|
|
#2401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Mi skurcze przeszły jak biorę magnez. Pomidory też zajadam i bamany
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem że jest dorosły ale mnie się takie numery nie podobają i jeszcze teraz jak jestem w ciąży. Chociaż obiecał mi że im bliżej rozwiązania to nie będzie pił mocno, a w szczególności dwa tygodnie przed samym rozwiązaniem. "Dobra żona" mu dzisiaj dziś umili
|
|
#2403 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie dziwie się że jesteś zła. Na szczęście z moim.mężem nie mam takich problemów. On pije tylko piwo. Wódki od 7 lat nie pił. Ogólnie rzadko wypije więcej niż 3 piwa
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ogólnie nie narzekam na niego. Bo jak nie pije to nie pije w ogóle. Jedno dwa piwka i koniec. A wczoraj to nie wiem w co w niego wstąpiło. Ten sąsiad ma na niego taki wpływ. Stary pryk. Cole mu zabrałam z sypialni na dol ![]() Jak będzie mu się bardzo chciało pić to będzie musiał zejść na dół hihi hi
|
|
#2405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja tez najbardziej podczas jazdy samochodem szaleje ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
To moze nie Twoja wina, tylko samego filtra, bo skoro smarowalas sie wiecej razy, to powinno wystarczyc. Zwlaszcza jak nie masz podatnej skory |
||
|
|
|
#2406 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja znajoma raz powitała męża w stanie mocno wskazującym z uśmiechem na twarzy postawiła czteropak zamrożonego piwa obok łóżka następnie o godz 12 weszła wzięła kluczyki i portfel i pojechała na za zakupy z kolezanka.a on został z 2 dzieci
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- To było super.dodam ze mieszkają z jej rodzicami wiec dzieci nie były skazane na tate na kacu
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma "jaja" ;-) |
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Izabela - no pięknie, kobieta w ciąży w 3 trymestrze ciąży a ten idzie na popijawy...
A zimno ci może być od tych oparzeń, organizm tak reaguje na przegrzanie skóry. Ja na spalona skórę oprócz panthenolu polecam wodę termalną jeśli masz. Do porodu też zamierzam ją wziąć bo super chłodzi twarz. Co do alko to mój mąż mówi ze swoją wannę alkoholu wypił i odkąd jakieś 3 lata temu się napił z kolegą i przytulał się z WC przez całą noc to pije mało i sporadycznie - czasem jakieś piwo albo kieliszek wina do obiadu, cydr dla ochłody a tak to nic. A wcześniej na weselach sam 0,7 litra pił, zdarzało mu się też wieczorami po pracy z drinkiem siadać wiec dobrze ze przestał. |
|
|
|
#2409 |
|
Konto usunięte
|
Ja przez te bóle zaczęłam znowu marznąć. Jak od kilku miesięcy ciągle mi było gorąco, tak od środy siedzę w te upały pod kocem i jak wyjdę spod niego to po chwili się telepię z zimna...
U mnie ulga, bo noc była bez bólu Męczy mnie ciągłe leżenie na lewym boku...A mój Szymek najbardziej daje znać jak jest mi źle, coś mnie boli. Jakby chciał się przypomnieć, że tam jest i wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
#2410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie sie woda do spryskiwania twarzy nie przydala; natomiast recznik jak najbardziej. Podczas skurczu bylo mi goraco i tak sie pocilam, ze jak tylko minal, to pot mnie wyziebial masakrycznie i tylko o wycieranie ciala prosilam ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Ty sie nameczysz niestety; oby bylo lepiej |
||
|
|
|
#2411 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ehh szkoda że zdj nie widzę, zerknę później w przeglądarce Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie mam tej wody, mam sudocrem, panthenol i krem Nivea i z tym sobie radzę jakoś. Jeee dziewczyny łóżeczko mamy złożone!!! Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2412 |
|
Zadomowienie
|
Mój mąż dziś mówi " to co dzisiaj słychać u naszych brzuszkowych koleżanek? " hihih
Ja też mam problem z alko nie lubię kiedy tż pije, wgl to jest wtedy potulny i śmieszny ale czasem mnie wkurza raz mi spadł z łóżka nawet Ale nie lubię kiedy pije cokolwiek nawet piwo, wie mamy układ ze dwa razy w tygodniu on pije piwo i narazie się tego trzymamy . Przed samym porodem myślę że odpuści i wogole nie będzie, i po porodzie również. Chociaz jak mówiłam ze żadnego piwa nie będzie w domu kiedy urodzenia coś kręcił nosem. Wiec będzie pewnie negocjować, ja w tym temacie nieugieta i nie ma takiej opcji. Nie wiem co on w tym piwie widzi! Ze nie potrafi z niego zrezygnować ... Wczoraj tak się na chodziłam ze dziś boli mnie Bożena
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
To ja sie przyłącze do narzekań. 2 dzien na diecie z niskim IG a ja chodzę zmęczona i boli mnie brzuch. Bleeeee
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#2414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam w 29 tygodniu ![]() Cytat:
Ja zamawiałam cotton ballsy ![]() Cytat:
|
|
|
#2415 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Ale upał ale wole to niż te deszcze i zimno. Ciesze się bo zrobiłam wczoraj zakupy na allegro, takie pierdo*ki ale wszystko potrzebne, typu przewijak, pokrowiec, nożyczki, podkłady, podpaski, flanelki, zawsze będzie coś do przodu. A przesyłka na pocztę za rzeczy za ponad 100 zł tylko 7 zł. Jeszcze mam upatrzone 2 komplety pościeli ale musze zapłacić kartą w biedronce żeby mieć rabat na zakupy na allegro. I będzie z głowy.
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2015-06-07 o 13:17 |
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde zgubiłam 2 kostiumy kąpielowe z zeszłego roku... i dwie plażowe tuniki które kupiłam z 2 miesiące temu. Nie umiem ich nigdzie znaleźć a chcieliśmy jechać nad wodę
![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Może w koszu na pranie albo upchnięte gdzieś w jakiejś torbie?
|
|
|
|
#2419 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny rozmawiałam z siostra o mebelkach
I moja siostra kupiła sobie mebelki ikea kolekcji stuva i jest bardzo niezadowolona. Meble odpryskuja mówi ze te kolorowe drzwiczki wszystkie odpryskuja. Meble mają około roku dwójka dzieci... mimo wszystko trochę za szybko... |
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
ja znow mialam nocke nieprzespaną bo mały do 5 dawał mi do wiwatu, udało mi się pospac do 10:45 i znow dyskoteka w brzusiu pojechalismy z małzem do miasta obok po zakupy to ledwo dojechałam w jedną i drugą strone, tak mały kopie
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam... byłam nawet w piwnicy. Przez ten remontowy bałagan jest jeszcze gorzej.
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę ale pech. Remont rozwala na maksa, to prawda. Trzymaj się tam i pamiętaj że remont się kiedyś skończy a i ciuchy znajdą. A te kostiumy to ciążowe?
|
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Komu Komu bo idę do domu ☺
|
#2424 |
|
Zadomowienie
|
Witam się upalnie. Mnie skwar tak dobija, że od wczoraj nie wystawiam nosa z domu. Nawet oddycha mi się ciężko. Nie wiem co będzie w wakacje. Help!
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Wygląda smakowicie
Własnej roboty? (ciasto, nie kawa )Jakby co to wczoraj przetestowałam ten przepis na ciasto z truskawkami (pieczone), polecam bo łatwe i wyszło mi znacznie wyższe niż na zdjęciu z bloga na większej tortownicy. http://www.malacukierenka.pl/ciasto-z-truskawkami.html Oby nie było gorzej. Jeśli nie będzie więcej niż 30 stopni to jeśli chodzi o mnie to da radę. |
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
A Wy mnie biedna na diecie cukrzycowej takimi pysznosciami meczecie
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#2427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- A ja lubię takie ciepło:-D czuje się 100 razy lepiej w taki dziem niż w deszczowa pogode
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj zdecydowanie chłodniej. Mnie w sumie taka temperatura ok.25 stopni najlepiej odpowiada.
Cytat:
![]() Dumna jestem hihi O jej zapomniałam o tobie. Spoko pewnie nie długo do ciebie dołączę z ta dieta bo glukoza mnie jeszcze czeka :/
|
|
#2429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko kawę
Cytat:
Raz na jakiś czas to i ja lubię, chociaż z sokiem, ale piwna nigdy nie byłam bo jak dla mnie to tylko pęcherz zapycha Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Kissmisia- oby nie. Trzymaj sie dzielnie i oby Cię ta słodka franca ominęła. A ciacho wyszło Ci super.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

formalnie żona swojego męża 14.07.2012

dużo macie tych lat razem, my we wrześniu 5 a i tak nie wiem, kiedy to zleciało... I też uwielbiamy spędzać ze sobą każdą chwilę

Męczy mnie ciągłe leżenie na lewym boku...
Na dodatek poprztykałam się z TŻtem, jeszcze będę musiała jechać sama...
ja znow mialam nocke nieprzespaną bo mały do 5 dawał mi do wiwatu, udało mi się pospac do 10:45 i znow dyskoteka w brzusiu
)