![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
o tak wygladaja ---> http://i19.photobucket.com/albums/b174/grzech3/1.jpg ![]() i jeszcze zawartosc ---> http://bakerlady.blox.pl/resource/sajgonki..jpg ![]() macza sie je w takim sosie i zawija w zielona salate i mięte (tzn tutaj nie daja do nich salaty a tymbardziej miety, ale na wycieczce bylismy w chinskiej restauracji i chinczyk nam pokazywal ze wlasnie tak sie je je) pyszne ![]()
![]() |
#452 |
Konto usunięte
|
O to muszą byc naprawde pyszne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
masz sliczny pokoj zazdroszcze ci tych kwiatuszkow na scianie sa przepikne ![]() ![]()
![]() Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach, a słońce świeci ponad nimi. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rozyczka-89 Czas edycji: 2007-08-31 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
durga watpie czy samemu sie da zrobic (chociaz?) bo w nich sa rozne dziwne rzeczy (np grzyby mun i jakis specjalny makaron) no i to "ciasto" tez jest jakies "inne".
chyba taniej (i prosciej) wyjdzie jesli kupisz mrozone + ten sos osobno. ![]() az sama z ciekawosci poszukam jakichs przepisow na nie. edit, jest tutaj, ale skad wytrzasnac te chinskie grzyby? ![]()
#455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ty tz marta masz sliczny pokoik ![]() ![]()
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się tylko pochwalić
![]() Widziałam się dziś z Shatje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aa i jeszcze się pochwalę, że zrobiłam chyba zakupy kosmetykowe życia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedyny co zapamiętałam z nadrabiania to to, że marta i karo mają super pokoje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na jesień i zimę krem, podkład i lekko zmatowię pudrem ![]() Nie martw się-przyzwyczaisz się. Narazie nakładaj trochę, powoli dojdziesz do wprawy ![]() ![]() Kochana moja mała ![]() ![]() Wierzę w Ciebie;* Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nigdy Cię nigdy o nic nie obwiniałam.. ![]() ![]() A gdzie byłaś na tych sajgonkach? ![]() I fajny 'prezent' od TŻ'ta ![]() marta-fajny pokój ![]() Wróciłam właśnie. Super było ![]() Zrobiłyśmy sobie grilla, legalnie na tarasie siedziałyśmy z piwkiem, ale zmarzłyśmy więc poszłyśmy do domu pod koce i tak siedziałyśmy sobie i robiłyśmy plany na jutro ![]() Dobrze jest je mieć przy sobie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
w leclercu
![]() ![]() kasia (i shatje) fajnie ze spotkanie sie Wam udalo ![]() (i zakupy).
#459 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz lustra mam wszędzie.W salonie,na korytarzy,w łazienkach,u mnie,w sypialni i tylko u braci nie ma i w pokoju gościnnym. A ja mam zbędne ramiaczka czerwone ![]() Ostatnio mi co nie co urosło i teraz dobrać żadnego stanika nie moge. Cytat:
![]() Nie lubie złotych i złotopodobnych kolczykow itp,toleruje only srebro. Laylaa:Fajna niespodzianka. I uwielbiam sajgonki ![]() kilka lat temu czesto mama je robiła sama ![]() Potrzebny jest papier ryżowy,mielony kurczaczek,grzybki mun,makaron sojowy,tarta marchewka,przyprawy i sos do polania.Pyszne są ![]() Finezja:No wreszcie jesteś Ines:Ja sie nie znam na tych bateriach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zazdroszcze wam tego spotkania. I tych zakupów podklad dram matt 10zł ![]() ![]() Cytat:
![]() jaka ja mam okropną chec na redsa oo jejku ![]() Był u mnie TŻ i musialam zabawić sie w fryzjerke i go nieco obstrzyc. Oglądaliśmy później ojca chrzestnego. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Wytrzeźwiałam.
Już nie ciągnie mnie do niego, mimo, ze jest mi przykro. nie pytajcie dlaczego... Bynajmniej, uśmiecham się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Spróbowałabym tego..
![]() Ja mogę wypić góra jedego, tj. sok.. Dwóch nie zdołałabym wypić..Strasznie muli. Taki właśnie piwa typu Reeds, Karmi, itp.. bleee... ![]() Nie ma to jak Tyskie ![]()
![]() |
#462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tyskie też lubie,ale jednak wole te ,,soczki" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
marta-hehe to wpadnij, coś obalimy
![]() Veio-dobrze, że już lepiej ![]() Dobra lecę. Coś gardło mnie boli.. ![]() ![]()
![]() |
#464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I na fajną promocję trafiłaś. ![]() Dzięki, ale już się spytałam kolegi, ma się ładować 12 h, muszę przemyśleć jak wytrwać tyle czasu ![]() Dziewczyny, a co powiecie na spotkanie na czacie, pewnie ostatnie już w tym roku? (powiem szczerze, że w ogóle mi się nie chce spać, bo spałam kilka godzin w dzień ![]() Pewnie pomysł upadnie, ale warto zaryzykować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny...
Tu też znalazłam dużo wsparcia. Oglądam 66 niezapomnianych chwil telewizji. Lubię to oglądać, ale dzisiaj ostatni odcinek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Rozeznanie
|
Gdzie byłam ?
Byłam miesiąc na działce za miastem. Przeprowadziliśmy się tam na czas jarmarku w Gdańsku, który mam pod oknem. Jest corocznie na mojej ulicy. Min. na mojej, jeszcze na kilku innych. Budki, hałas, tłumy, śmieci, wata cukrowa i imprezy... Było fajnie (za miastem). Spotkałam dawnego przyjaciela. Całkiem przypadkiem przywiózł moją mamę na działkę z Gdańska bo miała duużo zakupów. Kręciliśmy ze sobą w zeszłym roku. Jest z Wrocławia. Ehh ale jakoś tak nic nie wyszło wtedy.. nie spotkaliśmy się już potem, wyjechał itp. A tu było kompletne zaskoczenie. Gdy się zobaczyliśmy. A moja mama myślała ze sie nie znamy. Poznała w tym roku jego rodziców. Nikt nie wiedział że "dzieci się znają". A to jedno dziecko czyli ja skończyło w połowie sierpnia 18 lat. Była rodzinka i znajomi. Na szczęście była pogoda. Było super. Nie upiłam się heh ale bawiliśmy się doskonale. Wieczorem była taka beka że następnego dnia prezes działek (mieszka sporo od nas) mówił że słyszał nasz śmiech. Teraz mi tak do śmiechu nie jest. Niby nie mam jakiś kłopotów ale czuję się beznadziejnie. Od jakiegoś czasu się odchudzam. Ważyłam już nawet 49kg a teraz 53,6... 54,2... 53,4... 54,6.. waga świruje.. Wiem niby ehh waga doskonała ale ja się źle czuję ze swoim ciałem. Dziś ugotowałam zupę z kapusty na podstawie przepisu na dietę kapuścianą i zaczynam od jutra. Już mi wisi czy schudnę zdrowo. Chcę być chudsza. Nie obchodzi mnie jak.. i jakim kosztem. Po tygodniu tej diety trzeba przejść na niskokaloryczną diete. Boje się tylko że nie dam rady.. Że będę strasznie głodna. Codziennie od jutra zupa z kapusty i jakieś produkty zalecone danego dnia. Ehh obym wytrzymała. Poza tym jutro jest 1 września. Data nieodłącznie związana ze szkołą. Nie chcę wracać do szkoły. Niby mam tam kilka dobrych koleżanek, niby jest fajnie, uczę się dobrze itp ale nie chcę widzieć 2 osób. Dobrze że do szkoły idziemy 3 września a nie już jutro. Pierwsza osoba to moja była dobra koleżanka. Dlaczego była ? Hmm na moich urodzinach jej rodzice rozmawiali z moją mamą min o tym, że K. (moja kolezanka) jedzie pod koniec sierpnia z tatą do Francji. Sama K. jednak mi nic nie powiedziała. Specjalnie czekałam aż się "pochwali". Nic. Potem jakoś to się rozmyło i gdy pewnego wieczora napisałam czy pojedziemy juto nad morze się poopalać napisała że "nie bo jadę jutro do kuzynki na 5 dni". Odpisałam że ok, dobrej zabawy itp. Następnego dnia mama K. zadzwoniła do mojej mamy (to też koleżanki ![]() Ale się rozpisałam. ale po takiej nieobecności..
#468 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, nie mam siły nadrabiać, ale coś tam przeczytałam...
![]() Ehhh ryczałam cały wieczór,ale nie tak normalnie, tylko tak... nie wiem jak to opisać... nie wiem czemu i co się ze mną dzieje, mama dała mi tabletkę na uspokojenie i już jest lepiej... odrobinę : ( jestem cała zestresowana, nie mogę już : ( smutno mi, źle, okropnie niby mam 3 osoby ("przyjaciółka" i dwie bliskie koleżanki, którym wydawało mi się bardzo ufam, a jednak do żadnej nie wysłałam smsa z prośbą o pocieszenie, albo chociażby "wygadaniem się"... tak sobie pomyślałam, że opis, który miałam na gadu parę tygodni temu: I wish I had never opened my eyes... teraz idealnie pasuje : (
#469 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a Dziękować dziękować ![]() Durga gratuluję zarobionych pieniążków ![]() Cytat:
![]() Śliiiiiiiicznie to wyszło! ![]() krówka walcz walcz ![]() ![]() Śliczny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kurde takie przeceny ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się ![]() Nija ![]() Martusia jak tam kochanie po koncertach ![]() ![]() Nadrabiam pobieżnie ; ) Wróciłam z rocko ![]() ![]() A co B. wymyślił z kolegami? Że skręcą jej lolka z 8 bletek i oprawią żeby sobie w pokoju zawiesiła ![]() OSZOŁOMY! ![]() Czekam na mamę ![]()
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
Eee i gdzie ta mama?
![]() Idę czytać dalej Muminki xD ![]()
#471 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I oby tak dalej. Finezja - ale uważaj z tym odchudzaniem...!! A co do szkoły to pomyśl, że to i tak ostatni rok... ![]() Dasz radę. ![]() Każdy ma gorsze dni... mam nadzieję, że jutro będzie Ci już lepiej. Nie dołuj się niepotrzebnie... ![]() Zgodnie z waszymi radami postanowiłam porozmawiać w byłym. Prawdopodobnie w niedzielę. Wczoraj wieczorem znowu ryczałam jak sobie myślałam co mu powiem i co on pewnie odpowie... Ale może taka terapia jest dobra. Kubeł zimnej wody... W poniedziałek on idzie sobie zrobić tatuaż... Tylko z drugiej strony się boję, że ta rozmowa może pogorszyć nasze obecne stosunki... Dziewczyny zauważyłyście, że jakoś mniej piszemy w wątku? Zawsze miałam masę postów do przeczytania a teraz kilka.
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Nija, pamiętaj, ze jak nie radzisz sobie w życiu, to powinnaś szukać pomocy wszędzie
![]() Ja też mialam teraz trudny okres... dalej trwa. Znalazłam też tutaj dużo pomocy... Powoli stawiałam z innymi pierwsze kroki. Sama upominałam się o rady, pocieszenie... nawet tych, którzy nie musieli tego dla mnie robić. Ludzie chcą pomagać, więc nie bój się prosić, pytać. My pomożemy Tobie, a potem Ty pomożesz nam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
finezja tylko nie wpedz sie tym odchudzaniem w jakas chorobe
![]() IW nie boj sie tej rozmowy, zapytaj po prostu czy on chce skonczyc to definitywnie czy woli sie tak bawic.. powiedz ze chcesz miec jasna sytuacje a nie.. ![]() nija ![]()
![]() |
#474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieeeewczyny.. pierwszy wrzesnia! jak mi sie nie chce wracac do szkoly.. skonczy sie leniuchowanie ![]() ![]() hm.. juz nawet dowiedzialam sie na ktora jest rozpoczecie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Finezja:Uważaj z tym odchudzaniem
I współczuje tego jarmarku dominikańskiego ojj tam jest okropnie,tłumy ludzi,wszędzie śmieci i okropny hałas. Nija:Kochana każdy ma czasami gorszy dzień,ale postaraj się myśleć pozytywnie masz kochająco rodzine,przyjaciół ![]() IW:Ja tez to zauważyłam niestety ajj coraz mniej piszemy na tym wątku Mathida:Ale chłopcy mają świetny pomysł ![]() Ja wstałam z samego rana miałam jechać na zakupy,ale nie wyszło ![]() Już posprzątałam dom jeszcze tylko prasowanko. A później lenie sie sama w domku ![]() To jakie macie plany na ostatnią sobote wakacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
mam pytanko skad masz takie fajne szablony? kupilas czy sama robilas? a jesli kupilas to gdzie mozna je znalesc? ![]()
#477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o mi tez sie nie chcce isc do szkoly najgorsze jest to wczesne wstawanie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
Dzińdybry!
Mam pytanie. Co sadzicie o tej torebce. Niby jest czarna, ale poprosilam juz o inne zdjecie. http://www.allegro.pl/item239202972_...bka_skora.html Sczerze mowiac to mi sie nawet nie chce dzis nigdzie wychodzić przez tą beznadziejną pogodę.... Wiec nie iwem jak to będzie z ostatnia sob wakacji ![]()
#479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie słoneczko świeci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moze powinnas wejsc na ten blog anorektyczki i przeczytac co zycie z nia zrobilo ![]() ![]() http://veniti.blog.onet.pl/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.