Ilu partnerów seksualnych miałaś/eś? - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Pokaż wyniki sondy: Ilu partnerów seksualnych miałaś do tej pory?
jeszcze nie miałam żadnego 807 14,68%
jednego 1 979 36,01%
dwóch 841 15,30%
trzech 517 9,41%
czterech 332 6,04%
pięciu 188 3,42%
sześciu 142 2,58%
powyżej sześciu 690 12,55%
Głosujący: 5496. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-04, 15:56   #1381
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Dot.: Ilu partnerów seksualnych miałaś/eś?

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
wszystko jest możliwe! mówi Ci to osoba, która jakis czas temu nie była w stanie spojrzeć w lustro, takie obrzydzenie do samej siebie czułam więc bierz się za kompleksy, bo je trzeba leczyć (wypleniać), a nie hodować
Nie wypleniłem tyle lat to już nie wyplenię, nauczyłem się z nimi żyć. Ktoś może w końcu nie zwróci na to uwagi. Nie odchodźmy za daleko od tematu, nie tutaj ta dyskusja.

Cytat:
Napisane przez BiteAddict Pokaż wiadomość
Jest mnóstwo kobiet z takim podejściem jak Twoje, grunt to taką znaleźć
Ależ ja wiem, dogadaliśmy się przecież jakoś w jednym z takich tematów. :P Po prostu mówię, czemu doświadczona mnie mniej interesuje niż niedoświadczona/mało doświadczona.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 16:00   #1382
201607040946
Konto usunięte

<stara się z całych sił nie wtrącać w dyskusję>
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 16:02   #1383
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
<stara się z całych sił nie wtrącać w dyskusję>

a ja z utęsknieniem czekam, aż się wtrącisz
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 16:06   #1384
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
a ja z utęsknieniem czekam, aż się wtrącisz
Niedawno jakiś troll napisał, że ja miałam stu partnerów chciałabym. Wszyscy myślą, że jestem taaaaka rozwiązła, a ja w związku jestem wierna jak pies, a na początku to nawet nieśmiała dopiero potem się rozkręcam, jak już zaufam.
A błedy młodości były, cóż, ale nie ma co żałować, więc nie żaluję. Zawsze to jakieś doświadczenie.
I większa szansa na orgazmy pochwowe. Pokażcie mi, ile procent kobiet, które miały/mają 1-2 partnerów, ma pochwowe? Wiem, że Bite miała, ale ona się nie liczy (jest rozwiązła jak ja)
Stary 2015-06-04, 16:11   #1385
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Niedawno jakiś troll napisał, że ja miałam stu partnerów chciałabym. Wszyscy myślą, że jestem taaaaka rozwiązła, a ja w związku jestem wierna jak pies, a na początku to nawet nieśmiała dopiero potem się rozkręcam, jak już zaufam.
A błedy młodości były, cóż, ale nie ma co żałować, więc nie żaluję. Zawsze to jakieś doświadczenie.
I większa szansa na orgazmy pochwowe. Pokażcie mi, ile procent kobiet, które miały/mają 1-2 partnerów, ma pochwowe? Wiem, że Bite miała, ale ona się nie liczy (jest rozwiązła jak ja)
100?! chciałabym nie uważam Cię za rozwiązłą i nawet odniosłam wrażenie (z różnych postów), że jestes nieco niesmiała czekałam na komentarz, bo uważam, że jestes zdrowo poukładana i robisz celne uwagi

też się nad tym zastanawiam... bo partnerzy powiedzą, że wszystkie, żadna nie udaje ja pierwszy pochwowy miałam z obecnym partnerem, był 5-ty.
Stary 2015-06-04, 16:25   #1386
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
100?! chciałabym nie uważam Cię za rozwiązłą i nawet odniosłam wrażenie (z różnych postów), że jestes nieco niesmiała czekałam na komentarz, bo uważam, że jestes zdrowo poukładana i robisz celne uwagi

też się nad tym zastanawiam... bo partnerzy powiedzą, że wszystkie, żadna nie udaje ja pierwszy pochwowy miałam z obecnym partnerem, był 5-ty.
Ja chyba też z piątym... Musiałam zaufać, otworzyć się, przestać zadręczać tym, jak wyglądam w łóżku i tak dalej. No i czuć prawdziwą chemię.

Zdania były, są i będą podzielone, każdy ma prawo mieć własne, ale nieprzyjemnie się czyta wypowiedzi o rozepchanych wiadrach całe szczęście, że faceci się przyznają, czemu nie chcieliby partnerki z dużym doświadczeniem.
Dla mnie - odwrotnie - doświadczenie u faceta jest bardzo ważne (ale to, że nie lubię prawiczków, wyrażam w sposób kulturalny, nie wiadrowy), choć dalej widzę tu niesprawiedliwość - facet może, kobieta nie.
Całe szczęście, że unikam zakompleksionych facetów. Jestem już na to za stara. Zresztą, z wiekiem wiele rzeczy się zmienia. Poglądy również.
Oczywiście, byłoby mi smutno, gdyby facet, który mi się podoba, powiedział: miałaś za dużo partnerów, brzydze się tobą, jesteś rozepchana, ale po prostu zerwałabym z nim kontakt i tyle.
Każdy ma prawo mieć własne preferencje.

Ja od kilku lat stawiam na jakość, nie ilość.
Stary 2015-06-04, 16:29   #1387
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Ja się na ten temat nie wypowiadam, jestem rzadkim przypadkiem
Tak szczerze, to mi nawet żal pierwszego partnera (był prawiczkiem) bo trafił na mnie, pochwowy przy pierwszym stosunku, wielokrotne bez problemu, dodatkowe atrakcje, obstawiam, że jak się rozstaliśmy to się zdziwił, że inne nie są takie proste w obsłudze

Cytat:
Ja chyba też z piątym... Musiałam zaufać, otworzyć się, przestać zadręczać tym, jak wyglądam w łóżku i tak dalej. No i czuć prawdziwą chemię.

Zdania były, są i będą podzielone, każdy ma prawo mieć własne, ale nieprzyjemnie się czyta wypowiedzi o rozepchanych wiadrach całe szczęście, że faceci się przyznają, czemu nie chcieliby partnerki z dużym doświadczeniem.
Dla mnie - odwrotnie - doświadczenie u faceta jest bardzo ważne (ale to, że nie lubię prawiczków, wyrażam w sposób kulturalny, nie wiadrowy), choć dalej widzę tu niesprawiedliwość - facet może, kobieta nie.
Całe szczęście, że unikam zakompleksionych facetów. Jestem już na to za stara. Zresztą, z wiekiem wiele rzeczy się zmienia. Poglądy również.
Oczywiście, byłoby mi smutno, gdyby facet, który mi się podoba, powiedział: miałaś za dużo partnerów, brzydze się tobą, jesteś rozepchana, ale po prostu zerwałabym z nim kontakt i tyle.
Każdy ma prawo mieć własne preferencje.

Ja od kilku lat stawiam na jakość, nie ilość.
Też mnie zawsze wkurza jak widzę teksty o rozepchanych kobietach...
Chociaż spośród facetów z którymi się spotykałam żaden o ilość partnerów nie pytał.

A podwójne standardy mnie drażnią w tej dziedzinie.

Ja Ciebie też jako rozwiązłej jakoś nie odebrałam

Edytowane przez BiteAddict
Czas edycji: 2015-06-04 o 16:32
BiteAddict jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-04, 16:30   #1388
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Ja się na ten temat nie wypowiadam, jestem rzadkim przypadkiem
Tak szczerze, to mi nawet żal pierwszego partnera (był prawiczkiem) bo trafił na mnie, pochwowy przy pierwszym stosunku, wielokrotne bez problemu, dodatkowe atrakcje, obstawiam, że jak się rozstaliśmy to się zdziwił, że inne nie są takie proste w obsłudze
Biedny facet i kobiety, które z nim potem były
Stary 2015-06-04, 16:34   #1389
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Biedny facet i kobiety, które z nim potem były
Taaaa
Chociaż jakieś pół roku po rozstaniu (spokojne, uczucie się wypaliło z obu stron) mi walnął tekstem 'wyrobiłem się na Tobie'
Aż sie wtedy zakrztusiłam obiadem
Stary 2015-06-04, 16:36   #1390
kahoko hino
Zakorzenienie

nieznoszę, jak słyszę o 'zużytej' czy 'rozepchanej' kobiecie. podwójne standardy doprowadzają mnie do szału. ale to inna kwestia. Zev przynajmniej powiedział, o co chodzi, i bardzo mu za to dziękuję. Za to Random ograniczył się do obrażania... :/

Gdyby ktos mi powiedział, że miałam zbyt dużo partnerów, wysmiałabym go w twarz

A gdy mi mówią, że jestem rozwiązła, traktuję to jako komplement

Bite, normalnie zniszczyłas i rozleniwiłas faceta!
Stary 2015-06-04, 16:47   #1391
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
nieznoszę, jak słyszę o 'zużytej' czy 'rozepchanej' kobiecie. podwójne standardy doprowadzają mnie do szału. ale to inna kwestia. Zev przynajmniej powiedział, o co chodzi, i bardzo mu za to dziękuję. Za to Random ograniczył się do obrażania... :/

Gdyby ktos mi powiedział, że miałam zbyt dużo partnerów, wysmiałabym go w twarz

A gdy mi mówią, że jestem rozwiązła, traktuję to jako komplement

Bite, normalnie zniszczyłas i rozleniwiłas faceta!
Może troszeczkę krzywdy mu zrobiłam Ale tylko troszeczkę
Dobrze się zapowiadał i tak

Jest jeszcze jedna rzecz, której nie trawię i to u obu stron, przekonania, że ktoś jest lepszy/gorszy bo miał mało/dużo partnerów.
Co kogoś interesują łóżka obcych ludzi...? I co mu daje prawo do oceny?
Wkurzające zwłaszcza w wykonaniu tych czekających do ślubu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-04, 16:50   #1392
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Może troszeczkę krzywdy mu zrobiłam Ale tylko troszeczkę
Dobrze się zapowiadał i tak

Jest jeszcze jedna rzecz, której nie trawię i to u obu stron, przekonania, że ktoś jest lepszy/gorszy bo miał mało/dużo partnerów.
Co kogoś interesują łóżka obcych ludzi...? I co mu daje prawo do oceny?
Wkurzające zwłaszcza w wykonaniu tych czekających do ślubu

oprócz etapu liceum, nie pamiętam, żeby kiedykolwiek ktokolwiek uważał się za lepszego/lepszą, bo miał/miała więcej partnerów/partnerek. za to ci mniej doswiadczeni mam wrażenie, że do swojej historii życiowej dorabiają teorię o swiętosci, ciasnosci i przebiegu...
Stary 2015-06-04, 17:14   #1393
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Ja nikogo nie miałem zamiaru urazić. Może niepotrzebnie używałem słowa "rozwiązła". Każdy żyje jak chce i nic mi do tego, nie uważam się za lepszego, ani gorszego. Po prostu przykro mi że wolno nie chcieć prawiczka, mało doświadczonego (nie mam nic do tego) a nie wolno chcieć partnerki z bardziej tradycyjnym podejściem. Sam jestem dość staromodny, nie wiem z jakiej paki. Nie byłem tak wychowywany, jestem niewierzący. Po prostu podoba mi się takie życie i takie podejście.
Co do tekstów o rozepchaniu - jestem na tyle uświadomiony że wiem, że pochwa to nie dołek by się rozszerzyła, a penis to nie szpadel by poszerzał.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 17:50   #1394
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Cytat:
Ja miałam 2 partnerów i mam :P Jestem chyba mocno unerwiona Zdecydowanie nie trzeba się przy mnie starać Ale przyszło mi to z wiekiem i częściej szczytuję z obecnym partnerem. Jest taki ładny, że trudno nie

Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Czas edycji: 2015-06-04 o 17:54
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 18:43   #1395
fraupilz
Raczkowanie

8, 27 lat.
fraupilz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-04, 19:46   #1396
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
a co jest nie tak z bogatym życiem erotycznym? bo ma większe od Ciebie doswiadczenie? Większa liczba partnerów wcale nie oznacza, że uprawiała seks ze znajomymi na imprezach (jakby to było cos złego... ), może po prostu była w większej liczbie związków?

Poznałam kilku takich facetów, którzy myslą podobnie. Każdy z nich był strasznie zakompleksionym mizoginistą
To znaczy, że ma lipny gust albo coś jest z nią nie halo.

Co do tego, że któraś z was się pytała czemu nie lubimy rozwiązłych. Wolę kogoś kto ma podobne patrzenie w tych sprawach do mnie. Natomiast nie przeszkadza to absolutnie w kolegowaniu się i prawdopodobnie potrafiłbym się zakochać w takiej osobie.

Natomiast nigdy nie polubiłem jak dotąd żadnej rozwiązłej osoby. Nie jest to główny powód, po prostu to idzie za innymi ważniejszymi rzeczami.

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2015-06-04 o 20:16
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 20:08   #1397
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
większa liczba partnerów oznacza, że ma lipny gust? a może wybiera same perełki? co niby miałoby być z nią nie halo? jak ma się ilość partnerów do 'bycia nie halo'? no i kiedy to 'nie halo' się zaczyna, jest jakaś liczba na rok, czy to stała wartość?
Stary 2015-06-04, 20:15   #1398
amnesia93
Raczkowanie

Cytat:
do mnie to pytanie?
Tak
amnesia93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 20:18   #1399
DopplegangerEddarda
BAN stały

W taki sam oznacza nie halo jak to, że ktoś nigdy z nikim nie był mając założmy 30 lat. Tylko na to wpływ maja czasem czynniki niezależne od nas, jakaś trudna sytuacja życiowa, otyłość itp.

Jakieś słabe te perełki skoro żadna nie była na dłużej. I napisałem też, że z tą osobą może być coś nie tak jeżeli taka rotacja.

Czas edycji: 2015-06-04 o 20:20

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-04, 20:20   #1400
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:

Co do tego, że któraś z was się pytała czemu nie lubimy rozwiązłych. Wolę kogoś kto ma podobne patrzenie w tych sprawach do mnie. Natomiast nie przeszkadza to absolutnie w kolegowaniu się i prawdopodobnie potrafiłbym się zakochać w takiej osobie.

Natomiast nigdy nie polubiłem jak dotąd żadnej rozwiązłej osoby. Nie jest to główny powód, po prostu to idzie za innymi ważniejszymi rzeczami.
Raczej lubi seks i nie wiąże go z uczuciami, przynajmniej mi się tak wydaje.
Nie bardzo rozumiem czemu lipny gust? Albo czemu nie halo?

Natomiast podzielam Twoją opinię, że wolałabym kogoś o podobnym spojrzeniu do mnie, to po prostu ułatwia życie

Edytowane przez BiteAddict
Czas edycji: 2015-06-04 o 20:23
BiteAddict jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 20:22   #1401
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amnesia93 Pokaż wiadomość
Czyli miałaś wielu kochanków przed 18, mam takie pytanie. Nie odbiło się to negatywnie na twojej psychice?
skąd wniosek, że kochanków?

skąd wniosek, że przed 18?

moje życie seksualne było i jest dla mnie cudowną terapią - dzięki niemu coraz bardziej akceptuję siebie i swoje ciało.
Stary 2015-06-04, 20:33   #1402
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Raczej lubi seks i nie wiąże go z uczuciami, przynajmniej mi się tak wydaje.
Nie bardzo rozumiem czemu lipny gust? Albo czemu nie halo?

Natomiast podzielam Twoją opinię, że wolałabym kogoś o podobnym spojrzeniu do mnie, to po prostu ułatwia życie
Lubienie seksu nie jest równoznaczne z rozwiązłością.

Hmm. Źle się zrozumieliśmy. Miałem na myśli partnerów "życiowych".

Jeżeli mówimy o takich one night stand to znaczy, że jest łatwa, dodając nie łaczenie psychiki z seksem rozmijamy się w światopoglądzie.
Stary 2015-06-04, 20:35   #1403
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:

Jeżeli mówimy o takich one night stand to znaczy, że jest łatwa, dodając nie łaczenie psychiki z seksem rozmijamy się w światopoglądzie.
Łatwa???

niektórzy nie łączą seksu z miłością - to, że Ty tak masz, nie znaczy, że wszyscy. od razu musisz oceniać?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-04, 20:45   #1404
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:

Nie jest, ale można go nie łączyć z uczuciami.
Znam ludzi żyjących w otwartych związkach i takich żyjących w związkach poliamorycznych, to samo w sobie daje większą liczbę partnerów. Czy to też jest rozwiązłość?

One night stand mogą też znaczyć, że faceci są łatwi, czasem to dziewczyna jest zdobywcą
Stary 2015-06-04, 20:50   #1405
DopplegangerEddarda
BAN stały

Nie, nigdzie nie oceniam. Nie mam odczuć, negatywnych ani pozytywnych.

A to, że napisałem łatwa/łatwy no cóż, nazwałem rzecz po imieniu. Nie ma w tym ŻADNEJ obrazy a jeżeli według Ciebie to obraza to może żałujesz tego.

Wtedy też jest rozwiązłość bo nie mają stałego partnera ponadto z mojej strony wygląda to na to jakby czegoś brakowało im w drugiej osobie ewentualnie jakieś problemy psychiczne. O jednej krok od cockholdów. Natomiast nie znam nikogo takiego wiec teoretyzuje.

Zresztą już wspominałem, że to co ktoś robi w sypialni nie jest moją sprawą, nie ma wpływu na to czy kogoś lubię czy nie. Natomiast nie sprawia to, że nie mogę mieć swojego zdania.

Czas edycji: 2015-06-04 o 20:54
Stary 2015-06-04, 20:55   #1406
FAUSTYN1730
Przyczajenie

Tak faceci są bardzo łatwi..Czasem za łatwi, jeszcze łatwiejsi jak niektóre panny ja miałam ogólnie w swoim 23 letnim życiu 4 partnerów..2 miło wspominam a dwóch niestety nie za bardzo..Jeden to typowo mnie zaliczył a później się nie odzywał a jeden to był prawiczkiem ;(
FAUSTYN1730 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 20:58   #1407
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nigdzie nie oceniam. Nie mam odczuć, negatywnych ani pozytywnych.

A to, że napisałem łatwa/łatwy no cóż, nazwałem rzecz po imieniu. Nie ma w tym ŻADNEJ obrazy a jeżeli według Ciebie to obraza to może żałujesz tego.

Wtedy też jest rozwiązłość bo nie mają stałego partnera ponadto z mojej strony wygląda to na to jakby czegoś brakowało im w drugiej osobie ewentualnie jakieś problemy psychiczne. O jednej krok od cockholdów. Natomiast nie znam nikogo takiego wiec teoretyzuje.

Zresztą już wspominałem, że to co ktoś robi w sypialni nie jest moją sprawą, nie ma wpływu na to czy kogoś lubię czy nie. Natomiast nie sprawia to, że nie mogę mieć swojego zdania.
'łatwa' jest oceną. to nie jest fakt, ani 'nazwanie rzeczy po imieniu'. To Twoja opinia.

To, że teoretyzujesz sobie, że brakuje jej czegoś, ma problemy psychiczne, to Twoje projekcje. Poznaj takie osoby, zobacz, jakie są, przeczytaj badania na ten temat i w oparciu o to się wypowiadaj.

zapomniałam dodać - żałuję tych partnerów, którzy byli kiepscy. niewielu takich było, ale się zdarzyli. resztę wspominam z przyjemnością.

Edytowane przez kahoko hino
Czas edycji: 2015-06-04 o 21:10
Stary 2015-06-04, 21:14   #1408
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
'łatwa' jest oceną. to nie jest fakt, ani 'nazwanie rzeczy po imieniu'. To Twoja opinia.

To, że teoretyzujesz sobie, że brakuje jej czegoś, ma problemy psychiczne, to Twoje projekcje. Poznaj takie osoby, zobacz, jakie są, przeczytaj badania na ten temat i w oparciu o to się wypowiadaj.
Taką samą oceną jak nazywanie różu różem czy biurka biurkiem.(niezależnie od płci czy tam kto poderwał).

Koleżanka nawiązała wiec się odniosłem, doczytaj. Napisałem również, że nie oceniam osób na podstawie ich seksualności o ile w innych kategoriach są ok.
Stary 2015-06-04, 21:18   #1409
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Taką samą oceną jak nazywanie różu różem czy biurka biurkiem.(niezależnie od płci czy tam kto poderwał).

Koleżanka nawiązała wiec się odniosłem, doczytaj. Napisałem również, że nie oceniam osób na podstawie ich seksualności o ile w innych kategoriach są ok.
nazwanie biurka biurkiem jest faktem. nazwanie biurka chujowym bądź za☠☠☠istym jest oceną.

osoba, która ma dużo partnerów seksualnych nie oznacza osoby łatwej. błąd logiczny. tak samo, jak nie każdy katolik czeka z seksem do ślubu.

'o ile w innych kategoriach są ok'? no to właśnie oceniasz ich poprzez seksualność, określając, czy w ramach ich własnej seksualności są 'ok' czy 'nie ok'.

skąd się biorą w Tobie takie poglądy? masz doświadczenie w łóżku? zadowalasz swoją partnerkę? bo ten hejt mi tu śmierdzi...
Stary 2015-06-04, 21:21   #1410
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez FAUSTYN1730 Pokaż wiadomość
Tak faceci są bardzo łatwi..Czasem za łatwi, jeszcze łatwiejsi jak niektóre panny ja miałam ogólnie w swoim 23 letnim życiu 4 partnerów..2 miło wspominam a dwóch niestety nie za bardzo..Jeden to typowo mnie zaliczył a później się nie odzywał a jeden to był prawiczkiem ;(
Faceci są ogólnie łatwiejsi ale z drugiej strony łatwiej kobiecie-dziewicy trafić na prawiczka niż odwrotnie. Mam jedną koleżankę dziewicę która właśnie bardzo chciałaby prawiczka.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości