Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-07, 13:27   #3151
Cherry_Muffin
nibyżona

Dot.: Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30

loluś cenne uwagi.
ale 13 seeeeerio?

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

loluś cenne uwagi.
ale 13 seeeeerio?
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 13:30   #3152
wildDaisy
żona bez ogona

Dot.: Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
emocje. Rodzice mega wzruszeni

13. Niesmaczne podteksty seksualne - mama dająca w prezencie bon na noc poślubną w hotelu + koszyk z bielizną,bitą śmietaną i kondomami. Niefajne. Nawiązania do "szukania dziurki" "pchania od przodu i tyłu" -niefajne. Ale to wiecie. Niemniej powtórzę.
.

Zabiłaś mnie! Nigdy o czymś takim nie słyszałam! Serio mamuśka wyskoczyła do młodych z takim koszem?! Matko kto komu kazał szukać i pchać?! To DJ taki mądry?!

Edytowane przez wildDaisy
Czas edycji: 2015-06-07 o 13:34
wildDaisy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 13:31   #3153
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
loluś cenne uwagi.
ale 13 seeeeerio?

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

loluś cenne uwagi.
ale 13 seeeeerio?
Tak.Dodatkowo zakończyła całą zabawę (bo była taka z przekazywaniem paczki) słowami "Życzę Wam miłej zabawy te nocy dzieci". Ja bym się zapadła pod ziemię,a nie jestem jakaś pruderyjna. Ale kurde, od rodziców, na sali pełnej ludzi?

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość

Zabiłaś mnie! Nigdy o czymś takim nie słyszałam! Serio mamuśka wyskoczyła do młodych z takim koszem?! Matko kto komu kazał szukać i pchać?! To DJ taki mądry?!
Siostra

Powiem tak.Im to chyba nie przeszkadzało,widać było,że takie żarciki na poziomie dziennym są. Ale zwracam uwagę,bo raczej nie każdy jest taki liberalny
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 13:33   #3154
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Hej
U nas też upał narazie siedzimy u Tż ale po obiedzie pojedziemy chyba na działkę posiedzieć
Teściowa mnie wkurza bo ciągle chce nas namówić na kupno mieszkania po ślubie bo to się bardziej opłaca niż wynajem.. Weźcie jej wytłumaczcie, ze my to wiemy tyle że na dzień dzisiejszy nie będzie nas stać na kupno od razu Mówimy, że sytuacja jeszcze się pewnie zmieni ale założenie narazie jest takie. A ona dalej swoje
No to teściowa jakaś niespełna rozumu Skąd macie wziąć na kupno mieszkania zaraz po ślubie? Może jeszcze za gotówkę, bo przecież kredyt też się nie opłaca Przypomnij czy sami płacicie za wesele, czy rodzice Wam płacą?

I jak taka mądra, że kupno bardziej się opłaca niż wynajem (no odkrycie ) to niech Wam fundnie to mieszkanie w prezencie ślubnym Jakby mi matka mojego faceta wyskoczyła z takim tekstem to bym jej odpowiedziała coś niemiłego, a nie grzecznie się jej tłumaczyła.
Stary 2015-06-07, 13:33   #3155
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez white_bear Pokaż wiadomość
Petit dzięki Ale mi się postarzał ten Tżet
Oj tam wszyscy sie starzejemy

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;51662591]
Co do klimy to nie wyobrazam sobie sali bez klimy [/QUOTE]
Fokladnie.

Cytat:
Napisane przez white_bear Pokaż wiadomość
Dzięki
Kończy dzisiaj 29 lat za rok zmiana kodu
To nie jest taki stary
Cytat:
Mam chwile przerwy w nauce,to Wam napiszę jeszcze parę obserwacji jako osoba z zewnątrz,może którejś się przyda

1. Warto na ubieranie poświecić te 15 min wiecej czasu niż chcemy. Wczoraj była taka sytuacja,że panna młoda się ubrała,sznurowanie gorsetu zajęło długo, wiec rzeczy typu kolczyki, perfumy, naszynik, buty zakładała jak już wszyscy goście byli w domu. Mieszkanko malutkie,wiec był tłok. Uwierzcie,że nie chcecie zakładać pończoch, odsłaniając gatki przy 15 osobach widowni,bo nawet jeśli nie przeszkadza Wam negliż,to ręce się trzęsą,stres i zadyma -są.

2.Bibułki matujące -koniecznie.I puder w kamieniu,bo niezależnie od pogody, człowiek poci się od stresu i tego biegania.

3. Przygotujcie sobie ładne lusterko, wyczyszczone ,bo można zrobić świetne zdjęcia, ale musi to być już przygotowane,bo potem nie ma czasu.

4. Nie warto ubierać byle czego na przygotowania,bo wygląda to słabo. Lepiej nawet założyć prostą bluzkę i dżinsy albo jakąś sukienkę,nie trzeba przecież kupować nowego. Ale dres wygląda źle. Serio.

5. Szminkę,którą bedzie malować Was makijażystka miejcie cały czas przy sobie,a nie w kosmetyczce w aucie. Jak ludzie zaczynają obcałowywać po wchodzeniu do domu, jak zagryza się usta - schodzi cała. Lepiej poprawić tą samą,niż w panice szukać podobnego koloru.

6. Jeśli któraś chce iść z tatą do ołtarza,to zapewnijcie panu młodemu godne wejście. Kiepsko wygląda jak stoi jak sierotka pod ołtarzem, niezauważony. Niech to będzie z pompą. Np. może go poprowadzić procesja druhen,albo świadkowie...

7. Przed kościołem fajnie zrobić zdjęcie pamiątkowe,bo nie każdy bedzie na sali.

8. Uprzedźcie gości,żeby nie wpierniczali się fotografowi,bo miałam nie raz taką sytuację,że kuzyn Ziutek,który uznał,że musi mieć najlepsze ujęcia wpierdzielał się tuż przede mnie i w efekcie zasłaniał wszystko.Potem się chwalił,że "on ma lepsze ujęcie niż foto,bo tak się ustawił".

9. Rzucanie kieliszków na sali zróbcie wtedy,kiedy wszyscy będą już w niej.

10. Nie bierzcie DJa współpracującego z salą. Na tym weselu tak było, w efekcie parkiet pusty,bo nie ma muzyki (no i gorąc), bo pan DJ zagadał się z koleżanką-barmanką.

11.Upewnijcie się,że napoje będą z lodem.W przypadku wysokiej temp. sok z lodówki w ciagu 10 minut robi się grzańcem.

12. Podziekowania w formie filmiku wzbudziły wielkie emocje. Rodzice mega wzruszeni

13. Niesmaczne podteksty seksualne - mama dająca w prezencie bon na noc poślubną w hotelu + koszyk z bielizną,bitą śmietaną i kondomami. Niefajne. Nawiązania do "szukania dziurki" "pchania od przodu i tyłu" -niefajne. Ale to wiecie. Niemniej powtórzę.
14. Ogólnie - to wszystko tak szybko mija,że warto celebrować każdy "punkt krytyczny". Nie róbcie (róbmy) czegoś na odwal,w pośpiechu.Ksiadz poczeka,ludzie poczekają. A wspomnienia do końca życia zostają.
Dzieki za cenne uwagi ale 13.dobra

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 13:34   #3156
Cherry_Muffin
nibyżona

em. ekhym. eeeee.... ok. no ok.
ludzie są różni
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 13:37   #3157
kashia001
PeeeMaa!

Jejku chwile się poopalalam i się nie da taki skwar.

Haha 13 Punkt mnie rozwalił.

Chwyć się mej dłoni. Bądź blisko.
Za szczęściem już nie chcę gonić.
Mam Ciebie. Mam wszystko.
kashia001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 13:38   #3158
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Tak.Dodatkowo zakończyła całą zabawę (bo była taka z przekazywaniem paczki) słowami "Życzę Wam miłej zabawy te nocy dzieci". Ja bym się zapadła pod ziemię,a nie jestem jakaś pruderyjna. Ale kurde, od rodziców, na sali pełnej ludzi?

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Siostra

Powiem tak.Im to chyba nie przeszkadzało,widać było,że takie żarciki na poziomie dziennym są. Ale zwracam uwagę,bo raczej nie każdy jest taki liberalny
Masz racje, pewnie ogólnie to były żarty na ich codziennym "poziomie"
A sala jak zareagowała? Śmiechem czy zażenowaniem?

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
em. ekhym. eeeee.... ok. no ok.
ludzie są różni
No niby tak, ale takie teksty, jeszcze na weselu
Stary 2015-06-07, 13:41   #3159
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
masakra

a ja chyba mogę już zrobić wizytówkę co ?
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 13:41   #3160
lolusl
Japońska rzepa

Acha,no i warto wcześniej przygotować miejsce na takie ujęcia -gotowce. Typu bukiet (żeby nie był włożony w kubek o kształcie kobiecych piersi tylko nawet prostą szklankę ), podwiązka, biżuteria. OBRĄCZKI! Nie mam prawie żadnego zdjęcia obrączek oprócz tych z kościoła,bo przed ślubem ciągle miał je ktoś inny.

Fajnie też ogarnąć jeden pokój,odsłonić zasłony,a jak jest ciemno,to dać dodatkową lampę. Piszę to dlatego,że jak już ten foto przyjdzie to nie ma na to czasu, a ciemne pomieszczenia,zagracone źle wychodzą. Niby nie ma co się przejmować takimi pierdółkami,ale potem jest żal,że nie ma jakiegoś ujęcia,a np, nie było nic przygotowane, nie wieadomo było gdzie szukać.

No i na detale fajnie jakieś małe miejsce wyodrębnić, nawet wziąć jakąś ładną kapę albo pościel czy obrus i rozłożyć na stole,żeby ładny wzór był
It never fails.
Stary 2015-06-07, 13:41   #3161
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Lolus dzięki bo nawet sie nie zastanowiłam jeszcze jak to bedzie z wejściem Tż do kościoła.
Oboje mamy facetow świadków, jeden po drugim chyba tak jakos nie wiem, a druhenek żadnych nie chce

Przyszedł mi grzebyk do wlosow zapomniałam wrzucić tu
Załącznik 5993257Załącznik 5993258Załącznik 5993259
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 13:44   #3162
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Masz racje, pewnie ogólnie to były żarty na ich codziennym "poziomie"
A sala jak zareagowała? Śmiechem czy zażenowaniem?

No niby tak, ale takie teksty, jeszcze na weselu
śmiechem
W sumie też się śmiałam,bo jakby nie patrzyć było to dość wesołe,a ich radocha była zaraźliwa,ale jednocześnie sama w życiu bym tak nie chciała.

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;51662845]Lolus dzięki bo nawet sie nie zastanowiłam jeszcze jak to bedzie z wejściem Tż do kościoła.
Oboje mamy facetow świadków, jeden po drugim chyba tak jakos nie wiem, a druhenek żadnych nie chce

Przyszedł mi grzebyk do wlosow zapomniałam wrzucić tu
Załącznik 5993257Załącznik 5993258Załącznik 5993259[/QUOTE]

Myślę,że nawet lepiej jakby sam wszedł przed Tobą,ale już przy muzyce,tak "oficjalnie". Albo może mama wprowadzić. Tak naprawdę chodzi mi o to,żeby był element "wejścia",że wszyscy patrzą i ooo,pan młody wchodzi A nie że taki nieboraczek stoi i czeka na panne młodą,przecież to też jego dzień

ładny grzebyk!
It never fails.
Stary 2015-06-07, 13:44   #3163
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Acha,no i warto wcześniej przygotować miejsce na takie ujęcia -gotowce. Typu bukiet (żeby nie był włożony w kubek o kształcie kobiecych piersi tylko nawet prostą szklankę ), podwiązka, biżuteria. OBRĄCZKI! Nie mam prawie żadnego zdjęcia obrączek oprócz tych z kościoła,bo przed ślubem ciągle miał je ktoś inny.

Fajnie też ogarnąć jeden pokój,odsłonić zasłony,a jak jest ciemno,to dać dodatkową lampę. Piszę to dlatego,że jak już ten foto przyjdzie to nie ma na to czasu, a ciemne pomieszczenia,zagracone źle wychodzą. Niby nie ma co się przejmować takimi pierdółkami,ale potem jest żal,że nie ma jakiegoś ujęcia,a np, nie było nic przygotowane, nie wieadomo było gdzie szukać.

z tym miejscem na bukiet itd do zdjęcia to dobra uwaga bo mogłabym o takich drobnostkach zapomnieć a tak to sobie zapiszę od razu
No i na detale fajnie jakieś małe miejsce wyodrębnić, nawet wziąć jakąś ładną kapę albo pościel czy obrus i rozłożyć na stole,żeby ładny wzór był
z tym miejscem na bukiet itd do zdjęcia to dobra uwaga bo mogłabym o takich drobnostkach zapomnieć a tak to sobie zapiszę od razu
Stary 2015-06-07, 13:46   #3164
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
masakra

a ja chyba mogę już zrobić wizytówkę co ?
A od kiedy z nami jesteś? Na pierwszej stronie jest napisane wszystko o wizytówkach.

Cytat:
Myślę,że nawet lepiej jakby sam wszedł przed Tobą,ale już przy muzyce,tak "oficjalnie". Albo może mama wprowadzić. Tak naprawdę chodzi mi o to,żeby był element "wejścia",że wszyscy patrzą i ooo,pan młody wchodzi A nie że taki nieboraczek stoi i czeka na panne młodą,przecież to też jego dzień

ładny grzebyk!
Szkoda, że tak wiele panien młodych o tym zapomina
Stary 2015-06-07, 13:48   #3165
ann2016
Zakorzenienie

od 6 maja tak więc biorę się za robienie
Stary 2015-06-07, 13:50   #3166
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Koniecznie Warto popatrzyć na zdjęcia tych dobrych fotografów i podkraść jakiś pomysł Ja musiałam sobie radzić na podłodze i na stole,bo to były jedyne powierzchnie bez wzorów i niezajęte przez balony

To samo z suknią- ładny wieszak i dobra miejscówa. żyrandol do powieszenia jest spoko, ale pod warunkiem,że pomieszczenie jest duże i jasne. Jak jest zagracone,to lepiej znaleźć względnie płaską powierzchnię i tam powiesić.(typu szafa)

Mam nadzieje,że was nie wkurza "wymądrzanie się" W każdym razie nie chciałabym,zeby to wyglądało tak,że mi sodówka odwaliła,bo pierwszy raz byłam na ślubie Po prostu jako ktoś kto nie ma doświadczenia, widzę jakie rzeczy sprawiają problem i mam nadzieje (też sama u siebie) ich uniknąć,a może komuś akurat ktróryś punkt się przyda
It never fails.
Stary 2015-06-07, 13:50   #3167
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Cytat:
śmiechem
W sumie też się śmiałam,bo jakby nie patrzyć było to dość wesołe,a ich radocha była zaraźliwa,ale jednocześnie sama w życiu bym tak nie chciała.

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

ładny grzebyk!

Musze pomysleć i podpatrzeć na YT
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 13:53   #3168
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
od 6 maja tak więc biorę się za robienie
Oki

Jak ktoś ma coś przeciwko, ma jeszcze czas przemówić

Cytat:
Koniecznie Warto popatrzyć na zdjęcia tych dobrych fotografów i podkraść jakiś pomysł Ja musiałam sobie radzić na podłodze i na stole,bo to były jedyne powierzchnie bez wzorów i niezajęte przez balony

To samo z suknią- ładny wieszak i dobra miejscówa. żyrandol do powieszenia jest spoko, ale pod warunkiem,że pomieszczenie jest duże i jasne. Jak jest zagracone,to lepiej znaleźć względnie płaską powierzchnię i tam powiesić.(typu szafa)

Mam nadzieje,że was nie wkurza "wymądrzanie się" W każdym razie nie chciałabym,zeby to wyglądało tak,że mi sodówka odwaliła,bo pierwszy raz byłam na ślubie Po prostu jako ktoś kto nie ma doświadczenia, widzę jakie rzeczy sprawiają problem i mam nadzieje (też sama u siebie) ich uniknąć,a może komuś akurat ktróryś punkt się przyda
No co Ty, właśnie dobrze, że piszesz takie rzeczy, a jak będziesz na jeszcze innych ślubach to pewnie będziesz nam mogła powiedzieć jeszcze więcej! I to są bardzo cenne wskazówki. Ja na wiele rzeczy bym nie zwróciła w ogóle uwagi gdyby nie to forum i Wasze wypowiedzi

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Można by nawet Twój post dodać do ściąg na pierwszą stronę i w razie czego uzupełniać czy coś
Stary 2015-06-07, 14:24   #3169
ann2016
Zakorzenienie

A&A

My: poznaliśmy się w listopadzie 2011, razem od grudnia 2011, mieszkamy razem
Zaręczyny: 30.06.2015
Ślub: 23.07.2016
Wesele: Sala Bankietowa
Muzyka: Czarne Charaktery
Foto: Szymon Olma
Video: FilmLook
Kolor przewodni: fiolet + srebro
Suknia: Lillian West
Obrączki: białe złoto, klasyczne
Bukiet: biel, odcienie fioletu i błyskotki, prawdopodobnie róże
Fryzura: jeszcze nie wiem
Samochód: Audi R8
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biale-szpilki-river-island-259-zl-41958_l.jpg (22,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blyszczacy-numerek-na-stol.jpg (18,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_784357.jpg (80,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-Audi-R8-Track-Review-Philip-Island-07.jpg (90,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_slubny-tort_20961570.jpg (11,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wesele-i-okazje (3).jpg (49,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote-obraczki-eternel-zo-z-585-obr-738fw.jpg (21,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1041523368_LW_FF_6360.jpg (106,3 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Lillian-West-6360_106.jpg (97,8 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez ann2016
Czas edycji: 2015-12-14 o 15:57
Stary 2015-06-07, 14:25   #3170
ann2016
Zakorzenienie

wildDaisy możesz dodać
Stary 2015-06-07, 14:27   #3171
tetrikk
Zakorzenienie

Lolus - bardzo cenne uwagi, dzięki
Jak będę przy kompie to na pewno niektóre wpisze na moją listę rzeczy, o których mam pamiętać

I serio sala bez klimy w czerwcu,..?
Stary 2015-06-07, 15:19   #3172
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Witam się po megaaktywnym długim weekendzie Lecę się uczyć, bo jutro mam ostatni egzamin w sesji
Ja dopiero zaczynam sesje, ale przynajmniej ostatnia w życiu

Cytat:
Radzę poczytać ten wątek, bardzo pouczający Zawsze można coś wynieść z doświadczenia innych https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194134

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 15:24   #3173
Arya90
Zakorzenienie

Rady bardzo przydatne. Zawsze czytam też z zainteresowaniem relacje Pmek z innych wątków, bo też często piszą o czymś, o czym by człowiek nie pomyślał zawczasu.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 15:31   #3174
pannamima
Zakorzenienie

lolusl, takie rzeczy są ważne Właśnie dlatego warto przejrzeć sobie foty od fotografów. Ja akurat mam bzika na punkcie takich zdjęć detali, więc na pewno sobie wszystko ułożę ładnie

Gorąco!
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 16:01   #3175
lolusl
Japońska rzepa

U mnie dzisiaj idealna pogoda. 23 stopnie,wiaterek, chmurki . Wymarzona!

Jej, tż zrobił mrożoną kawę. Wypiłam 2 małe szklaneczki,bo pycha. Teraz mną telepie niemożliwie,serce kołacze,słabo mi i niedobrze.

Za to w ramach niedzieli tż pojechał po KFC na obiad
It never fails.
Stary 2015-06-07, 16:03   #3176
pannamima
Zakorzenienie

Tez mam ochotę na jakiegoś fast fooda
Pokazałam ten bukiet przyjaciółce, bo ona ma czerwony jako kolor przewodni a nie chce samych róż. Jak zobaczyła to stwierdziła, że chce właśnie taki i pójdzie ze zdjęciem do kwiaciarni
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 16:04   #3177
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Tez mam ochotę na jakiegoś fast fooda
Pokazałam ten bukiet przyjaciółce, bo ona ma czerwony jako kolor przewodni a nie chce samych róż. Jak zobaczyła to stwierdziła, że chce właśnie taki i pójdzie ze zdjęciem do kwiaciarni
No proszę
It never fails.
Stary 2015-06-07, 16:04   #3178
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Za to w ramach niedzieli tż pojechał po KFC na obiad
smacznego
Stary 2015-06-07, 16:05   #3179
izk_a
Zakorzenienie

Poopalałam się trochę i chyba z dobrym efektem
Lolusl, spisze sobie Twoje rady bardzo trafne
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 16:13   #3180
Kotowe
Wtajemniczenie

M & M
My: Oboje rocznik 90
Podczas Sylwestra ktoś krzyknął pocałujcie się i już nam tak zostało

W związku od: 1.01.2010 r.
Zaręczyny: 13.09.2014 r.
Ślub: 6.08.2016 r. (konkordatowy)
Wesele: Zajazd pod Jaworem
http://www.zajazdpodjaworem.pl/

Kolor przewodni: Róż/lawenda/granat
Muzyka: DJ+Wodzirej Brosart
http://brosart.pl/

Pierwszy taniec: https://www.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00
Fotograf: Magdalena Sulwińska
http://magdalenasulwinska.blogsp ot.com/search/label/Reportaż

Kamerzysta: http://www.remake-studio.pl/
Suknia: Estera 2 (IGAR)
Włosy: Upięcie z kwiatami
Obrączki: Białe i złote ?
Bukiet: Polne kwiaty/ lawenda/peonie
Fotobudka: http://fotototem.pl/

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy1.jpg (112,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg włosy2.jpg (78,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (48,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wierszyk.jpg (153,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiaty1.jpg (17,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obrączki.jpg (67,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12178167_920298188053041_1489293019_n.jpg (46,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12170766_920298194719707_522781223_n.jpg (50,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00823.JPG (125,1 KB, 8 załadowań)

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Edytowane przez Kotowe
Czas edycji: 2015-12-26 o 19:15
Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości