|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zapachy Demeter
Cytat:
mozna im przypominac cyklicznie :P
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
|
#1352 |
|
Konto usunięte
|
Czy ktoś ma na zbyciu odrobinkę Pumpkin Pie, Eggnog i Black Russian na wypróbowanie?
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Przyczajenie
|
Dziś postanowiłem napisać email z zapytaniem o nowe perfumy firmy DEMETER i oto co mi odpisali: "Planujemy rozszerzenie oferty o ok. 10 nowych zapachów. Poszukujemy dostawców. Proszę więc obserwować nasze strony." Są to zdecydowanie dobre wieści! Teraz pozostaje tylko czekać.
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
|
#1356 |
|
El Cumpleaños Secreto
|
Zgapiłam od Was pomysł i też napisałam do iperfumy w sprawie rozszerzenia oferty świeżo wprowadzonej marki w ich ofercie czyli Compagnia Delle Indie. Odnośnie Demeterów też napisałam osobnego maila, chociaż ich nie używam
Wczoraj otworzyłam wątek o Compagnia Delle Indie i też napisałam maila o rozszerzeniu oferty, bo póki co mają tylko dwa zapachy, a jest sporo naprawdę ciekawych i bardzo atrakcyjnych cenowo. Był nawet rozbierany Africa Desert Tobacco. Zaje.....ty zapach Zamieszczę link do mojego wątku i poproszę Was też o napisanie do iperfumy w sprawie CDI ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=706637 To jak...pomożecie? Aż się prosi, żeby napisać: pomożemy
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: już wysłałam Przy okazji przypomniałam im o Demeterach
Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2013-07-28 o 18:33 |
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Demeter
ktoś byłby chętny na zamówienie?
Nowości to m.in. http://www.demeterfragrance.com/5946...e-for-Her.html http://www.demeterfragrance.com/5946...e-for-Him.html (polecam przeczytać recenzje :P ) http://www.demeterfragrance.com/6368...iras-Vamp.html http://www.demeterfragrance.com/6368...as-Zombie.html |
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem gdzie jeszcze można zamawiać (tzn. żeby była pełna oferta). Brałam ze trzy razy udział we wspólnych zakupach i poza tym, że raz paczka b. długo szła nie było problemów. A ostatnio były jakieś? ( na fora perfumowe dawno nie wchodziłam)
|
|
|
|
|
#1361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
a da się zamówić gdzieś w UE :/
Najgorzej, że chcę zamówić "mniej popularne" zapy DFL :< No i fajnie byłoby rozłożyć takiego Zombiaka
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym chciała capnąć Demetery, ale kurde lipa straszna
iperfumy.pl chyba nas olali... Na Ebay ma Demetery jakiś koleś z Niemiec, można by napisać do niego czy nie bierze pod uwagę poszerzenia asortymentu... http://www.ebay.pl/sch/Perfumy-/2639...0&_nkw=Demeter
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Raczkowanie
|
Czy ma ktoś może Demeter Baby Powder i poratuje próbką?
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Konto usunięte
|
Odkurzam ten swietny watek
Dziwi mnie troche jego niska ocena na KWC. Dla mnie pachnie bardzo swiezo i tak jak chcialam, zeby pachnial - ozonem. Spryskalam sie tez Rain i w sumie nie wiem, ktory mi sie bardziej podoba - sa do siebie podobne! Nie wiem jak z trwaloscia, ale powiem Wam, ze juz prawie 4h minelo, a ja siedze i czuje dookola siebie te zapachy Cena jest okay - tutaj 15 funtów za butelke, chyba 30ml. Super zapachy, nie zmeczyly mnie! I nie dostalam od nich bólu glowy, a od 90% perfum dostepnych w drogeriach dostaje. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2014-10-05 o 19:45 |
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;48409901]Odkurzam ten swietny watek
Dziwi mnie troche jego niska ocena na KWC. Dla mnie pachnie bardzo swiezo i tak jak chcialam, zeby pachnial - ozonem. Spryskalam sie tez Rain i w sumie nie wiem, ktory mi sie bardziej podoba - sa do siebie podobne! Nie wiem jak z trwaloscia, ale powiem Wam, ze juz prawie 4h minelo, a ja siedze i czuje dookola siebie te zapachy Cena jest okay - tutaj 15 funtów za butelke, chyba 30ml. Super zapachy, nie zmeczyly mnie! I nie dostalam od nich bólu glowy, a od 90% perfum dostepnych w drogeriach dostaje.[/QUOTE] Bardzo mnie cieszy ta opinia. Właśnie lecą do mnie te dwa zapachy, chociaż byłam trochę niepewna zakupu przez mieszane opinie na ich temat. Uwielbiam zapach deszczu, burzy, ozonu itp. i też szukam ich w perfumach. Teraz to już się nie mogę doczekać! |
|
|
|
|
#1367 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Thunderstorm jest piekny. Nie wiem czego ludzie oczekuja po nim, ze opinie sa tak slabe... Dla mnie pachnie tak jak chcialam, zeby pachnial - 100% czystym ozonem - bardzo swiezo, nie rozczarowalam sie ani troche. Spryskalam sobie koniec sweterka w Bootsie i przystawiam teraz nos do niego non-stop Zapach niesamowity! Rain jest bardzo podobny, ale mam wrazenie, ze ciut delikatniejszy. Thunderstorm, to taki mocny ozon. Jak dostaniesz, to napisz tutaj i opisz wrazenia
|
|
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno napiszę.
O Demeter usłyszałam dopiero niedawno i bardzo mnie ciekawią niektóre zapachy, szczególnie te z esencją ziemi: Wet Garden, Frozen Pond, Earthworm... Najgorzej, że w Polsce nie ma ich gdzie potestować, można tylko w ciemno zamawiać. Żeby chociaż na Allegro ich trochę było, ale nawet tam bida straszna.
|
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;48409901]Odkurzam ten swietny watek
Dziwi mnie troche jego niska ocena na KWC. Dla mnie pachnie bardzo swiezo i tak jak chcialam, zeby pachnial - ozonem. Spryskalam sie tez Rain i w sumie nie wiem, ktory mi sie bardziej podoba - sa do siebie podobne! Nie wiem jak z trwaloscia, ale powiem Wam, ze juz prawie 4h minelo, a ja siedze i czuje dookola siebie te zapachy Cena jest okay - tutaj 15 funtów za butelke, chyba 30ml. Super zapachy, nie zmeczyly mnie! I nie dostalam od nich bólu glowy, a od 90% perfum dostepnych w drogeriach dostaje.[/QUOTE] są w Bootsie:O?! |
|
|
|
|
#1370 | |
|
Konto usunięte
|
Sa
Online ze strony Boots tez mozna zamawiac. Chyba weszli z poczatkiem wrzesnia tego roku:http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...76802529,d.cWc ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
To sa 'zimne', raczej swieze, zapachy, tak bym je okreslila. Super na lato/wiosne. Ale zawsze mozna ich uzywac jako baze pod jakies inne. Ja mam zamiaru kupic albo Thunderstorm albo Rain i jakis inny - cieplejszy/slodszy z ich kolekcji, i mieszac.
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2014-10-06 o 12:05 |
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
o ja o ja, ale super
Miałam thunderstorm, ale zupełnie mi nie podeszło i się pozbyłam
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;48416484]Chyba jedyny minus, ze ida Ci zapachy typowo letnie, a zima tuz, tuz
To sa 'zimne', raczej swieze, zapachy, tak bym je okreslila. Super na lato/wiosne. Ale zawsze mozna ich uzywac jako baze pod jakies inne. Ja mam zamiaru kupic albo Thunderstorm albo Rain i jakis inny - cieplejszy/slodszy z ich kolekcji, i mieszac.[/QUOTE]Fakt, ale nim je wszystkie pozbieram, to pewnie już będzie wiosna... :P Zresztą na zimę też mam parę życzeń, marzą mi się te wszystkie dymy i Christmasy, Mulled Cider itp. Opcja mieszania też bardzo mi się podoba. Jeżeli te zapachy są naprawdę dobrze odwzorowane, to efekty mogą być genialne, np. deszcz z jakimś kwieciakiem. |
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Testuję dzisiaj Rain i Thunderstorm. Ten drugi bardziej przypadł mi do gustu. Czuję mokrą trawę i liście po deszczu, ozon też jest, ale mniej wyraźny. Ogólnie na plus, latem na pewno będę go eksploatować. Rain jest dla mnie zbyt słodko-cytrusowy, słabiej oddaje zapach deszczu. No i jest znacznie mniej trwały od Thunderstorm.
|
|
|
|
|
#1374 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, kupilam sobie Demeter Lilac, czyli zapach bzu. Powiem tak: przy psiknieciu faktycznie czuc bez, ale szybko on znika i zapach zamienia sie w szampon bambi, ten zolty
Pamieta ktoras z was ten szampon? Dla fanek zapachu tego szamponu, polecam... Ja sie generalnie troche rozczarowalam.
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2015-06-08 o 11:12 |
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;51671113]Dziewczyny, kupilam sobie Demeter Lilac, czyli zapach bzu. Powiem tak: przy psiknieciu faktycznie czuc bez, ale szybko on znika i zapach zamienia sie w szampon bambi, ten zolty
Pamieta ktoras z was ten szampon? Dla fanek zapachu tego szamponu, polecam... Ja sie generalnie troche rozczarowalam.[/QUOTE]Bardzo trwaly bez jest w Matsu
|
|
|
#1376 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;51675140]Dziekuje. Ale ten Matsu, to nie jest zapach jedynie bzu, prawda? Z tego co widze, to jest to mieszanka kwiatowa, a takimi raczej zainteresowana nie jestem.[/QUOTE]
Ale pachnie tylko bzem, stad napisalam Mieszanki bym nie proponowala Bez to killer kwiatowy, wiec i przycmil wisterie ... ;-)
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Odkopię troszkę wątek, bo przychodzę z zapytaniem
![]() Miał ktoś może dyfuzor Demeter? Jestem ciekawa ich jakości, czy długo pachną w pomieszczeniu, jak z ich wydajnością?
|
|
#1379 |
|
Przyczajenie
|
Czy przy zamawianiu z oficjalnej strony Demeter płaci się cło? Ile za dostawę i za wszystkie dodatkowe opłaty związane z transportem? Proszę o odpowiedź, zależy mi na kilku zapachach, ale nie chcę przepłacać
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnie,grupowe zamówienie odbyło się kilka lat temu, b.długo nie odpowiadają na @ trzeba było ponaglać ich z wysyłką, a nie wszystko i tak dochodziło ![]() najlepiej zamawiać ze strawberry
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

dziadostwo!

Wczoraj otworzyłam wątek o Compagnia Delle Indie i też napisałam maila o rozszerzeniu oferty, bo póki co mają tylko dwa zapachy, a jest sporo naprawdę ciekawych i bardzo atrakcyjnych cenowo. Był nawet rozbierany 

iperfumy.pl chyba nas olali... Na Ebay ma Demetery jakiś koleś z Niemiec, można by napisać do niego czy nie bierze pod uwagę poszerzenia asortymentu...
Najgorzej, że w Polsce nie ma ich gdzie potestować, można tylko w ciemno zamawiać. Żeby chociaż na Allegro ich trochę było, ale nawet tam bida straszna.