~ Miranda Kerr + OT ~ Część III - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-28, 17:48   #3241
PinkVanille
Zakorzenienie

Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Tak, takie połączenie jest ok. Ja w takich "stylizacjach" noszę czarne trampki - całe czarne, łącznie z podeszwą (znów odzywa się moja fobia jasnych butów sportowych ). Ale ostatnio gdzieś widziałam marynarkę, spódnicę i paskudne sportowe buty, i mn,ą wstrząsnęło estetycznie

edit: już wiem, to M. Popławska w jakże gustownej stylizacji
))

no taka stylizacja to każdym by potrząsnęła żaden element ani razem ani oddzielnie mi się nie podoba baleriny lepiej by jej pasowały w tej stylizacji.

A to kilka znalezionych przeze mnie stylizacji marynarka/trencz z trampkami - niektóre fajne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inMYshoes.jpg (70,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (109,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rosie-huntington-whiteley.jpg (75,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (140,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (81,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (231,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (100,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg miranda1.jpg (49,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg miranda2.jpg (41,6 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez PinkVanille
Czas edycji: 2015-05-28 o 18:51
PinkVanille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 18:50   #3242
PinkVanille
Zakorzenienie

Znalezione na VogueMexico.com - zdjęcie zrobione podczas Louis Vuitton Dinner - lubię czarno-białe fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg LV_Mexico.jpg (88,1 KB, 15 załadowań)

Stary 2015-05-29, 09:42   #3243
PinkVanille
Zakorzenienie

teorema i co znalazłaś kostium kąpielowy?

Kora Organics

patrząc na takie zdjęcia można się rozmarzyć morze, plaża, a tu za chwilę do pracy trzeba wychodzić - dobrze, że chociaż weekend za chwilę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kora.jpg (45,8 KB, 12 załadowań)

Stary 2015-05-29, 10:34   #3244
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PinkVanille Pokaż wiadomość

no taka stylizacja to każdym by potrząsnęła żaden element ani razem ani oddzielnie mi się nie podoba baleriny lepiej by jej pasowały w tej stylizacji.

A to kilka znalezionych przeze mnie stylizacji marynarka/trencz z trampkami - niektóre fajne
No własnie, rozumiem, że jest w ciąży (choć ja w ciąży miałam potrzebę ubierania się bardzo elegancko i kobieco) i nie chce się stroić, ale ten wygląd to naprawdę jak 15 lat wstecz

Cytat:
teorema i co znalazłaś kostium kąpielowy?

Kora Organics

patrząc na takie zdjęcia można się rozmarzyć morze, plaża, a tu za chwilę do pracy trzeba wychodzić - dobrze, że chociaż weekend za chwilę
Nie znalazłam, nie szukałam nawet. Dziś jeszcze wieczorem skocze na chwilę do galerii, ale nie będe szukać na siłę. Mam jedno bikini i ten nieszczesny jednoczęściowy, musi wystarczyć... Chyba że znajdę gdzieś ładny i tani (ponad rok temu widziałam śliczny w Camaieui na promocji, ale wtedy byłam w 8 mieś ciązy i jakoś nie mierzyłam ).

Z innej beczki: widziałam śliczną długą spódnicę w cętki, które nawet lubię, bo są wakacyjne.
http://ebutik.pl/product-pol-147481-...nica-maxi.html
Kupię sobie na wyjazd i może poczuję się jak Miranda [która kiedyś pojwiła się na plaży w tunice w cętki ]
W ogóle lubie ten sklep na takie właśnie wakacyjne, tanie ubrania, które zaloże max. kilka razy w roku. Ceny mają śmieszne w porównaniu z innymi sieciówkami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Miranda-Kerr-sported-leopard-button-down-during-her-beach-vacation.jpg (143,5 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez teorema
Czas edycji: 2015-05-29 o 10:35
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 16:31   #3245
Tasiax
Rozeznanie

Cytat:

zgadzam się Tasiax witamy ponownie - dawno nie było cię na wątku
Oj dawno, ale miałam taki natłok obowiązków, że jakoś nie dawałam rady dłużej pobuszować w internecie. U mnie małe zmiany na razie rzuciłam dotychczasową pracę i mam nadzieję znaleźć coś lepszego Znowu zbliża mi się sesja i robię praktyki w szpitalu, ale teraz bez pracy mogę chociaż chwilę odetchnąć

Co do włosów ja ostatnio z bardzo długich ciachnęłam się lekko za ramiona i nie żałuję Myślę nad delikatnymi refleksami na lato, efektami postaram się pochwalić

K.
Tasiax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-30, 13:48   #3246
Tasiax
Rozeznanie

Kora
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11223870_10152770106087541_6069954217546581585_n.jpg (45,2 KB, 7 załadowań)

K.
Stary 2015-05-31, 10:53   #3247
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znalazłam, nie szukałam nawet.

Z innej beczki: widziałam śliczną długą spódnicę w cętki, które nawet lubię, bo są wakacyjne.
http://ebutik.pl/product-pol-147481-...nica-maxi.html
Kupię sobie na wyjazd i może poczuję się jak Miranda [która kiedyś pojwiła się na plaży w tunice w cętki ]
W ogóle lubie ten sklep na takie właśnie wakacyjne, tanie ubrania, które zaloże max. kilka razy w roku. Ceny mają śmieszne w porównaniu z innymi sieciówkami.
Masz rację nie ma co na siłę kupować, bo potem się jest nie zadowolonym. Taka spódnica przyda się na plażę. Szkoda, że Randzia coraz mniej nam inspiracji dostarcza
Miłego wypoczynku wam życzę

U mnie na zakupowej liście - biały żakiet, letnie sukienki i spódnice, sandały na koturnie i jakieś fajne materiałowe spodnie (w kwiaty lub pastelowe) oraz torebka

Cytat:
Napisane przez Tasiax Pokaż wiadomość
Oj dawno, ale miałam taki natłok obowiązków, że jakoś nie dawałam rady dłużej pobuszować w internecie. U mnie małe zmiany na razie rzuciłam dotychczasową pracę i mam nadzieję znaleźć coś lepszego Znowu zbliża mi się sesja i robię praktyki w szpitalu, ale teraz bez pracy mogę chociaż chwilę odetchnąć

Co do włosów ja ostatnio z bardzo długich ciachnęłam się lekko za ramiona i nie żałuję Myślę nad delikatnymi refleksami na lato, efektami postaram się pochwalić
Tasiax powodzenia w sesji i obyć znalazła fajną pracę - trzymam kciuki
Koniecznie pochwal się co wymyśliłaś na włosach, mnie znów kusi żeby trochę rozjaśnić.

Miranda zachęca na instagramie do używania kosmetyków Kora, a ja
tymczasem donoszę o moim odkryciu kosmetycznym jestem absolutnie zachwycona lipowym płynem micelarny Sylveco:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...micelarny.html
najlepszy micel jaki miałam - dobrze oczyszcza i nie podrażnia ani nie uczula, do tego świetny, naturalny skład.
W ogóle, jeśli lubicie naturalną pielęgnacje, warto przyjrzeć się kosmetykom firmy Sylveco - polska marka, produkująca eko kosmetyki, naturalne, krótkie składy, hypoalergiczne. U mnie sprawdziło się kilka ich produktów.

A wy coś ciekawego ostatnio kosmetycznie znalazłyście?

Czas edycji: 2015-05-31 o 11:19
Stary 2015-06-01, 21:19   #3248
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz rację nie ma co na siłę kupować, bo potem się jest nie zadowolonym. Taka spódnica przyda się na plażę. Szkoda, że Randzia coraz mniej nam inspiracji dostarcza
Miłego wypoczynku wam życzę

U mnie na zakupowej liście - biały żakiet, letnie sukienki i spódnice, sandały na koturnie i jakieś fajne materiałowe spodnie (w kwiaty lub pastelowe) oraz torebka

Tasiax powodzenia w sesji i obyć znalazła fajną pracę - trzymam kciuki
Koniecznie pochwal się co wymyśliłaś na włosach, mnie znów kusi żeby trochę rozjaśnić.

Miranda zachęca na instagramie do używania kosmetyków Kora, a ja
tymczasem donoszę o moim odkryciu kosmetycznym jestem absolutnie zachwycona lipowym płynem micelarny Sylveco:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...micelarny.html
najlepszy micel jaki miałam - dobrze oczyszcza i nie podrażnia ani nie uczula, do tego świetny, naturalny skład.
W ogóle, jeśli lubicie naturalną pielęgnacje, warto przyjrzeć się kosmetykom firmy Sylveco - polska marka, produkująca eko kosmetyki, naturalne, krótkie składy, hypoalergiczne. U mnie sprawdziło się kilka ich produktów.

A wy coś ciekawego ostatnio kosmetycznie znalazłyście?
Eh, napisalam taka dluga odpowiedz na tablecie i mi ja wcielo
Jeszcze raz w skrocie: u mnie piekna pogoda, a samo Alicante jest cudowne, jedno z najladniejszych miast, jakie odwiedzilam

Co do Kory: Lily rowniez poleca krem tej marki jako jeden z ulubionych: Day and Night Creme
http://www.vogue.com/866398/lily-ald...eauty-routine/

Przyjrze sie tej marce Sylveco.

Masz dluga liste zakupowa u mnie na lato tylko drobiazgi juz, za to zbieram na jesienne wydatki, bo znacznie bardziej podoba mi sie moda jesienno-zimowa. I w sezonie jesennym wlasnie ide z torbami

Kosmetycznie niewiele mnie ostatnio zachwycilo, niestety.

Edytowane przez teorema
Czas edycji: 2015-06-01 o 21:21
Stary 2015-06-02, 10:31   #3249
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
Eh, napisalam taka dluga odpowiedz na tablecie i mi ja wcielo
Jeszcze raz w skrocie: u mnie piekna pogoda, a samo Alicante jest cudowne, jedno z najladniejszych miast, jakie odwiedzilam

Co do Kory: Lily rowniez poleca krem tej marki jako jeden z ulubionych: Day and Night Creme
http://www.vogue.com/866398/lily-ald...eauty-routine/

Przyjrze sie tej marce Sylveco.

Masz dluga liste zakupowa u mnie na lato tylko drobiazgi juz, za to zbieram na jesienne wydatki, bo znacznie bardziej podoba mi sie moda jesienno-zimowa. I w sezonie jesennym wlasnie ide z torbami

Kosmetycznie niewiele mnie ostatnio zachwycilo, niestety.
Super, że wakacje udane relaksuj się tam
Zrób jakieś zdjęcia widoków i nam tu wklej.

Ja też w sumie wole jesienne stylizacje, ale z drugiej strony jestem ogromnie ciepłolubna i nie tęsknię za jesienno-zimową pogodą, za wyjątkiem babiego lata.

W temacie kosmetycznym to pewnie wypróbowałabym Korę, gdyby była dostępna w PL za sensowną kwotę. Od jakiegoś czasu zdecydowanie preferuje naturalne kosmetyki, jak najmniej chemii, jak najwięcej natury. Cieszy mnie, że sporo polskich firm produkuje dobre eko kosmetyki. Co prawda cenowo nie zawsze są atrakcyjne - Organique np. jest drogi, ale bardzo lubię ich peelingi i masła do ciała.
Zaletą Sylveco są przystępne ceny, poza ich płynem micelarnym, mogę polecić lekki krem brzozowy oraz balsam myjący do włosów z betuliną.

Pamiętacie sesję Mirandy dla Glamour US:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2921
a dokładnie chodzi mi o zdjęcie z czerwoną szminką - bardzo mi się ten odcień podobał - użyto szminki REVLON ULTRA HD LIPSTICK w kolorze GLADIOLUS.
Pomadka jest już dostępna u nas - ja skusiłam się na nią w promocji w Hebe. Po na razie krótkim testowaniu jestem zadowolona, chociaż szminka ma i wady.
Jeśli chodzi o kolor to rzeczywiście jest śliczny - przyjemny odcień żywy, będzie pasował większości dziewczyn. Jednakże żeby osiągnąć ładny efekt trzeba produkt nakładać pędzelkiem. Szminka niestety jest kiepsko wyprofilowana i przez to trochę trudno ją bezpośrednio ładnie nałożyć, natomiast aplikowana pędzelkiem daje piękny efekt i kolor.
Szminka ślicznie pachnie, choć dla mnie to sprawa drugorzędna.
Co do trwałości to jeszcze się nie wypowiem, muszę poobserwować.

A tak na marginesie to trudno znaleźć naturalne kosmetyki kolorowe.
Znacie jakieś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Miranda-Kerr--Glamour-US-2015--06.jpg (163,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg relon-ultra-hd-lipstick_500x500.jpg (29,9 KB, 5 załadowań)

Czas edycji: 2015-06-02 o 10:34
Stary 2015-06-02, 20:57   #3250
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
Super, że wakacje udane relaksuj się tam
Zrób jakieś zdjęcia widoków i nam tu wklej.

Ja też w sumie wole jesienne stylizacje, ale z drugiej strony jestem ogromnie ciepłolubna i nie tęsknię za jesienno-zimową pogodą, za wyjątkiem babiego lata.

W temacie kosmetycznym to pewnie wypróbowałabym Korę, gdyby była dostępna w PL za sensowną kwotę. Od jakiegoś czasu zdecydowanie preferuje naturalne kosmetyki, jak najmniej chemii, jak najwięcej natury. Cieszy mnie, że sporo polskich firm produkuje dobre eko kosmetyki. Co prawda cenowo nie zawsze są atrakcyjne - Organique np. jest drogi, ale bardzo lubię ich peelingi i masła do ciała.
Zaletą Sylveco są przystępne ceny, poza ich płynem micelarnym, mogę polecić lekki krem brzozowy oraz balsam myjący do włosów z betuliną.

Pamiętacie sesję Mirandy dla Glamour US:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2921
a dokładnie chodzi mi o zdjęcie z czerwoną szminką - bardzo mi się ten odcień podobał - użyto szminki REVLON ULTRA HD LIPSTICK w kolorze GLADIOLUS.
Pomadka jest już dostępna u nas - ja skusiłam się na nią w promocji w Hebe. Po na razie krótkim testowaniu jestem zadowolona, chociaż szminka ma i wady.
Jeśli chodzi o kolor to rzeczywiście jest śliczny - przyjemny odcień żywy, będzie pasował większości dziewczyn. Jednakże żeby osiągnąć ładny efekt trzeba produkt nakładać pędzelkiem. Szminka niestety jest kiepsko wyprofilowana i przez to trochę trudno ją bezpośrednio ładnie nałożyć, natomiast aplikowana pędzelkiem daje piękny efekt i kolor.
Szminka ślicznie pachnie, choć dla mnie to sprawa drugorzędna.
Co do trwałości to jeszcze się nie wypowiem, muszę poobserwować.

A tak na marginesie to trudno znaleźć naturalne kosmetyki kolorowe.
Znacie jakieś?
Piekne zdjecie Mirandy, piekny odcien szminki, tez sie za nia rozejrze. Czy ona jest w konsystencji bardziej jak maselko czy matowa szminka?

Niestety nie kojarze naturalnych kosmetykow kolorowych.

Stary 2015-06-03, 18:07   #3251
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
Piekne zdjecie Mirandy, piekny odcien szminki, tez sie za nia rozejrze. Czy ona jest w konsystencji bardziej jak maselko czy matowa szminka?

Niestety nie kojarze naturalnych kosmetykow kolorowych.
Matowa na pewno nie - bardziej masełko, ale kolor intensywny jak w szmince, właśnie efekt na ustach daje bardzo fajny.

Jak się okazuje Miranda inspiruje nie tylko nas, spójrzcie co zamieściła na swoim instagramie ikona modelingu Cindy Crawford ("@mirandakerr was our inspiration!"):
https://instagram.com/p/3cUyWOzLVH/?...=cindycrawford

Poniżej nowe zdjęcie Clear:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg clear.jpg (30,2 KB, 13 załadowań)

Czas edycji: 2015-06-03 o 18:09
Stary 2015-06-04, 19:07   #3252
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
Matowa na pewno nie - bardziej masełko, ale kolor intensywny jak w szmince, właśnie efekt na ustach daje bardzo fajny.

Jak się okazuje Miranda inspiruje nie tylko nas, spójrzcie co zamieściła na swoim instagramie ikona modelingu Cindy Crawford ("@mirandakerr was our inspiration!"):
https://instagram.com/p/3cUyWOzLVH/?...=cindycrawford

Poniżej nowe zdjęcie Clear:
Tez lubie piwonie Corka Cindy wyglada do niej podobnie, ale chyba na modelke tych czasow sie nie nadaje

Za dwa dni wracam z urlopu. Podsumowujac, jest tu pieknie i pogoda cudowna, ale na dluzsza mete nie da rady wytrzymac. W tym upale denerwuje mnie wszystko: rozpuszczone wlosy, obraczka na placu, lepkie rece od filtrow, zar od ulicy i piasek w kazdym mozliwym miejscu podziwiam tutejsze kobiety: lubia bizuterie, nosza po kilka pierscionkow i bransoletek, do tego chyba upaly im niestraszne, bo widuje tu nawet panie w dzinsach... A ja umieram w sukience z najcienszego materialu, jaki znalazlam.

W Polsce podobno tez cieplo, ale na pewno nie takie tropiki jak tutaj
Jak spedzacie dlugi weekend?

Edytowane przez teorema
Czas edycji: 2015-06-04 o 19:08
Stary 2015-06-05, 11:14   #3253
201604251028
Konto usunięte

Hej dziewczyny Kiedyś udzielałam się w tym wątku, daawno temu Wyobraźcie sobie moje zdziwienie, kiedy odkryłam książkę Mirandy w Empiku - nawet nie wiedziałam, że jest w tłumaczeniu Czy któraś z was ją posiada? Jakie macie opinie? Ja kupiłam, ale nie wiem kiedy będę miała czas ją przeczytać

Pozdrawiam i miłego weekendu
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 12:03   #3254
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
Tez lubie piwonie Corka Cindy wyglada do niej podobnie, ale chyba na modelke tych czasow sie nie nadaje

Za dwa dni wracam z urlopu. Podsumowujac, jest tu pieknie i pogoda cudowna, ale na dluzsza mete nie da rady wytrzymac. W tym upale denerwuje mnie wszystko: rozpuszczone wlosy, obraczka na placu, lepkie rece od filtrow, zar od ulicy i piasek w kazdym mozliwym miejscu podziwiam tutejsze kobiety: lubia bizuterie, nosza po kilka pierscionkow i bransoletek, do tego chyba upaly im niestraszne, bo widuje tu nawet panie w dzinsach... A ja umieram w sukience z najcienszego materialu, jaki znalazlam.

W Polsce podobno tez cieplo, ale na pewno nie takie tropiki jak tutaj
Jak spedzacie dlugi weekend?
teorema w PL też ciepło, u mnie nawet był już dzień z ponad 30 stopniami, a nadchodzące sob-ndz zapowiadają się jeszcze bardziej upalnie, ale potem ma się troszkę ochłodzić.
Hiszpański upał na pewno bez porównania większy, ale ja nie mam problemów z gorącem, raczej gorzej znoszę zimno więc chętnie bym się z tobą zamieniła zwłaszcza, że nad morzem jesteś chyba powinnam urodzić się na południu Europy Jak byłam na wakcjach w Hiszpanii to pogoda bardzo mi odpowiadała, nie odczuwałam także alergii (niestety jestem uczulona na pyłki traw, które teraz dają mi w kość)
A oni tu już w ogóle inne odczucia termiczne mają, w Barcelonie przy ponad 30stopniowym upale ludzie normalnie w marynarkach, garniturach chodzili, ale ty jesteś w jeszcze bardziej gorącym rejonie więc faktycznie długi spodnie niekoniecznie.
Kupiłaś sobie jakieś ciuchy?Ja będąc w Hiszpanii skusiłam się na klika rzeczy, ale nie w sieciówkach, które są dostępne i u nas, tylko w mniejszych miejscowych butikach. Najfajniejszą rzecz jaką sobie przywiozłam to pierścionek, taki fajny potrójny

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Kiedyś udzielałam się w tym wątku, daawno temu Wyobraźcie sobie moje zdziwienie, kiedy odkryłam książkę Mirandy w Empiku - nawet nie wiedziałam, że jest w tłumaczeniu Czy któraś z was ją posiada? Jakie macie opinie? Ja kupiłam, ale nie wiem kiedy będę miała czas ją przeczytać

yonce witamy zapraszamy do ponownego udzielania się na wątku.

O książce Mirandy pisałyśmy na wątku jakiś czas temu. Ja na razie nie kupiłam, przyznam, że po przejrzeniu w Empiku nieco mnie rozczarowała, ale na lubimyczytać.pl zbiera dobre recenzje. Może kiedyś jak gdzieś ją przecenią do -70% to się skuszę. Jak przeczytasz podziel się z nami wrażeniami.

Tymczasem doczytałam się w plotkarskich newsach, że Orlando zabrał Flynna do Australii, gdzie kręci kolejną część Piratów z Karaibów. Pojawiły się spekulacje czy Miranda do nich dołączy...tak na margineisie to coś nam ucichła ostatnio - żadnego newsa, żadnego zdjęcia więc kto wie

Stary 2015-06-05, 12:03   #3255
ekomonika
Zakorzenienie

LINK Miranda na vogue.com
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 12:15   #3256
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
LINK Miranda na vogue.com
dzięki za linka
jak wam się takie buty podobają, które ma na tym zdjęciu Miranda - teraz chyba są modne, wypatrzyłam takie wcześniej u innej modelki Any Beatriz Barros i mi się spodobały, wydają się wygodne, rozważam zakup, tylko czarnych

Stary 2015-06-05, 13:24   #3257
Tasiax
Rozeznanie

Te buty niestety odstraszają mnie tą podeszwą
Z zestawu podobają mi się spodnie i ten topik Ogólnie uwielbiam czarne/szare eleganckie rzeczy i to one przeważają w mojej szafie

K.
Stary 2015-06-05, 16:55   #3258
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
Z zestawu podobają mi się spodnie i ten topik Ogólnie uwielbiam czarne/szare eleganckie rzeczy i to one przeważają w mojej szafie
U mnie też, ale czasami lubię odpocząć od takich ubrań, np. rano po zakupy spożywcze to jednak trampki plus bluza a ta podeszwa taka jak w każdych espadrylach.
Mam teraz spore wydatki więc pewnie odpuszczę sobie te buty, rzadko bym w nich chodziła, a staram się kupować z głową - te buty to raczej chwilowy kaprys. Co prawda butów w kobiecej szafie nigdy dość ale wypatrzyłam szpilki, które bardziej mi się przydadzą no i wciąż szukam sandałów na koturnie - mój must have tego lata ☀️

Jak wam mija weekend - u mnie praca/relaks pół na pół

poniżej dowód jak photoshopem można zeszpecić azjatycka wersja kampanii Clear z Mirandą, nie róbcie więcej takich rzeczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg clearAsia.jpg (40,4 KB, 12 załadowań)

Czas edycji: 2015-06-05 o 19:25
Stary 2015-06-05, 18:27   #3259
PinkVanille
Zakorzenienie

A propos Clear to rusza kolejna promocja Clear, tym razem w Rosji - Miranda jako ambasadorka Clear jedzie do Moskwy już 16.06., w ramach promocji m.in. spotka się ze zwycięzcami konkursu. (info vk.com)
P.S. Wkrótce ukaże się również reklama Clear, którą Miranda kręciła podczas pobytu w Azji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg clearRussia.jpg (46,3 KB, 7 załadowań)

Stary 2015-06-06, 15:20   #3260
ekomonika
Zakorzenienie

LINK na vogue.com chyba lubią Mirandę
Stary 2015-06-06, 18:34   #3261
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
LINK na vogue.com chyba lubią Mirandę
lubią, lubią w zestawieniach w stylu ubierz się jak gwiazda często jest Miranda we wszytskich edycjach Vogue, w hiszpańskiej często ją widzę, ale nic dziwnego super się ubiera.

W Rosji gorączka wśród fanów na przyjazd Mirandy, okazuje się, że ma ta m spore zaplecze fanów
poniżej okładka rosyjskiej edycji magazynu Grazia

Tymczasem uciekam na grilla
A wam jak mija długi weekend?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg grazia ru.jpg (75,1 KB, 7 załadowań)

Stary 2015-06-07, 14:45   #3262
teorema
Wtajemniczenie

Uff, w koncu jestem w domu. A tu też gorąco, no i nie ma bryzy

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość

Nie mam tej książki i raczej mieć nie będę ale jeśli ktoś kiedyś ją kupi, to dajcie znac, co sądzicie.
Cytat:
teorema w PL też ciepło, u mnie nawet był już dzień z ponad 30 stopniami, a nadchodzące sob-ndz zapowiadają się jeszcze bardziej upalnie, ale potem ma się troszkę ochłodzić.
Hiszpański upał na pewno bez porównania większy, ale ja nie mam problemów z gorącem, raczej gorzej znoszę zimno więc chętnie bym się z tobą zamieniła zwłaszcza, że nad morzem jesteś chyba powinnam urodzić się na południu Europy Jak byłam na wakcjach w Hiszpanii to pogoda bardzo mi odpowiadała, nie odczuwałam także alergii (niestety jestem uczulona na pyłki traw, które teraz dają mi w kość)
A oni tu już w ogóle inne odczucia termiczne mają, w Barcelonie przy ponad 30stopniowym upale ludzie normalnie w marynarkach, garniturach chodzili, ale ty jesteś w jeszcze bardziej gorącym rejonie więc faktycznie długi spodnie niekoniecznie.
Kupiłaś sobie jakieś ciuchy?Ja będąc w Hiszpanii skusiłam się na klika rzeczy, ale nie w sieciówkach, które są dostępne i u nas, tylko w mniejszych miejscowych butikach. Najfajniejszą rzecz jaką sobie przywiozłam to pierścionek, taki fajny potrójny

yonce witamy zapraszamy do ponownego udzielania się na wątku.

O książce Mirandy pisałyśmy na wątku jakiś czas temu. Ja na razie nie kupiłam, przyznam, że po przejrzeniu w Empiku nieco mnie rozczarowała, ale na lubimyczytać.pl zbiera dobre recenzje. Może kiedyś jak gdzieś ją przecenią do -70% to się skuszę. Jak przeczytasz podziel się z nami wrażeniami.

Tymczasem doczytałam się w plotkarskich newsach, że Orlando zabrał Flynna do Australii, gdzie kręci kolejną część Piratów z Karaibów. Pojawiły się spekulacje czy Miranda do nich dołączy...tak na margineisie to coś nam ucichła ostatnio - żadnego newsa, żadnego zdjęcia więc kto wie
Ja kiedyś kochałam upały, na starość mi przeszło.. jakoś tak po 20-22 roku życia Po prostu mój organizm nie daje rady w takich warunkach, nie za bardzo mam siłę się tez opalać. Ale południe Europy też kocham i też bliżej mi do takich klimatów niż dziwnej polskiej pogody, szczegolnie ostatnio.

Nic nie kupowałam sobie w Hiszpanii. Ogólnie przyznam, że nie kręca mnie w ogole zakupy ciuchowe ostatnio, a już kompletnie nie właśnie na wyjazdach, w tłoku itp. Nigdy sobie w związku z tym nie przywoże nic z wyjazdów :-( Trochę szkoda. Kiedyś chciałam sobie z kazdego odwiedzonego miejsca przywozić lokalną bizuterię, ale jakoś mi się nigdy jeszcze nie udało zrealizować tego planu

Będzie kolejna część Piratów... ciekawe, myślalam, że to już koniec
Cytat:
Te buty też mi się niezbyt podobają.
Cytat:
lubią, lubią w zestawieniach w stylu ubierz się jak gwiazda często jest Miranda we wszytskich edycjach Vogue, w hiszpańskiej często ją widzę, ale nic dziwnego super się ubiera.

W Rosji gorączka wśród fanów na przyjazd Mirandy, okazuje się, że ma ta m spore zaplecze fanów
poniżej okładka rosyjskiej edycji magazynu Grazia

Tymczasem uciekam na grilla
A wam jak mija długi weekend?
Może w koncu jakies nowe fotki będą z wyjść Mirandy

Fotki z Alicante wkleję pozniej, bo dopiero zaczynam dochodzić do siebie

Stary 2015-06-08, 14:27   #3263
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
Uff, w koncu jestem w domu. A tu też gorąco, no i nie ma bryzy

Ja kiedyś kochałam upały, na starość mi przeszło.. jakoś tak po 20-22 roku życia Po prostu mój organizm nie daje rady w takich warunkach, nie za bardzo mam siłę się tez opalać. Ale południe Europy też kocham i też bliżej mi do takich klimatów niż dziwnej polskiej pogody, szczegolnie ostatnio.

Nic nie kupowałam sobie w Hiszpanii. Ogólnie przyznam, że nie kręca mnie w ogole zakupy ciuchowe ostatnio, a już kompletnie nie właśnie na wyjazdach, w tłoku itp. Nigdy sobie w związku z tym nie przywoże nic z wyjazdów :-( Trochę szkoda. Kiedyś chciałam sobie z kazdego odwiedzonego miejsca przywozić lokalną bizuterię, ale jakoś mi się nigdy jeszcze nie udało zrealizować tego planu

Będzie kolejna część Piratów... ciekawe, myślalam, że to już koniec

Te buty też mi się niezbyt podobają.

Może w koncu jakies nowe fotki będą z wyjść Mirandy

Fotki z Alicante wkleję pozniej, bo dopiero zaczynam dochodzić do siebie
Czekamy z niecierpliwością na fotki z Alicante

Miejmy nadzieję, że w związku z eventem Clear w Rosji Miranda dostarczy nam jakiś fajnych inspiracji modowych Wiem, że można wygrać wejściówkę na spotkanie z Mirandą, oby zwycięzca podzielił się potem fotkami ze spotkania.

Szczerze mi też się znudziły zakupy ciuchowe ostatnio tzn. nic mi się praktycznie nie podoba, zrobiłam z koleżanką małą rundkę po sklepach i nic nie mogłam dla siebie wybrać albo jak mi się coś podoba to ma zaporową cenę Szukałam sandałów na koturnie ale jak koturn jest ok tzn. dobrze wyprofilowany to znowu jakieś dziwne pierdołki do buta doszyte - kokardy algo kwiatki no nie dla nie coś takiego a jak but fajny bez tych ozdóbek to znowu koturn tak wysoki, że nie praktyczny.
Zauważam też, że mi się nie chce tak chodzić po sklepach, oglądać, nudzi mnie to, a kiedyś to uwielbiałam. Zaczynam woleć zakupy przez internet, ale minus jest taki, że nie można dotknąć, przymierzyć.

Co do upałów to ja po prostu lepiej się czuje jak jest ciepło, źle znoszę zimę, tzn. jest mi zimniej niż wszystkim pozostałym osobom mój organizm nie jest przystosowany do polskich zim, natomiast upały znosi bez żadnych problemów jedynie alergia w czerwcu mi dokucza.

Czyżby najmodniejsza torba sezonu mi się bardzo taki model podoba:
http://www.glamour.es/moda/tendencia...ambrosio/21623

Czas edycji: 2015-06-08 o 14:33
Stary 2015-06-08, 19:05   #3264
teorema
Wtajemniczenie

Dziś trochę chłodniej i przyznam, że podoba mi się ta odmiana.

Zgadzam się co do zakupów.. ja też wolę wszystko kupić w necie, niestety buty i ubrania bardzo trudno bez mierzenia, więc nadal trzeba się fatygować do sklepu.

Na lotnisku nie było nic do czytania, czego bym nie znała, i z braku laku kupiłam polskie Harper's Bazaar. Powiem szczerze, że kompletnie nie rozumiem ceny tegoż magazynu. To niewiele więcej niż Elle, no mają ładne sesje zdjęciowe, ale bez przesady. Przez lata miałam dostęp do zagranicznego HB, więc polska wersja nie robi na mnie żadnego wrażenia. Cena sztucznie wywindowana.

Wklejam kilka fotek z Alicante, jeśli ktoś rozważa urlop tamże, to polecam z czystym sercem.

Na lotnisku w Alicante był też salon Swarovskiego, weszłam poparzeć na duże zdjęcia Mirandy () i na biżuterię i kolejny raz mnie uderza brak odpowiedniej relacji ceny do wyglądu tych błyskotek. Nie kupiłabym Już prędzej Pandora w moim guście, choć skutecznie się oparłma modzie na charmsy, nie mam ani bransoletki, ani nic na sznureczku w tym typie.

Torba sezony bardzo fajna, szczególnie ta czarna z czerwoną podszewką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150603_165149.jpg (66,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150606_141540.jpg (126,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02110.jpg (101,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (75,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (116,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d.jpg (95,4 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez teorema
Czas edycji: 2015-06-08 o 19:08
Stary 2015-06-08, 20:32   #3265
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś trochę chłodniej i przyznam, że podoba mi się ta odmiana.

Zgadzam się co do zakupów.. ja też wolę wszystko kupić w necie, niestety buty i ubrania bardzo trudno bez mierzenia, więc nadal trzeba się fatygować do sklepu.

Na lotnisku nie było nic do czytania, czego bym nie znała, i z braku laku kupiłam polskie Harper's Bazaar. Powiem szczerze, że kompletnie nie rozumiem ceny tegoż magazynu. To niewiele więcej niż Elle, no mają ładne sesje zdjęciowe, ale bez przesady. Przez lata miałam dostęp do zagranicznego HB, więc polska wersja nie robi na mnie żadnego wrażenia. Cena sztucznie wywindowana.

Wklejam kilka fotek z Alicante, jeśli ktoś rozważa urlop tamże, to polecam z czystym sercem.

Na lotnisku w Alicante był też salon Swarovskiego, weszłam poparzeć na duże zdjęcia Mirandy () i na biżuterię i kolejny raz mnie uderza brak odpowiedniej relacji ceny do wyglądu tych błyskotek. Nie kupiłabym Już prędzej Pandora w moim guście, choć skutecznie się oparłma modzie na charmsy, nie mam ani bransoletki, ani nic na sznureczku w tym typie.

Torba sezony bardzo fajna, szczególnie ta czarna z czerwoną podszewką
teorema byłaś w cudnym miejscu - chętnie bym się wybrała. Widać wpływy arabskie w architekturze. Świetne zdjęcia

Co do polskiej edycji HB to zgadzam się z tobą, kupiłam raz jeden numer 1 i nie przekonali mnie, kolejne numery zdarzało mi się przeglądać i nic mnie nie zachęciło żeby kupić. Mało własnych sesji robią, dużo przedruków, a i poruszane tematy średnio ciekawe.

Ja się na Pandorę skusiłam i bardzo lubię moją bransoletkę powoli zbieram charmsy i lubię to, taka trochę zabawa, rozpieszczanie siebie, ale jakie przyjemne.
Również byłam w salonie Swarovskiego, obejrzałam ich ofertę i niektóre modele mi się podobają, a niektóre nie. Ceny chyba rzeczywiście wygórowane. Z drugiej strony znajoma z pracy ma bransoletkę Swarovskiego Stardust:
http://www.swarovski.com/Web_PL/en/5..._Bracelet.html
i wygląda bardzo dobrze w zestawieniu z eleganckimi ubraniami dobrze pasuje. Cena jest jednak za wysoka.

teorema a jak powrót do pracy po urlopie - bardzo ciężki było?

Stary 2015-06-08, 21:15   #3266
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
teorema byłaś w cudnym miejscu - chętnie bym się wybrała. Widać wpływy arabskie w architekturze. Świetne zdjęcia

Co do polskiej edycji HB to zgadzam się z tobą, kupiłam raz jeden numer 1 i nie przekonali mnie, kolejne numery zdarzało mi się przeglądać i nic mnie nie zachęciło żeby kupić. Mało własnych sesji robią, dużo przedruków, a i poruszane tematy średnio ciekawe.

Ja się na Pandorę skusiłam i bardzo lubię moją bransoletkę powoli zbieram charmsy i lubię to, taka trochę zabawa, rozpieszczanie siebie, ale jakie przyjemne.
Również byłam w salonie Swarovskiego, obejrzałam ich ofertę i niektóre modele mi się podobają, a niektóre nie. Ceny chyba rzeczywiście wygórowane. Z drugiej strony znajoma z pracy ma bransoletkę Swarovskiego Stardust:
http://www.swarovski.com/Web_PL/en/5..._Bracelet.html
i wygląda bardzo dobrze w zestawieniu z eleganckimi ubraniami dobrze pasuje. Cena jest jednak za wysoka.

teorema a jak powrót do pracy po urlopie - bardzo ciężki było?
O tak, w architekturze widać te wpływy, a dodatkowo krajobraz w kierunku na południe robi się taki stepowy, wyblakły. Cos cudownego, niestety jechaliśmy autostradą, nie dalo się wysiąść i zrobić zdjęcia.

A pokażesz swoją bransoletkę? Moja teściowa zakochała się w Pandorze i co jakiś czas dostaje od nas jakiś drobiazg stamtąd do kolekcji.

Wlaśnie te Stardusty widziałam na wystawie. Jasne były całkiem ładne, choć akurat ja jestem zupełnie nie bransoletkowa (przeszkadza mi w pisaniu na klawiaturze).

Ja jeszcze nie pracuję.. jestem na urlopie wypoczynkowym do lipca, a w maju skończył mi się dopiero urlop macierzyński Tak więc w pracy nie byłam już baaardzo długo. Tęsknię za pracą.

Wlaśnie mnie olśniło, że wypadałoby odświeżyć garderobę w zwiazku z powrotem do pracy!

Stary 2015-06-09, 10:25   #3267
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
A pokażesz swoją bransoletkę? Moja teściowa zakochała się w Pandorze i co jakiś czas dostaje od nas jakiś drobiazg stamtąd do kolekcji.

Wlaśnie te Stardusty widziałam na wystawie. Jasne były całkiem ładne, choć akurat ja jestem zupełnie nie bransoletkowa (przeszkadza mi w pisaniu na klawiaturze).

Ja jeszcze nie pracuję.. jestem na urlopie wypoczynkowym do lipca, a w maju skończył mi się dopiero urlop macierzyński Tak więc w pracy nie byłam już baaardzo długo. Tęsknię za pracą.

Wlaśnie mnie olśniło, że wypadałoby odświeżyć garderobę w zwiazku z powrotem do pracy!
Czyli w lipcu wracasz do pracy? Pewnie trochę ci żal rozstawać się z córeczką? Z drugiej strony rozumiem też tęsknotę za pracą. Ja dawno nie byłam na długim urlopie i szczerze mówiąc należy mi się, ale na razie sytuacja nie pozwala mi na dłuższy wypoczynek. Zazdroszczę osobom, które łączą pracę z pasją, u mnie tak niestety nie jest.

Jeśli chodzi o garderobę do pracy, obowiązuje cię dresscode czy niekoniecznie?

A ja uwielbiam pierścionki, kolczyki i bransoletki też. Mi moja branso nie przeszkadza w pisaniu na klawiaturze, też się tego obawiałam, ale niepotrzebnie.
Mogę wkleić moją pandorę, ale na razie nie mam zbyt wielu charmsów, mam swoją wizję jak ma wyglądać, mam nadzieję, że uda mi się uzbierać kolekcję. Zdjęcie postaram się wrzucić wieczorkiem.

Tymczasem Miranda wreszcie pojawiła się publicznie była gościem na
the Stella McCartney Spring 2016 Resort Presentation
in New York City 8.06.2015 r.:
P.S. Jak wam się podobają jej buty - teraz bardzo modne?

video:
http://iconosquare.com/p/1003387795588637681_1730720375

http://www.dailymail.co.uk/video/tvs...dress-NYC.html

artykuł:
http://www.elle.es/star-style/alfomb...ey-resort-2016
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg M_1.jpg (175,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg M_2.jpg (47,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg M_4.jpg (75,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg instagram.jpg (59,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg M_5.jpg (134,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg M_6.jpg (120,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg m_7.jpg (96,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg m_8.jpg (75,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg M_3.jpg (99,9 KB, 8 załadowań)

Czas edycji: 2015-06-09 o 11:39
Stary 2015-06-09, 21:57   #3268
Tasiax
Rozeznanie

A cóż to
Reunited with @sebastian_faena
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10491103_10152797761967541_7088234715528349013_n.jpg (37,0 KB, 15 załadowań)

K.
Stary 2015-06-09, 22:00   #3269
Tasiax
Rozeznanie

Cytat:

Tymczasem Miranda wreszcie pojawiła się publicznie była gościem na
the Stella McCartney Spring 2016 Resort Presentation
in New York City 8.06.2015 r.:
P.S. Jak wam się podobają jej buty - teraz bardzo modne?

video:
http://iconosquare.com/p/1003387795588637681_1730720375

http://www.dailymail.co.uk/video/tvs...dress-NYC.html

artykuł:
http://www.elle.es/star-style/alfomb...ey-resort-2016
O te buty bardzo mi się podobają. Ten zestaw daje wrażenie takie świeżego, "czystego" dziewczęcego, bardzo mi się podoba

K.
Stary 2015-06-09, 22:03   #3270
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
A cóż to
Reunited with @sebastian_faena
Uwielbiam Mirandę w bieli
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości