|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Pumy nie są koślawe
![]() Ale w świetle świeczek zyska na uroku
|
#482 |
|
Rzabbocop
|
E ja M&S też lubię
a ja dzisiaj znowu nazakupowałam ![]() balerinki na następny rok takie jak mam różowe i niebieskie ale zamiast 12 to 3 Ł za parę ![]() klapki 3Ł i 4 bluzeczki, każda wychodzi 1,5Ł lenie sandałki z Nike dla Helen na następny rok i jeszcze cos ale nie pamiętam
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko, ładnie to tak się nabijać ze mnie?
![]() Bea, piękny Rzabbek, mam od nich przepiękną jedwabną spódnicę - tylko nie mam do czego nosić Ło mamo, chiba będą czerwone ![]() Teraz z radości, a nie z rozpaczy
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
aneczko - poszło
![]() Bea ! facet padnie ! koffane, idę na film, bo Gerego dają ![]()
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko pochwal się zakupami
Nikogo nie ma to ja już też uciekam, pa.
|
#486 |
|
Rzabbocop
|
Beatko ciasto
![]() aparat mi sie zawiesił, więc nie wiem kiedy będą fotki bo jutro idziemy reklamowac ale za bardzo nie ma sie czym chwalic
|
|
|
|
#487 | |||
|
Zadomowienie
|
Czesc Slicznotki
A ja wczoraj zostawilam compa on i poszlam poogladac TV - oczywiscie zasnelam wiszac cala noc na Wizazu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No to spijcie dobrze i kolorowych snow Ja zaraz shower i na zakupki a pozniej jedziemy zobaczyc nastepne apatrments i townhouse, pozniej jakis lunch i kino tak ze jak wroce to juz bedziecie na chodzie Jeszce musze dodac E - definitely cerwone - rozsadna to bedziesz po 60tce a teraz kupoj co ci sie podoba |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Podrzutek już śpi, a ja weszłam na chwilkę
![]() Słoneczko, a kto widział czerwoną pumę ? czarne koty są piękne ![]() Cytat:
![]() I moja siostra wcale nie wygląda na niższą niz ja. A mamy taka sama sytuację, jak Ty z przyjaciółką. Moja siostra lata na obcasach może to dlatego? choć wątpię ![]() Znaczy się sto dni w ciąży? no no gratulacje Tez fajne. Ale tamte czarne pumy sa takie Rrrasowe ![]() A czerwone to teraz sa prawie każde buty, bo taka moda ![]() Ale ceny to maja zabójcze ![]() Cytat:
![]() No podrzutek będzie chyba wniebowziety Beatko! ![]() Cytat:
![]() Zdjęcia jak juz naprawicie aparacik wklej koniecznie Co Wy juz śpicie? ![]() To dobranocka Jutro to nie wiem, o której będę.... |
|||
|
|
|
#489 |
|
Rzabbocop
|
Nie śpię ale zaraz idę
jeszcze tylko wkleję cytat fajnego podpisu który dziś znalazłam ![]() "Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli polskiego w grobach." Dobranoc |
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i niestety prawdziwe ![]() Dobrej nocy |
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Beata cudne te ciasto
![]() ja już nie pamiętam kiedy ostatnio coś upieklam chyba wieki temu obecnie mam okres dyniowy ![]() Rzabba gratuluję zakupów ja w środę jadę uzupełnić trochę kolekcję bielizny
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
hello
Pinguś a Ty o 3:55 już nie śpisz czy jeszcze nie śpisz ja nie mogłam spać dzisiaj, położyłam się koło 1, a wstałam o 5:30, mój ktosiek wczoraj wrócił, cały wieczór spędziliśmy razem, było cudnie, czyżbym się jednak Beatko ale ciacho Ci wyszło, może podrzucisz przepis na taki wysoki biszkopt?
|
|
#493 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Oreganko kolczyki pokaż ![]() o matko, przegapiłam wczoraj ![]() Lide a czemu oglądacie apartments i townhouse? jakaś inwestycja w planach? |
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka wstałam o 3, bo chciałam skończyć korektę, żeby mieć w końcu spokój
Nie ma jak szczęśliwa miłość - starsznie sie cieszę!!!!!!
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
a ja da;ej przeżywam fascynacje dynią
![]() zrobilam już danie zgodne z 10PŻ mus z dyni placek dyniowy chipsy i frytki dania normalne zupa sos do makaronu nadziemie do ravioli
|
|
|
#497 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
(ale ja w przedszkolu wychowywana byłam i zupy mleczne to mi tylko z kożuchami między makaronem się kojarzyły, blee) i dopiero dynia w occie mnie z tego stanu wyrwała Pinguś a jaki sos do makaronu i czy dobry był? a placek dyniowy zgodny z 10PŻ? to ja bardzo proszę przepis
|
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Pinguś pochwal się przepisem na placek dyniowy
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka to mieszanuna musu dyniowego, jajek i trochę otrębów
plecek to tak trochę na wyrost, ale super w smaku
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#501 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Jak ja lubię soboty spędzać w domu Idę poczytać o czym napisałyście |
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Brewka sos to duszona dynia czosnek, mascarpone i przyprawy - wszystkim smakowało
![]() super do dyni na słodko pasuje przyprawa do pierników albo cynamon
|
|
|
#503 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
ale mascarpone dodany do duszenia, czy potem? |
|
|
|
|
#504 | ||
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Pingi-wrzuć no jakieś przepisy na tą dynię Cytat:
biszkopt-mutant! niesamowity mmmmniami-musi być pyszny Cytat:
![]() ale oczywiście gratuluję! Iwonko,Brewko- wczora próbowałam sobie wydepilować bikini i może zrobię drugie podejście w najbliższych dniach a jak nie to przerzucę się na jakiś krem
|
||
|
|
|
#505 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
a jak fajnie się goli w czasie skurczów, przed wyjściem do szpitala ![]() ![]() ![]() system lusterkowy trzeba opracować albo krem cześć Milgryf |
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak na małpkę to mam chyba za krótkie ręce a za wielki brzuch moze jak zacznę w końcu ćwiczyć tą jogę albo pilatesa to się zrobię bardziej z gumy ![]() a jak nie to krem-nie chce mi się bawić z lusterkiem wysmaruję się cała,spłuczę i z głowy ![]() Milgryf-miłego dnia z małżem! |
|
|
|
|
#507 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
dzień się w domu obudził, muszę spadać Pinguś jak znajdziesz chwilkę to doprecyzuj te przepisy |
|
|
|
|
#508 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem pod wrażeniem waszych zdolności kulinarnych
![]() Bea torcik wygląda smakowicie ![]() Pingi strasznie oryginalne dania robisz ![]() A ja mam dzisiaj w planach jeszcze zakupy dla córki. Z kurtką przejściową okazało się że nowe są tylko wiosną a teraz to co z tego zostało. No i chcę kupić jej jakieś pantofelki, coś co do spódnicy będzie dobrze wyglądać. Narazie spadam |
|
|
|
#509 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
Ann mnie małż pomagał bo sama nie dawałam rady
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to nie są pzrepisy
ja po prostu wzięłam dynie i ugotowałam w wodzie na miekko potem dałam tam słodzik cynamon i sporo octu różnanego ( nie miałam cytryny a bez tego było mdle) dodalam 1 jajko i 3 białka oraz tyle otrąb żeby taka packa byla a musu to z poł szklanki ja nie gotuję z przepisów ilość składników na dania 10PŻ wyznacza mi bilans ![]() mascarpone daje sie na koniec do sosu i już się nie gotuje myślę, ze w pizzy Rzęsy można zamaist selera dać dynię ![]() kiedys robiłam to http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=9103&hl=dynia i to http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=513&hl=dynia to moze być dobre http://www.uwielbiam.pl/przepisy/prz...-cynamonu.html a tu jest pełno pzrepisów http://209.85.135.104/search?q=cache...lnk&cd=9&gl=pl
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

(ale ja w przedszkolu wychowywana byłam i zupy mleczne to mi tylko z kożuchami między makaronem się kojarzyły, blee) i dopiero dynia w occie mnie z tego stanu wyrwała