|
|
#4291 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVI
|
#4292 | ||
|
BAN stały
|
Pamiętam wielki teren
![]() Cytat:
Tak naprawdę tych upalnych dni w porównaniu do szaro-buro-deszczowych jest tyle, co kot napłakał ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
No nie wierzę,że wierzysz ![]() ![]() Bawcie się dobrze ![]() Parabelko, udanego rodosowania ![]() Jak by ktoraś chciała coś z Yves Rocher to znowu są aktywne fajne kody - 100 zl przy zakupie za 200 - dowolny prezent z całego asortymentu przy zakupie za 79 zł ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2589 |
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
i psa którego zaraz zabiję serio kocham zwierzątka ale ten ma takie adhd, no silna niezgodność charakterów nam się przytrafiła ![]() i byłam w pepco, pidżam brak spadam z adehadowcem nad jezioro, wykomponować go trza jak codzień
|
|
#4295 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chce mi się strasznie pomarańczy Lutensa
Nie ma ktoś na zbyciu?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4296 | |
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Nie Weź i rozbierz
|
|
|
|
|
#4297 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie mam atomków, żeby rozebrać
Poza tym te 50 ml już bym mogła mieć.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No rozdrapali pewnie, bo zajefajne były....mi udało się jeszcze jedną wczoraj dorwać, taką nie piżamową całkiem...moze po niedzieli dołożą coś jeszcze.... |
|
|
|
|
#4299 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4300 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam. Po prostu kupic.
![]() Jak mi kolega nie zalatwi Pure honey Kardaszianki to kupuje Lutensa.
|
|
|
#4301 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4302 |
|
BAN stały
|
Pierwszy?!
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Nie :p ale siedzę. , czytam i jakoś nie mam nic do napisania
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Stazjo kochana nieoceniona, nadrobiłam ale nie zdążyłam cytnąć wczoraj - dziękuję za chęci dzielenia się Joop
Cytat:
Edit: Sama przeczytałam aldehydowe psy Cytat:
Aaaaaaaaaaa ile Ci tego załatwi? Jak już załatwi to powiedz co i jak, bo ja kocham wszystko co ma w nazwie i sładzie honey. Abo lepiej nie mów, jak nie będziesz mogła dzielić. Lepiej niech nie wiem. Miewam tak na przemian wielokrotnie. Potem się stukam w czoło, a potem znów mi wraca i taki obłęd w kółko. Chyba se sama zdiagnozowałam tę dychotomię. Co to ja chciałam, a w internetach szukam prześcieradła Corii współczuję kolejki do zoo. Od samego opisu zrobiło mi się słąbo. Moim marzeniem jest takie Aquarium jak zagramanicą byłam. Nosz kurka w mordę nic mnie tak nie uspokaja. Czy się mylę?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-07 o 13:37 |
||
|
|
|
#4306 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No wlasnie kolejka była do tego akwarium ![]() pingwiny tyz mi siedzenia nie urwały - w większości pochowały sie przy skałach w cieniu![]() Wiesz, może jakby w tym akwarium było ze 2-3 sztuki ludzkie to byłoby bardziej nastrojowo uspokajająco, ale ze był tabun luda, to o spokoju można zapomnieć. Ponoć w tygodniu tez kolejki sa...
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-06-07 o 14:02 |
|
|
|
|
#4307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, i se myślę, jakieś Safari czy so? ![]() Ja bym chciała zobaczyć rybę Frankenstein ![]() Ok, doczytałam o tygodniu ![]() Eeeech. To w takim razie dzięki za ostrzeżenie. Co ja z trym Afrykarium ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
Nic tu o rybkach nie przeczytałam, nie wiedziałam, że to to. Tak sie pewnie nazywa? Yep
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-07 o 14:15 |
||
|
|
|
#4308 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
nie przejmuj sie![]() A bilety to kupował monsz rano przed wyjazdem na necie i całe szczęście, bo do kasy następna wielkaaa koleja była także najlepiej online bracTeraz w wakacje to fakt, nawet w tygodniu będzie masakra z ludem, ze nie wspomnę, o parkowaniu - to temat na następna opowieść pt. Frustrejszyn brak miejsc w okolicy to norma, kilometrowe korki na 5 km przed zoo to tez norma Ale jak bardzo chcesz to spróbuj może kiedyś w tygodniu podejście zrobić, byle nie w weekend Ja Ci wstawię tutaj potem fotencje tego rybola, tylko lapa odpalę, bo jadę z tabletu i nie mam na nim fot
|
|
#4309 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Proszę Rejcz
Na zywo sprawiała jeszcze bardziej posepniejsze wrażenie Ona była naprawdę wieeeeelka
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Daj spokoj, przeciez to nic ![]() No i nie chodzi o rewanże, miło czasem zrobic coś miłego bezinteresownie Kupiłam sobie wczoraj w Rossmanie przyspieszacz opalania ![]() http://www.australiangold.ag/catalog...19fc7e3ce89ddc Drogi zbójecko, ale...wart każdej złotówki. Patrzę właśnie na moje zawsze białe nogi i brzuch i jestem zafascynowana. Złapało
|
|
|
|
|
#4311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Aż tak bardzo to nie 3. Aaaaaale fajowy rybol Thnx. (obczajone niżej ) Ma usta jak Jon Voight. Ogólnie podobna No może trochę z Donatelli Versace. Cytat:
2. Bingo! To coś dla mojej Mam! Super wielkie dzięki, bo właśnie miałąm z nią jechać w tym tygodniu polować na coś, co zadziała na jej białe łydki. Nie działało nic do tej pory. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-07 o 22:06 |
||
|
|
|
#4312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słyszałam ze w majówkę było tam tyle ludzie ze kolejka się zawijała ileś tam razy, a wtedy pogoda była niezbyt zachęcająca, więc nawet sobie nie próbuję wyobrażać jak tam było teraz, jak było ładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie chcę jutro do pracyyyyyy W górach było fajnie, uskutecznialiśmy głównie wyleż na łonie natury
|
|||
|
|
|
#4313 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja generalnie unikam ruszania sie w weekendy w miejsca publiczne o zwiększonej odwiedzalnosci, ale czasami nie ma wyjscia, bo reszta domowników naciska
|
|
#4314 | |||
|
BAN stały
|
Pfff!
![]() Cytat:
Przeczekać trzeba, nic nie zrobisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4315 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znad soku |
|
|
|
|
#4317 |
|
BAN stały
|
Znad śniadania
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Znad zachwytu nad pogodą
) I znad earl greya
|
|
|
|
#4319 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Znad lidlowskiej bułki z czekolada i vanilla caffee latte
ale nalezy mi się, bo prawie 2 godziny pokatowałam się cwiczeniami rano Dodam, ze przy okazji prawie sie chlasnełam, bo srednio co 5-7minut filmiki się "cieły", zacinały i musiałam uruchamiac z dysku ponownie - chyba mi grafika w lapie pada zajeździłam go w sumie na amen - ponad 3 lata, używany non stop ...ech... najgorsze, ze Vaio juz nie produkują i zadnej alternatywy zamiast, bo nci mi sie nie pdooba, a jak podoba, to ceeenaaa
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie znoszę takich "gotowców" tak na te wiśniowe raz na miesiąc napadam wręcz 2. Vaio piękne są! Ja też uwielbiam ŁADNY sprzęt Nie mam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Aaaaaaaaaaa ile Ci tego załatwi?

Mało tego, ze te 2 godziny stania do Afrykarium były warte tego, ale skąd!! Bida z nydzą i tyle. Nie polecam nikomu tego zoo, a w weekend szczególnie. A byłam tam jakies 8 lat temu i nie miałam za bardzo zastrzezen.
słyszałam ze w majówkę było tam tyle ludzie ze kolejka się zawijała ileś tam razy, a wtedy pogoda była niezbyt zachęcająca, więc nawet sobie nie próbuję wyobrażać jak tam było teraz, jak było ładnie