![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Moja też niesamowicie pcha rączki do buzi. Jak robi to na polu gdy jest wiatr chłodny to daje jej pieluszke i ją pożera bo inaczej ma sople zamiast palców. W sklepie np dostaje smoczek gdy jest już bardzo uśliniona i ma mokro pod brodą a na polu zimno
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Ktoś mi naprawił dziecko! Dzisiaj było spanie 23:00-8:00, 9:00-10:00 i 10:30-15:00. Szok w trampkach.
![]() |
#542 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Rozeznanie
|
Hejo my w ogrodzie urzedujemy...upał nie ziemski.. Alergia niestety się nasiliła i mam krwotoki z nosa:/ później zajrze, buziaki
Edytowane przez d_a_r_i_a Czas edycji: 2015-06-13 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
HOPe, bo herbatki koperkowej nie chciał pić samej tylko z glukozą...
Daria czadowe to zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Duszona zazdroszczę snu Adulki!
Daria, hi hi ![]() My juz na trzeciej drzemce. Trochę słońce mnie wzięło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
Gdzie Wy dzieci macie, że na wizażu siedzicie? Ja nie mam czasu w tyłek się podrapać a co dopiero czytać i pisać? O! Już się budzi i tyle z mojego pisania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Zadomowienie
|
DARIA AGA KASIA - ale macie letnich przystojniakow. Pogody zazdroszcze, u mnie moze z 12 stopni i wichura
![]() Duszona soicznie ci Ada spi! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Wtajemniczenie
|
Podpisuje się pod Zia! Super przystojniaki, w końcu lutowe to inaczej byc nie może
![]() Wizyta T trwa... Ja usypiam Niunie ![]() Upał nieziemski Padam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
mi się przez ten upał dzisiejszy nawet pisać nie chce
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- udało mi się zrobić zdjęcie Julki i jej zębom ![]()
![]() |
#551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekujemy z Kamciastym
![]() ![]() Daria wspolczuje alergii u mnie dzis tez masakrA. Tak mnie oczy pieka i lzy sie leja. Spie juz prawie. Kamcio i jego krotkie i po 10 minut drzemy mnie zmordowaly. Duuuuszona o jak zazdroszcze tego span8a Aduni.
![]() |
#553 |
Wtajemniczenie
|
Zebom? Madzia, to ile Jula ich juz ma?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Zadomowienie
|
85ja super ze bez dosladzania. Ja na początku dawałam glukozę i stopniowo zmniejszają ilość i teraz wodę i herbatkę bez dosladzania pije.
U nas dzień kiepski. Młoda spala 2 razy po 30 minut ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Ja tez juz idę spać. Z Małym praktycznie cały dzień byliśmy na powietrzu. W domu tylko karmienie i przewijanie.
U mnie rodzinka grilluje, a ja nawet posiedzieć z nimi nie mam siły. Wole iść spać ![]() Dobranoc Mamusie. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Tutti ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Rozeznanie
|
Hej,
my wróciliśmy od brata tż, super było nawet Alicja dzisiaj miała dobry humor i towarzyska była ![]() ![]() Tutti1234- współczuje dnia, odpoczywaj ![]() Zia_ masakryczną macie pogodę ![]() d_a_r_i_a- oby alergia przeszła jak najszybciej, mój tż od rana leży umierający bo twierdzi że go alergia dopadła, tylko że jak pojechalismy na grilla do jego brata to na ten czas zapomniał że mu coś jest ![]() ![]() Dentystka mi robiła wykład o wkładaniu palców do buzi przez dzieciaczki, kazała mi Młodą pilnować i nie pozwalać jej tego robić bo się podniebienie i cały zgryz strasznie przez to odkształcają, że nawet podobno smoczek nie jest taki szkodliwy jak właśnie palce w buzi.
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Tutti biednaś
![]() ![]() Duszona piekny sen Adulki ![]() My tez dzis super dzien. Cały czas na tarasie u T. Grillowanko ![]() ![]() troche wialo,ale chyba taki cieply wiatr to nie zrobi nic uszom az tak co?? musze mu chustke jakas ladna kupic ponoc w 5-10-15 sa... a jutro jedziemy nad morze z blizniakami. Umowilismy sie o 11 wiec znow fajny dzien przed nami wezmiemy aparat ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Agata moj tez dzis sie doigral ![]() a ja mowie,ze dziekuje ,ze nie ![]() Na co M przy wszystkich - "Aga zupe? Chyba z Almy " ![]()
![]() |
#558 |
Rozeznanie
|
Oj mają się te nasze chłopy za dobrze
![]()
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
hope- no dwa ząbki ma
![]() tutti- współczuję ![]() ![]() Agata- uuu też bym za takie coś zaglodzila męża ![]() my dzisiaj mieliśmy spacer w tym upale.. na początku super.. Jula leżała i się oglądała do góry.. i to bez smoczka o dziwo.. później daliśmy smoczek to zasnęła, a później nagle obudziła się z takim krzykiem że musieliśmy ja wyciągać. i co próbowaliśmy z powrotem włożyć do wózka to krzyk że wszyscy się na nas gapili.. pół drogi powrotnej była na rękach. i się boję bo był wiatr też dość.. ehh no ale takie krzyczącej też jej zostawić nie mogliśmy. jak już byliśmy bliżej domu to ja daliśmy znowu do wózka.. i wtedy zasnęła .. jakby nie mogła wcześniej od razu ![]()
![]() |
#560 |
Wtajemniczenie
|
Moj tez ma strasznie dlugi jezyk i zawsze za duzo mowi. Opowiada o rzeczach prywatnych, o ktorych ie powinno sie w towarzystwie, wydaje mu sie ze przeciez nic takiego, ze zabawnie itd, ale na litosc, co jeszcze mozna wypeplac by byc zabawnym :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Rozeznanie
|
Agata, Aga chyba warto przez jakiś czas zapomnieć o obiedzie to chlopakom się przypomni ze jednak gotowalyscie wczesniej
![]() 85ija super ze pije ![]() Kasia to juz we 3 z inco się meczymy ![]() Zmordowana jestem strasznie..ide w spać... Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
dobranoc Dziewczyny
![]()
![]() |
#563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w piwnicy przez tydzień! Cytat:
Co do herbatek to mój pije bardzo dużo. Teraz to praktycznie 2-3 razy dziennie po 100 ml.czasem jeszcze mu dorabiam. Tak lubi. Ale tylko humany ![]() Ja juz w wyrku. Idę spać,bo jutro od rana znów intensywnie ![]() I zupa rybna w mojej knajpie <3
![]() |
![]() |
#564 |
Zadomowienie
|
Hej! Mało mnie dziś było na Wizażu, bo zrobiliśmy z M gruntowne porządki. Tzn. ja poprasowałam a M poodkurzał i umył podłogi w każdym najmniejszym zakamarku, coby usunąć możliwie jak najwięcej kurzu i mnie dodatkowo nie alergizować.
Madzia - pochwal się ząbkami! Aga - jak pierś? Lepiej? ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Agata - mówisz, że Twój M ma sprawdzony sposób na alergię? Ciekawe, czy karmi też działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Wtajemniczenie
|
Pisałyście przedwczoraj,że dzieciaczki kupek nie robiły. To chyba jakiś taki dzień, bo moja Aurorka też nie robiła. To było pierwszy raz żeby nie zrobiła. Ale za to wczoraj nadrobiła i zrobiła 3.
Współczóję nieprzespanych nocek i łączę się w bólu. U mnie też standard i zastanwiam się, kiedy zacznie przesypiać noc z choć 2 pobudkami? Madzia, super, że zmieniłaś klimat i że Julci on sprzyja. Ja też na wyjeździe ![]() I pierwszy raz nocujemy grupowo bo jesteśmy na zamku na pikniku rycerskim ![]() Muszę was jeszcze ponadrabiać. Podczytuję ale do pisania czasu już brakuje. MamaZuzi, super że i u was coraz lepiej. Martula, już w Polsce pewnie szaleje ![]() Współczuję takich tekstów ze str tż-uw.Chyba też bym przegłodziła i kazała samemu gotować ![]() Mój na szczęście wręcz odwrotnie,jeszcze mnie chwali a w kwestiach między nami,zawsze trzyma język za zębami. To prędzej ja coś chlapnę ![]() U nas tez upał jak diabli. Jeszcze teraz ledwo co się da oddychać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Smoczek be. Palce be. Czasami mam wrażenie że wszystko na świecie ma swoją złą stronę. Cytat:
Moja od kilku dni bez czapy cały dzień chodzi. W 5.10.15 nie widziałam nic ciekawego no ale ja szukałam na dziewczynkę.. A Tz bym codziennie gotowała zupę z almy skoro się nią tak chwali. Cytat:
Ale mój mnie ostatnio wkurzyl bo od kilku dni chcialam lamy a on albo cos pil albo hyc tylem do mnie i spal... i coś zagadal przy koledze ze nam materac siada i to chyba wina zbyt częstego lamowania, to się to spytalam z kim tak lamuje bo ja sobie nie przypominam żeby mu się cokolwiek chciało. Ale to tak pół-żartem powiedziane było. Cytat:
![]() |
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
![]() |
#568 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Zadomowienie
|
Cześć na szczęście Młoda była łaskawa w nocy. 8 h przespala bez jedzenia nocnego
![]() Aga baty da Twojego Agata no masakra, ja to bym przestała gotować a jak by się zdziwiłczemu nie ma obiadu to bym ppowiedziała ze przecież sam powiedział ze nie gotuje. Tekst z wagą przegięcie no ale cóż faceci są ślepi ![]() Alunia mam nadzieje ze u Ciebie będzie coraz lepiej i wypisz się porządnie niedlugo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
nadrobilam was wczoraj ale po prasowaniu do polnocy opadlam z sil ![]() szukam caly czas wakacji,i chyba ostatecznie pojedziemy w czerwcu do tego ustronia morskiego,moj tz-et ma duzo obaw,ale mu mowie ze przeciez kobiety dzieci nad morzem rodza,i zyja ![]() wczoraj mialam jeszcze zjazd,egzaminy,wszystko zdane,a dzis musze jechac pozalatwiac sprawy jeszcze a moja T nas nawiedza ![]() ale niech juz jej bedzie,bo my sie do nich w najblizszym czasie nie wybieramy,moze w sierpniu ![]() potem mam urodziny to wole niech juz teraz przyjedzie i bedzie odhaczone ale co sprzatac trzeba bylo,ciasto zrobione,obiad przygotowany,i musze leciec na 8 do kosciola bo potem nie mam kiedy Agata ojj za ten teks o zupie to sobie tz-et nagrabil,ale za ten z figura to ![]() ![]() Aga Twoj nastepny madry hehe jak piers?lepiej cos? udanego dnia z blizniakowa,porob ladne fotki ![]() lubie ogladac jak wystroilas Tymcia ![]() Duszona wszystko ma swoja zla strone,to prawda ale palce w buzi potrafia wielkie szkody wyrzadzic mojej bliskiej kolezanki coreczka od urodzenia ssie kciuk,teraz ma 3 latka nadal to robi i ma juz bardzo duze zmiany w jamie ustnej,samo ustawienie jedynek juz wyglada tak /\ i im tez dentystka zwróciła na to uwage,bo potem zeby stale moga krzywo wychodzic pewnie ze trzeba do wszystkiego z glowa podchodzic,i jak czasem dziecko ma paluszki w buzce wielkiej tragedii nie bedzie,ale naprawde trzeba pilnowac zeby to nie bylo ciagle ogladalam Adusie na fb,sliczniutka jest ![]() Tutti dobrze ze mloda laskawa dla was w nocy chociaz oho ja juz moja slysze a musze wychodzic,ona nad ranem je i je i je Madzia ale ogolnie bylo fajnie na wsi? ![]() Zia ojj wspolczuje pogody,ale nie wiem czy ten skwar co tu mamy jest lepszy dobra uciekam,morze zajrze jeszcze pozniej milego dnia mamusie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.