|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
To jej zdanie a ogólnie mówiła z sensem także dało nam to do myślenia ale macie racje gorzej będzie jak mała podłapie coś odemnie. Jakoś wszystkie maluchy to przechodzą i żyją
|
|
|
|
#1953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tassia i Marta - gratuluję i trzymam kciuki napewno wszystko będzie ok |
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Poprzedni lekarz z jego teoriami o oszustwach pewnie ostatnie zwolnienie skończył by mi na 2 tygodnie przed tp o ile w ogóle by mi coś wypisał bo przecież ciąża to nie choroba
|
|
|
|
#1955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Duæo zdrówka dla MichalkaCytat:
oby szybciutko doszedl do siebie![]() Cytat:
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu, mi TZ też dziś go przywiózł i wg mnie jest super
Przede wszystkim solidnie wykonany, ma przyjemne dla ucha melodyjki i delikatne światełka. Jaki masz? Ja ten biały z zielonymi akcentami.
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Marei teraz go nie przystawiam bo w ulotce antybiotyku pisze ze moze wystapic reakcja uczuleniowa i zakazenie grzybiczne w buzi a dopiero jedno mial wyleczone wiec dmucham na zimne. Dzialam laktatorem.
My jak wychodzilismy bylo zimno i padalo przelotnie. |
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
za tydzien mam wizyte i ustalamy termin cc i tego sie trzymam zreszta jeszcze tydzien i bede donoszona.
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
zrobiliśmy sobie ognisko i obżarłam sie kiełbachą
![]() a jutro na grila do teściów idziemy...chyba z tej okazji nie bede robić obiadu nooo, w sumie racja Cytat:
![]() wariatka
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z ktg
![]() Leżałam prawie godzinę, bo Mały ciągle uciekał i nie było ciągłości zapisu. Skurczy zero...
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-06-03 o 22:12 |
|
|
|
|
#1964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja dziś też dołączam do grona spuchniętych. pierwszy raz w życiu mam takie kostki ![]() ale chociaż w domu? ![]() tak... ![]() Cytat:
![]() Marta gratulacje!!! za synka!
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam stopy spuchnięte, ledwo klapki włożyłam.
Nawet położna zwróciła uwagę.
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
jeju mamy już 17 maluszków!!!! nie wierzę
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
juz trzeci wieczor brzuch boli mnie malpowo
Boje sie ze nie dotrwam do wizyty za tydziem![]() 18- bo mamy bliznieta
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie, Coś przepraszam
18 maluszków!!!! nadal nie wierzę! kiedy to się stało |
|
|
|
#1969 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeszcze siostra mi powiedziała, ze przed wyjściem zbierają wszystkie wychodzące do jedej sali ( razem z dzieckiem w foteliku, Tz i torbami) i trzeba wysłuchać jakiegoś godzinnego wykładu. No masakra, ja to pewnie będę myślec żeby do domu jak najszybciej pójść a nie słuchać jakiegoś wykładu ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Ja tez mam hybrydowy ale ten Tiny Love wyglada fajnie. ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1970 |
|
Konto usunięte
|
Ten mamy
![]() Kupiliśmy używany od znajomej osoby ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
))Cytat:
Ciekawe jak twoje kociambry zareagują. |
|||
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, melduje się ze szpitala
![]() Po wczorajszych seksach dostałam boli. Takich meega i o 3 przyjechliśmy na ip. Całą noc nie spałam, jestem zombie.. Na ktg pisze się niewiele a mnie boli w chuj.. Położna mnie badała 3 razy i ze nic itd a teraz badała mnie ginka i mówi ze ładnie, 5 cm, poród się rozpoczął i mam iść spać dopóki mogę. Mogli by mi dac coś żeby trochę się rozkręciły.. :/ |
|
|
|
#1973 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam Was
![]() Tassia, Marta gratulacje Fajnie wyglada na pierwszej stronie tyle juz naszych Maluszkow jest na swiecie ![]() pisałyście o spaniu z dzieckiem że to niebezpieczne - w moim szpitalu byl NAKAZ zeby spac z maluchem razem,nie wolno bylo odkladac do lozeczek - jezdzace lozeczka byly tylko jak ktos przychodzil malucha zabrac na badania albo sluzyly jako przewijak. Dzieci mialy spac z mamami zeby tworzyla sie wiez. Na poczatku bylam przerazona ze zgniate,potem sie oswoiłam. Ale Milenka się przyzwyczaiła i teraz najchetniej chce tylko z nami spać... a tż nie jest tak czujny jak ja i sie boje.... My juz jestesmy w domku i tez kryzys z karmieniem. Mala malo pije,plytko chwyta sutki, mam cale pogryzione. Waga mocno spada. Powinna jesc co 2h ale ona nie chce,zamyka dziob i jej nie zmusisz :P Odciagam laktatorem i probuje tak dokarmiac jak nam ssanie nie idzie... Do teho tez wczoraj miałam kryzys. A wlasciwie 2. Tesciowa i moja matka ![]() Tesciowa:najchetniej by u nas zamieszkała. Jak nie mam nic przeciwko temu,żeby ktos inny zajmowal sie mala,trzymal ja itp to ona mnie wykonczy...chce przewijac,kapac,karmic z butelki...gapi mi sie na sutki jak karmie,daje milion dobrych rad w stylu- nie wychodzcie z dzieckiem przez miesiac z domu, musicie kapac codziennie-poucza mnie....a sama beztrosko zostawia moja coreczke na wysokim przewijaku bez zadnych zabezpieczen zamiast odlozyc do lozeczka. Wg o mala slabo dbam glodze i PRZEZE MNIE nie je. Moja mamusia: na 4 dzien po porodzie:eeee ale ty masz duzy brzuch,kolejne dziecko tam nosisz? Jak mozna miec TAKI brzuch po porodzie,zrob cos z tym ! (#@#&# mać, a wiecie jaka bylam zadowolona z tego brzucha,ze fajny,ze jeszcze troche czasu i bedzie ok, a tu jakbym w pysk dostala ) No i reszta standard:przykrywanie dziecka lezacego w pajacu i owinietego kocykiem (za oknem 30 stopni, w mieszkaniu cieplo,okna zamkniete) gruba kolderka bo MARZNIE i kolejne cenne rady ![]() Jeszcze jak do tego wszystkiego polozna powiedziala ze Malutka dalej traci na wadze (ale sama widziala ze nie chce jesc,a jak zasnie i nie jest glodna to nie ma sposobu zeby krolewna zechciala buzie otworzyc laskawie na cyca i mowila ze moze po prostu ten tym tak ma) to zamiast sie cieszyc z jej obecnosci i tego ze jestesmy w domku to ryczalam pol dnia bo juz sie cholernie wyrodna matka przez to wszystko czulam mam nadzieje ze to po prostu hormony...ale mialam juz dosc)
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby tym razem Lenka już wyszła z brzucha. Ja się wczoraj położyłam z silnymi bólami podbrzusza i twardnieniami. Co się budziłam to macałam czy mi wody nie odchodzą ![]() Ale teraz jest ok i mam nadzieję że tak zostanie jeszcze chociaż do tygodnia.
|
|
#1975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Milly wspolczuje i wiem co znacza pogryzione sutki ![]() Kaja niech ta Lena sie nie bawi w kotka i myszke
|
||
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wtrącania się w opiekę nad dzieckiem to ja bym grzecznie ale stanowczo powiedziała że dziękuję bardzo za rady ale będę robić to czy tamto tak jak uważam za stosowne. A na karmienie może spróbuj przechodzić do innego pomieszczenia. Ja tak robiłam. A jakby się o to ktoś czepial możesz powiedzieć że tak kazała położna ze względu na problemy malutkiej z jedzeniem. Trzymaj się dzielnie
|
|
#1977 |
|
Konto usunięte
|
Lena wyłaź już!
![]() Milly masakra, nawet nie wiem co powiedzieć- jesli chodzi o teściowa to opisałaś wszystkie moje leki... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Czuje ze wyjde dziś z kwitkiem q nie urodze..
Moje skurcze są rozjechane, raz bolą z krzyża raz z brzucha. A jest już ta głupia doktor która była i 2 tyg temu i nic nie zrobi i będę tak się męczyć.. |
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja - powodzenia!
Milly - u nas nie wypuszczaja dopoki dziecko nie zacznie przybierac. Moja jeszcze spada ale wczoraj juz tylko 30g. Rady znam u nas poprzednio tesciowa chciala sobie nakarmic dziecko.. taaak... dajmy cycowemu dziecku butle z mm zeby zrobic komus przyjemnosc...U nas co dzien inaczej. W nocy ruszylo sie z pokarmem to ksiezniczka spala i nie zamierzala ssac, rano troche sie zlitowala i uratowala koszule matki przed wiekszym zalaniem. |
|
|
|
#1980 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny!
Kaja Milly... masakra. .. ja bym je obie wygonila, mame i tesciowa! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

Ja się prawie obraziłam na Tż bo chciał 2 jajka sadzone a nie trzy jak zwykle

Duæo zdrówka dla Michalka
Przede wszystkim solidnie wykonany, ma przyjemne dla ucha melodyjki i delikatne światełka. Jaki masz? Ja ten biały z zielonymi akcentami.

zreszta jeszcze tydzien i bede donoszona.

Skurczy zero...
06.09.2014
Boje sie ze nie dotrwam do wizyty za tydziem
) No i reszta standard:przykrywanie dziecka lezacego w pajacu i owinietego kocykiem (za oknem 30 stopni, w mieszkaniu cieplo,okna zamkniete) gruba kolderka bo MARZNIE i kolejne cenne rady