|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: skąpy strój na ulicy
Bo mam swoje zdanie ?? Bez jaj laski, widzę, że jak tutaj ktos ma inne zdanie to od razu najlepiej zgłaszać/banować i nie wiadomo co jeszcze. Przyjmijcie, że ktoś może inaczej uważać niż Wy.
|
|
|
|
|
#242 |
|
.
|
nikt cię nie zbanuje za inne zdanie, ale za chamskie teksty i brak kultury już tak.
|
|
#243 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ten drugi strój jest średni na siłownię, bo pot kapie na sprzęt, zamiast wsiąkać w ubranie. Sama chodzę w ubraniach zabudowanych, zeby właśnie innych ludzi nie narażać nawet na przypadkowy kontakt z moimi wydzielinami skórnymi. Nie ma to nic wspólnego ze wstydem czy ukrywaniem ciała. Ot, higiena. |
|
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie za inne zdanie- poćwicz czytanie ze zrozumieniem, zdania w watku są wybitnie podzielone (przykładowo ja nie mam nic przeciwko odsłanianiu ciała, o ile nie ma to wpływu na komfort innych), ale tylko Ciebie zgłosiłam, bo zachowujesz sie wybitnie chamsko. |
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zakrywają pośladki i nikogo nie bulwersują. Czemu musisz mieć takie które pośladki odsłaniają?
|
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- bo takie mi sie nie podobaja wizualnie. Są brzydkie po prostu. |
|
|
|
|
|
#249 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też ćwiczę, zresztą podejrzewam, że nie jesteśmy tu same. Na siłowni poznałam wiele osób z naprawdę zaj*** ciałem, co i przez rozciągnięty dres widać, ale żadna nie była taka chamska i zadufana w sobie. I tak, mimo, iż uważam, że mam fajny tyłek, rozumiem, że nie każdy musi chcieć go oglądać. Nie boli mnie to jakoś specjalnie. Co inni ludzie robią, to mnie nie interesuje, bez względu na ich bf. Siłownia to inna bajka. Ale, jak ktoś tu pisał, warto dbać, żeby nie zostawiać po sobie soczystych śladów, od tego są ręczniki i często dostępny płyn do dezynfekcji. |
|||
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Mam jedne szorty które odkrywają pośladki, w których zdarza mi się wychodzić. Reszta to są zwykłe szorty, krótsze od tych na Twoim zdjęciu ale zakrywaja pośladki i również w nich chodze.
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaz sama prawie sie nie poce, uzywam ręcznika, zawsze tez dokladnie wszystko po sobie wycieram plynem do dezynfekcji, to i tak ubieram sie dość szczelnie bo uważam, ze golizna na silowni srednio sie sprawdza, bo z niektórych pot wprost kapie nawet na podłogę. Podobnie gole tylki w upalny dzień są fajne dopóty nie siądziesz w autobusie na miejscu wczesniej zajmowanym przez taki goly zadek. Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2015-06-07 o 17:19 |
|
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Sprzeczność?? Krótke szorty powinna ubierać dziewczyna, która ma fajna pupę, kształtną czy nie ale nie obwisłą gdzie cała skóra i tłuszcz dundają na prawo i lewo gdzie to wygląda fatalnie.
|
|
|
|
|
#253 |
|
.
|
no ja sobie nie wyobrażam takiego stroju na siłowni, chociażby dlatego, że jak pisała Farma, nie każdy ma ochotę korzystać z mokrych sprzętów. mimo wszystko innymi prawami rządzi się siłownia, a innymi przestrzeń publiczna.
|
|
#254 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie. Każdy ma prawo ubierać sie tak, jak chce. Nie Ty decydujesz o tym, co komu wolno ze względu na jego tuszę czy figurę. |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Tak to prawda. Ja na siłownię również chodzę ubrana normalnie. Leginsy, koszulka pod szyję . Do tego ręcznik, ręcznik papierowy z siłowni i płyn do dezynfekcji.
|
|
|
|
|
#256 |
|
wasza koleżanka
|
Jak napiszę, że jest to intymna część ciała którą powinno się moim zdaniem zakrywać to napiszesz mi, że to taka sama część ciała jak każda inna, prawda? Spychając już na bok fakt, że tak jak jedna wizażanka nie chce oglądać ud z cellulitem na ulicy tak samo ja nie chcę oglądać sutków, nawet na najpiękniejszych piersiach świata (i na tych sięgających pępka też). I jak kiedyś będzie akcja "free the vagina" i wszystkie Anje Rubik czy inne Miley Cyrus naciągną vaginsy to też nie będzie mi się to podobało.
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Alez ja nikomu nie bronię. Niech każdy ubiera się jak chce. Skarpetki do sandałów itp ale to wygląda wtedy brzydko. I to jest nieestetyczne jak widzę przed oczami takie cos.
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
laski pokazujące pół doopy zawsze kojarzą mi się z desperatkami - bo przynajmniej wtedy ktoś na nie spojrzy xD
|
|
#260 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Nie interesuje mnie Twoje zdanie
To Twoje zdanie, ja mam swoje.
|
|
|
|
|
#262 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#264 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
A niech lecą i gwiazdy z nieba.
|
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51664556]A mnie zastanawia motywacja osób, które tak bronią tego chodzenia z pośladkami na wierzchu.
Jak założycie szorty zakrywające tyłek, to wcale cieplej wam nie będzie, a wrażenie jego wysportowana nie zniknie. Więc?[/QUOTE] Ja już nie wiem jak to komentować, więc kończąc ostatnią wypowiedzią: żyjąc w wolnym kraju, jesteśmy ludźmi wolnymi, możemy robić co nam się żywnie podoba, jeżeli nie krzywdzimy tym innych. Chodząc po mieście nikt nie ma prawa ci zwracać uwagi na to jak wyglądasz, ponieważ nie jesteś w miejscu, w którym obowiązują normy estetyczne. W teatrze, w szkole, kościele, operze, pracy obowiązują pewne zasady i przebywając w takich miejscach trzeba dostosować strój adekwatnie do sytuacji. Na mieście jestem prywatnie, nie mam nad sobą żadnego zwierzchnika to i mogę zakładać na siebie co mi się żywnie podoba. Argumenty, że taka osoba jest źle wychowana tylko bawią i wzbudzają politowanie. Albo, że kogoś taki skąpy strój obrzydza i daje niesmak. Was mogą obrzydzać wystające pośladki, sutki, komuś innemu może przeszkadzać wasza twarz, krój waszego ubrania, albo wylewające się fałdy tłuszczu. Myślę, że skoro ktoś chce być szanowany, sam powinien szanować drugiego człowieka i jego zdanie oraz wygodę, jeśli nie narusza żadnych obowiązujących zasad (bo na wasz niesmak na mieście nie ma nakazu ubierania się w bluzki z rękawem i spodenki 5 cm przed kolano) Tyle ode mnie, dalsza dyskusja nie ma po prostu sensu, bo wracamy do punktu wyjścia.+ naprawdę nie zachowujecie się jak dojrzałe kobiety, wytykając w każdym swoim poście to co napisała pattka kilka stron temu. Edytowane przez Dukinly Czas edycji: 2015-06-07 o 17:27 |
|
|
|
|
#267 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51664720]Czytałaś - nie mają wyboru, tylko takie fasony im się podobają.[/QUOTE]
przynajmniej dresy z dzielni poślinią się na widok Klaudii xD
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za chwilę będzie, że grubsze babki tylko w spódnicach maxi powinny chadzać. ...zaraz się dowiem, że mam BMI 35 i cellulit |
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi naprawdę totalnie zwisa, co obcy ludzie na siebie ubierają. Ale jestem w tym konsekwentna. Pattkaaa uzurpuje sobie prawo do noszenia gołego tyłka, ale nieprzyjemnie się wyraża o osoba, które jej zdaniem robić tego nie powinny. A jak komuś jej pośladek przeszkadza, to na pewno zazdrości, taaa... Może ona zazdrości tym bardziej krągłym paniom?? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

ale jak tyłek jest suoer to aż korci żeby nie spojrzeć