|
|
#631 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak to jest z tymi kopertami?
Napisalas, ze prezent byl skladkowy od calej rodziny, ty bylas delegacją. Zapytalam, co oni na to, ze dalas tylko polowe, Luba napisala, ze odebralas tylko swoja czesc czyli de facto swoj prezent, a ty nie zaprzeczylas. W takim razie ponawiam pytanie, skoro prezent byl wspolny, co reszta rodziny na to, ze dalas polowe mniej?
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-06-07 o 19:10 |
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, dziewczyna juz wczesniej opisywala te historie, wszystko jest napisane jasno i wyraznie, ale co tam, fajniej sie ponakrecac i powymyslac to i owo, posiac zamet troche... ze tez Wam sie chce.
|
|
|
|
|
#633 |
|
Konto usunięte
|
no jest jasne, ze sobie z tylka wziela 500 zł i uwaza, ze jest sprytna i "wredna", jakby to ostatnie mialo byc powodem do dumy.
|
|
|
|
|
#634 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#636 |
|
Konto usunięte
|
A no tak, w sumie logiczne, ze sie pewne rzeczy z domu wynosi
|
|
|
|
|
#637 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie szczerze mowiac wkurzyloby, gdyby mlodzi kazali mi i mojemu facetowi spac u kogos z rodziny, jesli bym tych osob bardzo, ale to bardzo dobrze nie znala. Nie zgodzilabym sie i albo wracalabym w nocy do domu, albo nie jechala w ogole. Szczegolnie, gdyby hotel oferowal noclegi dla gosci. |
|
|
|
|
|
#639 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wolałabym uniknąć cipodramy "DLACZEGO HALINA DOSTAŁA MIEJSCE W HOTELU A JA NIE?!" |
|
|
|
|
|
#640 | |
|
Konto usunięte
|
nie jestem zaskoczona
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy tak nie unikneli kwasow, wiec na jedno wyszlo.
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- no ale jak? zapewnili nocleg zastepczy dla chetnych, jaka bylaby lepsza opcja? |
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- noclegów była ograniczona ilość |
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam, że mi też zdarzyło się raz "buchnąć" kasę z przygotowanej koperty (choć pieniądze były nasze, nie od rodziny). Cały rok miałam powtarzane, że makijaż będę mieć za darmo u znajomej wizażystki PM, bo chce, żebym jako świadkowa pięknie wyglądała. Miałam do niej 400 km, do małej wsi. No i w dzień wesela, rano, przyjeżdżam na obiecany makijaż i przygotowania do mojej PM, po czym słyszę: " ale wiesz, jednak ten makijaż będzie kosztował 50zł, bo X powiedziala, że 8 osób za darmo nie pomaluje"
A ja nie wzięłam ze sobą kosmetyków innych niż błyszczyk, bo przecież miałam być odpicowana, nawet nie wspomniała o tym dzień przed, a gdybym wiedziała, to pomalowalabym się sama A bankomatu niet. I co mialam zrobic? W torebce miałam tylko kopertę na wesele A najlepsze było to, że dalam mojej PM kasę za ten makijaż (miała płacić zbiorczo za wszystkich wizażystce), a po powrocie z wesela dostałam wiadomość na facebooku od tamtej dziewczyny: "hej, ale ty mi nie zaplaciłaś za makijaż "
|
|
|
#647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to wlasnie bylo powodem kwasow
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2015-06-07 o 19:37 |
||
|
|
|
|
#648 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam na weselu z ograniczonymi noclegami. Pokoi bylo 15. Goscie cos tam malego za nie placili. Nie bylo najmniejszego problemu, nikt nie zostal bez lozka. Czesc w ogole nie spala, czesc pojechala do domu, czesc spala po rodzinie. Gosci bylo ponad 150. To nie musi byc problemem, tylko dlatego, ze dla Was to niewiarygodne, serio.
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
clo dzwoni/pisze do hotelu hotel mowi o bezplatnych noclegach dla gosci clo dzwoni do pm i dowiaduje sie, ze nie korzystaja z tego gdyby mloda para od razu zaznaczyla w hotelu, by nie informowano gosci o bezplatnych noclegach nie byloby kwasow.
|
|
|
#651 |
|
Konto usunięte
|
w takim razie, po punkcie 3, na jakiej podstawie myslala, ze jednak ja ktos wpisze na liste JUZ PO PRZYJEZDZIE na slub?
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-06-07 o 19:43 |
|
|
|
|
#652 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sluchajcie, o jakich kwasach mowa. Dziewczyna stanela przed problemem i go rozwiazala. Nie plaze z tego powodu, nie zali sie. Nie miala pretensji do PM. Skad sie wziely te kwasy?
|
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
PM nie są w stanie idealnie wszystkiego zorganizować i przewidzieć zachcianek gości, no bez jaj
Ale jako gość wolalabym mieszkać w hotelu niż u nieznanej mi rodziny i byłoby milo, jeśli PM podaliby to nazwisko, po prostu zostali zaskoczeni i olali sprawę, skoro nikogo po kieszeni to nie trzepało.
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#656 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dlatego "wrednie" (jak sama to określiła) zabrała hajs z koperty i miała pretensje ze nie załatwiła jej noclegu w hotelu tylko u rodziny mimo, że NIE ZAŁATWIAŁA NIKOMU W HOTELU . Cytat:
|
||
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu stwierdzila, ze jak oni jej zrobili na zlosc to i ona im zrobi na zlosc i nie da tyle ile miala dac w kopercie. a jak bylo to nie wiem, wlasciwie dlaczego mamy zakladac, ze cleo wredna a pm nie? w koncu to rodzina, moze faktycznie jej zrobili na zlosc, kto to moze wiedziec
|
|
|
#658 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki, ze piszesz duzymi literami, wiecej wtedy moj maly rozumek pojmuje ;-) |
|
|
|
|
|
#660 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

Tak czy tak nie unikneli kwasow, wiec na jedno wyszlo.

A ja nie wzięłam ze sobą kosmetyków innych niż błyszczyk, bo przecież miałam być odpicowana, nawet nie wspomniała o tym dzień przed, a gdybym wiedziała, to pomalowalabym się sama
A bankomatu niet. I co mialam zrobic? W torebce miałam tylko kopertę na wesele