|
|
#4261 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
U nas już też czerwone, można rwać
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Adidasa dziś będę testować jeszcze raz - ale nie wydał mi się ani cięzki (esencjonalny - tak) ani zimowy
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-06-05 o 13:18 |
|
|
|
|
#4263 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Muszę zapalić świeczkę św. Antoniemu Mama portfel zgubiła, przeszukaliśmy cały dom (łącznie z lodówką), więc stwierdziłem, że pójdę do Polo i się zapytam, bo ostatnio w środę wieczorem robiła tam zakupy, był!
|
|
|
|
|
#4264 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O, jak jeszcze z zawartością to porządna gromnica się należy!
![]() Umieram z nudów. Po kiego grzyba musiałam dzisiaj przyjść do pracy, tego naprawdę nie wiem - a jeszcze godzina....
|
#4265 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4266 | |||
|
Panaroja
|
snad zdechu i pośpiechu
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i: ![]() 1. 2. ganiam od rana jak kot z pęcherzem Cytat:
?2.wygłaskaj solenizanta ![]() Cytat:
![]() ![]() !!! jeszcze u mnie nie ma , a jak wrócę z urlopu to już nie będzie ![]() chciałam sobie sandały kupić w sklepach pełno , ale nic się do noszenia nie nadaje a jeżeli wygląda na noszalne , to podeszwa się zgina nie pod palcami tylko w połowie stopy , albo nie zgina się wcale
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4267 | |
|
BAN stały
|
Tak, to ja!
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Dość ciekawy gargulec, nieprawdaż?
|
|
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no żartuję, na pewno kiedyś poznam. Nie pragnę na już, bo jak pisałam, nie jestem (jeszcze?) szyprową dziewczyną. Np dziś już AE nie jest słodki Za to ten Rochas - no słodziak. ![]() Jutro wieczorem jedziemy nach ogród party - ciekawe czym się spachnieć ![]() Gryx - bardziej mnie zastanawia, jak Ty takie pozy wyszukujesz? Przypaaaadek?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-05 o 19:44 |
|
|
|
|
#4269 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W oczekiwaniu aż bakłażan mi się upiecze pożarłam właśnie pół kilo czereśni
|
#4270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() ale w takich to bym się pewnie połamala na pierwszym krawężniku ![]() Cytat:
Służę probką/odlewką. Chcesz? ![]() 2. Ja też ostatnio często tam zagladam. Fajne ciuchy można wychaczyć za grosze Cytat:
Super,że się znalazł ![]() Doszły dziś moje Palladiumy, sa cudne Ale walczę ze sobą. Przecież oszczędzam i wolę szpilki...no w sumie to chyba wolałam do niedawna ![]()
|
|||
|
|
|
#4271 | ||
|
Panaroja
|
macham snad truskawek ze śmietaną
![]() Cytat:
?2.o kurcze , do luftu ![]() 3. a jak się trafia przypadkiem na takie cuda ?Cytat:
jerzyki za oknem latają
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4272 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
To był przypadek, proszę wysokiego sądu! Chwila nieuwagi! ![]() Racja, do takich butów przydałby się jeszcze szofer i auto ![]() Cytat:
Szczegółów oszczędzę, bo nie chcę być spiritus movens czyjegoś nagłego odrzucenia Dla mnie bardzo podobna jest klasyczna Sabatini, no i zwierza w niej nie wyczuwam nic a nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W ogóle trendsetterką na Palladiumy jestn Łinteria, prawda? ![]() Cytat:
I nie zanosi się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#4273 | ||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() Cytat:
Nic wstrętnego w nim nie wyczuwam na szczęscie ![]() Jest trochę w stylu klasycznej Palomy Picasso ( o ile mnie pamięc nie zawodzi za bardzo, bo dawno temu testowałam), ale o ile ten uwielbiam, tamtego nie mogłam znieść na sobie. Sabatini nie znam( albo nie pamiętam). Tak czy inaczej warto potestować Powiadam Ci, zajrzyj bo warto. Ja tez omijalam z daleka zawsze, ale okazało się że to był bląd. Nie zawsze jest co wynieść, ale czasem perełki się trafiają [QUOTE=gryx82;51650965] ![]() Cytat:
![]() To przez to,że praktycznie od dwóch lat nie było zimy normalnej...pełno robactwa
|
||
|
|
|
#4274 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4275 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja kupiłam takie które wydawały sie wygodne a jednak są niewygodne no i Cytat:
Znad koktajlu truskawkowego I spadam na weekend w góry taki spontan
|
|||
|
|
|
#4276 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Znad wypoczynkowania i robienia porzadków na dysku
![]() Wczoraj cały dzien poza domem zeszło. Ześmy se pojechali do Wroca, oblookac zoo i nowe Arykarium i pluję sobie w brodę ze mi taki pomysł przyszedł do głowy. Nic to, ze waliło słońce i szło zejsc na udar, ale te tłumy ludzi, depczące sobie po piętach, kolejka do Afrykarium na 2 godziny stania i to glównie w słoncu (sic!!) totalnie mnie wyleczyły z takich wypadów Szczerze? To wiecej niz zwierzat do oglądania było luda Mało tego, ze te 2 godziny stania do Afrykarium były warte tego, ale skąd!! Bida z nydzą i tyle. Nie polecam nikomu tego zoo, a w weekend szczególnie. A byłam tam jakies 8 lat temu i nie miałam za bardzo zastrzezen.Dodam ze ceny biletów tez z kosmosu. Chaos masakra, owczy pęd i tyle.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-06-06 o 11:37 |
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Bry znad opalania na trawie i objadania czeresniami i truskawkami
Jak ja kocham lato
|
#4278 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Będzie Maciuś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4279 | |||||
|
Panaroja
|
snad kawusi i bólu guowy nie wiadomo skont i czmu
![]() Cytat:
![]() 2.małż też z rodos jednego przywiózł , na szczęście w charakterze pasażera wędrującego - się nie przyczepił . 3.noooo , niby taaaak , ale to baaaardzo podejrzanie wygląda ![]() 4.słowik ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.też sobie machnę truskawki z jogurtem ale nie rozbabrane 3. ![]() Cytat:
A ja tak na chwilę wpadłam i wypadam , bo jutro na rodosa wybywamy i wracam na początku lipca więc ideu pakować różne dzifne rzeczy a przynajmniej zbierać je w jedno miejsce i jak mi się uda to jeszcze dziś wpadnę , a jak nie to się żegnam na miesiąc bądźcie niegrzeczni , ładnie pachnijcie i odchudzajcie z sukcesami ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
|||||
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
![]() i serowych planów
|
#4281 | ||||||||
|
BAN stały
|
Znad kawy i bułki z polskim chorizo
Super! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Najchętniej oprysk jakiś zabójczy bym zrobił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wąchałem wersję z początku lat '90, albo i nawet ciut starszą, miała moc atomową ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
posypałeś swojską papryką wędzoną?
![]() ja przywiozłam 2 dojrzewające kiełbasy i jakiegoś mixa jamonów
|
#4283 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Do zoo to fakt - niewypał, ale poza tym - jak najbardziej udana
|
#4284 | ||
|
BAN stały
|
Nieee, to chorizo od polskiego producenta, w końcu Polacy nie gęsi...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie przerażają dzikie tłumy - już na samą myśl odechciewa mi się wszystkiego A w zoo ostatni raz byłem w '99 gdzieś
|
||
|
|
|
#4285 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Chorizo lubie niekoniecznie hiszpańskie ![]() Taaaak, do dzikich tłumów mam taką sama fobie, dlatego nie wiem, skąd mi taki durny pomysł przyszedł do łba myślałam chyba, ze nie bedzie az tak źlę ![]() W sumie beidne te zoo u nas, Źle zorganizowane i w fogle wiec nic nie straciłeś
|
|
#4286 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
W Gdańsku mamy fajne zoo
Gryx, masz dosyć blisko Jeszcze tylko 3 dni w pracy i półtora tyg urlopu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4287 |
|
Wtajemniczenie
|
Parabelko, udanego rodosowania
|
|
#4288 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Byłem Gorąco niech będzie, ale ten brak deszczu Trawa żółta u nas
|
|
|
|
|
#4289 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Noooo, w Oliwie.
![]() Nie znoszę upałów
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba nigdy nie byłam ![]() może we wczesnym dziecięctwie, poza moją pamięcią chociaż takie objazdowe pamiętam, stacjonowało kiedyś u nas między odwiedzającymi biegała lama opluwając zbyt natrętnych osobników ![]() wolę botaniczne przybytki
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

Mama portfel zgubiła, przeszukaliśmy cały dom (łącznie z lodówką), więc stwierdziłem, że pójdę do Polo i się zapytam, bo ostatnio w środę wieczorem robiła tam zakupy, był!

Didek na świecie 
klask i:

Szczerze? To wiecej niz zwierzat do oglądania było luda
Mało tego, ze te 2 godziny stania do Afrykarium były warte tego, ale skąd!! Bida z nydzą i tyle. Nie polecam nikomu tego zoo, a w weekend szczególnie. A byłam tam jakies 8 lat temu i nie miałam za bardzo zastrzezen.