|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: Avon- forum- sonda | |||
wybieram stara formę forum i powołanie moderatora |
![]() ![]() ![]() ![]() |
63 | 75,90% |
wybieram nowe forum z poddziałami |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 24,10% |
Głosujący: 83. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sonda avon
nie chce mi się czytać następnych czerech stron tego wątku, bo i tak nie nadążam w osttanich dniach z avonowskim
![]() jestem za zrobieniem dwóch watków: 1. czysto techniczny: katalogi, demo i zdjęcia (kosmetyków, biżyterii itp), bez postów, którym by zarządzała jedna osoba (Hosenka np) najlepiej edytując pierwszy post dopisując tylko najświeższe wiadomości 2. reszta czyli opinnie o kosmetykach, plotki (ograniczone) i.in Jestem oczywiście za edycją i multicytowaniem o czym już parę razy sama upominałam ![]() jeszcze tylko dopiszę swoje zdanie na temat atmosferze na wątku (bo już nie wiem gdzie mam je umieścić ![]() Same jesteście sobie winne, nie możecie dzielić się na jednym wątku na te które sa tu już dłuższy czas i na te które się dopiero zarejstrowały, czyli na lepsze/gorsze. Nie ma podziałów! Każdy ma takie samo prawo koszystać z forum nawet zadając pytanie tylko o jedno co stronę (oby tylko nie robiła tego jedna osoba). Strasznie offtopujecie, piszecie o głupotach, albo w poście wkleicie tylko jedną ikonkę (bez słowa) i jak ktoś ma się przez to przebić? Myślę że zaradzą temu dwa wątki o osoba która by tym zarządzała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym, że oczekuję Waszej pomocy ![]() Pytanie pierwsze, czy wersja Hosenki* Cytat:
![]() Jeśli tak to : Po drugie, proponuję stary wątek zamknąć i zacząć od zera ![]() Czyste konto, trzy nowe wątki i ogólnie przyjęte zasady ich funkcjonowania. Po trzecie chciałabym otrzymać ostateczną wizję wątku katalogowego ![]() Czy on ma być zamknięty czy otwarty? Jeśli zamknięty - to musiałby być podwieszony. Trzeba będzie się zastanowić odpowiednim wygospodarowaniem miejsca na górze plotkowego - bo powoli robi się tego za dużo. Można zarządzić wersję otwartą z ostrą kasacją postów nie na temat. Po czwarte wątek "Wszystko o Avonie" - z osobnym tak jakby regulaminem w pierwszym poście. I tutaj moja propozycja : Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||||
Zakorzenienie
|
tak
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Ja jestem za tym żeby stary wątek pozostał.. bez zmian.. lubi pisac na jednym..a nie szukac po trzech innych..
Ale róbcie jak chcecie.. dostosuję się.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Adwokat diabła
|
jednym slowem, mała rewolucja
![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
rambo, zgadzam się ze wszystkim co napisałaś: 1 - tak, 2 - tak, 3 - zakmnięty, 4 - propozycja regulaminu wg mnie jest idealna! Co do 5 nie wypowiadam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
rambo - regulamin brzmi sensownie
![]() ja bym tylko do wątku technicznego dodała żeby oprócz zdjęć katalogów były zdjęcia kosmetyków (kolorówki), biżuterii, torebek, logo itp, bo one się przydają bardzo a giną jak wszystko. No i zdjęcia ofert netto, ofert internetowych, panoram, logo. Oczywiście katalogi w wersji spakowanej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Wielka nie jest
![]() Wbrew pozorom wszystkie najważniejsze informacje znajdujecie w jednym wątku. W drugim robicie co chcecie (tylko regulaminu nie łamcie ![]() I macie jeden do którego zawsze możecie zajrzeć, żeby nie kopać w poprzednim w poszukiwaniu kilku zdjęć ![]() pAtiŚ, gothika, snowqueen Dziękuję bardzo ![]() Mnie jest obojętne co będzie w wątku katalogowym - Wy decydujecie ![]() _ _ _ _ _ _ Proponuję jedną osobę, która będzie mi wysyłała zdjęcia oraz (ewentualne) komentarze, linki (wszystko co tam chcecie) - do wątku katalogowego na maila/gg ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie bomba ale...
No własnie wg mnie powinny być dwa wątki 1.katalogi 2.wszystko inne [czyli tak jak teraz] Obawiam się że jeśli wątek ten zostanie rozdzielony na dwa to w jednym bedzie odbywac sie sztywna rozmowa o kosmetykach, off topy czasem nie są złe byle z umiarem. Ale to tylko moje zdanie...
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie będę przecież usuwać jakiś drobnych wstawek - bo to jest forum (o tym należy pamiętać). Żywy twór martwy ![]() ![]() Ale jeśli ktoś zrobi furorę na 20 wiadomości off-topu, że kupił sobie papużkę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tez mi się wydaje, że to nie będzie jakiś suchy wątek... Jak jeszcze był wątek Katalogi Avonu, to nie było takich problemów co teraz, atmosfera była bardzo miła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Mysle ze na razie 3 watki nie sa potrzebne - wystarczy zrobic oddzielny katalogowy. Na zamykanie obecnego tez chyba jeszcze za wczesnie. Tylko przydaloby sie przeniesc do katalogowego posty ze skanami katalogow 11 12 13 (bo komus moze sie zapodziac kartka z netto)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo KAZDY moze przeslac zdjecia albo otwarty watek.
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to dlatego, że mogą być tam same zdjęcia/linki/artykuły (co tam dusza zapragnie) i zero komentarzy (usunięcie to jest chwila moment - dużo łatwiej się na przykład usuwa niż łączy ![]() Jakiś czas temu ktoś podał dobry przykład - wątek ze zdjęciami na ślubnym ![]() Każdy Off-top pięknie usunięty - można cieszyć wzrok do woli i bez przeszkód ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Bez komentarzy, same foty i wszystko w kupie ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Jestem pod wrażeniem roboty,jaką wykonała Rambo .
Napisała świetny/przejrzysty/zrozumiały dla wszystkich regulamin wątku Avonowego . Chyba nikt nie powinien mieć już zadnych wątpliwości ,jak należy korzystać z topiców dotyczących Avonu. Doceńcie dziewczyny jej pracę,bo tak - po mistrzowsku - ułożonego planu niejeden minister mógłby jej pozazdrościć -brawo ![]()
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic specjalnego ![]() Nie wiadomo też czy wszyscy to zaakceptują - może odezwą się jakieś głosy pełne sprzeciwu ? ![]() ![]() ![]() _ _ _ _ _ _ Myślę, że możemy jutro po południu/wieczorem (tak wracam do domu ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Rambo jesteś wielka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#146 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ogolnie wszystkie propozycje bardzo mi sie podobaja i jestem jak najbardzij za ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
można utworzyć 2 wątki czyli zdjęcia(katalogi itd) oraz drugi czyli wszystko inne...a gdyby wtedy był jeszcze problem to ten 2 wątek można rozbić na 2 "podwątki"
![]() ![]()
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: tylko ponawiam propozycję, żeby gadka o avonie to byly tylko kosmetyki - bez opisow co kto ma w zamówieniu i co kto ma w brakach i kiedy mu przejedzie "Pan Avon" ![]() ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2007-09-01 o 12:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "dzień dobry witam z rana" "dziś dostanę paczkę !" "czekam i czekam na paczke" "dobranoc wszystim" i wiele innych nic nie wnoszących przez które się trzeba przeciskać żeby coś faktycznie o avonie ciekawego poczytać ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.