo wypłaty nie mam nadal
Stary 2015-06-02, 22:39   #2361
Konto usunięte

Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30

Ja czesto staniki w rozmiarze 30/65 i 28/60 widze nawet na ebay. Czesto sama licytuje i kupuje za grosze nowe bo ktos kupi przymierzy i wystawia bo cos mu nie pasuje, rozmiar nie taki, a ja tym sposobem mam tyle staników w dobrym rozmiarze po 4funty np

W sklepach tez idzie trafić ale to zalezy w jakich.
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 22:43   #2362
candy111
Zakorzenienie

Cytat:
Drogo wychodzi za takie obrączki, nawet z rabatem to nadal niezła cena. Ciekawe za co sobie tyle liczą.

Ja chyba też bym musiała opierniczyć bo wypłaty nie mam nadal
niecałe 3 tys na całe życie to drogo?
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 22:45   #2363
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
No drogo. Apart teraz wymyślił sobie jakąś powłokę od wewnątrz, że niby latwiej się ściąga. Yes też takie ma. A my chyba wybierzemy jak już to lokalnego jubilera, ostatnio oglądałam takie ładne obrączki Chcemy zwykłe, cienkie, klasyczne, bez ozdób, bez diamencików, z żółtego złota.
Bo tak w ogóle to my już mamy obrączki - od moich rodziców (na swój ślub kupili 2 komplety bo nie mogli się zdecydować) no i mama mi je ostatnio pokazywała i są super ale mój tż ich jeszcze nie widział ale z opisu jojczy, że za cienkie (2,5 mm --> ogólnie większość zaczyna się od 3 mm) ale mi pięknie pasuje na palec i super wygląda razem z pierścionkiem zaręczynowym. A tż ma masywną łapę i może mu się taka cienka obrączka "zgubić" i będzie mało widoczna. Możliwe, że dokupimy tylko dla niego grubszą (pani w jubilerze mówiła, że pary często tak robią, że dziewczyna bierze np. 3mm bo ma drobna dłoń, a facet 4 lub 5 mm bo ma masywną)
Stary 2015-06-02, 23:02   #2364
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość
niecałe 3 tys na całe życie to drogo?
Warto po prostu pomyśleć. One z kształtu są klasyczne. To żółte złoto. Czyli w tej kwestii to zwykłe obrączki za jakieś 1600zł za parę (średnio bo zależy od grubości). Kwestia szlifu i diamentu (za taką standardową wielkość w obrączkach to coś koło 50zł) chcecie płacić dodatkowo drugie tyle?
No chyba, że macie większą próbę niż standardowe 585 albo są tam jakieś szmery-bajery.
Mnie po prostu mocno zdziwiła taka cena. Od razu wydają mi się podejrzane takie ceny, po prostu.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
No drogo. Apart teraz wymyślił sobie jakąś powłokę od wewnątrz, że niby latwiej się ściąga. Yes też takie ma. A my chyba wybierzemy jak już to lokalnego jubilera, ostatnio oglądałam takie ładne obrączki Chcemy zwykłe, cienkie, klasyczne, bez ozdób, bez diamencików, z żółtego złota.
Bo tak w ogóle to my już mamy obrączki - od moich rodziców (na swój ślub kupili 2 komplety bo nie mogli się zdecydować) no i mama mi je ostatnio pokazywała i są super ale mój tż ich jeszcze nie widział ale z opisu jojczy, że za cienkie (2,5 mm --> ogólnie większość zaczyna się od 3 mm) ale mi pięknie pasuje na palec i super wygląda razem z pierścionkiem zaręczynowym. A tż ma masywną łapę i może mu się taka cienka obrączka "zgubić" i będzie mało widoczna. Możliwe, że dokupimy tylko dla niego grubszą (pani w jubilerze mówiła, że pary często tak robią, że dziewczyna bierze np. 3mm bo ma drobna dłoń, a facet 4 lub 5 mm bo ma masywną)
Powłoki - ciekawe, jak ktoś nie zdejmuje do niczego obrączki to mu to nieprzydatne:P
Niech TŻ przymierzy a potem niech psioczy Mój M. czy brat też mają niby masywne dłonie ale okazało się, że palce krótkie:P I grube obrączki odpadły Jak coś to macie obrączki albo przynajmniej jedną, na dodatek "droższą" niż sklepową bo ma swoją historię
Stary 2015-06-02, 23:09   #2365
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Powłoki - ciekawe, jak ktoś nie zdejmuje do niczego obrączki to mu to nieprzydatne:P
Niech TŻ przymierzy a potem niech psioczy Mój M. czy brat też mają niby masywne dłonie ale okazało się, że palce krótkie:P I grube obrączki odpadły Jak coś to macie obrączki albo przynajmniej jedną, na dodatek "droższą" niż sklepową bo ma swoją historię
Zapytałam tż, bo on te obrączki widział. To nie do końca są powłoki, a jakieś soczewki, że niby nie odparza (co?! ) i ułatwia zdejmowanie i to kosztuje min. 200 zł na sztuce
U lokalnego jubilera oglądałam obrączki takie jak wstawiła Candy tylko bez diamencika, próby 585 i dla mnie (rozmiar chyba 12 lub 13, 3 mm) kosztowała 550, a dla tż powiedzmy, że 4 mm i większa ok. 700. Po co przepłacać w Aparcie za to, wolę sobie za tą różnicę sprawić komplet do sukni. Mam już swój typ

Jak pojedziemy do mnie do domu to mu je pokażę. Może jednak się zdecyduje. Obrączki są na serio bardzo ładne Tylko cieniusie

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2015-06-02 o 23:11
Stary 2015-06-02, 23:11   #2366
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Niezawodna Rosja jeśli chodzi o pomysły na sesję ślubną
http://kwejk.pl/obrazek/2346019/rosja.html
można to jakoś odwidzieć..?

Cytat:
heeeeej

jak jak zwykle zapracowana

Widzę, że prawie wszystkie jesteście schorowane, więc życzę zdrowia

Ja po tym usuwaniu zęba mam ogromnego żółto-zielonego siniaka i opuchliznę. Pojechałam z tatą do Lidla po zakupy, bo mamy dużo gości w czwartek i stwierdzam, że wyglądaliśmy jak rodzina patologiczna ja z siną, opuchniętą twarzą, a na dodatek kupowaliśmy wódkę i wino
Stary 2015-06-02, 23:15   #2367
Sophie24
Zakorzenienie

Candy, czy czasem te nie przypominają Waszych obrączek?
http://www.ak-bizuteria.pl/zlote-obr...o44,id848.html
A spójrz na cenę. O to mi tylko chodzi - można taniej dostać to samo (prawie to samo). Oczywiście nie mówię - sama wybrałam drogą obrączkę ale szukam jej jak najtaniej i przeglądam oferty żeby wiedzieć kiedy mogę być naciągana a kiedy cena jest adekwatna do towaru. W jednym salonie widzę taką za 3tys, w innym za 1500zł. A ze zniżką wyjdzie jeszcze taniej, u lokalnego jubilera.
Stary 2015-06-02, 23:23   #2368
fioleciasto
Zakorzenienie

wróciłam do domu

Jutro na szczęście wolne. Rano widzę się z przyjaciółką, potem poprawiam mgr, uczę się na egzamin itd A koło 17.00 przyjeżdża tż.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

lenka gratulacje umowy!

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 00:45   #2369
Konto usunięte

Lenka gratulacje
Stary 2015-06-03, 06:27   #2370
Lilly Greace
Dostojna peema.

Dzień dobry!
Ale mam kaca, wczoraj się opiłam piwem na Dniach Wydziału
A zaraz pakuję się, bo o 17 wyruszamy na rejs na Mazury!

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości