|
|
#4171 | |||||
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() Gutta cavat lapidem non vi sed saepe cadendo - to o wytrwałości ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
ad. 2 Rain jeśli Demeterowy, to ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- wycytrynia ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4173 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nikt mi kosza nie dał, czarne polewki i harbuzy jadamy bez związku zaręczynowego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Miłośnikom ostrych doznań kulinarnych polecam moje nowe odkrycie - ketchup Włocławek Ognisty (choć od kiedy markę wchłonęła Warszawa, przerzuciłem się na Dworski z Włocławka w ramach konsumenckiego protestu, tak ten naprawdę daje radę) |
|||||||
|
|
|
#4174 |
|
BAN stały
|
Obrazek na dobranoc
|
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uroki ścisku w kom miejskiej. To nie jest kwestia braku higieny, nic na to nie poradzą. Przeż się nie wysmarują antyperspirantem od stóp do głów ![]() Nesko - dziękuję za paczuchę, wszystko ok, ale jeszcze nie miałąm czasu na odwiązanie skarbów |
|
|
|
|
#4176 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Kura boska A ja mam dość: A.znowu idzie pod nóż i tym razem już dosłownie, żadne ultradźwięki nie dają rady
|
|
#4177 | |
|
Nindżopesz
|
Ja też ilekroć jadę latem autobusem/tramwajem nie wiem gdzie nos podziać. No nie myją się, no.
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
2. wiadomo, szkoda, że parametry takie denne 3. właśnie ten, przetestuję i jak nie ten deszcz, to już żaden
|
|
|
|
|
#4178 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ęternetowo jakieś widzę: http://www.gosiabaczynska.com/shop/akcesoria/perfumy
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
dobrze ze nie muszę korzystać z komunikacji miejskiej Znad soczku jeszcze dziś trochę popracuję i później 4 dni wolnego
|
|
|
|
|
#4180 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Poza tym mało jest ludzi, którzy mają problemy z taka potliwoscia, ze musza uzywac blokerów typu etiaxil, dla wiekszosci wystarczy prysznic, antypersiprant i jest ok. Poza tym witam się snad pustej tytki po bulce z czekoladą na sniadanie ![]() Jakze dzisiaj sie ze mnie lało rano na treningu to szok! Wystarczy ze na dworze upały sie zaczynaja i od razu gorzej sie cwiczy ![]() Tyłek boli, musialam robić niektóre cwiczenia na jednym boku ![]() Ale dam radę, co mnie nie zabije to mnie wzmocni ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
|
#4181 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4182 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4183 |
|
Mother of Cats
|
Przypomniałam sobie, dlaczego nie znoszę upałów - mózg mi się gotuje, a ciało chce omdlewać
Plus jest taki, że przed chwilą odebrałam telefon z prośbą o przesunięcie czyszczenia uzębienia - przynajmniej mam pewność, że nie odlecę na fotelu denta z piaskiem w gardle
|
|
|
|
#4184 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja rano cwiczenia, potem spacerek po osiedlu zrobiłam i w tej chwili cos zdycham - za ciepło ..
|
#4185 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja się wybrałam rano z gołymi nogami i nawet nie zmarzłam
mam tylko nadzieję, ze jutro się wyśpię i poopalam....
|
#4186 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
No ja to się dzisiaj nie wyspie raczej. , bo z koleżanką na balety idziemy
|
#4188 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dziękuję
Najbardziej się zmartwiłam, że on się wybiera na Wołoską - a że tam moją Mamę wykończyli, to skojarzenia mam jak najgorsze, chociaż to inny oddział....
|
#4189 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4190 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad sraczki przedwyjazdowej
![]() ![]() ![]() ![]() I mega różowego lakieru na paznokciach ... Nie wiem co mi odbiło , zupełnie nie mój klimat a jednak... Cytat:
Niecierpliwie czekam na opinie Będzie pasować do suchości i klimatu A w efekcie poszukiwań trochę się podłamałam , musiałam powywalac wiele sampli bo powysychały..... ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
A mój Negatywy Zastosował maskę z kwasami na stopy i twierdzi że pocenie nóg spadło mu o 60% ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris, Gratia gratiam parti. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
Lub ewidentnie kadzidlany Rien ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- :d
|
|
#4191 | |||||||
|
Panaroja
|
snad białej cherbaty i ciepełka
Cytat:
2.łobuz był ![]() 3.ojtamojtam ![]() 4.ale to nie było o niemytych , tylko o mytych pocących się na bieżąco bez obstawy chemicznej Cytat:
2.se non e vero e ben trovato - co prawda po włosku ale to prawie to samo i akuratnie do książki - jeżeli to nie prawda , dobrze zostało wymyślone ![]() 3.tak myślałam ![]() Cytat:
2.rozumiem , tak na wszelki wypadek - przezorny zawsze ubezpieczony ![]() ![]() 3.no tak , koło 10 zł albo i mniej . 4.jakaż nazwa poetycka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.ja dziś znowu idę się skatować powiadasz że bolące doopsko wzmacnia ?Cytat:
2. a wiesz , że też sobie czasłam róziowe paznokcie to pewnie przez ten upał 3. co innego bida z nędzą , tu wiadomo że nikt się nie będzie czepiał , chociaż mydło w takim Simply można za niecałe dwa złote kupić , ale mówię o nie wyglądających na niedostakowych , i rano umytych , ale bez dezodorantu , więc skutek mycia szybko szlag trafia ![]() jeszcze rano o siódmej jak sie jedzie to pół biedy , ale tak od południa zaczynając to
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Mnie usprawiedliwia nazwa koloru jazz funk ![]() 3 No wlaśnie...
|
|
#4193 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No w sumie u nas chyba w społeczeństwie - tym co popyla przytułkiem miejskim - nie ma takiego wyrobionego i zaszczepionego poczucia estetyczno -nosowego Tak sobie myślę, ze lud jest albo uspośledzony węchowo albo masochistyczny w związku z tym ![]() 2. To samo prawiłam - niemożliwym jest, aby wzmożoną potliwość przejawiało większosc społeczeństwa, bo to zaledwie ułamek procenta, zdecydowana wiekszosc poci sie normalnie i dałoby się cuś z tym zrobić w takie upalne dni 3. Otóz to Na to zadna z nas wpływu niestety nie ma ![]() 4. Czym sie dzisiaj katujesz? Ano powiadam - skoro jeszcze dupsko mi nie odpadło, to pacjent będzie zył ![]() 5. Roziowe? Ja niebieskie u nóg dodam, ze pierwszy raz od kilkunastu lat se pomalowałam paluchy u nogoffff takiegoż nei miałam, wiec machnełam niebieskim ale najpierw sie rzucałam, ze nie maluje, ale sugestie pzoostały zasiane i nim przyszła noc i spanie, ja już smerfne paznokcie na stópach miałam ![]() 6.j/w punkt nr 1
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-06-03 o 13:36 |
|
|
|
|
#4194 | |||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4195 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#4196 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4197 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Sprawdzałam dzisiaj Embers - zabiło mnie słodyczą, Cynefin i Silvan - jakoś tak bez szału. |
||
|
|
|
#4198 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.mnie cholera nic nie usprawiedliwia Cytat:
2.a tym https://www.youtube.com/watch?v=8LpdQPb9GZk ![]() jak człeka nic nie boli to już nie żyje , powiadasz ?3.niebieski pastelowy też mam , ale jeszcze waham się czy go użyć Cytat:
![]() 2.tego też możemy doczekać , nigdy nic nie wiadomo 3. Śnieżka je jada , ja nie cierpię keczupów . 4.aaależ skąąąąąd ja tylko stwierdzam fakty
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4199 |
|
Nindżopesz
|
Czy ktoś mógłby mi obrzydzić Full Incense? Się waham bo cenowo lepsza opcja niż Isos i bardziej to kościelne, z drugiej na lato chyba nie bardzo i jednak dość słodkie. Ale kurcze, ładne... Najlepiej kupić oba... W sumie...
|
|
|
|
#4200 | |||
|
BAN stały
|
Znad hiperglikemii po przeżarciu się litewską gararetkom
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.

??? ("Soplicy Horeszkowie odmówili dziewkę ! że mnie , Jackowi , czarną podano polewkę..."
dziś się subtelnie potraktowałam Lubinem , ale po jeździe na trening wyciagłam z kosmetyczki awaryjnego sampla ze Słoniem i zlałam się jak panbóg przykazał , bo normalnie bałam się powrotu w tych fetorach ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Uroki ścisku w kom miejskiej. To nie jest kwestia braku higieny, nic na to nie poradzą. Przeż się nie wysmarują antyperspirantem od stóp do głów 
i tym razem już dosłownie, żadne ultradźwięki nie dają rady 

a to nie czasem obiad, ew lancz?