Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-06, 14:55   #2371
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Dziewuszki ale mam zaleglosci na forum😂 😊 ale sle pozdrowienia z baltyckiej plazy 😊
Kiss co do nozek ja mam patent leze na boku tylem do slona i nozki juz z tylu rumiane😊
Hehe racja jutro wykorzystam ten pomysł bo ja rano siedzę na słońcu bo jeszcze tak gorąco nie jest.

Ja polecam balsam po opalaniu z penthanolem z Ziaji. Rewelacja po opalaniu
Stary 2015-06-06, 15:24   #2372
Panna Izabela
Zakorzenienie

Jeju jak mnie znowu wnerwił teść!!!
Pojechaliśmy na obiad do moich rodziców, on nie chciał przerywać pracy i został. Wracamy, a on pożycza kasę od mojego taty, bo wziął jakiegoś chłopaka z traktorem i kosiarką, żeby wykosił trawę za niego. Nie zna ludzi tutaj, nie wie kogo wpuszcza na podwórko, a poza tym już wczoraj kogoś zaczepił obcego i tż mu mówił, żeby tak nie robił bo nie chcemy tu nikogo obcego i mu płacić bez sensu i obiecał, że nie wpuści nikogo. A dzisiaj to zrobił, a jeszcze nawet kasy żadnej nie miał. Dał mu tata mój kasę i poszedł zapłacić tamtemu chłopakowi. Tż się wkurzył, ale spokojnie mu powiedział, żeby już więcej tak nie robił. Ale on oczywiście po 4 piwach, wielce się obraził bo ktoś mu zwrócił uwagę i nie odzywa się do nikogo (ja mu nic nie pytałam, spytałam tylko czy coś jadł to mnie olał). Teraz chodzi i czeka chyba aż teściowa go zabierze, bo on przecież obrażony to nie będzie pomagał. Olałam go, poszłam na leżak, leżak mi się przesunął i upadłam aż mnie brzuch zabolał, ale jakoś siadam, ledwo siadłam a teść do mnie podchodzi i rzuca mi dychę i idzie. Zdążyłam mu tylko powiedzieć, że ja przecież nie dawałam żadnej kasy to mi nie musi nic oddawać, powiedział że jego to nie interesuje i poszedł.
I ja mam się nie denerwować
Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Ja siedziałam dzisiaj 30 minut na słońcu z nogami tylko. Twarz w cieniu i jestem lekko czerwona.
Najgorzej ze nie wiem jak tył opalic
Ooo to ja dłużej jednak ja jestem tak bardziej bokiem opalona, głupio to wygląda ale zejdzie.
Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Na oparzenia słoneczne to kefir polecam tzn trzeba się posmarowac po opalaniu
Wiem, ale nie mam tu lodówki i kefiru, zrobię to w wawie dopiero a teraz muszę wytrzymać.
Cytat:
Hehe racja jutro wykorzystam ten pomysł bo ja rano siedzę na słońcu bo jeszcze tak gorąco nie jest.

Ja polecam balsam po opalaniu z penthanolem z Ziaji. Rewelacja po opalaniu
Mam piankę z panthenolem w domu, można ją?

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-06, 15:35   #2373
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Pojechaliśmy na obiad do moich rodziców, on nie chciał przerywać pracy i został. Wracamy, a on pożycza kasę od mojego taty, bo wziął jakiegoś chłopaka z traktorem i kosiarką, żeby wykosił trawę za niego. Nie zna ludzi tutaj, nie wie kogo wpuszcza na podwórko, a poza tym już wczoraj kogoś zaczepił obcego i tż mu mówił, żeby tak nie robił bo nie chcemy tu nikogo obcego i mu płacić bez sensu i obiecał, że nie wpuści nikogo. A dzisiaj to zrobił, a jeszcze nawet kasy żadnej nie miał. Dał mu tata mój kasę i poszedł zapłacić tamtemu chłopakowi. Tż się wkurzył, ale spokojnie mu powiedział, żeby już więcej tak nie robił. Ale on oczywiście po 4 piwach, wielce się obraził bo ktoś mu zwrócił uwagę i nie odzywa się do nikogo (ja mu nic nie pytałam, spytałam tylko czy coś jadł to mnie olał). Teraz chodzi i czeka chyba aż teściowa go zabierze, bo on przecież obrażony to nie będzie pomagał. Olałam go, poszłam na leżak, leżak mi się przesunął i upadłam aż mnie brzuch zabolał, ale jakoś siadam, ledwo siadłam a teść do mnie podchodzi i rzuca mi dychę i idzie. Zdążyłam mu tylko powiedzieć, że ja przecież nie dawałam żadnej kasy to mi nie musi nic oddawać, powiedział że jego to nie interesuje i poszedł.

Ooo to ja dłużej jednak ja jestem tak bardziej bokiem opalona, głupio to wygląda ale zejdzie.

Wiem, ale nie mam tu lodówki i kefiru, zrobię to w wawie dopiero a teraz muszę wytrzymać.

Na sobie nie używałam tego bo smaruje męża tym najczęściej wiec nie wiem czy można penthanol
Stary 2015-06-06, 15:41   #2374
loudres
Zadomowienie

Cytat:

Zachowanie teścia jak gówniarza z podstawówki! Jeszcze ci dychę rzuca..czasem to ja nie rozumiem ludzi, a jeszcze najbliższych. ..
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-06, 15:48   #2375
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Na sobie nie używałam tego bo smaruje męża tym najczęściej wiec nie wiem czy można penthanol
Poczytam w necie, może coś znajdę na ten temat
Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Zachowanie teścia jak gówniarza z podstawówki! Jeszcze ci dychę rzuca..czasem to ja nie rozumiem ludzi, a jeszcze najbliższych. ..
Ja jego zachowania to nigdy nie zrozumiem. Wypije piwo i już jest nie do zniesienia. Teraz można do niego iść i coś powiedzieć czy o coś się zapytać, to cię oleje, nawet jakby cie nie było przy tej sytuacji w ogóle. On jest obrażony na cały świat i teraz do nikogo się nie odzywa. Wróci do domu i zrobi teściowej awanturę, standardowo. Kurde ja się czasem dziwię, że nikt go jeszcze nie wysłał na przymusowe leczenie. Jeszcze jakby ktoś mu jakąś awanturę zrobił czy coś, to bym może bardziej zrozumiała, ale tak naprawdę to nikt mu nic nie powiedział...

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-06-06, 15:49   #2376
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Poczytam w necie, może coś znajdę na ten temat

Ja jego zachowania to nigdy nie zrozumiem. Wypije piwo i już jest nie do zniesienia. Teraz można do niego iść i coś powiedzieć czy o coś się zapytać, to cię oleje, nawet jakby cie nie było przy tej sytuacji w ogóle. On jest obrażony na cały świat i teraz do nikogo się nie odzywa. Wróci do domu i zrobi teściowej awanturę, standardowo. Kurde ja się czasem dziwię, że nikt go jeszcze nie wysłał na przymusowe leczenie. Jeszcze jakby ktoś mu jakąś awanturę zrobił czy coś, to bym może bardziej zrozumiała, ale tak naprawdę to nikt mu nic nie powiedział...

Wiesz ci to daj później znać
Stary 2015-06-06, 16:06   #2377
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu nie można by stosować kosmetyków z panthenolem?

Moi teściowie wczoraj wieczorem wrócili z wczasów i dalej jesteśmy u nich bo nasze mieszkanie jest zagracone przez remont. Łazienka nadal się robi, mój mąż pozdzierał tapety w pokoju i teraz jest tam z elektrykiem i robią coś z gniazdkami. A ja dziś z teściową cały dzień byłyśmy w Pepco i kupiła kilka ciuszków dla małej, w tym już takich na 6-9 msc. 3 bodziaki, 2 półśpiochy, 2 kaftaniki, parę krótkich galotków na lato skarpetki i jakąś kolorową flanelową pieluchę.
Musimy tu zostać jeszcze parę dni, mam nadzieję, że będzie dobrze i będziemy się dogadywać

Ale upał! Aż się zmęczyłam zakupami.
Stary 2015-06-06, 17:08   #2378
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
T
Ja pożyczyłam leżak od mamy sąsiadki, troszkę starsza niż ja. Poleżałam, często zmieniałam pozycję leżak, żeby nie być na słońcu i co? Czerwony nochal, czerwone ręce i nogi i pieką. Leżę teraz w największym cieniu jaki jest, bo tam w domu to kurzu pełno. Piecze mnie jak nie wiem a jedyne co mam to masełko karite albo olejek migdałowy ale ponoć oparzeń się nie natłuszcza muszę jeszcze trochę wytrzymać.
Ale dlatego że nie użyłaś filtra i masz wrażliwą skórę?
Ja oparzyłam się raz, jak siedziałam cały dzień na słońcu we Włoszech na początku lipca. Oczywiście bez filtra. Trochę piekło ale za 2 dni przestało
Cytat:

Co do teścia - olej go. Jak chce się obrażać to jego sprawa, nie daj się w to wciągać.

Panthenol jako taki można, jest składnikiem prawie każdego kosmetyku typu krem/balsam więc nie dajmy się zwariować. Pytanie czy tam nic innego w tej piance nie ma.

Edytowane przez owieczkaa
Czas edycji: 2015-06-06 o 17:10
owieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-06, 17:46   #2379
Kissmisiaa
Zakorzenienie

A ja od 16 zaprawiam ogórki
Zrobilam juz sałatkę, a teraz chwila odpocznij i będziemy robić ogórki z kurkuma mniam
Stary 2015-06-06, 18:13   #2380
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz ci to daj później znać
Ok
Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ale dlatego że nie użyłaś filtra i masz wrażliwą skórę?
Ja oparzyłam się raz, jak siedziałam cały dzień na słońcu we Włoszech na początku lipca. Oczywiście bez filtra. Trochę piekło ale za 2 dni przestało

Co do teścia - olej go. Jak chce się obrażać to jego sprawa, nie daj się w to wciągać.

Panthenol jako taki można, jest składnikiem prawie każdego kosmetyku typu krem/balsam więc nie dajmy się zwariować. Pytanie czy tam nic innego w tej piance nie ma.
Użyłam lekkiego filtra tylko, bo to masło miało mieć naturalny filtr wrażliwą skórę też mam, po prostu za długo na słońcu a byłam pewna, że mnie nie złapie, bo przecież chowałam się też w domu trochę i zmieniałam pozycję leżaka... No ale jednak słońce dzisiaj tak silne, że złapało i tak.

Teściem bym się nie przejmowała, gdyby mi dał spokój a nie jeszcze do mnie szopki odwalał....

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-06-06, 18:27   #2381
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ok

Użyłam lekkiego filtra tylko, bo to masło miało mieć naturalny filtr wrażliwą skórę też mam, po prostu za długo na słońcu a byłam pewna, że mnie nie złapie, bo przecież chowałam się też w domu trochę i zmieniałam pozycję leżaka... No ale jednak słońce dzisiaj tak silne, że złapało i tak.

Teściem bym się nie przejmowała, gdyby mi dał spokój a nie jeszcze do mnie szopki odwalał....

Masło i naturalny filtr hmmm to chyba nie miało szans zadziałać
A teściowi bym powiedziała żeby dał mi spokój i odwróciła się na pięcie. Nie ty byłaś powodem tej aferki więc sumienie masz czyste.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-06, 19:00   #2382
oczarowana
Zadomowienie

Nadrobiłam was,ale nie mam siły pisać. Mam anginę i zdycham.poza tym Młoda od wczoraj szaleje w brzuchu,normalnie jakiś tour de brzuch se zrobiła i jest nie do zniesienia,rozpycha się aż mnie brzuch ciagnie i boli,upodobała sobie w szczególnosci fikołki i kopanie w...bożenę-okropne uczucie.

Kissmisia prosze o przepis na twoje ogórki z kurkumą
oczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-06, 19:49   #2383
fatal21
Wtajemniczenie

Oczarowana oprzyj wyżej nogi to wtedy mała pójdzie wyzej
Stary 2015-06-06, 20:16   #2384
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Dziewczyny chyba przesadzilam z pichceniem. Mam twardy brzuch. Teraz odpoczywam z nogami w górze. Nic mnie nie boli itp.
Wziąć sobie nospe?

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Przepis na ogórki z kurkuma

5 szklanek cukru to 1kg

Edytowane przez Kissmisiaa
Czas edycji: 2015-06-06 o 20:18
Kissmisiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-06, 21:00   #2385
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny chyba przesadzilam z pichceniem. Mam twardy brzuch. Teraz odpoczywam z nogami w górze. Nic mnie nie boli itp.
Wziąć sobie nospe?
Ja osobiście bym nie brała, ale jak ma cię to uspokoić to weź, nic się nie stanie a może pomóc.
Stary 2015-06-06, 21:26   #2386
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Masło i naturalny filtr hmmm to chyba nie miało szans zadziałać
A teściowi bym powiedziała żeby dał mi spokój i odwróciła się na pięcie. Nie ty byłaś powodem tej aferki więc sumienie masz czyste.
Tak czytałam we właściwościach masła shea, że jest delikatnym filtrem no ale nawet jeśli jest, to nie na takie słońce i nie na moją skórę. Ale na twarzy miałam filtr 20 i też gówno zadziałał.

Leżałam na leżaku, poza tym to teść się odwrócił na pięcie i poszedł
Na szczęście tyle przyzwoitości miał po tych 6 piwach dzisiejszych, że chociaż przeprosił i powiedział, żeby się na niego nie gniewać bo on taki narwaniec jest. Tż mi jeszcze opowiedział, jaką telenowelę miał dzisiaj rano u swoich rodziców, babcia się popłakała, że tż ma ciężej niż jego siostra starsza której wszystko przyszło samo, teściowa się wkurzyła, że nie chcemy od nich pieniędzy, krzyczeli i płakali
Ja to czasem nie rozumiem tych naszych rodzin jakbym miała do czynienia z kosmitami.
Cytat:
Wziąć sobie nospe?

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Przepis na ogórki z kurkuma

5 szklanek cukru to 1kg
Ja bym nie brała dopóki nie odczuwasz jakichś większych dolegliwości typu ból, skurcze czy coś. Spróbuj najpierw poleżeć i odpocząć

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Panthenol można i jako składnik i jako piankę ;-)

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-06-06, 21:45   #2387
fatal21
Wtajemniczenie

Która kupuje na alliexpress?
Stary 2015-06-06, 21:49   #2388
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja osobiście bym nie brała, ale jak ma cię to uspokoić to weź, nic się nie stanie a może pomóc.
Juz lepiej. Odpoczełam
Cytat:
Tak czytałam we właściwościach masła shea, że jest delikatnym filtrem no ale nawet jeśli jest, to nie na takie słońce i nie na moją skórę. Ale na twarzy miałam filtr 20 i też gówno zadziałał.

Leżałam na leżaku, poza tym to teść się odwrócił na pięcie i poszedł
Na szczęście tyle przyzwoitości miał po tych 6 piwach dzisiejszych, że chociaż przeprosił i powiedział, żeby się na niego nie gniewać bo on taki narwaniec jest. Tż mi jeszcze opowiedział, jaką telenowelę miał dzisiaj rano u swoich rodziców, babcia się popłakała, że tż ma ciężej niż jego siostra starsza której wszystko przyszło samo, teściowa się wkurzyła, że nie chcemy od nich pieniędzy, krzyczeli i płakali
Ja to czasem nie rozumiem tych naszych rodzin jakbym miała do czynienia z kosmitami.

Ja bym nie brała dopóki nie odczuwasz jakichś większych dolegliwości typu ból, skurcze czy coś. Spróbuj najpierw poleżeć i odpocząć

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Panthenol można i jako składnik i jako piankę ;-)

Juz lepiej

Dobrze wiedzieć z tym penthanolem.
Cytat:
Nie zamawialam.
Chyba TusiaeM zamawiała.
Stary 2015-06-06, 22:19   #2389
agu23gda
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny.

aaale padam dziś na twarz. W czwartek pojechałam do mamy, pogoda super więc najpierw kościół i oczywiście procesja i potem reszta dnia na dworze. Przyjechał mój brat z żoną i dziećmi, zrobiliśmy grilla i tak odpoczywaliśmy. Wczoraj wieczorem znów grill ale u mojej siostry. Myślałam, że zabiję TŻ bo trochę go poniosło z % i w drodze powrotnej do domu (45km) musiałam wysluchiwać jego bełkotu i podgłasniania na maxa muzy w samochodzie i jego wycie w moim kierunku gdy tylko padały słowa typu LOOOVE
Dzisiaj pospaliśmy ile się da i pojechaliśmy sobie na plażę. Wooooda w morzu zimna jak jasna cholera, nikogo w wodzie, ale jakos ze 3 razy udało mi się wejść (chociaż nie było łatwo) opaliłam się trochę i ogólnie naładowałam baterie. Uwielbiam spędzac czas z TŻ mimo, że od kiedy jesteśmy razem (a to już 9 lat) rozstajemy się tylko do pracy, a resztę czasu spędzamy ciągle razem

jedyne niedogodnienie zaobserwowane w ostatnich dniach to skurcze łydek w nocy. Ojjj jak dokuczają pierniczone.

Już 26t i 2d... tak mi czas w tej ciąży leci, że ani się obejrzę, a już zamiast brzucha będę trzymać na rekach moją Kluseczkę
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-06, 23:10   #2390
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Uwielbiam spędzac czas z TŻ mimo, że od kiedy jesteśmy razem (a to już 9 lat) rozstajemy się tylko do pracy, a resztę czasu spędzamy ciągle razem

jedyne niedogodnienie zaobserwowane w ostatnich dniach to skurcze łydek w nocy. Ojjj jak dokuczają pierniczone.

Już 26t i 2d... tak mi czas w tej ciąży leci, że ani się obejrzę, a już zamiast brzucha będę trzymać na rekach moją Kluseczkę
Wytrzymałaś na plaży dzisiaj?! Wooow!
My z mężem mamy tak samo a staż 10 lat Dobrze to wróży na przyszłość.

Na skurcze mi pomogła terapia pomidory+banany+mleko. Odkąd pilnuję żeby codziennie zjeść te rzeczy to nie miałam ani jednego skurczu.

A tak apropos to ja za pół tygodnia zaczynam 30 tc...
Stary 2015-06-07, 00:33   #2391
mysza007
Zakorzenienie

Oj widzę, ze wiele z Was korzystało ze słoneczka ja siedziałam w domku bo nie dawałam rady na dworze, nawet mojemu psiakowi nie chcialo się na dwór wychodzic
Teraz leże, nie mogę usnąc, bo jestem jakas podminowana wszystko mnie ostatnio denerwuje i męczy

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 03:09   #2392
Kissmisiaa
Zakorzenienie

A mój mąż właśnie wrócił z "grilla" od sąsiada taki na☠☠☠☠☠☠☠ony,że mnie obudził. Jutro sobie pogadamy jak wytrzeźwieje.
Wkurzona jestem jak nie wiem co, bo teraz spać nie mogę.
A sąsiada jak spotkam to tez o☠☠☠☠☠☠☠e stary pryk.
Stary 2015-06-07, 04:44   #2393
Panna Izabela
Zakorzenienie

A ja właśnie się obudziłam, a raczej obudziło mnie oparzenie. Lepiej jest trochę, ale nadal piecze, łokcie, kolana i stopy szczególnie, chociaż i łydki nieźle nadrabiają. Panthenol poszedł znów w ruch, a ja sobie dzisiaj odpuszczam kościół, i tak ledwo się ruszam. Nigdy więcej takiego siedzenia na słońcu, chyba że z filtrem 50!!! A zimno mi od tej pianki, że aż mnie telepie.

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

aaale padam dziś na twarz. W czwartek pojechałam do mamy, pogoda super więc najpierw kościół i oczywiście procesja i potem reszta dnia na dworze. Przyjechał mój brat z żoną i dziećmi, zrobiliśmy grilla i tak odpoczywaliśmy. Wczoraj wieczorem znów grill ale u mojej siostry. Myślałam, że zabiję TŻ bo trochę go poniosło z % i w drodze powrotnej do domu (45km) musiałam wysluchiwać jego bełkotu i podgłasniania na maxa muzy w samochodzie i jego wycie w moim kierunku gdy tylko padały słowa typu LOOOVE
Dzisiaj pospaliśmy ile się da i pojechaliśmy sobie na plażę. Wooooda w morzu zimna jak jasna cholera, nikogo w wodzie, ale jakos ze 3 razy udało mi się wejść (chociaż nie było łatwo) opaliłam się trochę i ogólnie naładowałam baterie. Uwielbiam spędzac czas z TŻ mimo, że od kiedy jesteśmy razem (a to już 9 lat) rozstajemy się tylko do pracy, a resztę czasu spędzamy ciągle razem

Ja odpuściłam procesję
Ciesz się, że tak tż reaguje na %, mogło być gorzej dużo macie tych lat razem, my we wrześniu 5 a i tak nie wiem, kiedy to zleciało... I też uwielbiamy spędzać ze sobą każdą chwilę
Cytat:

Na skurcze mi pomogła terapia pomidory+banany+mleko. Odkąd pilnuję żeby codziennie zjeść te rzeczy to nie miałam ani jednego skurczu.

Oo jaki ładny staż

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Oj widzę, ze wiele z Was korzystało ze słoneczka ja siedziałam w domku bo nie dawałam rady na dworze, nawet mojemu psiakowi nie chcialo się na dwór wychodzic
Teraz leże, nie mogę usnąc, bo jestem jakas podminowana wszystko mnie ostatnio denerwuje i męczy
I mądrze zrobiłaś, przynajmniej teraz nie leżysz i nie płaczesz jak ja

A czemu te złe nastroje u Ciebie, coś się stało?
Cytat:
A mój mąż właśnie wrócił z "grilla" od sąsiada taki na☠☠☠☠☠☠☠ony,że mnie obudził. Jutro sobie pogadamy jak wytrzeźwieje.
Wkurzona jestem jak nie wiem co, bo teraz spać nie mogę.
A sąsiada jak spotkam to tez o☠☠☠☠☠☠☠e stary pryk.
No to niefajnie, ale sąsiad akurat winny nie jest, do gardła mu nie wlewał a Twój tż chyba jest dorosły

Ogólnie to Wasi tż nie mają jeszcze tak, że w razie czego nie będą jakoś szaleli z alko? Bo mój to jest w stanie wypić jedno piwo lub pół, żeby w razie czego nie było problemu, że on pijany a coś się dzieje.

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-06-07, 06:38   #2394
elcia88
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było. Nie mam szans was nsdrobic. Za tydz zaczynwm już 3 trymestr. Leci jak nie wiem. Mam juz mega piłkę z przodu. Mały szaleje z ax pępek podskwkuje. Dostałam wózek i łóżeczko od szwagra. Może nie jest moich marzeń ale ładny i nie zniszcdony, no i zacdarmo
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 07:01   #2395
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie się obudziłam, a raczej obudziło mnie oparzenie. Lepiej jest trochę, ale nadal piecze, łokcie, kolana i stopy szczególnie, chociaż i łydki nieźle nadrabiają. Panthenol poszedł znów w ruch, a ja sobie dzisiaj odpuszczam kościół, i tak ledwo się ruszam. Nigdy więcej takiego siedzenia na słońcu, chyba że z filtrem 50!!! A zimno mi od tej pianki, że aż mnie telepie.

Ja odpuściłam procesję
Ciesz się, że tak tż reaguje na %, mogło być gorzej dużo macie tych lat razem, my we wrześniu 5 a i tak nie wiem, kiedy to zleciało... I też uwielbiamy spędzać ze sobą każdą chwilę

Oo jaki ładny staż

I mądrze zrobiłaś, przynajmniej teraz nie leżysz i nie płaczesz jak ja

A czemu te złe nastroje u Ciebie, coś się stało?

No to niefajnie, ale sąsiad akurat winny nie jest, do gardła mu nie wlewał a Twój tż chyba jest dorosły

Ogólnie to Wasi tż nie mają jeszcze tak, że w razie czego nie będą jakoś szaleli z alko? Bo mój to jest w stanie wypić jedno piwo lub pół, żeby w razie czego nie było problemu, że on pijany a coś się dzieje.

To ile Ty na sloncu w sumie siedzialas, ze tak cierpisz? Nie smarowalas sie w trakcie jeszcze? Bo miedzy 20 a 50 roznica jest tylko w czasie dzialania a nie ochronie jaka zapewniaja

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było. Nie mam szans was nsdrobic. Za tydz zaczynwm już 3 trymestr. Leci jak nie wiem. Mam juz mega piłkę z przodu. Mały szaleje z ax pępek podskwkuje. Dostałam wózek i łóżeczko od szwagra. Może nie jest moich marzeń ale ładny i nie zniszcdony, no i zacdarmo

A ja dzis uslyszalam, ze mam "cute" brzuszek
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 08:01   #2396
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
Nadrobiłam was,ale nie mam siły pisać. Mam anginę i zdycham.poza tym Młoda od wczoraj szaleje w brzuchu,normalnie jakiś tour de brzuch se zrobiła i jest nie do zniesienia,rozpycha się aż mnie brzuch ciagnie i boli,upodobała sobie w szczególnosci fikołki i kopanie w...bożenę-okropne uczucie.

Kissmisia prosze o przepis na twoje ogórki z kurkumą
Moja wczoraj to samo! Przebudzilam się po 6 i czułam, że już tam szaleje. Potem w ciągu dnia robiłam z teściowa zakupy, gotowałysmy I cały czas coś tam wyrabiala. A wieczorem jechałam samochodem ok 2h i potem z powrotem (akurat jako pasazerka) i ta znowu... normalna dyskoteka.
Cytat:
Mój tata, hurtowo. I bardzo poleca wiec chyba też się skuszę, masa rzeczy z darmową przesyłka.
Cytat:

Mi też pomogły banany, migdały i pomidory.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-06-07, 08:10   #2397
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Zawsze można kupić inny jak się ten nie sprawdzi, nic nie stracicie na tym fajnie, że coś dostaliście
Pokażesz tą swoją piłeczkę?
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
To ile Ty na sloncu w sumie siedzialas, ze tak cierpisz? Nie smarowalas sie w trakcie jeszcze? Bo miedzy 20 a 50 roznica jest tylko w czasie dzialania a nie ochronie jaka zapewniaja

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

A ja dzis uslyszalam, ze mam "cute" brzuszek
Ogólnie na dworze byłam cały dzień, tyle że z przerwami. Nie wiem, ile by wyszło tego siedzenia na słońcu, jakieś 4-5h pewnie. Twarz smarowałam 2x tylko w trakcie, a częściej tylko ręce i nogi. No trudno, co by mi teraz nie powiedzieć, że mogłam zrobić tak czy tak - nic mi to nie zmienia za głupotę się płaci. A że ja się ciężko opalam, to byłam pewna, że nic mnie nie złapie, tak naprawdę przekręcałam się od słońca, bo mi przeszkadzało w czytaniu i było mi za gorąco, a nie z racji spalenia się bo mi to do głowy nie przyszło

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-07, 08:12   #2398
misiskuku
Zadomowienie

Dzień dobry

ależ się wczoraj objadłam. Byliśmy na grillu - urodzinach mojego chrześniaka (2 lata). Oprócz wszystkich możliwych rzeczy z grilla były też cuda- tortille z suszonymi pomidorami, kurczakiem, sałatki ale pojadłam rodzina mojej bratowej pytała czy termin na przyszły rok więc chyba mam mały brzuszek a później z Tż'tem siedzieliśmy na tarasie jak już się schłodziło wypas! Dziś idziemy na obiad do mojej mamy, a po południu to nie wiem.

Miłego!
Stary 2015-06-07, 08:42   #2399
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze można kupić inny jak się ten nie sprawdzi, nic nie stracicie na tym fajnie, że coś dostaliście
Pokażesz tą swoją piłeczkę?

Ogólnie na dworze byłam cały dzień, tyle że z przerwami. Nie wiem, ile by wyszło tego siedzenia na słońcu, jakieś 4-5h pewnie. Twarz smarowałam 2x tylko w trakcie, a częściej tylko ręce i nogi. No trudno, co by mi teraz nie powiedzieć, że mogłam zrobić tak czy tak - nic mi to nie zmienia za głupotę się płaci. A że ja się ciężko opalam, to byłam pewna, że nic mnie nie złapie, tak naprawdę przekręcałam się od słońca, bo mi przeszkadzało w czytaniu i było mi za gorąco, a nie z racji spalenia się bo mi to do głowy nie przyszło

O matko, to ja się nie dziwię, że Cię poparzyło. Ja opalam się bardzo łatwo i nie mam problemów z czerwoną skórą, ale wczoraj posiedziałam 2h i mam tak spalone ramiona, że głowa mała.
Współczuję

Ja dziś jadę do mojego chrześniaka i na kawę. Szczerze to nie chce mi się, no ale wypada Na dodatek poprztykałam się z TŻtem, jeszcze będę musiała jechać sama...

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 08:44   #2400
elcia88
Wtajemniczenie

Współczuję takiego opalenia
Ja na dłużej dopiero po 15 na słońce wychodzę. Boję się tych plam.
A to mój brzucholek w 26 tyg.
Nie mogę przrkrecic na tel.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1433663030100.jpg (42,4 KB, 46 załadowań)
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości