|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jestem pod wrażeniem! poproszę przepis na chipsy dla moich dzieciaków ![]() a nie jest za bardzo klapciata? ta dynia? może trzeba dynię z otrębami ? ja miałam spróbować z fasolką białą, ale jak dzieciom nie posmakuje to nie będzie miał kto zjeść chyba że emeryt się skusi ![]() właśnie! emeryt rano wstał i pojechał znów do roboty na cały dzień ![]() mam już tego powyżej uszu! chyba zacznę sobie szukać faceta który bywa w domu nie tylko po to żeby się umyć, przebrać i chrapnąć kilka godzin !
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie nałożyłam na twarz samoopalacz lirene, mam nadzieję że za 2 godziny nie będę wyglądać jak Winnetou
|
|
#513 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pingwinku a dynia nie ma duzo wegli - ja sie trzymalam z daleka bo myslalam ze przy 10PZ dynia to ![]() Jest rowniez dobra "uduszona/ugotowana" w b.malej ilosci wody + sporo cytryny, vegeta i troche miodu - dla mnie pycha Cytat:
![]() Rzesko szukaj od razu dwoch - dla mnie tyz |
|||||
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
OK
![]() edit: ja dziś znów w pytce i pewnie tak zostanie ![]() tylko czasem rozpuszcze np. w poniedziałek ![]() dziś trochę lepiej już się ułożyły przede wszystkim wzięłam mniej na bok grzywkę i pacnęłam trochę moje pyzaki ![]() niech żyje leniwiec włosowy!!!
|
#515 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to podobnie u mnie ![]() tyle że ja nie lubie za szczupłych brak włosów mi nie przeszkadza wybujały wzrost - mile widziany tak jak poczucie humoru oby był choć w miarę wykształcony i cholernie bogaty no i "żeby świata poza mną nie widział"
|
|
#517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- po jednym dla kazdej PS ciagle szczekam na fotke "ulizanca"
|
|
|
|
|
#518 |
|
Rzabbocop
|
Dziewczyny chwalę sie jednym z wczorajszych zakupów
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, Rzabbko! super ta bluzka, bardzo Ci w niej fajnie !
zdecydowanie to jest krój dla Ciebie ![]() Lide, ja nie mam chyba @ do Ciebie mialam wcześniej wirusa, co mi pozżerał adresy a potem Ciebie nie było i nie dosłałaś mi niestety wyślij mi na PW, albo na gmaila "rzeska@"
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbka, sliczna.
A czy to na Tobie, bo buźki nie widać?
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Rzabbek piękna bluzeczka Cieszę się że Wam się torcik podobał, Solenizantowi również się podobał - wniosłam go po północy z tymi świeczkami i bardzo ładnie wyglądał ![]() No i smakował też nieźle ![]() Lide jak ja Ci zazdroszczę tej Australii, żebym ja miała odwagę spakować się i wynieść do jakiegoś pięknego i normalnego kraju ![]() Iwonko Pumy Ferrari to się nie dla kota, a dla auta kupuje ![]() A ja kocham sportowe autka: żółte, czerwone i czarne. Mnie sie czerwone Ferrari już chyba z dwa lata chodzą po głowie, ale ciągle mam opory wydać tyle kasy na sportowe buty. Aczkolwiek mam czerwoną kurtkę Ferrari więc dla mnie zakup czerwonych będzie zakupem rozsądnym
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Rzesa jak dynie upieczesz a nie ugotujesz to nie jest klapciata:0
a chipsy to po prostu zestrugane obieraczka kawałki dyni i wysuszone w piekarniuk na 80 stopni - mi smakowaly ale nie wiem co dziciaki na to Ładna bluzka
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#523 |
|
Rzabbocop
|
Tak Maglisko
a twarzy i tak nie widać bo aparat zasłania
|
|
|
|
#524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Polska to kraj nienormalby ![]() Rzabbciu - bluzka bardzo fajna i akurat do twojej figurki |
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Lide Polska to piękny kraj, ale z całą pewnością nie jest normalny.
Patrząc na to co się dzieje zaczynam coraz częściej myśleć o wyjeździe, a kiedyś byłam temu przeciwna
|
#526 | ||
|
Zakorzenienie
|
hello
a ja wlasnie siedze w pracy ![]() Bea!!!!!!!!!!!!! Ty normalnie czarujesz w tej kuchni ![]() taka kobieta to skarb!! nie tylko z tego wzgledu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rzabbko jest Ci slicznie, mimo ze buzki nie widac ![]() bardżo mi sie bluzeczka podoba edit : Beatko to prawda, ze nie jest, ale tak naprawde to myslimy, ze wszedzie jest lepiej niz tam gdzie jestesmy, a to nie zawsze tak jest. ja zawsze uwazalam, ze Holandia to taki super kraj, a okazuje sie ze oni tez maja swoje zboczenia, straszna biurokracje i nie zawsze jest kolorowo. Nasza słuzba zdrowia w porownaniu do tej we Włoszech to podobno raj na ziemi. Ja chyba nie umialabym stad wyjechac ![]() conajwyzej moglabym sie wyniesc z wawy do wrocławia
|
||
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Navi ja nigdy nie myślałam ze gdzie indziej jest lepiej, kilka lat temu TZ chciał żebyśmy wyjechali ale ja nie chciałam
![]() I chodzi mi bardziej o obecną sytuacje polityczną - bo np. służba zdrowia sama się cudownie nie uleczy, tak jak inne dziedziny życia publicznego w których jest źle. A ludzie którzy powinni sie tym zajmować, no cóż tego chyba dzisiaj nie trzeba komentować. ![]() I dla mnie kraj, z którego ludzie muszą wyjeżdżać żeby zarobić na godne życie ( nie mówię tutaj o luksusach ) nie jest krajem normalnym. Bo jak np.normalna rodzina z dwójką dzieci ma przeżyć za 1200 czy 1500 zł, gdzie matka nie pracuje . Oczywiście, że teraz sytuacja na rynku pracy sie poprawia, ale to akurat nie jest wynikiem pracy ekipy rządzącej, ale właśnie emigracji zarobkowej .Ale to nie temat na sobotnie popołudnie
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale niestety, na ogol tam gdzie się zarabia, wiecej wydaje sie na zycie.. no, ale kazdy musi szukac swojego miejsca, wazne zeby czuc sie dobrze tam gdzie się jest ![]() nie chce mi sie w pracy siedziec, a z 2 strony scielam sie z podrzutkiem i do domu tez mi sie nie chce wracac... ehh
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Hi Rzęsko
Poszła se
|
#530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to daje duzy uszczerbek w budzecie . No ale jakos temu governmentowi trzeba pomagac, nie ![]() Co tutaj tak pusto - wszystkie sprzatacie czy latacie za bielizna ![]() |
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
ja sprzątam
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Ja farbuję włosy i staram się trochę posprzątać, ale znowu mnie głowa boli i nie bardzo mi idzie
![]() Napisałam wcześniej dla Navi długiego posta ale mi wcięło, a nie chce mi sie pisać ponownie. Ale jeszcze tylko powiem ze jest różnica gdy się chce wyjechać żeby się dorobić, a wtedy gdy trzeba wyjechać aby zapewnić swojej rodzinie godne, a nie luksusowe życie.
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabko śliczna bluzeczka
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnie dwa dni marnie się czułam
wczoraj strasznie łeb mi nap%%$^ dziś niby katar mam i coś mnie w gardle drapie ale ogólnie jest OK jak się złapałam za porządki to tylko furczało zwłaszcza w pokoju mojej panny bałaganiarskiej ostatnio tak zagraciła, że masakra wywaliłam od niej wór śmieci i przydasiów
|
#535 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w sklepie
dorwała mnie dawna klientka z zapytaniem gdzie ona teraz biustonosz kupi ![]() no i znów mnie naszło ![]() a tu bardotka Alles Brigitte http://wyprzedazebielizny.pl/# w rozmiarach mały obwód-duża miska a cena taka, że można nawet zaryzykować
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Rzęska chcesz oberwać
![]() Znowu kusisz
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko, no ceny takie, że mam chęć zaryzykować
![]() i wziąć BEZ MIERZENIA!
|
#539 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie wiem czy na oczy, czy na cycki potem by pasowało
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

kolczyki pokaż 

(ale ja w przedszkolu wychowywana byłam i zupy mleczne to mi tylko z kożuchami między makaronem się kojarzyły, blee) i dopiero dynia w occie mnie z tego stanu wyrwała 

to podobnie u mnie