|
|
#151 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: skąpy strój na ulicy
Cytat:
Większość znanych mi facetów uważa, ze chodzenie bez koszulki po miescie to kompletna żenada i w dodatku brak higieny... Żaden nie jest gejem, a statystycznie niemożliwe, by 90% znanych mi mężczyzn byla kryptogejami. |
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W takim wypadku proponuję po przyjściu do domu, i zobaczeniu kilku zbyt krótkich szortów i tyłków na wierzchu pożalić się swojemu facetowi jak one mogą tak chodzić. To samo kiedy to faceci paradują bez koszulek. Tż wam się zali po kątach że koledzy chodzą bez koszulek ? Tak samo komiczne jak laski w prawie golfach przy 30 stopniach, żeby czasem nie odkryć niczego, bo przecież trzeba się szanować. |
|
|
|
|
|
#153 |
|
jestę wieszczę
|
Farma, jestem przerażona, mam wielu znajomych kryptogejów
. Co ze mną nie tak, że boją mi się przyznać? ![]() Poza tym lol, to że mam oczy i widzę, jak ktoś jest ubrany i to mimowolnie oceniam, to jeszcze nie znaczy, że to moja pasja i wypełnia mi cały czas. Po prostu jak widzę na uczelni laskę w kiecy tak krótkiej, że jej widać gacie, albo w teatrze jakiś niuniek przychodzi w dresie, to to widzę i dzięki temu, że nauczono mnie norm społecznych wiem, że jest to strój do tego miejsca nieodpowiedni. Może dla niektórych to wiedza wymagająca wielkiego nakładu umysłowego, by połączyć jedno z drugim. Na szczęście ja robię to automatycznie i zajmuje mi to może sekundę.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie rozumiem dlaczego jak któraś kobieta napisze, że jej przeszkadza oglądanie na ulicy połowy czyjegoś tyłka to często jest komentarz, że sama na pewno ma brzydki, tłusty stary itd. Wiele osób tu wyraziło opinie, że im to przeszkadza nie róznicując na wielkie pupska i zgrabne tyłeczki. To tak jakbym napisałą, że moja zamężna koleżanka ma kochanka i nie jest to dla mnie akceptowalne moralnie, a ktoś by mi odpisał, że jej zazdroszcze, bo sama pewnie jestem pasztetem i nikt mnie nie chce
|
|
|
|
|
#155 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Dopóki ktoś nie narusza mojej prywatności czy tam godności osobistej to nic mi do tego jak się ubrał. Niech nawet w majtkach po mieście lata, spojrzę na niego, może i się odwrócę, ale nie będzie mi to przeszkadzać. Litości... Nie wiem skąd przyjęło się, że odkrycie brzucha, ramion, czy kawałka pośladka to skandal. Tak samo argument, że to niehigieniczne, albo że brzydko wygląda... po co w takim razie chodzicie na baseny, plaże? Jak ktoś chodzi na plaży w stroju, a jest otyły to już to brzydko nie wygląda? |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Konto usunięte
|
zaczynacie robić śmichy chichy, widziałam wystarczająco dużo wizażów, żeby wiedzieć, że wątek właśnie chyli się ku końcowi, po kilku stronach takich śmieszków wpadnie moderator, zamknie temat i wtedy nawet jakby ktoś chciał normalnie odpowiedzieć, to już nie będzie możliwości
|
|
|
|
|
#159 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Ante Pante
|
Cytat:
|
|
|
#161 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#162 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale nie rozwalajcie wątku takimi żarcikami, bo niektórzy nadal by chcieli sobie porozmawiać, ja np. chętnie śledzę dyskusję i nie chciałabym, żeby ją moderatorzy zamknęli przez to, że została zaspamowana śmieszkami
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Każda potwora znajdzie swego amatora. Ta z grubym tyłkiem na wierzchu też, jedni lubią wyrzeźbiony tyłek, i abs na brzuchu u kobiet. To pierwsze jeszcze miłe dla mnie, ale drugie jest dla mnie absurdalne i zbyt męskie jak na kobiece standardy.
Zwyczajna ignorancja, mojej uwagi nie zwróciła, za to innego faceta jak najbardziej. I czy się z tym pogodzicie czy też nie, to wasza sprawa. Bo ta z gołym tyłkiem tylko w waszej opinii może być łatwiejsza, lub sprawiać takie pozory. Gra pozorów, ciekawy kawałek. Świetnie ukazuje miejskie standardy czy to ubioru czy prowokacji zachowania. |
|
|
|
|
#165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo zgrabnie się sam podsumowałeś |
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast litościwie zatrzymam dla siebie, co myśle o ludziach mówiących i piszących o świniach na plaży, wielorybach, pasztetach itd. Nieważne, czy mają na sobie dobrze skrojony garnitur, czy tandetne szorty. |
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
wasza koleżanka
|
Na golizne jest miejsce na plaży, na dyskotece też zapewne nikt się nie burzy z powodu prześwitującej mini i braku stanika (te miejsca rządzą się swoimi prawami). Nie rozumiem tylko po co tak chodzić po bułki do biedronki albo na uczelnie? To po prostu słabo o was świadczy, wasze wyrzeźbione ciała świetnie będą wyglądały również w zwykłym ubraniu i przy okazji zrobicie lepsze wrażenie.
|
|
|
#171 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Może w ogóle w stringach i staniku chodzić skoro 2cm nogawki więcej to taki dyskomfort?
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie golizna to golizna. Nieważne czy w wydaniu pięknym i szczupłym czy grubym i brzydkim.
Powinniśmy ubierać się stosownie do miejsca jak i sytuacji. Jak nie wyobrażam sobie iść np. do urzędu w poplamionym czy dziurawym stroju tak nie pójdę również z gołym tyłkiem czy cyckami. I to się tyczy również drugiej strony. Nie chciałabym by ktoś w rozpiętej koszuli czy japonkach obsługiwał mnie. Poprzez strój powinniśmy okazywać szacunek ludziom wokół nas. |
|
|
|
|
#173 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#174 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#175 |
|
jestę wieszczę
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5166223 3]A śmieję się ? Wskaż gdzie.[/QUOTE]
to ja się przyznam, ja się śmieje, jak kto świeci gołym pupskiem albo mu sutki widać i uważa, że to seksi i odpowiednie na miasto np. HA-HA-HA.
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ciekawe, że wmawia się mi kompleksy tylko dlatego, że nie napisałam nic tutaj na temat swojego przeza☠☠☠iaszczego tyłeczka. A mogłabym jak nasza patunia, kto by mi zabronił |
|
|
|
|
|
#177 |
|
Konto usunięte
|
Ale hejt.
|
|
|
|
|
#178 |
|
Konto usunięte
|
Jest mi goraco, mam bardzo krótka sukienkę, nie obchodzi mnie co ludzie o moich nogach, dziękuję, pozdrawiam ludzi pocacych się w spodniach, bo mają cellulit/parę kg za dużo. Moze szorty powinni wydawac na pozwolenie od lekarza, ze bmi dobre?. Badzmy ludźmi.
|
|
|
|
|
#179 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Konto usunięte
|
Bramka nr 2 powinna byc zakryta, ale jestem zwolenniczką free the nipple XD sama bym tak nie wyszla, ale teksty typu omg ona wyszla bez stanika pare postow wczesniej to moim zdaniem przesada, tez nie lubię na to patrzec ale nie kaze nikomu ubierac stanika, nie moja sprawa, a jest to niesprawiedliwe, bo faceci moga odslaniac klate
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

Chce niech chodzi, kto będzie nim zainteresowany ten będzie, a kto go określi jako wieśniaka to jego sprawa.
. Co ze mną nie tak, że boją mi się przyznać? 
. Dopóki ktoś nie narusza mojej prywatności czy tam godności osobistej to nic mi do tego jak się ubrał. Niech nawet w majtkach po mieście lata, spojrzę na niego, może i się odwrócę, ale nie będzie mi to przeszkadzać. Litości... Nie wiem skąd przyjęło się, że odkrycie brzucha, ramion, czy kawałka pośladka to skandal. Tak samo argument, że to niehigieniczne, albo że brzydko wygląda... po co w takim razie chodzicie na baseny, plaże? Jak ktoś chodzi na plaży w stroju, a jest otyły to już to brzydko nie wygląda?