Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-07, 09:45   #2401
elcia88
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Mi skurcze przeszły jak biorę magnez. Pomidory też zajadam i bamany
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 09:47   #2402
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
A ja właśnie się obudziłam, a raczej obudziło mnie oparzenie. Lepiej jest trochę, ale nadal piecze, łokcie, kolana i stopy szczególnie, chociaż i łydki nieźle nadrabiają. Panthenol poszedł znów w ruch, a ja sobie dzisiaj odpuszczam kościół, i tak ledwo się ruszam. Nigdy więcej takiego siedzenia na słońcu, chyba że z filtrem 50!!! A zimno mi od tej pianki, że aż mnie telepie.

Ja odpuściłam procesję
Ciesz się, że tak tż reaguje na %, mogło być gorzej dużo macie tych lat razem, my we wrześniu 5 a i tak nie wiem, kiedy to zleciało... I też uwielbiamy spędzać ze sobą każdą chwilę

Oo jaki ładny staż

I mądrze zrobiłaś, przynajmniej teraz nie leżysz i nie płaczesz jak ja

A czemu te złe nastroje u Ciebie, coś się stało?

No to niefajnie, ale sąsiad akurat winny nie jest, do gardła mu nie wlewał a Twój tż chyba jest dorosły

Ogólnie to Wasi tż nie mają jeszcze tak, że w razie czego nie będą jakoś szaleli z alko? Bo mój to jest w stanie wypić jedno piwo lub pół, żeby w razie czego nie było problemu, że on pijany a coś się dzieje.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Panna Izabela ja rozumiem wypić sobie z umiarem ale nie w takim stanie jakim on wrócił. Pytał się mnie czy może iść i ze wróci za 2 godziny. Mnie się usnelo z zmęczenia i nawet nie wiedziałam że go nie ma. Ostatni raz tak się napierdzielil z kilka lat temu w szkole.
Ja wiem że jest dorosły ale mnie się takie numery nie podobają i jeszcze teraz jak jestem w ciąży.
Chociaż obiecał mi że im bliżej rozwiązania to nie będzie pił mocno, a w szczególności dwa tygodnie przed samym rozwiązaniem.
"Dobra żona" mu dzisiaj dziś umili
Stary 2015-06-07, 10:01   #2403
elcia88
Wtajemniczenie

No nie dziwie się że jesteś zła. Na szczęście z moim.mężem nie mam takich problemów. On pije tylko piwo. Wódki od 7 lat nie pił. Ogólnie rzadko wypije więcej niż 3 piwa
Stary 2015-06-07, 11:07   #2404
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
No nie dziwie się że jesteś zła. Na szczęście z moim.mężem nie mam takich problemów. On pije tylko piwo. Wódki od 7 lat nie pił. Ogólnie rzadko wypije więcej niż 3 piwa
To masz szczęście kochana
Ja ogólnie nie narzekam na niego. Bo jak nie pije to nie pije w ogóle. Jedno dwa piwka i koniec. A wczoraj to nie wiem w co w niego wstąpiło.
Ten sąsiad ma na niego taki wpływ. Stary pryk.

Cole mu zabrałam z sypialni na dol
Jak będzie mu się bardzo chciało pić to będzie musiał zejść na dół hihi hi
Stary 2015-06-07, 11:40   #2405
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Moja wczoraj to samo! Przebudzilam się po 6 i czułam, że już tam szaleje. Potem w ciągu dnia robiłam z teściowa zakupy, gotowałysmy I cały czas coś tam wyrabiala. A wieczorem jechałam samochodem ok 2h i potem z powrotem (akurat jako pasazerka) i ta znowu... normalna dyskoteka.

Mój tata, hurtowo. I bardzo poleca wiec chyba też się skuszę, masa rzeczy z darmową przesyłka.

Mi też pomogły banany, migdały i pomidory.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.

Moja tez najbardziej podczas jazdy samochodem szaleje

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Zawsze można kupić inny jak się ten nie sprawdzi, nic nie stracicie na tym fajnie, że coś dostaliście
Pokażesz tą swoją piłeczkę?

Ogólnie na dworze byłam cały dzień, tyle że z przerwami. Nie wiem, ile by wyszło tego siedzenia na słońcu, jakieś 4-5h pewnie. Twarz smarowałam 2x tylko w trakcie, a częściej tylko ręce i nogi. No trudno, co by mi teraz nie powiedzieć, że mogłam zrobić tak czy tak - nic mi to nie zmienia za głupotę się płaci. A że ja się ciężko opalam, to byłam pewna, że nic mnie nie złapie, tak naprawdę przekręcałam się od słońca, bo mi przeszkadzało w czytaniu i było mi za gorąco, a nie z racji spalenia się bo mi to do głowy nie przyszło

To moze nie Twoja wina, tylko samego filtra, bo skoro smarowalas sie wiecej razy, to powinno wystarczyc. Zwlaszcza jak nie masz podatnej skory
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 11:47   #2406
fatal21
Wtajemniczenie

Moja znajoma raz powitała męża w stanie mocno wskazującym z uśmiechem na twarzy postawiła czteropak zamrożonego piwa obok łóżka następnie o godz 12 weszła wzięła kluczyki i portfel i pojechała na za zakupy z kolezanka.a on został z 2 dzieci

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

To było super.dodam ze mieszkają z jej rodzicami wiec dzieci nie były skazane na tate na kacu
Stary 2015-06-07, 11:55   #2407
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Moja znajoma raz powitała męża w stanie mocno wskazującym z uśmiechem na twarzy postawiła czteropak zamrożonego piwa obok łóżka następnie o godz 12 weszła wzięła kluczyki i portfel i pojechała na za zakupy z kolezanka.a on został z 2 dzieci

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

To było super.dodam ze mieszkają z jej rodzicami wiec dzieci nie były skazane na tate na kacu

Ma "jaja" ;-)
Stary 2015-06-07, 12:00   #2408
owieczkaa
Zakorzenienie

Panna Izabela - no pięknie, kobieta w ciąży w 3 trymestrze ciąży a ten idzie na popijawy...
A zimno ci może być od tych oparzeń, organizm tak reaguje na przegrzanie skóry. Ja na spalona skórę oprócz panthenolu polecam wodę termalną jeśli masz. Do porodu też zamierzam ją wziąć bo super chłodzi twarz.

Co do alko to mój mąż mówi ze swoją wannę alkoholu wypił i odkąd jakieś 3 lata temu się napił z kolegą i przytulał się z WC przez całą noc to pije mało i sporadycznie - czasem jakieś piwo albo kieliszek wina do obiadu, cydr dla ochłody a tak to nic. A wcześniej na weselach sam 0,7 litra pił, zdarzało mu się też wieczorami po pracy z drinkiem siadać wiec dobrze ze przestał.
Stary 2015-06-07, 12:05   #2409
201701300931
Konto usunięte

Ja przez te bóle zaczęłam znowu marznąć. Jak od kilku miesięcy ciągle mi było gorąco, tak od środy siedzę w te upały pod kocem i jak wyjdę spod niego to po chwili się telepię z zimna...

U mnie ulga, bo noc była bez bólu Niestety dzień już nie jest taki łaskawy, bo wystarczyło siedzieć jedząc śniadanie i kłucie w boku wróciło Męczy mnie ciągłe leżenie na lewym boku...

A mój Szymek najbardziej daje znać jak jest mi źle, coś mnie boli. Jakby chciał się przypomnieć, że tam jest i wszystko będzie dobrze
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 12:08   #2410
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Panna Izabela - no pięknie, kobieta w ciąży w 3 trymestrze ciąży a ten idzie na popijawy...
A zimno ci może być od tych oparzeń, organizm tak reaguje na przegrzanie skóry. Ja na spalona skórę oprócz panthenolu polecam wodę termalną jeśli masz. Do porodu też zamierzam ją wziąć bo super chłodzi twarz.

Co do alko to mój mąż mówi ze swoją wannę alkoholu wypił i odkąd jakieś 3 lata temu się napił z kolegą i przytulał się z WC przez całą noc to pije mało i sporadycznie - czasem jakieś piwo albo kieliszek wina do obiadu, cydr dla ochłody a tak to nic. A wcześniej na weselach sam 0,7 litra pił, zdarzało mu się też wieczorami po pracy z drinkiem siadać wiec dobrze ze przestał.

Mnie sie woda do spryskiwania twarzy nie przydala; natomiast recznik jak najbardziej. Podczas skurczu bylo mi goraco i tak sie pocilam, ze jak tylko minal, to pot mnie wyziebial masakrycznie i tylko o wycieranie ciala prosilam

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja przez te bóle zaczęłam znowu marznąć. Jak od kilku miesięcy ciągle mi było gorąco, tak od środy siedzę w te upały pod kocem i jak wyjdę spod niego to po chwili się telepię z zimna...

U mnie ulga, bo noc była bez bólu Niestety dzień już nie jest taki łaskawy, bo wystarczyło siedzieć jedząc śniadanie i kłucie w boku wróciło Męczy mnie ciągłe leżenie na lewym boku...

A mój Szymek najbardziej daje znać jak jest mi źle, coś mnie boli. Jakby chciał się przypomnieć, że tam jest i wszystko będzie dobrze

Ty sie nameczysz niestety; oby bylo lepiej
Stary 2015-06-07, 12:12   #2411
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
O matko, to ja się nie dziwię, że Cię poparzyło. Ja opalam się bardzo łatwo i nie mam problemów z czerwoną skórą, ale wczoraj posiedziałam 2h i mam tak spalone ramiona, że głowa mała.
Współczuję rzytul:

Ja dziś jadę do mojego chrześniaka i na kawę. Szczerze to nie chce mi się, no ale wypada Na dodatek poprztykałam się z TŻtem, jeszcze będę musiała jechać sama...
Trudno, jakoś przeboleję, liczę na to, że jakieś 2 dni i będę funkcjonować normalnie.
Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Współczuję takiego opalenia
Ja na dłużej dopiero po 15 na słońce wychodzę. Boję się tych plam.
A to mój brzucholek w 26 tyg.
Nie mogę przrkrecic na tel.
Miałam do wyboru słońce albo kurz, to trochę zmieniałam otoczenie
Ehh szkoda że zdj nie widzę, zerknę później w przeglądarce
Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Panna Izabela ja rozumiem wypić sobie z umiarem ale nie w takim stanie jakim on wrócił. Pytał się mnie czy może iść i ze wróci za 2 godziny. Mnie się usnelo z zmęczenia i nawet nie wiedziałam że go nie ma. Ostatni raz tak się napierdzielil z kilka lat temu w szkole.
Ja wiem że jest dorosły ale mnie się takie numery nie podobają i jeszcze teraz jak jestem w ciąży.
Chociaż obiecał mi że im bliżej rozwiązania to nie będzie pił mocno, a w szczególności dwa tygodnie przed samym rozwiązaniem.
"Dobra żona" mu dzisiaj dziś umili
Ależ ja to rozumiem jak najbardziej. Masz prawo być zła. Tylko że na niego, a nie na sąsiada

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Moja tez najbardziej podczas jazdy samochodem szaleje

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

To moze nie Twoja wina, tylko samego filtra, bo skoro smarowalas sie wiecej razy, to powinno wystarczyc. Zwlaszcza jak nie masz podatnej skory
Moja też, ale ja widać blondynka nie tylko w kolorze włosów
Cytat:

Oczywiście, że nie pięknie, mojemu bym tak nie pozwoliła i też by mu się dostało za takie coś. Mi chodziło jedynie o to, że to nie wina sąsiada, bo nikomu do gardła nie wlewał na siłę a nasi tż sami powinni myśleć, wiedzą, że mają ciężarne kobiety w domach i mogą być w każdej chwili potrzebni.

Nie mam tej wody, mam sudocrem, panthenol i krem Nivea i z tym sobie radzę jakoś.

Jeee dziewczyny łóżeczko mamy złożone!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 12:16   #2412
loudres
Zadomowienie

Mój mąż dziś mówi " to co dzisiaj słychać u naszych brzuszkowych koleżanek? " hihih

Ja też mam problem z alko nie lubię kiedy tż pije, wgl to jest wtedy potulny i śmieszny ale czasem mnie wkurza raz mi spadł z łóżka nawet
Ale nie lubię kiedy pije cokolwiek nawet piwo, wie mamy układ ze dwa razy w tygodniu on pije piwo i narazie się tego trzymamy . Przed samym porodem myślę że odpuści i wogole nie będzie, i po porodzie również. Chociaz jak mówiłam ze żadnego piwa nie będzie w domu kiedy urodzenia coś kręcił nosem. Wiec będzie pewnie negocjować, ja w tym temacie nieugieta i nie ma takiej opcji. Nie wiem co on w tym piwie widzi! Ze nie potrafi z niego zrezygnować ...

Wczoraj tak się na chodziłam ze dziś boli mnie Bożena
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 12:21   #2413
czarownica_tea
Zakorzenienie

To ja sie przyłącze do narzekań. 2 dzien na diecie z niskim IG a ja chodzę zmęczona i boli mnie brzuch. Bleeeee

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 13:01   #2414
TusiaeM
Zakorzenienie

Witam w 29 tygodniu

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
W tym Stuva ten blat można później opuścić i zrobić "biureczko" dla dziecka
Wiem, a w tym drugim zakłada się tak do góry i jest komoda z półką.

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Która kupuje na alliexpress?
Ja zamawiałam cotton ballsy

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość

jedyne niedogodnienie zaobserwowane w ostatnich dniach to skurcze łydek w nocy. Ojjj jak dokuczają pierniczone.

Już 26t i 2d... tak mi czas w tej ciąży leci, że ani się obejrzę, a już zamiast brzucha będę trzymać na rekach moją Kluseczkę
Ja dziś rano miałam taki jeden krótki skurcz łydki, jak to bolało

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 13:14   #2415
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Wiem, a w tym drugim zakłada się tak do góry i jest komoda z półką.
Oglądałam tę drugą komodę też, ale jakoś mi się nie spodobała. Coś mi w jakości tam nie odpowiadało.
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 13:16   #2416
party_girl7
Zakorzenienie

hej
Ale upał ale wole to niż te deszcze i zimno.
Ciesze się bo zrobiłam wczoraj zakupy na allegro, takie pierdo*ki ale wszystko potrzebne, typu przewijak, pokrowiec, nożyczki, podkłady, podpaski, flanelki, zawsze będzie coś do przodu. A przesyłka na pocztę za rzeczy za ponad 100 zł tylko 7 zł. Jeszcze mam upatrzone 2 komplety pościeli ale musze zapłacić kartą w biedronce żeby mieć rabat na zakupy na allegro. I będzie z głowy.

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2015-06-07 o 13:17
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 14:41   #2417
ridja devojka
Zakorzenienie

Kurde zgubiłam 2 kostiumy kąpielowe z zeszłego roku... i dwie plażowe tuniki które kupiłam z 2 miesiące temu. Nie umiem ich nigdzie znaleźć a chcieliśmy jechać nad wodę

Stary 2015-06-07, 15:39   #2418
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde zgubiłam 2 kostiumy kąpielowe z zeszłego roku... i dwie plażowe tuniki które kupiłam z 2 miesiące temu. Nie umiem ich nigdzie znaleźć a chcieliśmy jechać nad wodę

Może w koszu na pranie albo upchnięte gdzieś w jakiejś torbie?
Stary 2015-06-07, 15:50   #2419
loudres
Zadomowienie

Dziewczyny rozmawiałam z siostra o mebelkach
I moja siostra kupiła sobie mebelki ikea kolekcji stuva i jest bardzo niezadowolona. Meble odpryskuja mówi ze te kolorowe drzwiczki wszystkie odpryskuja. Meble mają około roku dwójka dzieci... mimo wszystko trochę za szybko...
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 15:53   #2420
mysza007
Zakorzenienie

Witajcie ja znow mialam nocke nieprzespaną bo mały do 5 dawał mi do wiwatu, udało mi się pospac do 10:45 i znow dyskoteka w brzusiu pojechalismy z małzem do miasta obok po zakupy to ledwo dojechałam w jedną i drugą strone, tak mały kopie

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 16:01   #2421
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Może w koszu na pranie albo upchnięte gdzieś w jakiejś torbie?
Szukałam... byłam nawet w piwnicy. Przez ten remontowy bałagan jest jeszcze gorzej.

Stary 2015-06-07, 16:39   #2422
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Szukałam... byłam nawet w piwnicy. Przez ten remontowy bałagan jest jeszcze gorzej.

Kurczę ale pech. Remont rozwala na maksa, to prawda. Trzymaj się tam i pamiętaj że remont się kiedyś skończy a i ciuchy znajdą. A te kostiumy to ciążowe?
Stary 2015-06-07, 16:45   #2423
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Komu Komu bo idę do domu ☺
Stary 2015-06-07, 17:03   #2424
malena1979
Zadomowienie

Witam się upalnie. Mnie skwar tak dobija, że od wczoraj nie wystawiam nosa z domu. Nawet oddycha mi się ciężko. Nie wiem co będzie w wakacje. Help!
malena1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 17:08   #2425
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wygląda smakowicie Własnej roboty? (ciasto, nie kawa )
Jakby co to wczoraj przetestowałam ten przepis na ciasto z truskawkami (pieczone), polecam bo łatwe i wyszło mi znacznie wyższe niż na zdjęciu z bloga na większej tortownicy.
http://www.malacukierenka.pl/ciasto-z-truskawkami.html
Cytat:
Napisane przez malena1979 Pokaż wiadomość
Witam się upalnie. Mnie skwar tak dobija, że od wczoraj nie wystawiam nosa z domu. Nawet oddycha mi się ciężko. Nie wiem co będzie w wakacje. Help!
Oby nie było gorzej. Jeśli nie będzie więcej niż 30 stopni to jeśli chodzi o mnie to da radę.
Stary 2015-06-07, 17:22   #2426
czarownica_tea
Zakorzenienie

A Wy mnie biedna na diecie cukrzycowej takimi pysznosciami meczecie

Stary 2015-06-07, 17:45   #2427
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Witajcie ja znow mialam nocke nieprzespaną bo mały do 5 dawał mi do wiwatu, udało mi się pospac do 10:45 i znow dyskoteka w brzusiu pojechalismy z małzem do miasta obok po zakupy to ledwo dojechałam w jedną i drugą strone, tak mały kopie
Mysza dobrze ze kopie. Mimo że czsem to trochę boli to ja to uwielbiam :-P

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

A ja lubię takie ciepło:-D czuje się 100 razy lepiej w taki dziem niż w deszczowa pogode
Stary 2015-06-07, 20:14   #2428
Kissmisiaa
Zakorzenienie

U nas dzisiaj zdecydowanie chłodniej. Mnie w sumie taka temperatura ok.25 stopni najlepiej odpowiada.
Cytat:
Wygląda smakowicie Własnej roboty? (ciasto, nie kawa )
Jakby co to wczoraj przetestowałam ten przepis na ciasto z truskawkami (pieczone), polecam bo łatwe i wyszło mi znacznie wyższe niż na zdjęciu z bloga na większej tortownicy.
http://www.malacukierenka.pl/ciasto-z-truskawkami.html

Oby nie było gorzej. Jeśli nie będzie więcej niż 30 stopni to jeśli chodzi o mnie to da radę.
Sama piekłam. Mój drugi biszkopt w życiu
Dumna jestem hihi
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
A Wy mnie biedna na diecie cukrzycowej takimi pysznosciami meczecie

O jej zapomniałam o tobie. Spoko pewnie nie długo do ciebie dołączę z ta dieta bo glukoza mnie jeszcze czeka :/
Stary 2015-06-07, 20:20   #2429
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko kawę

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Mój mąż dziś mówi " to co dzisiaj słychać u naszych brzuszkowych koleżanek? " hihih

Ja też mam problem z alko nie lubię kiedy tż pije, wgl to jest wtedy potulny i śmieszny ale czasem mnie wkurza raz mi spadł z łóżka nawet
Ale nie lubię kiedy pije cokolwiek nawet piwo, wie mamy układ ze dwa razy w tygodniu on pije piwo i narazie się tego trzymamy . Przed samym porodem myślę że odpuści i wogole nie będzie, i po porodzie również. Chociaz jak mówiłam ze żadnego piwa nie będzie w domu kiedy urodzenia coś kręcił nosem. Wiec będzie pewnie negocjować, ja w tym temacie nieugieta i nie ma takiej opcji. Nie wiem co on w tym piwie widzi! Ze nie potrafi z niego zrezygnować ...

Wczoraj tak się na chodziłam ze dziś boli mnie Bożena
2x w tyg to jak uzależniony
Raz na jakiś czas to i ja lubię, chociaż z sokiem, ale piwna nigdy nie byłam bo jak dla mnie to tylko pęcherz zapycha

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
To ja sie przyłącze do narzekań. 2 dzien na diecie z niskim IG a ja chodzę zmęczona i boli mnie brzuch. Bleeeee

Wszystkie będziemy narzekać po weekendzie jak widzę

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 20:55   #2430
czarownica_tea
Zakorzenienie

Kissmisia- oby nie. Trzymaj sie dzielnie i oby Cię ta słodka franca ominęła. A ciacho wyszło Ci super.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości