Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omawiamy! II - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-05, 12:49   #151
201604181004
Konto usunięte

Dot.: Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omawia

jaaa niewygodnie mi się odpisuje na laptopie

czy ktoś ma lepszy klej niż duo do polecenia? kępki ardell? muszę o nich przczytać

kurdę zastanawiam się co z tymi spinkami, co jak się spindoli jedna, może weźmiemy koszulę tak dla przygody, bez mankietów...

nie wiem kurde te koperty to chyba poproszę brata albo tatę żeby zawieźli do siebie do domu...

ja się strasznie boje o ten płacz, bo lubie mocno podkreślić oko a boję się że nawet kryolan tego nie udźwignie.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

askawtn ja na aliexpress i ebayu kupowalam za dolara 10 par rzęs i cięłam, ale rzęsy rzęsom nierówne - te chińskie zazwyczaj są twarde, jak długie, to kłują w powiekę. jednak dobre rzęsy, to dobre rzęsy

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

boze ale ja durna jestem!
zróbcie sobie sesje zdjęciową w gdańsku w parku oliwskim

no tam to jest przepięknie
chyba że wam zależy na iście morskim klimacie, to nie, ale ogólnie polecam xD jako bezpieczną alternatywe
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 12:51   #152
orion_lady
Rozeznanie

Dot.: Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omawia

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
czy ktoś ma lepszy klej niż duo do polecenia? kępki ardell? muszę o nich przczytać

kurdę zastanawiam się co z tymi spinkami, co jak się spindoli jedna, może weźmiemy koszulę tak dla przygody, bez mankietów...

askawtn ja na aliexpress i ebayu kupowalam za dolara 10 par rzęs i cięłam, ale rzęsy rzęsom nierówne - te chińskie zazwyczaj są twarde, jak długie, to kłują w powiekę. jednak dobre rzęsy, to dobre rzęsy
Odnośnie tych rzęs to z Ardell to można je za 12 zł dostać na allegro, trochę drożej w drogeriach internetowych. Ogólnie są bardzo polecane na blogach i youtube, a cena jest do przejścia, ja je polecam, na ślub będę mieć model demi wispies ich najbardziej popularne.

Z tą koszulą to zapomniałam dopisać, że weźmiemy zwykłą białą koszule na zmianę na przebranie w razie ubrudzenia lub spocenia się, nawet jakby był spinkowy problem to jest w co przebrać, a mamy fotografa tylko 3h na weselu, więc potem nam nie zależy.
orion_lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 12:53   #153
201604181004
Konto usunięte

dziękuję za info, kupię sobie te rzęsy szybciej i poćwiczę
Stary 2015-06-05, 12:58   #154
SlubneRabaty
Raczkowanie

Wiemy że to mało popularne, ale co sądzicie o tak zwanych brunch wedding? Koszty? 20-30% tego co standardowa formuła .
SlubneRabaty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 13:08   #155
pozeczkowa
Zadomowienie

Cytat:
boze ale ja durna jestem!
zróbcie sobie sesje zdjęciową w gdańsku w parku oliwskim

no tam to jest przepięknie
chyba że wam zależy na iście morskim klimacie, to nie, ale ogólnie polecam xD jako bezpieczną alternatywe
oooo, prawda, byłam tam ostatnio jako dziecko, ale pamiętam, że Oliwa ogólnie robiła wrażenie

weszłam na wujka google zobaczyć jak tam zdjęcia slubne wyglądają i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to...
dlaczego ona mu nie kazała wyskubać tej brwi do ślubnych zdjęć?

i teraz nie wiem, waham się, jak daleko jest taksówką z parku Oliwskiego na Orłowo?

z kilogramami walczę, wygrywam raz ja, raz one
104kg -> 74kg -> 91kg -> 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75
pozeczkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 13:13   #156
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Drabina, no akurat ja mam farta i kupiłam chińskie rzęsy za 3 zł firmy ("firmy" ) Barbie blablacośtam i są genialne, mięciutkie, delikatne i naturalne, także muszę wrócić do tego chinola i upolować jeszcze ze dwie pary. A klej tej mam od chinola, jak się okazało to to samo co duo, tylko w innym opakowaniu, też 3 zł
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 13:35   #157
oleandra123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pozeczkowa Pokaż wiadomość
oooo, prawda, byłam tam ostatnio jako dziecko, ale pamiętam, że Oliwa ogólnie robiła wrażenie

weszłam na wujka google zobaczyć jak tam zdjęcia slubne wyglądają i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to...
dlaczego ona mu nie kazała wyskubać tej brwi do ślubnych zdjęć?

i teraz nie wiem, waham się, jak daleko jest taksówką z parku Oliwskiego na Orłowo?

ogolnie to z 15 min, chyba ze korek bedzie
oleandra123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 13:40   #158
pozeczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oleandra123 Pokaż wiadomość

ogolnie to z 15 min, chyba ze korek bedzie
z czego hahasz, mam sesję godzinną to chyba mogę na 15 minut nad morze skoczyć na parę zdjęć a później na 45 minut do parku?

a później nie zdążyć na ślub

z kilogramami walczę, wygrywam raz ja, raz one
104kg -> 74kg -> 91kg -> 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75
pozeczkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 13:57   #159
oleandra123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pozeczkowa Pokaż wiadomość
z czego hahasz, mam sesję godzinną to chyba mogę na 15 minut nad morze skoczyć na parę zdjęć a później na 45 minut do parku?

a później nie zdążyć na ślub
nie, nie, nie ryzykuj, albo plaza albo park!!! i ja bym wybrala plaze jednak
oleandra123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 14:51   #160
201604181004
Konto usunięte

jak to egzotyka to bierz plażęęęęęęęęęęę
ja nie wiem co mam wziąć. chyba w kilka miejsc pojedziemy
Stary 2015-06-05, 15:31   #161
201608212239
Konto usunięte

Cytat:
jezu czytam ten wątek i ja mam zupełnie inne spojrzenie xD
w sumie po co ja to czytam xD

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

ps moją zmorą są te ohydne pokrowce na krzesła, jezu. widzę to na salach zaraz obok wysokich szklanych wazonów ze sztucznymi białymi różami xD ala "ęą classy village"

ps fiknęłam orła przy tym fragmencie

ja jestem z frakcji: panna młoda się obroni, ale pan młody w plastikowym garniturze to tragedia posejdona xD

z mądrości oszczędzaniowych dodam: jeśli zamawiacie zapro na allegro, to zamawiajcie sprawdzone albo obejrzcie je na żywo. przynajmniej o próbki poproście. mieliśmy tego farta, że drukarnia czy tam jak to się nazywa, z której wybraliśmy zaproszenia, jest w gdańsku. pojechaliśmy i dziękuję bogu że ruszyłam cztery litery, bo to co wybraliśmy na żywo wyglądało jak koszmar piątoklasisty - jakby to dziecko wydrukowało i wycięło w domu. 30 groszy tańsze zaproszenia które na początku odrzuciliśmy, okazały się 500 razy lepsze. także tego. uważajcie. bo jakbym zamówiła te pierwsze bez patrzenia, to bym musiała zamawiać dwa razy

a ten, naklejacie sztuczne rzęsy? :d to jedyna rzecz o którą się martwię, boję się że po tylu godzinach tańca i prawdopodobnie picia, po prostu się odkleją. nawet jak miałam na najlepszy klej duo, na sylwestra, to o 4 mogłam sobie o nich pomarzyć.

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

ja już bardzo dlugo robię sama paznokcie :P hybrydowe, właśnie za poleceniem wizażu. tak się dosiadłam do tego że szok, wkręciłam się.
ale na własny ślub chyba wam nie polecam hybryd. serio. ani przedłużanych paznokci. jak ktoś nie przedłuża na codzień to będzie mu niewygodnie, a hybryda - sama się martwię, bo wiecie - jak w trakcie wesela coś się stanie z normalnym paznokciem, to luz, z hybrydą więcej zachodu

dobra to teraz moje problemy, jakby ktoś coś mógł dodać, to proszę
1. sztuczne rzęsy - nie boicie się że odpadną? bo jak odpadają to razem z klejem i czasem z częścią makijażu, zwłaszcza eyeliner lubi się rozmazać
2. jak zabezpieczycie się przed poceniem się xD?
3. co zrobicie żeby nie ryczeć? ja na pewno będę płakać. zastanawiałam się nad wzięciem hydroksyzyny którą biorę na sen, ale boję się że potem nie będę mogła pić
4. co wy zrobicie z kopertami? co się w ogóle robi? goście nam dadzą i co dalej? świadek to jedzie zawieźć do domu czy co? a co jak nas okradną bo zobaczą że ktoś z prezentami ślubnymi jedzie? co się z tym robi (????)
5. niektóre z was mają tżtów jako kierowców - nie boicie się, że z tego stresu i tak dalej czegoś nie zauważą na drodze?
6. jakie macie buty na zmianę
7. ile i jakie kosmetyki bierzecie ze sobą do poprawek?
8. czy tylko ja nie lubię lakieru na włosach?
9. kiedy odpinacie welon?
10. jest tu jeszcze ktoś kto nienawidzi tańczyć? nie pójdę na żaden kurs tańca do pierwszego tańca, będziemy musieli jakiś smęt wybrać i się pokołysać
11. czy ktoś rozważał postawienie syropów barmańskich typu grenadyna czy blue curacao na stół? albo na kawowy stół?
12. czy wasi tż mają zarost na twarzy? będą go jakoś stylizować?
13. jaki męski zegarek polecacie? jaki rodzaj, coś mniej więcej?
14. nie boicie się że kwiatami pobrudzicie sukienkę?
15. jak dobrze usiąść w kościele/urzędzie żeby elegancko wyjść na zdjęciach? martwi mnie to bo czasem jak widzę panny młode to siedza albo jak kaczory albo jak uczniowie 1 września w ławkach
16. czy ktoś pusci braci figo fagot na weselu?
17. macie drużbę?
18. jak będą żywe kwiaty na torcie to co sie z nimi robi? zdejmuje się je i tak brzydko kładzie obok xD?
19. czy ciasta trochę nie wyschną jak będą tyle godzin leżeć pokrojone?
20. nie boicie się że się pobrudzicie czymś? uwielbiam dewolaje ale jak myślę i widzę jak masło tryska mi na sukienkę, to az się boję. co najbezpieczniej zjeść żeby się nie uwalić xD?
21. mój tż będzie miał między innymi zapinki do koszuli w rękawach. boję się że się odepną. kurde co z tym zrobić? byłam niedawno na weselu, sukienka bez ramiączek, poszłam do toalety, odpięłam ją z tyłu żeby poprawić stanik. i poszedł zamek. dzwoniłam po tżta przyniósł mi swoją marynarkę i pojechaliśmy do tesco po małą czarną, bo akurat było obok więc pierdoły tego typu potrafią skutecznie zepsuć cały dzień. jakaś rada na to?
22. bierzecie rajstopy na zmianę? bo jak tak wyliczam co bym chciała wziąć: chusteczki, korektor, bibułki, rajstopy, to gdzieś to trzeba schować. jezu, kogo obarczyć odpowiedzialnością za przewóz rzeczy xD?
23. jakie zabiegi pielęgnacyjne wykonacie w tygodniu przed ślubem? dzień przed na peeling to trochę za późno, ale np myślę czy nie zrobić pakietu 2-3 dni przed i przez ten czas zrezygnowac z makijażu aby skóra odpoczęła. podobnie z ampułkami na włosy albo encanto, zastanawiałam się nad tym ale boję się eksperymentować przed samym ślubem. z kolei robienie tego długo przed, nie ma sensu.
24. no i apropo włosów, te co mają farbowane - jakoś odświeżacie kolor przed ślubem?
25. kto będzie chodził na solarium przed ślubem?

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

ja robię
kurde jeszcze nie wiem jaki. na początku chciałam z gipsówki żeby nie zdechł, ale pojechałam na giełdę kwiatową i oszalałam
i teraz nie wiem co dalej :P
ale chyba zostanę przy gipsówce bo sukienka na zmianę docelowo ma wyglądać tak jak ta po lewej na dole
http://ibe au ty.pl/ib ea uty/images/baza_obrazkow/image/MODA/PORADY_STYLISTKI/Swiatecznie_i_wiosennie/kwiaty.jpg
czy coś takiego
http://img09.staticclassifieds.com/i...o-szczecin.jpg

i boję się że zbyt kolorowy wianek dałby efekt Maryny.
Łojej, sporo tych pytań, nad wszystkimi aspektami się jeszcze nie zastanawiałam, ale na kilka postaram się odpowiedzieć:
1. Będę przedłużała rzęsy metodą 1:1, więc wszystkie na raz nie odpadną.
2. Myślę, że Etiaxil da radę, zawsze latem go stosuję i nie mam problemu z poceniem.
3. Jestem z tych niepłaczących, więc z tym nie będzie problemu.
4. Chyba świadek odwiezie je d domu, bo w samochodzie to strach zostawić.
5. U na świadek będzie prowadził samochód.
6. Żadnych, całą imprezę będę w jednych butach, specjalnie wybrałam wygodne jak kapcie.
7. Nad tym się jeszcze nie zastanawiałam.
8. Ja też nie lubię, ale dla dobra fryzury go zniosę.
9. Nie będę miała welonu.
10. Z tym nie mamy problemu, bo lubimy tańczyć.
11-15. Nie mam pojęcia, nie zastanawiałam się jeszcze.
16. A w życiu nigdy!
17. Nie.
18-21. Tym sobie nawet nie będę głowy zawracać, mało istotne.
22. Nie. Nawet jak coś się stanie, to pod długą suknią i tak nie widać.
23. Nie zamierzam nic zmieniać w pielęgnacji tuż przed ślubem, bo to się potrafi zemścić.
24. Nie farbuję włosów.
25. Nieeee, nienawidzę solarium!

Kurczę, chyba jestem wyluzowaną panną młodą, bo nawet nie przyszłoby mi do głowy przejmować się większością z tych rzeczy. Nastawiam się przede wszystkim na dobrą zabawę i żadne oczko w rajstopach czy rozmazana kreska na powiece mi jej nie popsuje.

Edytowane przez 201608212239
Czas edycji: 2015-06-05 o 15:33
201608212239 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 15:45   #162
201604181004
Konto usunięte

no no dobrą zabawęxD a jak ci się rozerwie suknia na pół albo młodemu spodnie na dupie pęknąxD
ja po ostatnim weselu gdzie chodziłąm półnaga w męskiej marynarce szukając najbliższego tesco z ubraniami jestem bardzo ostrożna :d
Stary 2015-06-05, 15:48   #163
201608212239
Konto usunięte

Cytat:
no no dobrą zabawęxD a jak ci się rozerwie suknia na pół albo młodemu spodnie na dupie pęknąxD
ja po ostatnim weselu gdzie chodziłąm półnaga w męskiej marynarce szukając najbliższego tesco z ubraniami jestem bardzo ostrożna :d
Ale p co zakładać takie czarne scenariusze? Rozerwanie się sukni czy spodni na pół jest chyba mało prawdopodobne, a rajstopami, makijażem czy fryzurą nie będę się przejmować, bo w ten sposób własne wesele doprowadzi mnie do nerwicy.
201608212239 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 15:55   #164
201604181004
Konto usunięte

no to sobie nie zakładaj, ja zakładam, bo miałam kilka razy sytuacje gdzie z powodu braku przezorności byłam w niezłej doopie. spakowanie dodatkowej koszuli młodego to żaden wysiłek, a może nieźle pomóc jak coś się spapra. chyba po to pytam cnie. bo niektórzy mogliby o tym nie pomyśleć, a ja się zastanawiam jak inni to rozwiązują
Stary 2015-06-05, 16:57   #165
201801191006
Konto usunięte

my na bank będziemy mieli dodatkową koszulę dla tżta i inne pierdółki. wszystko wcześniej zawieziemy do restauracji i będzie w naszym pokoju.

drabs, ty jak nie masz tam hotelu to bym to rozwiązała tak, że zapakowałabym wszystko w jakiś wiklinowy kosz (nie wiem czy masz taki, my mamy różne więc nie liczyłabym tego jako wydatek) i ten kosz bym tam zawiozła dzień wcześniej i niech sobie gdzieś stoi w kąciku czy za barem. nawet będzie pasował do wystroju
znasz się z właścicielem to pewnie nie będzie z tym problemu.
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 16:58   #166
201604181004
Konto usunięte

taką mam nadzieję, na pewno mi to przechowają na zapleczu, z resztą jest i nawet szatnia przeznaczona tylko dla nas, więc spoko

w rossmannie promocja na https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-w-sprayu.html

wzięłam zciekawości ;d
Stary 2015-06-05, 17:19   #167
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
taką mam nadzieję, na pewno mi to przechowają na zapleczu, z resztą jest i nawet szatnia przeznaczona tylko dla nas, więc spoko

w rossmannie promocja na https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-w-sprayu.html

wzięłam zciekawości ;d
Za ile jest? Może też bym kupiła...
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 17:20   #168
201604181004
Konto usunięte

około 20 zł
Stary 2015-06-05, 17:23   #169
lolusl
Japońska rzepa

To dobra cena
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 17:23   #170
201604181004
Konto usunięte

najwyżej wypsikam go w lato a jak mi się nie spodoba to użyję kryolanu
Stary 2015-06-05, 17:53   #171
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
no to sobie nie zakładaj, ja zakładam, bo miałam kilka razy sytuacje gdzie z powodu braku przezorności byłam w niezłej doopie. spakowanie dodatkowej koszuli młodego to żaden wysiłek, a może nieźle pomóc jak coś się spapra. chyba po to pytam cnie. bo niektórzy mogliby o tym nie pomyśleć, a ja się zastanawiam jak inni to rozwiązują
wystarczy miec wiazany gorset w sukni i problem rozwalonego zamka przestaje Cię dotyczyć
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 18:18   #172
Konto usunięte

Cytat:
około 20 zł
Ooo biere! Muszę jutro skoczyć do Rossa.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
wystarczy miec wiazany gorset w sukni i problem rozwalonego zamka przestaje Cię dotyczyć
Wystarczy nie mieć gorsetu
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 18:28   #173
201604250957
Konto usunięte

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;51648457]Ooo biere! Muszę jutro skoczyć do Rossa.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Wystarczy nie mieć gorsetu [/QUOTE]

Patrzac na kolezanke ktora miala sukienke zapinana na guziki i dzien przed slubem szukala rozpaczliwie kogos kto jej je poprzesuwa bo tak schudla ze stresu ze suknia na niej wisiala to wole gorset, zawsze mozna sie mocniej siagnac i wszystko dobrze sie trzyma
Stary 2015-06-05, 18:52   #174
201604181004
Konto usunięte

Apeluje ze zakupilam takze baze pod malijaz cashmere z 34 na 24. Recenzje sa bardzo obiecujace. Jak nie trzeba bedzie kupic kryolan xD
Stary 2015-06-05, 18:59   #175
Konto usunięte

Cytat:
Patrzac na kolezanke ktora miala sukienke zapinana na guziki i dzien przed slubem szukala rozpaczliwie kogos kto jej je poprzesuwa bo tak schudla ze stresu ze suknia na niej wisiala to wole gorset, zawsze mozna sie mocniej siagnac i wszystko dobrze sie trzyma
Ja wolę górę jak bluzka, a nie z gołymi ramionami
Stary 2015-06-05, 19:02   #176
201604250957
Konto usunięte

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;51648736]Ja wolę górę jak bluzka, a nie z gołymi ramionami [/QUOTE]

spoko rozumiem, kazdemu wedle potrzeb ja chce gorset bo mam ladne wciecie w talii i figure klepsydry wiec to idealny kroj dla mnie
Stary 2015-06-05, 19:09   #177
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
spoko rozumiem, kazdemu wedle potrzeb ja chce gorset bo mam ladne wciecie w talii i figure klepsydry wiec to idealny kroj dla mnie
Ja tez mam wciecie w talii, jestem klepsydra i nie chcę sukni z gorsetem

Post Drabiny spowodował, że zaczęłam myśleć o kwestiach, na które wcześniej nie zwracałam uwagi
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 19:11   #178
201604181004
Konto usunięte

Ja mam wiele przemyslen xD

CO DO Gorsetu to ja mam wszyty w suknie.
Stary 2015-06-05, 19:30   #179
logopaula
Przyczajenie

Ja w sumie zastanawiam sie jeszcze mocno nad suknia. Za dwa tygodnie mam obrone, wiec jak bede po wszystkim, zaczne sie rozgladac za suknia, a wiem, ze w moim przypadku to nie bedzie latwe zadanie... Mam 160cm, a rozmiar gora xs, dol s/m, ale ostatnio s. Mam wyraznie zarysowana talie, szersze biodra, dosc maly biust, ale zgrabne ramiona... Bede celowala w mocno wycieta lodke (tak, zeby byl niby krotki rekaw), albo zupelnie bez ramiaczek. Nie chce princessy, bo bede wygladac jak beza, a w literze A, jak patrze po roznych babeczkach na zdjeciach, to albo pogrubia, albo jest figura bez talii... Czuje, ze skoncze u jakiejs krawcowej...

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

No i najlepiej, gdybym ja dorwala w jakims komisie,albo na allegro/olx... Nie chcialabym wywalac kilku tysiecy na sukienke na jedna noc.
logopaula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 19:33   #180
201604181004
Konto usunięte

Pokazac ci potem co ja dorwalam na olx?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości