|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII
Obejrzałam najnowszy vlog Julii Kobus i pomijam konsekwencje wychowawcze pozwalania dziecku na lizanie lustra w sklepie
|
|
|
|
#1802 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Obrzydliwe! I dla dziecka, i w druga stronę. Rozumiem ze sklep to nie jest sterylne miejsce, ale nie chce myśleć o tym, ze mogłam kiedys przez przypadek dotknąć albo oprzeć sie o lustro lizane przez jakies dziecko. Zwłaszcza ze strasznie brzydzę się ludzkiej śliny
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Poza tym mama wrażenie, że to dziecko wita i żegna dzień z TV. Dziwi mnie to bardzo.
|
|
|
#1806 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Rozeznanie
|
Niech Szusz zrobi te swoje vlogi tak jak chłopaki z KaDo to może zacznie się coś ciekawego u niej dziać...
|
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokazałabym Ci jedne budynki z ciekawości, czy wywołują w Tobie takie odczucia, o których piszesz przy dziurach, ale musisz się najpierw zgodzić, bo nie zrobię Ci tego, jeśli nie chcesz
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż jestem ciekawa!
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater kiedyś zafascynowana udostępniłam to zdjęcie, a koleżanka mi napisała, że przeze mnie prawie zasłabła
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest spoko co prawda to obfite zdobienie przyciąga mój wzrok dość intensywnie, ale nie na zasadzie strachu i zagrożenia. pewnie koleżanka się przestraszyła, bo z odległości te zdobienia wyglądają jak duże złe oczy ![]() a jak offtopimy to mogę się pochwalić, że nareszcie znalazłam dwupokojowe mieszkanko i 1 lipca wyprowadzamy się! ![]() yay
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Rozeznanie
|
Zazdroszczę- nam zaczyna brakować w kawalerce przestrzeni, kiedy jedno chce isc spać a drugie nie bardzo.
tez szukam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulejszyn! ![]() My dalej w bloku i bardzo mi z tym dobrze <3 Mógłby to być blok w Warszawie, albo chcoiaż we Wrocławiu czy w Kato, ale no, póki co - dam radę
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-06-04 o 23:01 |
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem kamienicoholikiem
czuję się najlepiej na świecie <3---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
nazwałabym je EKSCENTRYCZNYM
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze rok zostaję w 'kamienicy' (chociaż to nie jest typowa kamienica, ale blok też nie, nie wiem, co to jest), a później chcę znaleźć coś w bloku, najlepiej jak najwyżej (w tamtym roku mieszkałam w 3piętrowym bloku, a marzy mi się wielka płyta z mnóstwem mieszkań, jest w tym coś fascynującego. Byłam kiedyś z kolegą oglądać mieszkanie na jednym z zabrzańskich osiedli i zachwyciłam się zawiłością korytarzy, prawie się tam zgubiliśmy )
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkałam dwa lata w wielkiej płycie- blok 15 pięter
|
|
|
|
#1823 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (tak samo mnie dreszcze przechodzą, jak widzę dzieci, które liżą szyby w komunikacji miejskiej )
|
|
|
|
|
#1825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem oddać jakiejś koleżance czy znajomej, która jest fanką.. Ale jakiejś obcej osobie..? Cytat:
Nie wiem, czy dobrze wyobrażam sobie budynki, które mogłyby wywoływać u Ciebie takie uczucia i zastanawiam się, czy mogłabyś w takim razie studiować w budynku mojego wydziału linki, jeżeli chciałabyś sprawdzić, "oglądasz na własną odpowiedzialność" ![]() http://www.urbanity.pl/photos/45/46/54546.jpg - tył. To jajo to największa sala wykładowa. Nie mam pojęcia kto to wymyślił i co przy tym ćpał. http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._Poznan_II.jpg - tu od środka kawałek jaja. http://upload.wikimedia.org/wikipedi...VUM_POZNAN.jpg - a tu jeszcze z zewnątrz, całe oszklone Nie wspominam już o wrażeniach podczas sesji letniej, gdzie ściśnięci przed salą studenci (każdy chce zająć jak najlepsze miejsce, of kors) czekają na egzamin, dusząc się i dogrzewając się promieniami słońca parzącymi przez te oszklone korytarze. http://commondatastorage.googleapis....al/1122115.jpg - a tutaj bonus - centrum stomatologii uniwersytetu medycznego. Po lewej coś, co wygląda jak rusztowanie, niestety nim nie jest. No i oczywiście cały oszklony
|
|
#1826 |
|
Konto usunięte
|
Mnie wydzieliny nie brzydzą, ale za to nie jestem w stanie oglądać w telewizji scen operacji. Mogliby mnie torturować "Na dobre i na złe". Od razu mnie skręca, zaciskam oczy i się odwracam. Widok wnętrzności i krwi z nich mnie przeraża. Kiedyś po necie hulało zdjęcie dłoni z kostkami, ścięgnami, mięśniami... Od razu migrena
Obrzydzają mnie też włosy innych ludzi. Nie cierpię tego specyficznego zapachu
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=minthema;51642458]Ogółem takie nastoletnie psychofanki bardzo popularnych artystów (te tam, Beliebers, Kwiatonators czy co tam jeszcze jest) są dość przerażające... Moja koleżanka wygrała bilet na koncert Justina Biebera, który był w Łodzi i oczywiście starała się go sprzedać. Na różnych fanpejdżach czy wydarzeniach na fb związanych z tym koncertem. Jeżu, jak te dziewczynki ją agresywnie zaatakowały, że czemu ona chce go sprzedać? Skoro wygrała i nie chce iść?? Czemu nie może tego oddać za darmo jakiejś Belieber, która nie ma pieniądza a tak bardzo bardzo pragnie obejrzeć swojego ukochanego artystę na żywo?? No jak ona może?!
![]() http://www.urbanity.pl/photos/45/46/54546.jpg - tył. To jajo to największa sala wykładowa. Nie mam pojęcia kto to wymyślił i co przy tym ćpał. [/QUOTE] jajo wygląda jak muszla olbrzymiego ślimaka
Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2015-06-04 o 23:21 |
|
|
|
#1828 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podejrzewam, że jeśli to dziecko obejrzy za kilka lat vlogi mamusi, będzie mega zażenowane
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i od zawsze strasznie brzydziły mnie włosy, które nie są przytwierdzone do ciała W szczególności ciemne, blond tak się nie rzucają w oczy i aż tak na mnie nie działają. Ale włosy na zlewie, na mydle (koszmar!!), na gąbce, na szybie... Okropność.
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, widzę koleżanka z wpia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

)