|
|
#121 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: skąpy strój na ulicy
Cytat:
Ja nie ubrałabym szortów na uczelnie absolutnie, chyba ze takie dłuższe,materiałowe. Topu na cienkich ramiączkach tez nie, ewentualnie na grubych i z mniejszym dekoltem, razem ze spodnica do kolan. Japonki według mnie tez nie pasują. Ale jestem jedna z niewielu osob ubierajacych sie tak konserwatywnie na mojej uczelni
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
wasza koleżanka
|
Cytat:
w punkt.
|
|
|
|
#123 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
2. Tylko, niestety, niektórzy już nawet chełpią się nie tylko tym, że norm nie uznają, ale tym, że ich nie znają. 3. Też nie rozumiem. Nie wypada pokazywać gołej d...nawet, gdy jest ładna. Na przykład. |
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi przeszkadza i uważam, że takie osoby nie zostały dobrze wychowane. Uważam również, że skoro żyjemy w społeczeństwie i istnieją pewne przyjęte i akceptowane normy, należy ich przestrzegać, po to żeby innym z nami żyło się dobrze. Nie uważam, żeby taką ogólnie akceptowaną i przyjęta normą, było paradowanie pół nago po mieście. Bez znaczenia jest tutaj aparycja danego osobnika.
|
|
|
|
#125 | |
|
Hrodebert
|
Cytat:
Raz zwróciłem uwagę, oczywiście nie w takim przypadku jak zaprezentowałem, bo jak to się mówi... nie moja broszka. Mijałem raz dziewczynę w krótkiej czarnej sukience, co wchodziła w pełne słońce, to wszystko było widać jak na dłoni, bielizny nie miała. Ludzie się oglądali, jakieś łebki - komentarze niewybredne, może nawet bym nic nie mówił, gdyby nie to że pchała wózek z małym dzieckiem- pomyślałem, kupiła, ubrała w domu cień, to nie zdaje sobie sprawy że w słońcu tak prześwituje. Podchodzę i mówię- że słońce- że widać bardzo.... a ona czy mi się nie podoba |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Konto usunięte
|
No ale to tak 'ładnie' jest deklarować, że mi to nic nie przeszkadza, jestem chodzącą wyrozumiałością i krynicą akceptacji, niech se każdy chodzi i robi co chce. Czytaj: mam wszystko w nosie.
Tyle, że to zwykle taki typ 'wyrozumiale obojętnych', że jak potem ktoś obok nich padnie z zawałem, to okrakiem przejdą nad denatem i dalej myślą o tym, co na obiad. I czym tu się chwalić. ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Cześć. Mi nie przeszkadza jak dziewczyny chodzą w skąpych szortach bo sama w takich chodzę. Ale po to zapie*dalam na siłowni ze sztangą żeby nie wstydzić się swojego ciała. Okej, co innego jak ktoś jest gruby albo ma bardzo brzydkie pośladki a ubiera ultra krótkie spodenki.
Na siłowni zawszę noszę leginsy za kolano ale kiedyś uderzyło mnie jak dziewczyna przyszła ćwiczyć w majtkach bokserkach gdzie była totalnie brzydka jak chodzi o pośladki. Ludzie nie wstydzą się wychodzić w takich ciuchach jak maja jakieś mankamenty to czemu ja wyglądając jak wyglądam miałabym się chować za dżinsami długimi ??[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- |
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
W takim stroju jak jest bardzo ciepło, sama chodzę.
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2015-06-07 o 10:20 |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Hrodebert
|
Czemu tak nieładnie
|
|
|
|
|
#131 |
|
wasza koleżanka
|
Ja mam tak za☠☠☠iste pośladki, że nie muszę zakładać wrzynających się w tyłek spodenek by było to widać
|
|
|
#132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Hrodebert
|
Cytat:
ale można swoją sylwetkę, podkreślić, nie koniecznie pokazując goły tyłek, czy tam pół tyłka. Ćwiczę, ale nie brykam w koszulkach na ramiączkach, ani nie ściągam koszulki, jadąc rowerem, co by wszyscy widzieli jakie mam mięśnie |
|
|
|
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam w sukience do pół uda już czuję się jak demon seksu, nie muszę tyłka wywalać na świat <faaaalaaaa hejtuuuu.... now!>Generalnie nie rozumiem oburzenia 'ojej, jak taka nieidealna może paradować odsłonięta. No ludzie, na prawdę uważacie, że to właśnie wy jedyne macie ciało perfekcyjne? Ta... Każdy ma niedoskonałości, każdy ma się czego wstydzić. Kwestia taka, że u siebie się mniej dostrzega. No pakujesz na siłowni - super, podziwiam. Ale to znaczy, że automatycznie nie masz brzydkich kolan, krzywych / krótkich nóg, nieproporcjonalnej sylwetki, klatki piersiowej straszącej żebrami, brzydkiej twarzy, lichych włosów itd itd? Taaaa. Najlepiej wszyscy załóżmy burki, nie będzie obrzydzenia na ulicy ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Macintosh pustostanem nie jestem więc, proszę nie obrażaj mnie.
Trzymam za słowo, że tak zrobisz ;-) ARAKSJEL mi tam nie przeszkadza, że ktos jadący na rowerze czy biegający ściagnie koszulkę. Oh ludzie ! Jak ktoś wygląda za☠☠☠iście to czemu ma tego nie pokazywać ?? A potem siedzicie w internecie i laski i faceci i się jaracie " OH boże ale on słodki !! " albo " cudo mięśnie " itp. Sami sobie zaprzeczacie. ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- ![]() Ten chłopak kojarzy mi sie bardziej z gejem. ![]() laski, gdybyście takiego faceta zobaczyły na ulicy to pewnie byście sikały po nogach z podniecenia.[COLOR="Silver"] Edytowane przez pattkaaa21 Czas edycji: 2015-06-07 o 10:49 |
|
|
|
|
#138 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2015-06-07 o 10:54 |
||
|
|
|
|
#139 | |
|
.
|
Cytat:
![]() osłabiają mnie takie pustaki na siłowni [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5166095 1]Jak czytam wpisy takich pustostanów to mam ochotę upaść się do 150 kg, wciągnąć na dupę strój Borata i paradować tak do śmierci po polskich wsiach i miastach. Żeby ich pokręciło z obrzydzenia [/QUOTE]
|
|
|
#140 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co innego jednak paradowac w takim stroju po mieszkaniu, co innego spotykać się w takim stroju z ludźmi. Publiczna przestrzeń, to jednak publiczna przestrzeń
|
|
|
|
#142 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
Mnie przeszkadzają tylko odsłonięte pośladki, cycki (zwłaszcza jak laska jest bez stanika i w koszulce na ramiączkach, a pod pachą wystaje jej cyc) i brzuchy. Dla mnie wiocha. Nawet jeśli ktoś ma mega ciało, i tak wiocha.
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Macintosh czyli Ty możesz śmiać się z innych, że ubiera krótkie szorty albo, że pokazuje pośladki ale ja już swojego zdania nie mogę powiedzieć?? Tak, oceniam ludiz po wyglądzie. I jak widzę, że laska ma dupę po kolana a ubiera szorty 10 cm to mi jej po prostu szkoda. I wtedy nie powinna takich ubierać. Ale jak ktoś ma super pośladki to niech je pokazuje.
Po prostu na wizazu siedza zakompleksione baby i faceci. Pora stad uciekac, bo to nie miejsce dla mnie, Milego dnia wszystkim
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Ten wątek perfekcyjnie pokazuje jak laski między sobą plują nienawiścią tylko dlatego że jedna odsłoniła tyłek a druga nie, bo ma słaby, bo nie chce, bo się wstydzi.
Serio was to obchodzi i zaprzątacie sobie głowę tym jak ją wychowali ? Chyba naprawdę nie macie czego w domu robić, albo macie za mało zmartwień życiowych żeby tak emocjonalnie do tego podchodzić. Zazdrosne jak każde baby między sobą, oczy byście sobie powydrapywały gdyby wasz facet okiem na taką rzucił. Ale przecież zazwyczaj misio nie rzuca, bo jest wspaniały. Ciężko to czytać, trochę komedia ale świetnie pokazuje waszą zazdrość - powiecie zazdrość o goły tyłek? To po co się tak na to spuszczacie, jest to jest. Facetem jestem, powiecie że widok gołego tyłka to tylko fajny dla nas widok. Może i tak, ale nie znam faceta który robi problem z tego że inny facet bez koszulki chodzi Chce niech chodzi, kto będzie nim zainteresowany ten będzie, a kto go określi jako wieśniaka to jego sprawa. Tłuste świnie na plaży też nijak wyglądają , jednakże fascynujące jest to że takie nawet kobitki przy tuszy nie wstydzą się posiedzieć w bikini. Odwrotna zależność często spotykana. Edytowane przez Rhapsody1 Czas edycji: 2015-06-07 o 11:13 |
|
|
|
|
#146 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie generalizuj Dziewczyna w poście zadała pytanie, czy to przeszkadza czy nie. Ludzie odpowiadają, odpowiadają różnie i tyle
|
|
|
|
#148 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba że to kryptogeje. |
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

, ale tez nie był to człowiek obok którego wyeksponowanej gołosci pragnęłam przebywać.
Przecież chodzi o nie epatowanie golizną i wulgarną seksualnoscią w nieodpowiednich do tego miejscach, a nie o to czy ktoś jest gruby/chudy/łądny/brzydki/ma cellulit albo włosy na plecach.
Mam pytanie, czy nie przeszkadza Wam jak na ulicy w mieście ludzie chodzą w bardzo skąpym stroju?np. ultrakrótkie szorty takie, że widać pośladki, gołe brzuchy, faceci bez koszulki.

ale można swoją sylwetkę, podkreślić, nie koniecznie pokazując goły tyłek, czy tam pół tyłka. Ćwiczę, ale nie brykam w koszulkach na ramiączkach, ani nie ściągam koszulki, jadąc rowerem, co by wszyscy widzieli jakie mam mięśnie