Scent Bar LVI - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-02, 22:09   #4171
Miciel
Wpisz tu zomzing

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Pospamuję o perfumach - wzięło mnie na Konkretnie Kościelne Kadzidło jak w BdE (które jest zbyt rachityczne) suche, "proste" i bez szmaty (szmatę czułam w Avignon, Cardinalu, Craft) oudów ani dodatków (jak np. śliwka w Fille, Sahara Noir i Durbano to też już inna działka, bardziej lepko-żywiczna), poza tym ma być niesłodkie i kosztować max 400 zł więc co przetestować? Isos mi wycofli chyba, capnęłam próbkę Full Incense. Embers, Silvan, coś jeszcze?
Mad & Len, dodatkowo w sam raz na lato, bo na wodzie

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł , joł baru snad szukania łacińskiej sentencji do książki dla Ksześnicy
In vino veritas
Gutta cavat lapidem non vi sed saepe cadendo - to o wytrwałości

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Mnie się kojarzy Norma Kamali Incense, tylko nie wiem, czy u nas dostępne
mocna żywica, słodko-palona

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
no i jakieś typowe kościelne kadzidło mi się zamarzyło najlepiej z rześkim pieprzem;
i deszcz (tu liczę na Rain, jak nie on to już nic).
ad. 1 Bois d'Encens, ale wiadomo
ad. 2 Rain jeśli Demeterowy, to szmatoskiślak

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Też zauważyłem, że większość kadzidlaków się wysładza
wycytrynia

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
właśnie , powiedzcie mi , czy paczka papierosów jest tańsza czy droższa od przeciętnego dezodorantu , takiego jakiegoś zwykłego , nie żadne hipercuda na kiju ?
droższa, sporo

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 23:08   #4172
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Trudno się nie uśmiechnąć, prawda?

anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-02, 23:37   #4173
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
To jest kura!!!! Panie Generale

Cytat:
całkiem możliwe , też miałam uraz tej okolicy (kolega w podstawówce mi przykopał )i latami bolało
Końskie zaloty?
Cytat:
ale sama na siebie nie patrzysz z boku

Cytat:
1.matko , Gryksiu , kto Ci dał kosza ??? ("Soplicy Horeszkowie odmówili dziewkę ! że mnie , Jackowi , czarną podano polewkę...")
Wiedziałem, że na Ciebie mogę liczyć Nikt mi kosza nie dał, czarne polewki i harbuzy jadamy bez związku zaręczynowego
Cytat:
powiedzcie mi , czy paczka papierosów jest tańsza czy droższa od przeciętnego dezodorantu , takiego jakiegoś zwykłego , nie żadne hipercuda na kiju ?
Średnia cena fajek to 13 PLN za paczkę, zwykły dezodorant wychodzi więc taniej
Cytat:
Kura bojowa czarna waleczna potomkini hiszpańskich byków z turbodoładowaniem

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mówię za siebie, wszak mieszkam tylko tu i nie wiem jaka jest pogoda w innych częściach Polski

Obecnie na termometrze 22 stopnie
U nas pierwszy ciepły wieczór w tym roku
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
In vino veritas

Cytat:
wycytrynia
O!

---

Miłośnikom ostrych doznań kulinarnych polecam moje nowe odkrycie - ketchup Włocławek Ognisty (choć od kiedy markę wchłonęła Warszawa, przerzuciłem się na Dworski z Włocławka w ramach konsumenckiego protestu, tak ten naprawdę daje radę)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 02:48   #4174
gryx82
BAN stały

Obrazek na dobranoc

Stary 2015-06-03, 08:57   #4175
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie , powiedzcie mi , czy paczka papierosów jest tańsza czy droższa od przeciętnego dezodorantu , takiego jakiegoś zwykłego , nie żadne hipercuda na kiju ? Bo usiłuję rozgryźć , dlaczego ludzie tak strasznie cuchną , teraz tramwaj to katastrofa , i to nawet nie jakieś zakonserwowane brudasy i menele , tylko pocący się na świeżo głownie faceci , jadący takim kwaśnym potem dziś się subtelnie potraktowałam Lubinem , ale po jeździe na trening wyciagłam z kosmetyczki awaryjnego sampla ze Słoniem i zlałam się jak panbóg przykazał , bo normalnie bałam się powrotu w tych fetorach
Wiesz to nie jest tak, że ludzie się nie myją. Niektórzy pocą się minutę po prysznicu mimo użycia antyperspirantu (bo deo tylko pogarsza efekt). Taka już ich "chemia" ? w sensie natura. A zakładam, że są po całym dniu pracy, temp powietrza, zaduch w busie no i mamy rzeczony miks Uroki ścisku w kom miejskiej. To nie jest kwestia braku higieny, nic na to nie poradzą. Przeż się nie wysmarują antyperspirantem od stóp do głów

Nesko - dziękuję za paczuchę, wszystko ok, ale jeszcze nie miałąm czasu na odwiązanie skarbów Daję tylko znac że wsio gra, jestem wdzięczna, ale trochę zalatana. Na spokojnie napiszę pw jak już wszystko ogarnę. Ty rób liste.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 09:02   #4176
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Wiesz to nie jest tak, że ludzie się nie myją. Niektórzy pocą się minutę po prysznicu mimo użycia antyperspirantu (bo deo tylko pogarsza efekt). Taka już ich "chemia" ? w sensie natura. A zakładam, że są po całym dniu pracy, temp powietrza, zaduch w busie no i mamy rzeczony miks Uroki ścisku w kom miejskiej. To nie jest kwestia braku higieny, nic na to nie poradzą. Przeż się nie wysmarują antyperspirantem od stóp do głów
Pozwolę sobie nie uwierzyć jasne, ze są takie przypadki, ale raczej mało prawdopodobne, żeby na +/- 50 osób w jednym tramwaju czy autobusie akurat wszyscy równo cierpieli na nadmierną potliwość

Kura boska

A ja mam dość: A.znowu idzie pod nóż i tym razem już dosłownie, żadne ultradźwięki nie dają rady
Stary 2015-06-03, 10:02   #4177
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ja też ilekroć jadę latem autobusem/tramwajem nie wiem gdzie nos podziać. No nie myją się, no.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Mad & Len, dodatkowo w sam raz na lato, bo na wodzie
ad. 1 Bois d'Encens, ale wiadomo
ad. 2 Rain jeśli Demeterowy, to szmatoskiślak
1. hmmm, wycofli z PL o ile było?
2. wiadomo, szkoda, że parametry takie denne
3. właśnie ten, przetestuję i jak nie ten deszcz, to już żaden

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 10:09   #4178
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
1. hmmm, wycofli z PL o ile było?
Ęternetowo jakieś widzę: http://www.gosiabaczynska.com/shop/akcesoria/perfumy
Stary 2015-06-03, 10:14   #4179
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Obrazek na dobranoc

Cytat:
Ja też ilekroć jadę latem autobusem/tramwajem nie wiem gdzie nos podziać. No nie myją się, no.
kurcze ja bym teraz chyba pawia puściła w takich warunkach dobrze ze nie muszę korzystać z komunikacji miejskiej

Znad soczku
jeszcze dziś trochę popracuję i później 4 dni wolnego

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 10:15   #4180
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Pozwolę sobie nie uwierzyć jasne, ze są takie przypadki, ale raczej mało prawdopodobne, żeby na +/- 50 osób w jednym tramwaju czy autobusie akurat wszyscy równo cierpieli na nadmierną potliwość
Tez to
Poza tym mało jest ludzi, którzy mają problemy z taka potliwoscia, ze musza uzywac blokerów typu etiaxil, dla wiekszosci wystarczy prysznic, antypersiprant i jest ok.

Poza tym witam się snad pustej tytki po bulce z czekoladą na sniadanie

Jakze dzisiaj sie ze mnie lało rano na treningu to szok! Wystarczy ze na dworze upały sie zaczynaja i od razu gorzej sie cwiczy
Tyłek boli, musialam robić niektóre cwiczenia na jednym boku Bo jak niechcacy usiadłam na bolacym to dosc ze zawyłam prawie, to jeszcze uczucie jakbym miala gule wielką
Ale dam radę, co mnie nie zabije to mnie wzmocni

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

kurcze ja bym teraz chyba pawia puściła w takich warunkach dobrze ze nie muszę korzystać z komunikacji miejskiej
Taaak, tez sie z tego cieszę

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 10:30   #4181
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ooo, koło mojej pracy i ma Pieprz Syczuański... Ale ja taka niewyjściowa, wstyd wstąpić do TAKIEGO butiku

Stary 2015-06-03, 10:32   #4182
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ooo, koło mojej pracy i ma Pieprz Syczuański... Ale ja taka niewyjściowa, wstyd wstąpić do TAKIEGO butiku
Oj tam, oj tam, załóż burkę i będzie, ze to tak specjalnie
Stary 2015-06-03, 11:10   #4183
aileenn
Mother of Cats

Przypomniałam sobie, dlaczego nie znoszę upałów - mózg mi się gotuje, a ciało chce omdlewać
Plus jest taki, że przed chwilą odebrałam telefon z prośbą o przesunięcie czyszczenia uzębienia - przynajmniej mam pewność, że nie odlecę na fotelu denta z piaskiem w gardle

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 11:12   #4184
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Przypomniałam sobie, dlaczego nie znoszę upałów - mózg mi się gotuje, a ciało chce omdlewać
Plus jest taki, że przed chwilą odebrałam telefon z prośbą o przesunięcie czyszczenia uzębienia - przynajmniej mam pewność, że nie odlecę na fotelu denta z piaskiem w gardle
Ja rano cwiczenia, potem spacerek po osiedlu zrobiłam i w tej chwili cos zdycham - za ciepło ..

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-06-03, 11:16   #4185
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ja się wybrałam rano z gołymi nogami i nawet nie zmarzłam a teraz to nie wiem, w biurze i tak klima mam tylko nadzieję, ze jutro się wyśpię i poopalam....
Stary 2015-06-03, 11:20   #4186
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
A ja mam dość
Margo, Pozostaje trzymać kciuki

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 11:24   #4187
Maja102
Zakorzenienie

No ja to się dzisiaj nie wyspie raczej. , bo z koleżanką na balety idziemy
Stary 2015-06-03, 11:24   #4188
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margo, Pozostaje trzymać kciuki
Dziękuję osobiście trzymam cały czas, i wiem, że to ma tendencję do odnawiania się, ale już tyle miesięcy było w miarę dobrze...

Najbardziej się zmartwiłam, że on się wybiera na Wołoską - a że tam moją Mamę wykończyli, to skojarzenia mam jak najgorsze, chociaż to inny oddział....
Stary 2015-06-03, 11:25   #4189
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja się wybrałam rano z gołymi nogami i nawet nie zmarzłam a teraz to nie wiem, w biurze i tak klima mam tylko nadzieję, ze jutro się wyśpię i poopalam....
Jutro juz nie ma byc upalnie, wiosennie zaledwie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-06-03, 12:15   #4190
neska951
Zakorzenienie

Joł baru snad sraczki przedwyjazdowej
I mega różowego lakieru na paznokciach ... Nie wiem co mi odbiło , zupełnie nie mój klimat a jednak...

Cytat:

Nesko - dziękuję za paczuchę, wszystko ok, ale jeszcze nie miałąm czasu na odwiązanie skarbów Daję tylko znac że wsio gra, jestem wdzięczna, ale trochę zalatana. Na spokojnie napiszę pw jak już wszystko ogarnę. Ty rób liste.

Niecierpliwie czekam na opinie AE zabieram na wakacje
Będzie pasować do suchości i klimatu
A w efekcie poszukiwań trochę się podłamałam , musiałam powywalac wiele sampli bo powysychały.....

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Może być upał ale bez duchoty ....

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
:
Może i tak być ,jednak czuć różnice jak jest świeży pot + dezodorant czy jakaś woda .No czuć że ktoś się spocił ale ten zapach nie jest taki jadowity... A takie mega nieprzyjemny zapach + nieprane ubranie pachnie inaczej... Ale na 100% nie jestem pewna, nie chcę skrzywdzić osób które się pocą bo jak tak nie jest jak napisłam to niestety ... Niewiele można zrobić jak ktoś kasy nie ma...

A mój Negatywy Zastosował maskę z kwasami na stopy i twierdzi że pocenie nóg spadło mu o 60% I jest bardzo zadowolony ...

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Miciel;51621920
[/COLOR
In vino veritas
Gutta cavat lapidem non vi sed saepe cadendo - to o wytrwałości [COLOR="Silver"]
Stanęło na

Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris,
Gratia gratiam parti.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Taa, weź mnie nie denerwuj, nie ma co wybrać jeśli nie nie lubi szyprów i tzw. świeżej zieleniny
Mam teraz na stanie Gentiane Blanche, Encre Noire i Bois d'Ombrie;
do tego Blacka CdG i Burning Leaves, których słodycz łaskawie toleruję;
chce mi się cierpkich czerwonych owoców (porzeczki/żurawina/jeżyny) ale cierpkich NIE MA więc może od biedy zapoluję na odlewkę zbyt słodkiego ale w sumie fajnego Enchanted Forest;
no i jakieś typowe kościelne kadzidło mi się zamarzyło najlepiej z rześkim pieprzem;
i deszcz (tu liczę na Rain, jak nie on to już nic).
...Że nie wspomnę o długoletnich poszukiwaniach półwytrawnej wędzonej śliwki mniej kompotowej a bardziej damskiej niż w Bois d'Ombrie, zamówiłam właśnie próbkę Gold Leather - ostatnia nadzieja - i jak trafi w sam sedes to może nawet wywalę 700 zeta na flakon
To już wolałabym lubić słodkie i przebierać w perfumach.
A fat electrician lub eloge du traitre ? Nie ma w nich kadzidła ale mają taki miły posmak
Lub ewidentnie kadzidlany Rien

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
obrazek na dobranoc

:d
Stary 2015-06-03, 13:15   #4191
Parabelka
Panaroja

snad białej cherbaty i ciepełka
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
1. No to jest dosyć wrażliwy odcinek końcowy kręgosłupa, także ten tego krzywo zrosnieta czy coś w ten desen moze zawadzac

Jaki paskudny kolega to musiał być!

Fakt - nie, ale swiadomosc ze z boku kajakowo wyglada mnie nieco dobija

Nie orientuje sie w cenach ale dezodorant nic tu nie pomoze, jak społęczeństwo myc sie nie zacznie i używac antyperspirantów. A taki dezodorant to tylko pogorszy sytuację
1.współczuję mocno
2.łobuz był
3.ojtamojtam
4.ale to nie było o niemytych , tylko o mytych pocących się na bieżąco bez obstawy chemicznej
Cytat:

In vino veritas

Gutta cavat lapidem non vi sed saepe cadendo - to o wytrwałości

droższa, sporo
1.
2.se non e vero e ben trovato - co prawda po włosku ale to prawie to samo i akuratnie do książki - jeżeli to nie prawda , dobrze zostało wymyślone
3.tak myślałam
Cytat:

Końskie zaloty?

Wiedziałem, że na Ciebie mogę liczyć Nikt mi kosza nie dał, czarne polewki i harbuzy jadamy bez związku zaręczynowego

Średnia cena fajek to 13 PLN za paczkę, zwykły dezodorant wychodzi więc taniej

Miłośnikom ostrych doznań kulinarnych polecam moje nowe odkrycie - ketchup Włocławek Ognisty (choć od kiedy markę wchłonęła Warszawa, przerzuciłem się na Dworski z Włocławka w ramach konsumenckiego protestu, tak ten naprawdę daje radę)
1.nieee , zwykły łobuz klasowy , wędrownik międzyszkolny wywalany z kolejnych szkół za zachowanie .
2.rozumiem , tak na wszelki wypadek - przezorny zawsze ubezpieczony

3.no tak , koło 10 zł albo i mniej .
4.jakaż nazwa poetycka u mnie takich nie ma , u mnie tylko Krzepki Radek albo Słodka Ania
Cytat:
Obrazek na dobranoc

Cytat:
ale tacy stanowią wyjątki , nie da rady żeby pół każdego tramwaju miało nadmierną potliwość
Cytat:
ojtamojtam weź Ty sobie wuguglaj jak ona wygląda , od razu Ci się humor poprawi

Cytat:
Poza tym mało jest ludzi, którzy mają problemy z taka potliwoscia, ze musza uzywac blokerów typu etiaxil, dla wiekszosci wystarczy prysznic, antypersiprant i jest ok.

Jakze dzisiaj sie ze mnie lało rano na treningu to szok! Wystarczy ze na dworze upały sie zaczynaja i od razu gorzej sie cwiczy
Tyłek boli, musialam robić niektóre cwiczenia na jednym boku Bo jak niechcacy usiadłam na bolacym to dosc ze zawyłam prawie, to jeszcze uczucie jakbym miala gule wielką
Ale dam radę, co mnie nie zabije to mnie wzmocni
1.sęk w tym , żeby użyli
2.ja dziś znowu idę się skatować
powiadasz że bolące doopsko wzmacnia ?
Cytat:
Joł baru snad sraczki przedwyjazdowej

I mega różowego lakieru na paznokciach ... Nie wiem co mi odbiło , zupełnie nie mój klimat a jednak...

Może i tak być ,jednak czuć różnice jak jest świeży pot + dezodorant czy jakaś woda .No czuć że ktoś się spocił ale ten zapach nie jest taki jadowity... A takie mega nieprzyjemny zapach + nieprane ubranie pachnie inaczej... Ale na 100% nie jestem pewna, nie chcę skrzywdzić osób które się pocą bo jak tak nie jest jak napisłam to niestety ... Niewiele można zrobić jak ktoś kasy nie ma...
1.
2. a wiesz , że też sobie czasłam róziowe paznokcie ? Na stopach co prawda ale zawsze to pewnie przez ten upał
3. co innego bida z nędzą , tu wiadomo że nikt się nie będzie czepiał , chociaż mydło w takim Simply można za niecałe dwa złote kupić , ale mówię o nie wyglądających na niedostakowych , i rano umytych , ale bez dezodorantu , więc skutek mycia szybko szlag trafia
jeszcze rano o siódmej jak sie jedzie to pół biedy , ale tak od południa zaczynając to

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 13:29   #4192
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1.
2. a wiesz , że też sobie czasłam róziowe paznokcie ? Na stopach co prawda ale zawsze to pewnie przez ten upał
3. co innego bida z nędzą , tu wiadomo że nikt się nie będzie czepiał , chociaż mydło w takim Simply można za niecałe dwa złote kupić , ale mówię o nie wyglądających na niedostakowych , i rano umytych , ale bez dezodorantu , więc skutek mycia szybko szlag trafia
jeszcze rano o siódmej jak sie jedzie to pół biedy , ale tak od południa zaczynając to
1 Kurde cały czas mam wrażenie że czegoś zapomnę...
2 Mnie usprawiedliwia nazwa koloru jazz funk
3 No wlaśnie...
Stary 2015-06-03, 13:32   #4193
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
.ale to nie było o niemytych , tylko o mytych pocących się na bieżąco bez obstawy chemicznej

ale tacy stanowią wyjątki , nie da rady żeby pół każdego tramwaju miało nadmierną potliwość

sęk w tym , żeby użyli

.ja dziś znowu idę się skatować
powiadasz że bolące doopsko wzmacnia ?

a wiesz , że też sobie czasłam róziowe paznokcie ? Na stopach co prawda ale zawsze to pewnie przez ten upał

. co innego bida z nędzą , tu wiadomo że nikt się nie będzie czepiał , chociaż mydło w takim Simply można za niecałe dwa złote kupić , ale mówię o nie wyglądających na niedostakowych , i rano umytych , ale bez dezodorantu , więc skutek mycia szybko szlag trafia
1. Aaaa, myslalam, ze o takich co to mydła sie boja No w sumie u nas chyba w społeczeństwie - tym co popyla przytułkiem miejskim - nie ma takiego wyrobionego i zaszczepionego poczucia estetyczno -nosowego Tak sobie myślę, ze lud jest albo uspośledzony węchowo albo masochistyczny w związku z tym

2. To samo prawiłam - niemożliwym jest, aby wzmożoną potliwość przejawiało większosc społeczeństwa, bo to zaledwie ułamek procenta, zdecydowana wiekszosc poci sie normalnie i dałoby się cuś z tym zrobić w takie upalne dni

3. Otóz to Na to zadna z nas wpływu niestety nie ma

4. Czym sie dzisiaj katujesz?
Ano powiadam - skoro jeszcze dupsko mi nie odpadło, to pacjent będzie zył

5. Roziowe? Ja niebieskie u nóg dodam, ze pierwszy raz od kilkunastu lat se pomalowałam paluchy u nogoffff a systko przez sugerancję innych - bo te zembały nudkowe co se wczoraj nabyłam i tak se narzakałam ze kajakowe stopy robia -tak blado ze skora wygladają, zatem lasencje mi poradziły abym nogiszcza opaliła, będa sie lepiej prezentować, ale ja słonca unikam, wiec druga opcja to było malnięcie se pazurencji nogoffych lakierem neonowym takiegoż nei miałam, wiec machnełam niebieskim ale najpierw sie rzucałam, ze nie maluje, ale sugestie pzoostały zasiane i nim przyszła noc i spanie, ja już smerfne paznokcie na stópach miałam

6.j/w punkt nr 1

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-06-03 o 13:36
Stary 2015-06-03, 13:36   #4194
gryx82
BAN stały

Znad śniadania
Cytat:
1.nieee , zwykły łobuz klasowy , wędrownik międzyszkolny wywalany z kolejnych szkół za zachowanie
Jasio?
Cytat:
2.rozumiem , tak na wszelki wypadek - przezorny zawsze ubezpieczony

Cytat:
4.jakaż nazwa poetycka
Dobrze, że nie Włocławek w ogniu
Cytat:
u mnie takich nie ma , u mnie tylko Krzepki Radek albo Słodka Ania
Słyszałem o nich, podobno bardzo dobre smakowo & składowo
Cytat:
Jesteś okropna!
Stary 2015-06-03, 13:39   #4195
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Znad śniadania
Ło tej porze? a to nie czasem obiad, ew lancz?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-06-03, 14:20   #4196
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ło tej porze? a to nie czasem obiad, ew lancz?
O właśnie! To je brunch
Stary 2015-06-03, 14:44   #4197
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Oj tam, oj tam, załóż burkę i będzie, ze to tak specjalnie
Cytat:

Cytat:
A fat electrician lub eloge du traitre ? Nie ma w nich kadzidła ale mają taki miły posmak
Lub ewidentnie kadzidlany Rien
Fata kiedyś wąchałam - pustka w głowie znaczy nie urzekło, reszty nie znam ale już się chyba zdecydowałam: Full Incense albo Isos. FI jeszcze muszę potestować czy mnie nie męczy.
Sprawdzałam dzisiaj Embers - zabiło mnie słodyczą, Cynefin i Silvan - jakoś tak bez szału.

Stary 2015-06-03, 15:37   #4198
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1 Kurde cały czas mam wrażenie że czegoś zapomnę...
2 Mnie usprawiedliwia nazwa koloru jazz funk
1.to paskudne uczucie a listę rzeczy do wzięcia zrobiłaś i odhaczasz ?
2.mnie cholera nic nie usprawiedliwia taki słitaśny róziowy w stylu heloł kiti
Cytat:
No w sumie u nas chyba w społeczeństwie - tym co popyla przytułkiem miejskim - nie ma takiego wyrobionego i zaszczepionego poczucia estetyczno -nosowego Tak sobie myślę, ze lud jest albo uspośledzony węchowo albo masochistyczny w związku z tym

Czym sie dzisiaj katujesz?
Ano powiadam - skoro jeszcze dupsko mi nie odpadło, to pacjent będzie zył

Roziowe? Ja niebieskie u nóg dodam, ze pierwszy raz od kilkunastu lat se pomalowałam paluchy u nogoffff a systko przez sugerancję innych - bo te zembały nudkowe co se wczoraj nabyłam i tak se narzakałam ze kajakowe stopy robia -tak blado ze skora wygladają, zatem lasencje mi poradziły abym nogiszcza opaliła, będa sie lepiej prezentować, ale ja słonca unikam, wiec druga opcja to było malnięcie se pazurencji nogoffych lakierem neonowym takiegoż nei miałam, wiec machnełam niebieskim ale najpierw sie rzucałam, ze nie maluje, ale sugestie pzoostały zasiane i nim przyszła noc i spanie, ja już smerfne paznokcie na stópach miałam
1.
2.a tym https://www.youtube.com/watch?v=8LpdQPb9GZk
jak człeka nic nie boli to już nie żyje , powiadasz ?
3.niebieski pastelowy też mam , ale jeszcze waham się czy go użyć
Cytat:
Jasio?

Dobrze, że nie Włocławek w ogniu

Słyszałem o nich, podobno bardzo dobre smakowo & składowo

Jesteś okropna!
1.Michałek
2.tego też możemy doczekać , nigdy nic nie wiadomo
3. Śnieżka je jada , ja nie cierpię keczupów .
4.aaależ skąąąąąd ja tylko stwierdzam fakty

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 15:50   #4199
Redhaired Witch
Nindżopesz

Czy ktoś mógłby mi obrzydzić Full Incense? Się waham bo cenowo lepsza opcja niż Isos i bardziej to kościelne, z drugiej na lato chyba nie bardzo i jednak dość słodkie. Ale kurcze, ładne... Najlepiej kupić oba... W sumie...

Stary 2015-06-03, 15:51   #4200
gryx82
BAN stały

Znad hiperglikemii po przeżarciu się litewską gararetkom
Cytat:
Zawsze mnie to tak jakoś w dobry nastrój wprowadza, tj. paczenie na to
Cytat:
3. Śnieżka je jada , ja nie cierpię keczupów .
Ketchupy są zdrowe
Cytat:
4.aaależ skąąąąąd ja tylko stwierdzam fakty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości