|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Ilu partnerów seksualnych miałaś do tej pory? | |||
jeszcze nie miałam żadnego |
![]() ![]() ![]() ![]() |
807 | 14,68% |
jednego |
1 979 | 36,01% |
dwóch |
841 | 15,30% |
trzech |
517 | 9,41% |
czterech |
332 | 6,04% |
pięciu |
188 | 3,42% |
sześciu |
142 | 2,58% |
powyżej sześciu |
690 | 12,55% |
Głosujący: 5496. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Ilu partnerów seksualnych miałaś/eś?
Cytat:
![]() ![]() Ależ ja wiem, dogadaliśmy się przecież jakoś w jednym z takich tematów. :P Po prostu mówię, czemu doświadczona mnie mniej interesuje niż niedoświadczona/mało doświadczona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Konto usunięte
|
<stara się z całych sił nie wtrącać w dyskusję>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Konto usunięte
|
Niedawno jakiś troll napisał, że ja miałam stu partnerów
![]() ![]() A błedy młodości były, cóż, ale nie ma co żałować, więc nie żaluję. Zawsze to jakieś doświadczenie. I większa szansa na orgazmy pochwowe. Pokażcie mi, ile procent kobiet, które miały/mają 1-2 partnerów, ma pochwowe? Wiem, że Bite miała, ale ona się nie liczy (jest rozwiązła jak ja) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() też się nad tym zastanawiam... bo partnerzy powiedzą, że wszystkie, żadna nie udaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1386 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Zdania były, są i będą podzielone, każdy ma prawo mieć własne, ale nieprzyjemnie się czyta wypowiedzi o rozepchanych wiadrach ![]() Dla mnie - odwrotnie - doświadczenie u faceta jest bardzo ważne (ale to, że nie lubię prawiczków, wyrażam w sposób kulturalny, nie wiadrowy), choć dalej widzę tu niesprawiedliwość - facet może, kobieta nie. Całe szczęście, że unikam zakompleksionych facetów. Jestem już na to za stara. Zresztą, z wiekiem wiele rzeczy się zmienia. Poglądy również. Oczywiście, byłoby mi smutno, gdyby facet, który mi się podoba, powiedział: miałaś za dużo partnerów, brzydze się tobą, jesteś rozepchana, ale po prostu zerwałabym z nim kontakt i tyle. Każdy ma prawo mieć własne preferencje. Ja od kilku lat stawiam na jakość, nie ilość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1387 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak szczerze, to mi nawet żal pierwszego partnera (był prawiczkiem) bo trafił na mnie, pochwowy przy pierwszym stosunku, wielokrotne bez problemu, dodatkowe atrakcje, obstawiam, że jak się rozstaliśmy to się zdziwił, że inne nie są takie proste w obsłudze ![]() Cytat:
Chociaż spośród facetów z którymi się spotykałam żaden o ilość partnerów nie pytał. A podwójne standardy mnie drażnią w tej dziedzinie. Ja Ciebie też jako rozwiązłej jakoś nie odebrałam ![]()
Kotoperz ![]() Edytowane przez BiteAddict Czas edycji: 2015-06-04 o 16:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1388 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Rozeznanie
|
Taaaa
![]() Chociaż jakieś pół roku po rozstaniu (spokojne, uczucie się wypaliło z obu stron) mi walnął tekstem 'wyrobiłem się na Tobie' ![]() Aż sie wtedy zakrztusiłam obiadem ![]()
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
nieznoszę, jak słyszę o 'zużytej' czy 'rozepchanej' kobiecie. podwójne standardy doprowadzają mnie do szału. ale to inna kwestia. Zev przynajmniej powiedział, o co chodzi, i bardzo mu za to dziękuję. Za to Random ograniczył się do obrażania... :/
Gdyby ktos mi powiedział, że miałam zbyt dużo partnerów, wysmiałabym go w twarz ![]() A gdy mi mówią, że jestem rozwiązła, traktuję to jako komplement ![]() Bite, normalnie zniszczyłas i rozleniwiłas faceta! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1391 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze się zapowiadał i tak ![]() Jest jeszcze jedna rzecz, której nie trawię i to u obu stron, przekonania, że ktoś jest lepszy/gorszy bo miał mało/dużo partnerów. Co kogoś interesują łóżka obcych ludzi...? I co mu daje prawo do oceny? Wkurzające zwłaszcza w wykonaniu tych czekających do ślubu ![]()
![]() |
![]() |
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprócz etapu liceum, nie pamiętam, żeby kiedykolwiek ktokolwiek uważał się za lepszego/lepszą, bo miał/miała więcej partnerów/partnerek. za to ci mniej doswiadczeni mam wrażenie, że do swojej historii życiowej dorabiają teorię o swiętosci, ciasnosci i przebiegu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Konto usunięte
|
Ja nikogo nie miałem zamiaru urazić. Może niepotrzebnie używałem słowa "rozwiązła". Każdy żyje jak chce i nic mi do tego, nie uważam się za lepszego, ani gorszego. Po prostu przykro mi że wolno nie chcieć prawiczka, mało doświadczonego (nie mam nic do tego) a nie wolno chcieć partnerki z bardziej tradycyjnym podejściem. Sam jestem dość staromodny, nie wiem z jakiej paki. Nie byłem tak wychowywany, jestem niewierzący. Po prostu podoba mi się takie życie i takie podejście.
Co do tekstów o rozepchaniu - jestem na tyle uświadomiony że wiem, że pochwa to nie dołek by się rozszerzyła, a penis to nie szpadel by poszerzał. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1394 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2015-06-04 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Raczkowanie
|
8, 27 lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do tego, że któraś z was się pytała czemu nie lubimy rozwiązłych. Wolę kogoś kto ma podobne patrzenie w tych sprawach do mnie. Natomiast nie przeszkadza to absolutnie w kolegowaniu się i prawdopodobnie potrafiłbym się zakochać w takiej osobie. Natomiast nigdy nie polubiłem jak dotąd żadnej rozwiązłej osoby. Nie jest to główny powód, po prostu to idzie za innymi ważniejszymi rzeczami. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-06-04 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
większa liczba partnerów oznacza, że ma lipny gust? a może wybiera same perełki? co niby miałoby być z nią nie halo? jak ma się ilość partnerów do 'bycia nie halo'? no i kiedy to 'nie halo' się zaczyna, jest jakaś liczba na rok, czy to stała wartość?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
BAN stały
|
W taki sam oznacza nie halo jak to, że ktoś nigdy z nikim nie był mając założmy 30 lat. Tylko na to wpływ maja czasem czynniki niezależne od nas, jakaś trudna sytuacja życiowa, otyłość itp.
Jakieś słabe te perełki skoro żadna nie była na dłużej. I napisałem też, że z tą osobą może być coś nie tak jeżeli taka rotacja. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-06-04 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1400 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie bardzo rozumiem czemu lipny gust? Albo czemu nie halo? Natomiast podzielam Twoją opinię, że wolałabym kogoś o podobnym spojrzeniu do mnie, to po prostu ułatwia życie ![]()
Kotoperz ![]() Edytowane przez BiteAddict Czas edycji: 2015-06-04 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd wniosek, że przed 18? moje życie seksualne było i jest dla mnie cudowną terapią - dzięki niemu coraz bardziej akceptuję siebie i swoje ciało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1402 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hmm. Źle się zrozumieliśmy. Miałem na myśli partnerów "życiowych". Jeżeli mówimy o takich one night stand to znaczy, że jest łatwa, dodając nie łaczenie psychiki z seksem rozmijamy się w światopoglądzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niektórzy nie łączą seksu z miłością - to, że Ty tak masz, nie znaczy, że wszyscy. od razu musisz oceniać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Znam ludzi żyjących w otwartych związkach i takich żyjących w związkach poliamorycznych, to samo w sobie daje większą liczbę partnerów. Czy to też jest rozwiązłość? One night stand mogą też znaczyć, że faceci są łatwi, czasem to dziewczyna jest zdobywcą ![]()
![]() |
![]() |
#1405 |
BAN stały
|
Nie, nigdzie nie oceniam. Nie mam odczuć, negatywnych ani pozytywnych.
A to, że napisałem łatwa/łatwy no cóż, nazwałem rzecz po imieniu. Nie ma w tym ŻADNEJ obrazy a jeżeli według Ciebie to obraza to może żałujesz tego. Wtedy też jest rozwiązłość bo nie mają stałego partnera ponadto z mojej strony wygląda to na to jakby czegoś brakowało im w drugiej osobie ewentualnie jakieś problemy psychiczne. O jednej krok od cockholdów. Natomiast nie znam nikogo takiego wiec teoretyzuje. Zresztą już wspominałem, że to co ktoś robi w sypialni nie jest moją sprawą, nie ma wpływu na to czy kogoś lubię czy nie. Natomiast nie sprawia to, że nie mogę mieć swojego zdania. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-06-04 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Przyczajenie
|
Tak faceci są bardzo łatwi..Czasem za łatwi, jeszcze łatwiejsi jak niektóre panny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że teoretyzujesz sobie, że brakuje jej czegoś, ma problemy psychiczne, to Twoje projekcje. Poznaj takie osoby, zobacz, jakie są, przeczytaj badania na ten temat i w oparciu o to się wypowiadaj. zapomniałam dodać - żałuję tych partnerów, którzy byli kiepscy. niewielu takich było, ale się zdarzyli. resztę wspominam z przyjemnością. Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2015-06-04 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1408 | |
BAN stały
|
Cytat:
Koleżanka nawiązała wiec się odniosłem, doczytaj. Napisałem również, że nie oceniam osób na podstawie ich seksualności o ile w innych kategoriach są ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
osoba, która ma dużo partnerów seksualnych nie oznacza osoby łatwej. błąd logiczny. tak samo, jak nie każdy katolik czeka z seksem do ślubu. 'o ile w innych kategoriach są ok'? no to właśnie oceniasz ich poprzez seksualność, określając, czy w ramach ich własnej seksualności są 'ok' czy 'nie ok'. skąd się biorą w Tobie takie poglądy? masz doświadczenie w łóżku? zadowalasz swoją partnerkę? bo ten hejt mi tu śmierdzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1410 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.