|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII
Cytat:
teraz na komunię daje się laptopy, kucyki, kłady i inne dziwne rzeczy
|
|
#2582 |
|
Konto usunięte
|
nie zapominaj o dronach. Sąsiad dał dziecku quada na komunię i teraz rozjeżdża mojemu ojcu kukurydzę na polu i są w stanie wojny. Za rok ma drugiego syna do komuni, ojeciec juz widzi oczyma wyobraźni jak mały dostaje drona i uskutecznia naloty na drogocenną kukurydze
Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-06-07 o 23:03 |
|
|
|
#2583 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety użytkowniczko Salix.. teraz dzieci, które ledwo chodzą, walą rączkami po tabletach. Spotkałam się ze stwierdzeniem, że tablet to jest najlepsza na świecie zabawka edukacyjna...
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2586 |
|
Raczkowanie
|
U Maxi pod filmikiem pojawiły się komentarze odnośnie Boogie i jej ciąży. że pokazuje całe swoje życie i że to jest dobry interes z tych filmików. Maxi fajnie się zachowała pisząc tam aby to u nich na kanale pisały a nie u niej
|
|
|
|
#2587 |
|
Kociara
|
przesadzacie z tymi dziećmi
Moim zdaniem w większosci przypadków to nie one nie chcą takich prezentów, tylko dorośli popadli w stereotypy i im takie kupują (również dlatego żeby nie wypaść źle przed innymi dorosłymi, np. rodzicami dziecka). Moi równieśnicy np. dostawali komórki na komunię, a moja rodzina podeszła do tematu inaczej i zorganizowali mi wycieczkę do takiego jakby parku rozrywki na cały następny dzień(ale bez karuzeli itp. jest tam mini zoo, można popływać łódką, rozpalić ognisko itp. duuuży obiekt ). Oprócz tego dostałam łańcuszek (który dziś nosze namiętnie, chrzestna miała dobry gust, bardzo klasyczny Mój TŻ z kolei dostawał sporo gier planszowych/rodzinnych - do dzisiaj z jego rodziną gramy w planszówki jak się spotykamy - to też coś co zbliża ludzi
Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2015-06-07 o 23:35 |
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba żyję w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, bo moi kuzyni mają sporo dzieci (~12), rozpiętość wiekowa 1,5-13 lat, bywałam na chrztach, komuniach i ani quadów nie było na komunię, ani telefonów (a od 5 lat jestem co roku na komuniach :P), tabletów dla 2latków też nie
. Do tego obserwowałam koleżanki i kolegów mojej siostry, ona też mi sporo o nich opowiadała i wśród tamtych dzieci też takich prezentów się nie spotykało. ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- http://www.pudelek.tv/video/Celebryci-o-dietach-Po-kazdym-posilku-polowka-grejpfruta-i-mamy-8-kilo-mniej-9019/ Czocherrrro, czy to Twoja znajoma uskuteczniała dietę grejpfrutową? Jest celebrytką?
|
|
|
|
#2589 |
|
sajkolidżist
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część kolejna z wielu
|
|
|
|
#2590 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część kolejna z wielu
mnie też się bardzo to w niej podoba, dlatego jeszcze bardziej cenię Maxi
Edytowane przez 201607111632 Czas edycji: 2015-06-08 o 03:19 |
|
|
|
#2591 |
|
Raczkowanie
|
Inglot wykorzystał bez zgody zdjęcie królowej rozświetlenia (Ani Milarczyk) promując nowe produkty.
https://instagram.com/p/3VNhgPlP5U/?...niamilczarczyk |
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby można było sobie wybrać figurę, którą chce się mieć docelowo, to zdecydowanie wybrałabym ->
https://instagram.com/p/3Xf8uKHGpk/?...by=kyliejenner https://instagram.com/p/3Zv2tPHGgC/?...by=kyliejenner https://instagram.com/p/3Z-gG8nGnS/?...by=kyliejenner Ładność z rana
|
|
|
|
#2593 |
|
Konto usunięte
|
ilcia, aproposowo lakieru do włosów, o którym mówisz w filmiku - polecam Ci syoss fioletowy full hair 5 stopień 4 (bo jest jeszcze z 3, ale on jest jakiś mokry)
http://www.syoss.pl/syoss/pl/pl/home...rfection1.html |
|
|
|
#2594 |
|
Zadomowienie
|
ratujcie
spaliłam sobie okropnie skórę w sobotę (mimo kremu z filtrem) i po prostu moje ramiona i dekolt umierają w gehennie, wiecie może czego użyć (jakieś balsamy chłodzące czy łagodzące?) żeby poczuć chociaż troszkę ulgi?
|
#2595 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2596 |
|
Wtajemniczenie
|
Dajcie spokój już z tym zdrowym żarciem wszędzie i przy każdej okazji. Zwłaszcza w kontekście Bogusiów, którzy nigdy nie odżywiali się za dobrze, a tu jeszcze grill u teściowej - no nie wiem jakim cudem na tym konkretnym grillu miałyby znaleźć się warzywa. Zresztą nie wiadomo czy do tych kiełbas nie było sałatki.
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moje jest w trakcie budowy więc może...![]() Cytat:
|
|
#2599 |
|
Zadomowienie
|
|
#2600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2601 | |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Cytat:
Wkurza mnie ten teatox, wciskaja to wszystkim popularnym na instagramie, ale nawet nie wiadomo czy to działa, bo albo nie piją regularnie, albo testują to super dupery i efektów nie widać XD Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2015-06-08 o 10:26 |
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
i to się jej chwali, choć nie ukrywam, że trochę też ciekawa jestem. Ale plus dla niej
![]() zgadnijcie kto i to nie vlog do kawy ;D |
|
|
|
#2603 |
|
Konto usunięte
|
ogladacie Karo najpienkniejsza?
|
|
|
|
#2604 | |
|
Czekoladożerca
|
Cytat:
Nie wiem czy pracowała nad jego montażem, bo boję się jej odpalić. Ale czy w/w wróżki mogłyby przewidzieć numery lottka? |
|
|
|
|
#2605 | ||
|
psy-chopatka
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2606 | |
|
Karo
|
Cytat:
już widze, że dziewczeta polecały
Świat dookoła jest jak makowe pole, narkotyczna łąka ![]() Edytowane przez Adamantium01 Czas edycji: 2015-06-08 o 10:56 |
|
|
|
|
#2607 |
|
Konto usunięte
|
Ilcia, jak zwykle piękna A propos dezodorantu, który pokazujesz - jakie Wam się sprawdzają? Szukam czegoś nowego, mam taki w kamieniu bezzapachowy, ale przydałby mi się też zwykły, co polecacie? |
|
|
|
#2608 |
|
Raczkowanie
|
Odnośnie tych wszystkich antyperspirantów i dezodorantów - wkurza mnie w nich jedna rzecz a mianowicie mocne, strasznie wyczuwalne zapachy. Ja nie znoszę pod czystą pachę ładować sobie jakichkolwiek woni, bo potem mam wrażenie że one stają się coraz intensywniejsze a po wejściu w reakcję z potem jest tym mniej ciekawie. Używam aktualnie kulki Dove pure, jest bezzapachowa ale jednocześnie średnio zadowalająca pod względem ochrony
Może powinnam spróbować czegoś aptecznego.
|
|
|
|
#2609 | |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Cytat:
moja matka mi nie wierzy, ale na mnie NIE DZIAŁAJĄ garnier minerals zielone i te z avonu. No ani wte,ani wewte nie działają. Za to kocham Dove cytrusowy, bo pachnie jak wanilia i imbir (takXD) i zdecydowanie działa. Fajny tez był bezzapachowy z isany, w rzeczywistości był taki pudrowy. Nivea również mnie nigdy nie zawiodła, a miałach chyba wszystkie. Adidasy tylko pachniały, nic za bardzo innego nie robiły. Cały czas przymeirzam się do naturalnych, ale jakoś mi nie po drodze. e: jeszcze ten, o: klik Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2015-06-08 o 11:56 |
|
|
|
|
#2610 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

Moim zdaniem w większosci przypadków to nie one nie chcą takich prezentów, tylko dorośli popadli w stereotypy i im takie kupują (również dlatego żeby nie wypaść źle przed innymi dorosłymi, np. rodzicami dziecka). Moi równieśnicy np. dostawali komórki na komunię, a moja rodzina podeszła do tematu inaczej i zorganizowali mi wycieczkę do takiego jakby parku rozrywki na cały następny dzień(ale bez karuzeli itp. jest tam mini zoo, można popływać łódką, rozpalić ognisko itp. duuuży obiekt
). Oprócz tego dostałam łańcuszek (który dziś nosze namiętnie, chrzestna miała dobry gust, bardzo klasyczny 

. Do tego obserwowałam koleżanki i kolegów mojej siostry, ona też mi sporo o nich opowiadała i wśród tamtych dzieci też takich prezentów się nie spotykało. 

spaliłam sobie okropnie skórę w sobotę (mimo kremu z filtrem) i po prostu moje ramiona i dekolt umierają w gehennie, wiecie może czego użyć (jakieś balsamy chłodzące czy łagodzące?) żeby poczuć chociaż troszkę ulgi?
Polecam, niestety wiem co mówię