|
|
#4231 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4232 |
|
Nindżopesz
|
Femme Rochas jest śliwkowy?
Ale pewnie szyprowy, damski i tak dalej?
|
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy mnie pamięć nie myli, czy Stazja się nim nie zachwyca od jakiegoś czasu? Ale może to innym Femme? Może Joop to był? |
|
|
|
|
#4234 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Ad sinupret gararetek - ostatnie u dołu (okazuje się, że firma ukraińska, a produkują m.in. na Litwie)
|
|||||||
|
|
|
#4235 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mnie się chce pomarańczy Lutensa, ale nie całej flaszki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tak jest, nie przepadam.
Jednak wciąż, to tylko zachwyt nad samym zapachem, bo już w nim, nie czułabym się sobą. Jeszcze nie. Wiem, że ciepłe noce, będą dobrym momentem na testy globalne. Kiedyś tak zrobiłam z Soir de Lune, i wyszło cudnie!!! A jak małżon wszedł do pokoju,w którym testowałam sample, aż zmrużyłam oczy, że będzie jęk z cyklu "jusssssssssssssssu nie ma czym oddychać" a on rzekł "Ale tu coś pięknie pachnie!!!" ![]() Także, jestem w szoku, podwójnie
|
|
|
|
#4239 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ale Soir de Lune w ciepłą, letnią noc, hmmm - musze spróbować
|
|
|
|
|
#4240 | ||
|
Panaroja
|
tricepsa się ćwiczy
bo on nadal jest świetny , ale znacznie świetniejszy był przedtem ![]() Cytat:
Cytat:
2. taaaak , w wolnych chwilach od niechcenia dla relaksu a to jakąś szafę trzasnę trzydrzwiową , a to łóżko z baldachimem i podestem , a to stół na 24 osoby i krzesła , cóż , takie niewinne hobby 3.a to te co w lodówce znalazłeś ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4241 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niedługo zostanę ciocią, bratowej wody odeszły
Tylko pech, że rodzi w moim szpitalu, a ja dziś nie mam dyżuru
|
|
|
#4242 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam coś takiego, że obojętnie jakie killery, najlepiej znoszę w ciepłe noce. Jakoś wszystko dla mnie pachnie naturalniej, bardziej miękko i zmysłowo. Nie odstaje.
No i ja używam jednego psika w przypadku mocnych zapachów. |
|
|
|
#4244 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, juz po
Didek na świecie
|
|
|
#4245 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dawaj na biało
Cytat:
Cytat:
![]() Ciotko Win, bratanek czy bratanica?
|
|
#4247 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie napiszę na biało, bo tu może kibice Legii są
![]() Bratanek
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niech zdrowo rośnie ![]() Padam na ryj, tradycyjnie już ostatnio. I kupiłam sobie wczoraj w Pepco 5 sukienek bawełnianych na upaly po 20 zł. 3 - 100 % bawełna, 2 - jakieś 70 % bawełna i reszta czegoś tam . Są przesłodkie, leciutkie i śliczne, wyglądają jak modne teraz dresowe, tylko zgrabniejsze.Takie koszulki taliowane przed kolano . Według metki to...pizamy ![]() Ale co tam warto zerknąć jak któraś ma Pepco pod nosem. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-06-04 o 21:57 |
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazjo - chciałam powiedzieć, że wór od Ciebie jest absolutnie bezkonkurencyjny!
|
#4250 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
..... uffff, całe szczęście ze jesteś Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() gratulacje ![]() zdrówka dla Didka i mamy Cytat:
![]() zajrzę
|
||||||
|
|
|
#4251 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super,że się przydal i że przypadl Ci do gustu ![]() U mnie by się marnował, bo jak lubię duże, to ten jednak ciut za bardzo dla mnie ![]() A tak mi się wydawało,że mignął mi na zdjęciu jednym ![]() ![]() Ja mam zamiar zerknąć jeszcze jutro, może dołożyli jakieś nowe kolory/wzory ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- I teraz Stazja będzie miedzy ludżmi chodzić w piżamie i baletkach
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-06-04 o 23:19 |
|
|
|
|
#4253 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Dobranoc |
|
|
|
|
#4254 | ||
|
Zakorzenienie
|
I wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]() Cytat:
Nie no, na razie bez szaleństw. Edit: Już się przyjrzałam, ale to musi być ciekawy słodziak. Ale póki co, faktycznie bez szaleństw. Kiedyś jak będzie okazja to może wpadnie ![]() 2. Moja kuzynko-przyjaciółka kupuje tam znakomite ciuchy. Etno sukienka rozkloszowana etc. Rewela taki H&M za grosze.Lete zaraz do Mam. ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Ja bym mogła żyć w tzw Sci-fi przyszłości Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-05 o 10:22 |
||
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Bry z pracy
ale tu dzisiaj pusto
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ano ![]() ja mam wolne więc spałam a teraz myślę co by tu dalej ![]() Znad soczku i placka owsianego |
|
|
|
|
#4257 |
|
BAN stały
|
Czwarty!
Serio? Mnie bardziej kręci to, co przeminęło z wiatrem ![]() W końcu długi weekend i piękna pogoda, wiara wyruszyła w plener ![]() --- Dzisiaj mijają 2 lata, jak Rysio jest u nas A poza tym - przeglądając blogi kulinarne, wpadłem na przepis na sałatkę bliźniaczo podobną do tej, którą jadłem na grillu u P., w sierpniu '07 Oczywiście przepisu się doprosić nie mogłem, ale zapamiętałem pomidory i żółty ser w majonezowym (?) sosie, brzmi tak se, ale uwierzcie mi, że było świetne |
|
|
|
#4258 |
|
Wtajemniczenie
|
siedzę sobie w domeczku wreszcie ponadrabiam Bar Win gratulacje! Rejczelku, słabsza wersja AE (jeśli mówisz o Aromatics Elixir, które na mnie jest mocno szyprowe i ziołowe, i wcale nie słodkie), słodka, ale niezbyt, to Aramis 900 (niektórzy mówią, że to rozwodnione AE). Spokojnie da się trafić dużą flaszkę za ok. 100 zł. Mnie się AE bardzo mocno (i niezbyt przyjemnie) kojarzy, więc, choć sam zapach uwielbiam, używam dość rzadko. Jak pachnie ten Adidas? Męskawo? Ciężko? Zimowo?
|
|
#4259 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam siedzieć w stolicy, ale chyba się jednak wybiorę do rodziców na weekend, bo dzwonili, że czereśnie dojrzały
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

Ale pewnie szyprowy, damski i tak dalej?

Jak dobrze, że mnie "zmusiłaś" do poznania go 

..... uffff, całe szczęście ze jesteś