Żony i Panny Młode 2015 część 45- nasz sezon! - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-07, 22:18   #4651
Cherry_Muffin
nibyżona

Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 45- nasz sezon!

lipstick jak patrzę na Twój przyrost to mnie aż skręca. chyba się przemogę do tych drożdży. zwłaszcza jak w końcu zetnę włosy
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 22:25   #4652
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez oleandra123 Pokaż wiadomość
co do reszty to nie slyszalam, ale tesc siostry TZ w dniu wesela wyladowal w szpitalu, zawal to chyba nie byl ale cos z sercem, trafil do szpitala i do urzedu ani do restauracji nie mogl przyjsc. Nie wiedzieli co maja zrobic, ale poniewaz nie bylo zagrozenia zycia postanowili nic nie odwolywac (zwlaszcza ze 200 osob z calej Hiszpanii juz bylo w drodze do urzedu). Ogolnie nic mu nie bylo, lekarze zgodzili sie go wypuscic przed polnoca. Matka Pana Mlodego natomiast wpadla na genialny pomysl przytargania portretu swego meza i na grupowych zdjeciach rodzinnych trzymala ten portret, dobrze ze nie byl czarno bialy , wiec wyglada jakby umarl. Teraz z tego jaja sobie robia (rodzina TZ ale wtedy nie bylo nikomu do smiechu. Dzisiaj, 20 lat pozniej, tesc siostry TZ ma 80 pare lat i calkiem niezle sie trzyma.

Sent from my XT1032 using Tapatalk
Własnie wybuchnęlam śmiechem, mam nadzieję że nikogo nie obudziłam...
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 22:31   #4653
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
jestem z niego mega dumna zachował się jak najbardziej poprawnie i jakby nie patrzeć to bardzo romantyczne pozdrów go serdecznie

ciekawe czemu hmmm?????
zapakowaliśmy włąśnie zestaw: herbata od anabel i wino od księdza do pudełka: składniki na 14.02.16
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 22:40   #4654
Kimitri
Zakorzenienie

Dobranoc

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 22:44   #4655
ania9o
Zakorzenienie

Heeej!
Wracam do żywych. Dzisiaj ogarnęłam naukę na wtorkowe zaliczenie jutro jedziemy po zderzak i TŻ będzie montowal. Dzisiaj zdjął tamten, chłodnice całe (uff ) i jutro już będziemy jeździć
Dzisiaj się poopalam na działce. Ładnie mnie zlapalo jak tak uda mi się opalać to na październik będę wyglądać ekstra
Lecę spać bo rano na uczelnie na caaaaaaly dzień

Dobranoc

Aaaa Ola! Nie wiem czy pisałam ale piękna relacja!
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 22:48   #4656
Paulinagm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Sama msza.. no cóż... tyle się nasłuchałam tych wszystkich utworów na ślub, nie pamiętam ile razy potrafiłam się rozryczeć na sam fragment, ile razy przechodziły mnie dreszcze na dźwięk skrzypiec... tak na samym ślubie wierzcie niewiele z tej muzyki pamiętam , w ogóle się na niej nie skupiałam. Czułam się trochę jak robot, który musi stanąć tu, tam i po prostu pilnowałam się, żeby wszystko zrobić jak na leży- choć nie starałam się jakoś szczególnie. Tumiwisizm osiągnął zenitu. Nie ważne, że uśmiechając się wygladam jak chińczyk i miałam tego unikać do zdjęć, ale nie dało się nie czuć tej całej atmosfery i nie uśmiechać. Zapomniałam, ze są fotografowie, kamerzyści i naprawdę obawiam się jak to teraz wyjdzie na zdjęciach
Na początku weszły dziewczynki (miały wszystkie te same sukienki i wianuszki z gipsówki) za nimi wchodziły moje druhny (jak nie byłam pewna tej naszej krawcowej, tak muszę przyznać, że dziewczyny wyglądały bosko! Nie byłam tak zauroczona sobą, jak nimi! Nie mogłam się napatrzeć!) i na koniec weszliśmy my. Rozpoczęła się cała msza, wszystko szło zgodnie z planem, gdy w końcu doszło do mnie jaka to przede mną chwila. Naszła mnie taka chwila gorąca, że chyba pierwszy raz się czymś tak zestresowałam. Nie boję się publicznych wystąpień, w szkole czy na studiach zawsze byłam odważna i do wszystkiego się zgłaszałam, ale w tej jednej chwili „wyszłam z roli” i dotarło do mnie „hello, to naprawdę ty!ty naprawdę to robisz!”. Musiałam wrócić do tego co dzieje się na mszy, bo kilka minut więcej i mogłabym paść trupem przed ołtarzem. Nadszedł moment przysięgi, mojemu TŻ poszło całkiem sprawnie za to mi- wygadanej, wyszczekanej i odważnej poplątał się na końcu język by powiedzieć: „W imię Ojca i... Ducha... (tu sobie uświadomiła, że zabrakło mi czegoś więc wypaliłam) i Syna Świętego. Amen”. Ksiądz o mało nie dostał zawału, już lepiej chyba była przeżegnać się piętą Po przysiędze już luz, wróciłam do żywych i nawet udało mi się kilka razy zauważyć fotografów
super relacja - przeczytałam ten fragment TŻtowi na głos, nawet jemu się podobało, mówi, że jakbym książkę mu czytała

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Ja to się boję, że TŻ będzie miał migrenę
my tez się boimy, że TŻ będzie miał, w sumie - on się boi bardziej. Nie jest w stanie wtedy mówić, więc nawet przysięgi by mi nie złożył, to byłoby straszne!!! odkąd ćwiczy kręgosłup to już w sumie dawno nie miał, ale TŻ twierdzi, że czasem ma migrenę jak zbyt dużo/długo patrzy na zbyt intensywne lub migoczące światło i boi się że od fleszy foto dostanie

Cytat:
Napisane przez Bziuma Pokaż wiadomość
TŻ dał mu w ryj lekko mówiąc.
Bardzo dobrze zrobił, należało się!
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 22:52   #4657
gr8ania
Zakorzenienie

nie śpię, bo szukam sprzętów do kuchni...
Stary 2015-06-07, 23:06   #4658
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
super relacja - przeczytałam ten fragment TŻtowi na głos, nawet jemu się podobało, mówi, że jakbym książkę mu czytała
Dzięki! Teraz widzę, że przy kopiowaniu jakieś dziwne znaczki się dodały, musicie mi wybaczyć

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 05:46   #4659
Justuus
Zakorzenienie

Dzień dobry

Może by któraś chciała się podzielić ciepłem i słońcem ze mną? Wyślę adres :p
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 06:38   #4660
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dzień dobry
Justuus u mnie dziś chmurki.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 07:09   #4661
_groooszek_
Zakorzenienie

Hej

Ja już od godziny w pracy, mam nadzieję że do 18 szybko zleci

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 07:19   #4662
kruella_de_mon
Zakorzenienie

u nas dzis tez chlodniej. troche szkoda:P
ja dzis koniecznie muszę zrobic zaproszenia. nie bede wydziwiac :P
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 07:36   #4663
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

hej hej! witam się z rana
idę zaraz do dentysty. miły początek tygodnia

do popołudnia!

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 07:39   #4664
gr8ania
Zakorzenienie

jak ciężko się idzie do pracy po 1,5 tyg przerwy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-06-08, 07:40   #4665
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Hej

Wczoraj teściowa pokazała mi ubranka na wódkę po ślubie swojej siostry - suknia i czarny krawat. Szyła je ręcznie babcia.
Pokazywała mi też zawieszkę na wódkę po sobotnim weselu sąsiadów i pytała się czy będziemy takie mieć bo jej się podobają
Powiedziałam, że podobają mi się te ubranka bo co miałam powiedzieć... a tak na prawdę to średnio, ta suknia wygląda jak firanka, choć ma piękną lamówkę na wykończeniu.

Ale już wiem jak z tego wybrnę - no bo samej sukni na butelkę nie założę a czarny mi nie pasuje do koloru przewodniego
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 08:27   #4666
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Justuus u mnie dziś chmurki.
Ja tu mieszkam już trzeci rok i chyba 'w końcu' jest mi dane poznać norweskie lato :p
Ostatni tydzień codziennie lało dopiero ok 19-20 wychodziło słońce a no i ok 5-6 rano
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 08:28   #4667
_groooszek_
Zakorzenienie

Myślicie, że taki kufer na kopert będzie ok? Ma wymiary 30x20 i wysokość 14 cm

A taka ładna miłość...

Stary 2015-06-08, 08:48   #4668
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
jak ciężko się idzie do pracy po 1,5 tyg przerwy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja po 5 dniach i mam żałobę

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Mam prawie taki sam
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 08:50   #4669
dotuniek
Zakorzenienie

Groszek, ja miałam głębszy! A i tak w kopertach i x pieniędzmi w środku nie zamykało się. Zależy ilu masz gości ;-)
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 09:02   #4670
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleandra123 Pokaż wiadomość
co do reszty to nie slyszalam, ale tesc siostry TZ w dniu wesela wyladowal w szpitalu, zawal to chyba nie byl ale cos z sercem, trafil do szpitala i do urzedu ani do restauracji nie mogl przyjsc. Nie wiedzieli co maja zrobic, ale poniewaz nie bylo zagrozenia zycia postanowili nic nie odwolywac (zwlaszcza ze 200 osob z calej Hiszpanii juz bylo w drodze do urzedu). Ogolnie nic mu nie bylo, lekarze zgodzili sie go wypuscic przed polnoca. Matka Pana Mlodego natomiast wpadla na genialny pomysl przytargania portretu swego meza i na grupowych zdjeciach rodzinnych trzymala ten portret, dobrze ze nie byl czarno bialy , wiec wyglada jakby umarl. Teraz z tego jaja sobie robia (rodzina TZ ale wtedy nie bylo nikomu do smiechu. Dzisiaj, 20 lat pozniej, tesc siostry TZ ma 80 pare lat i calkiem niezle sie trzyma.

Sent from my XT1032 using Tapatalk
łooo matko!!!

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
chyba okejka moze byc jedynie za waski jak cos formatu a4 dostaneicie...

wczoraj nie chcialam przycmic relacji Oli, wiec dzis relacja/wnioski ze slubu na którym bylismy

slub na 14, patrzac na dzisiejsza pogode mlodzi powinni dziekować na kolanach do czestochowy za to jak było pieknie...

mlody wszedl do kosciola ot tak sobie gadając ze swiadkiem, za nim wleciala swiadkowa...wpadła,wypadł a,kilka razy (wszystko bez muzyki)
swiadkowa na mietowo..wszystko super poza tmy ze zalozyla chyba materialowy stanik i widac bylo sutki :O! no ale nic...
Mlodą wprowadzał tata...mlody nieusmiechniety w ogole..nwaet jak pani foto podeszla do niego i ewidentnie robila mu zdjecie...nic. usta ani drgnęły.
Mloda szła ładnie..powoli, rozgladajac sie i usmiechając
troche chyba nie ogarneli kwestii "oddania corki przez ojca mlodemu"
tata pocalował młoda..w tej chwili miedzy mlodymi znalazl sie ksiadz(nie wiem po co... u mnie w rejonie albo ksiadz wychodzi po mlodych albo czeka za ołtarzem bo mlodą odprowadza tata..), anyway miedzy mlodymi ksiądz.. mlodzi ani buzi, ani usmiech, ani nic... ojciec mlodemu od tylu zaszedl i go szturchnął w ramie żeby łaskawie mu ręke podał... kiepsko wyszło.
mlodzi cala msze chyba ani razu na siebie nie spojrzeli..jesli juz to leciutko..ze z 5ławki nie dalo sie zauważyć.. za reke zlapali sie w polowie kazania ktore było baaaaardzo długie... spoko tematyka..ale przydługawe..
przysiega zaczela sie komicznie bo mlodzi staneli przed księdzem..ten do nich podajcie sobie prawe dłonie i mloda ani pol cm sie nie obróciła i podała reke..wygladała jak do poloneza... ksiadz kazał jej sie obrócic..
i poszło...wg mnie glos sie lamal..mloda mowi ze nie..ale malo ją znam, wiec moze ma taki ton glosu

po obrączkach, ani oklasków, ani buziaczka..nic...obrócili sie i sobie zszli na swoje miejsca i stali... :/

dziwna rzecz (nigdy nie widzialam) ksiadz zszedł z Oltarza, dał im 2 swiecie i ruszyli ze swojego miejsca dookoła Ołtarza..a za nimi wszyscy goscie :O
nie wiem na co po co i dlaczego...

co do zdjęc dziwnie troszke bo 10000 zdjec od tyłu i boku... przed mlodych stanela jak ksiadz po komuni wracał za Ołtarz... troche też tak jakby np ksiadz zabronił jej wchodzić na schodki przed Ołtarz...

ogolnie msza: kiepsko, bez emocji, sztywno strasznie... mimo ze oboje wierzący wiec ich raczej nie spinało to, że nie wiedza kiedy wstac, siadac,klekac wygladało jakby wesele mieli ogarniete ale kosciola w ogole nie przemysleli i byli zaskoczeni ze tam są... sztywno strasznie.

Na wesele pojechalismy sobie samochodami. Mlodzi wyjechali ostatni spod kosciola wiec nie bylo typowego dla mnie trąbienia samochodami.
Podobno po to zeby dojechali ostatni..a i tka zanim goscie poparkowali to oni podjechali pod glowne drzwi samochodem i czekali na gosci
przywitanie chlebem i wodeczką przez managerke sali.. kieliszkow nie rzucali...
weszli na sale jako ostatni..nawet nie trzymajac sie za reke...
wypili szampana i tym rzucili.. ledwo sie rozbiło juz facet zamiatał... wiec dla mnie kiepska opcja..lepiej jak kieliszkami po wodce/wodzie i nikt nie widzi jak to sie sprzata...

obiadek standardowo rosołek, mieska podane na półmiskach. smacznie i spoko. jedyne co moglo nie pasowac to ze byly tylko kluski. nie bylo ziemniakow, ryzu,frytek tylko kluski. jak dla mnie okejka ale nie wszystkim moglo pasowac...choc i tak wszystkim sie nie dogodzi

zdziwił mnie brak wódki. owszem serwowano winko. ale wodeczki nie bylo.
1 taniec - bachata. wyszła obłędnie!!! cudowny pomysł... wiedzialam ze bedzie, myslalam ze nudnawo ale porownujac do wszelkich sztywnych tancow ktore widzialam to to jak nawet mlody nie najluzniej tanczyl to proste kroki i ruchy pupa mlodej dodaly takiego efektu że ło matko lepsze niz 2 na 1

tance...kiepska muzyka..zespol duzo gadał. co piosenka to 5-8zdan a kogo a z kiedy a o czym.. wiec ludzie stali i słuchali.. podobno z polplaybacku ale ja sie nie znam.. ogolnie hity starsze..i discopolo.. kiepska sprawa bo zaczelismy tanczyc kolo 16 bylo widno, na sali oswietlenie 100% - lampy, podsufitowe, ledy, podswietlone półki.. no wole jak jest choc troche ciemniej..

kiepska muzyka spowodowała że ludzie po 2 sie wykruszyli... po 3 zespol zapytał czydla tych 10-15ostatnich osob moga juz nie grac - za co wg mnie nalezalyby sie im baty.. masakra. no mloda sie zgodziła..

wiec po4 juz sie zawinelismy..jako ostatni z mlodymi.

jedzonko super, bylo menu wiec wiedzialam co i kiedy mniej wiecej... aaa wodka pojawila sie dopiero po 1 tancu byla soplica, mimo upału poki butelka sie nie skonczyla to nie byla zmieniana wiec generalnie koncowka to juz takie cieple siki...

hm... wesele bialo zlote.. sala taka w złoty wiec mlodzi nie kombinowali... byl pas organzy na stołach (stoly prostokątne bo na ydzien przed weselem sala im powiedziala ze za okrągle 1000zł - 100 za stol, wiec szybko zmienial uklad i poszli w prostokątne), wysokie wazony tuby i w nich biale kwiatki... z dolu wygladąły jak róże wielkosci gozdzikow..male roze o dlugich łodygach..ale to nie byly róze..;D

ogolnie bardzo ładnie

byl w damskim koszyczek ratunkowy - bez opisu, dekorajci.. po prostu w koszyczku pare drobiazgów jakies rajstopy, lakier do wlosow, deodorant itp. nic co by mnie zaskoczyło

z atrakcji to był wiejski stół i dziczyzna wjechala kolo 22 ;-)

mlody mial jakis grafitowy garniak... nie wiem bo zdjal zaraz po kosciele marynarke a spodnie jakos nie rzucaly sie w oczy do tego biało czarna mucha.

mloda wygladała slicznie. suknie miala z takiego jakby ciezkiego sztywnego materiału, lekkie a, góra na ramiaczkach, dekolt normalny jak w tshirtach, plecy glebokie V i pas ozdobiony 2 rzędami cyrkoniowych pierdzielniczków
welon ładny bo gesty, do pupy, z lamowka, wpiety pod kokiem..
fryzura wg mnie nieładna.. taka no nieladna. jakies zakrecone pasma wypsikane na maksa i przyklapniete do glowy..

ogolnie: kosciol sztywnawo, aż dziwnie, wesele super, szkoda ze muzyka kiepska bo by sie ludzie lepiej bawili mlodzi wygladali super i poza kosciolem widac bylo ze zakochani na maksiorka)
aaa i na pewno u mnie zrobie tak, że:

jak bedą goscie gorzko gorzko krzyczec to niech reka Boska broni moj zespol na przyspiewki...
tu yblo gorzko gorzko, ludzi toast kielichy w gore a tu zespol... 7 wersji "on/ona.oni temu winni..." pozniej sto lat, jeszcze jeden jeszcze raz, niech im gwiazdka... po czasie ludzie nie spiewali tylko sie bujali a mlodzi wzrokiem mordercy patrzyli na zespol..

ah i podziekowania rodzicom byly bez mikrofonu, kazdy prywatnie cos od siebie pwiedział, wreczyli albumy i wyjazd w gory

jakby byly jakies pytania to prosze
ale sie rozpisałam

Edytowane przez sQuaara
Czas edycji: 2015-06-08 o 09:04
sQuaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 09:03   #4671
aga99792
Zakorzenienie

Hej hej nie było mnie kilka dni ale wracam

Wszystko nadrobiłam

Ola cudna relacja a bukiet piękny!!

Viva gratki
Ania dobrze że nikomu nic się nie stało .

Bziuma. Brawa dla Tż.

Schmett przeprowadzka coraz blizej ja jeszcze sobie poczekam hahaha
Chciałabym byc już po zapraszaniu

W sobotę byliśmy na naszej sali ! Piękna! z ozdob to miała kwiaty na stołąch (tutaj akurat białe róże) , dekoracja na stole młodych pływajace świece i tyle
widziałam tort jaki robią to ładny jest moge mieć z kolorem takim jakim chcę facet najbardziej polecał smak śmietanowo-owocowy. i taki będzie bo lubie. śmietanowo- wiśniowy lub malinowy.
słodki stół mi zrobią :0 tylko ja musze kupic produkty oni poukładają idadza naczynia. za miesiac mamy dokładniejsze spotkanie wiec musze zobaczyć jak wyglądają te naczynia.
Ogólnie wszystko fajnie. kwiaty mogę wybrac jakie chcę. ale wiadomo że w cenie normalniej. ciekawe co powiedza na niebieskie hortensję. One tanie to nie są w kwiaciarniach. ale nie wiem gdzie kupują. co tam jeszcze... aaa.. mają na sali tablice żeby powiesić plan stołów
Jedynie co na minus to oni nie pakują jedzenia. sami musimy ale teściowa i moja mam mówia ze da się z gościem dogadac więc moze się dogadamy żeby popakowali.
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 09:41   #4672
201805091331
Konto usunięte

i ja opisze jak u brata bylo.

Ślub mieli na 17 a przed nimi para na 16 i był problem bo tamci wyszli o 16.55 i życzenia pod Kościołem więc nie było jak podjechac. o 17.10 nadal trwały życzenia i poprzedni goście nie odjechali spod kościoła wiec nasi młodzi wysiedlili kawałek przed kościołem i przyszli pieszo a kierowca dopiero o 17.20 znalazł miejsce pod kościołem. Kościół wlasnie ubrany bialo- zielono. Kazanie ok było o rodzinie i o tym ze rodzice są ważni ale młodzi musza sie odciąć od nich, ksiądz trafił w sedno
Przysięga szła bardzo opornie brat raz sie pomylił, później mikrofon nawalil i powtarzał zeby wszyscy słyszeli. Bratowa 3 razy tak sie zacieła ze nie mogła słowa powiedzieć, za każdym razem chwile to trwało.
Z kościoła wyszli jak z pogrzebu a nie z własnego ślubu, zero uśmiechu.

Wesele eh i tu nie wiem co pisać bo szczerze młodzi wyglądali jakby ślub brali z przymusu, mało ze sobą przebywali. Bratowa chodziła jak chmura gradowa, ze 3 razy zagadalam ale odpowiadała polslowkami i dalam spokój. Myslalam, ze mnie nie lubi ale po,niej większość z naszej rodziny mówiła ze tez tak sie czuli. Winetek nie było i później doszły nas słuchy ze bratowa zła była na usadzenie, jedzenie było ok. wódka tez,bolsa mieli, wypilam 6 kieliszków a kaca wczoraj cały dzień mialam. Nie ogarnęło tez zegnania gości bo wiecznie ich nie było, gdy ktoś wychodził moja mama albo ja ich szukalam. Gościniec często siostra PM dawała. a wczoraj bylam tylko godz ale z tego co siostra mi mówiła większość czasu ich nie było. A i dostali same koperty, kwiatów tez nikt nie dal. Upał dawał sie we znaki o 17 było 30 stopni a wczoraj jeszcze gorzej.

Edytowane przez 201805091331
Czas edycji: 2015-06-08 o 09:49
201805091331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 09:42   #4673
sQuaara
Zakorzenienie

aaa z kolei na tym na ktorym ja bylam mlodzi ze soba non stop.
ja przywyczajona jestem ze mlody prosi laski z gosci do tanca i to okazja dla panow zeby z mloda zatanczyc... ani ja z mlodym, ani K. z mloda nie tanczylismy...

ale tanczylam po raz 1 z przyszłym tesciem
Stary 2015-06-08, 09:47   #4674
misiaa91
Zakorzenienie

Dzień dobry! My właśnie czekamy na samolot, wesele udane, później napiszę wrażenia. Jeżu, jak smutno, że trzeba wracać! :-(
Stary 2015-06-08, 09:47   #4675
sQuaara
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/przegladaj/2350499/0...i-slubnej.html

rosja
Stary 2015-06-08, 09:51   #4676
aga99792
Zakorzenienie

a ja musze dziś do gminy jechac zrobic ankietę na zaliczenie zajęć! jak mi sie nie chce...
Stary 2015-06-08, 09:58   #4677
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Trochę nadrobiłam, zalatana jestem...

2 miesiące do ślubu!

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 10:01   #4678
aga99792
Zakorzenienie

Co sądzicie o garniturach z recmana?

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Trochę nadrobiłam, zalatana jestem...

2 miesiące do ślubu!

my mamy 89 dni
i za miesiąc pewnie będziemy kupowac garnitur i będzie dokładniejsze spotkanie na sali
musze przygotowac zdjecia kwiatów jakie chce
Stary 2015-06-08, 10:02   #4679
zmotywowanaja
Zakorzenienie

To ja też krótko opiszę jak było na weselu

przede wszystkim mega gorąco, takie upały to nie dla mnie
kościółek mały w połączeniu z pogodą i dużą ilością ludzi sprawiał, że w środku było mega duszno i gorąco, dziewczyna brata tż prawie zemdlała, dlatego my na zewnątrz staliśmy od początku

suknia młodej nie w moim stylu, bo księżniczka z bolerkiem w kościele

na przysiędze młoda się bardzo wzruszyła i trochę płakała, głos jej drżał a ja płakałam razem z nią

cukierki, które były rozdawane pod kościołem z racji upału były już całkowicie roztopione

pod salą na młodych czekaliśmy 25 min, podobno dużo bramek mieli

pierwszy taniec metallica nothing else matters, bardzo przyjemnie, chociaż młoda bardzo zestresowana, młody uśmiechnięty

jedzonko bardzo smaczne, pierwszego dnia było bardzo dużo ciepłych posiłków, za to wczoraj na poprawinach tylko jeden obiad.

przez dwa dni był barman, pierwszego dnia był pokaz, cały czas były do niego kolejki po drineczki, serwował alkoholowe i bez

w łazienkach były koszyczki, ale kosze były zamknięte i stały na parapecie, nie było żadnej info co to i ja to ich nawet nie zauważyłam dopiero jak ktoś powiedział to zobaczyłam.

zespół w miarę ok ludzie się bawili, bardzo dużo disco polo było przy rzucaniu welonem głupio wyszło,młoda rzuciła nim za wcześnie, spadł na podłogę i dziewczyny się odsunęły i leżał tak z 10 sekund żadna nie podeszła z nich, więc jakaś obok go wzięła

a i pierwszego dnia zaraz po obiedzie jak wszyscy ruszyli na parkiet klimatyzacja ewidentnie nie dawała rady

ogólnie wrażenia pozytywne
Stary 2015-06-08, 10:02   #4680
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Mam prawie taki sam
Myślisz, że wystarczy?
Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
Groszek, ja miałam głębszy! A i tak w kopertach i x pieniędzmi w środku nie zamykało się. Zależy ilu masz gości ;-)
My będziemy mieli 100-120 osób, u Was ile było?

A taka ładna miłość...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości