![]() |
#3301 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 12
Cytat:
![]() Cytat:
No nie wiem. Będziemy często robić postoje. Nie wyobrażam sobie wakacji bez wyjazdu nad wode. Zawsze wyjeżdżalismy za granicę, teraz czas na nasze morze. Cytat:
![]() Zresztą jak wrócę, to dam znać co warto zabrać a czego nie dla naszych maluszków. I jak to ogarnąć oczywiście ![]()
![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Hanka zazdroszcze my na budowie będziemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3303 |
Zadomowienie
|
Nadzieja dzięki
![]() Dziewczyny pralka się zepsuła :/ niczym ją naprawimy to kupimy nową.. nawiasem jak otworzyć drzwiczki zablokowanej pralki,żeby wyjąc ciuchy? ma któraś pralkę z Beko? Możecie polecić jakiś model konkretny..interesuje mnie ten cichy ![]()
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3305 |
Konto usunięte
|
Oklamal mnie i to po chamsku. Zostawia mnie w domu mówiąc że jedzie do brata ciotecznego pomoc mu przy samochodzie, mówi że koło 23 bd, no ok, pisze po 23 kiedy wraca on że za 15 minut bd. No ją w końcu czekając zasypiam,budze sie przed 2 jakoś jego nie ma, dzwonię a on chyba nie zauważył że sam się telefon odebrał no i ciekawego skrawka rozmowy usłyszałam, coś w stylu" niech siedzi z dzieckiem skoro chciała mieć" oczywiście przy wodce. Zawsze mówiłam że nie chce podnosić na niego ręki ale jak wrócił to tak dostał że omal nie leżał. .oczywiście to nie było trudne bo sam się średnio na nogach trzymal
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3306 | |
Zakorzenienie
|
wiadomość od Martuss:
Cytat:
![]() |
![]() |
#3307 |
Konto usunięte
|
No i tłumaczył że robili ten samochód i że ten brat w końcu sam coś przyniósł. Po pierwsze mógł odmowic, po drugie było tam więcej osób więc ewidentnie urwał się do znajomych
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Jak wychodził to mówiłam żeby za długo nie był bo brzuch mnie trochę boli. To było ok ok. Wgl wygarnelam mu że woli się bawić niż z nami być, że mnie oszukuje jak nastolatek i ten tekst o dziecku. Powiedziałam mu że bardzo przykro było mi to slyszec. A on maslane oczy i że nie to chciał powiedziec |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3309 |
Zadomowienie
|
ola moj wczoraj z bratem tam pochlal ze oboje spia w salonie na ziemi....kuzwa nawet ich kocem nie okrylam.....jeszcze specjalnue bede sie rano tluc...wiem ze ktorys rzygal pol nocy.....
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3311 |
Konto usunięte
|
Tak samo jak znajomy był u nas. Wczoraj. I siedzieli na dworze.tz dzwoni żebym wzięła małego i na dwór przyszła, ale jak tylko wyszłam mały zaczął strasznie plakac a on tekst że po co wychodzilam z małym skoro płacze a ja ze dopiero teraz zaczal że to nie moja wina i poszłam spowrotem do domu za plecami usłyszałam" a czyja." Uspokoiłam małego i wyszłam a on mi łapie wózek i że bd ho woził. Mówię do bawienia nie byłeś chętny a jak mały śpi to nagle Ty chcesz go wozic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ola ja sie wkurzam osobiscie jak czytam o twoim tz. Tyle juz akcji mialas, tyle rozmow a do niego nic nie dochodzi? Co za typ! Widze ze niestety duzo takuch facetow. Na sobotnim weselu byla znajoma i jej facet tylko chlal z kumplani a ona siedziala z malutkim dzieckiem. Zatanczyli raz jak im przypilnowalam malej a tak ona przy wozku a alko walil. Potem tez jakies krzywe teksty szly... Martus pewnie dzis sie doczeka malenstwa ![]() My jutro mamy 4 tygodnie. Widze jak z dnia na dzien mala sie zmienia i przyjmuje nasze nawyki. Dzis w nocy suszarka poszla w ruch, bylam w szoku jak szybko przy niej usnela. Dostalam chuste od cioci i bedziemy sie nosic ![]() Na wakacje nigdzie nie jedziemy ale za.rok.chcemy w.gory z Tosia. Mieszkamy na terenie gdzie jest duzo jezior wiec w wakacje pewnie bedziemy jezdzic na rybki z.mala ![]() Prosilismy juz wybrane osoby o bycie chrzestnymi, teraz czekamy na te impreze ![]()
![]() |
![]() |
#3313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3314 |
Konto usunięte
|
Chyba tak myślał. Wróci roboty to mu jeszcze piorawie, zła jak ona jestem. Nie lepiej powiedzieć słuchaj chce wyjść do znajomych tylko kłamać. Jakbym ją tak zrobiła to by się boczyl nie wiadomo ile i wgl awantura na calego. Tylko jemu ze mną chyba za wygodnie, bo ją nie wychodzę nigdzie bo nie mam do kogo więc się nie boi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3315 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle byliśmy Zo u dziadków, droga w obie strony bez większych problemów - mamy ok 270 km w jedną stronę ![]()
![]() |
![]() |
#3316 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Twój facet zachowuje się jak totalny gówniarz który totalnie nie dorósł do bycia ojcem i pokazuje to na każdym kroku. W dodatku jest chamski w stosunku do ciebie lub mówiąc o tobie. Jak cię zacznie znowu przepraszać to mu jasno zakomunikuj że w dupie masz jego przeprosiny bo są gówno warte skoro ciągle odstawia takie akcje i że ma się ogarnąć albo niech się nie zdziwi jak po jakiejś akcji znajdzie swoje rzeczy spakowane. Bo na razie to on robi co chce , jest chamski a potem robi maślane oczy , przeprasza i jest niby ok póki znowu czegoś nie odwali. A robi to bo nigdy się długo nie gniewasz szybko wybaczasz i wydaje mu się że mu wszystko ujdzie płazem.
![]() |
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
Ola jak to przeczytalan to ciesze się ze moj tz odszedl. Wole być sama niz cos takiego znosić. Nie pozwalaj sobie na takie traktowanie!
![]() |
#3318 |
Konto usunięte
|
A dajcie spokoj. ..tak jak mowie za dobrze ma ze mna. Skończyło sie eldorado , jeszcze raz mnie tak załatwi to inaczej będziemy gadac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3319 |
Zadomowienie
|
To mocno trzymamy kciuki za Martuś żeby się rozkręciło
![]() Ola bądź twarda i pogadaj z tż, musi się ogarnąć i kolegów trochę odstawić, teraz na początku zwłaszcza to Ty i Kuba najbardziej go potrzebujecie, a nie takich głupich komentarzy ![]() A mój maruda dalej nie śpi, tylko patrzy i stęka. No i muszę w końcu kupić ten termofor z pestek wiśni, bo tylko popierduje ![]() ![]()
![]() |
#3320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Karą jest jeszcze to, że ja ide do koleżanki a on ma ogarnąć dwoje dzieci a jak przyjde mają być okapane najedzone i spać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3321 |
Konto usunięte
|
Najlepsze jest to że teraz mu tak odbilo. Od kilku dni. Ja rozumiem że chce die spotykać ze znajomymi. Przed tem nawet jak mały był mniejszy to pytał czy może wyjsc mówiłam ok i byli w porzadku a teraz nagle zaczął mnie oszukiwać tak jakbym go siłą trzymała w domu i wszystkiego zabraniala. .. nie wiem ale powiedziałam mu że jak woli się bawić to się rozstanmy i bd do woli balowal jak tak woli
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3322 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Wpadam się przywitać, staram się Was czytać na bieżąco ale czasu na pisanie brak ![]() Ola baty należą się tż ![]() baset dasz sama radę ![]() xhankax zazdroszczę tych 2 tyg nad morzem, wypoczywajcie ![]() My pod koniec lipca mamy zamiar jechać nad morze i też mamy daleko bo ponad 400 km ale jakoś damy radę. sylwia u nas też niestety temat zazdrości jest przerabiany, liczyłam się się z tym bo w końcu Gabi przez ponad 7 lat sama była i cała uwaga skupiała się na niej a teraz.... wiadomo ... tłumaczę rozmawiam ale i tak co jakiś czas słyszę teksty w stylu dla mnie już nie masz czasu itp albo że ona kiedyś była moim słoneczkiem a teraz tak mówię do Agatki, chwilami ciężko mi ale uczę się od nowa cierpliwości ![]() Agatka rośnie, niestety nie wiem dokładnie ile waży ale zrobił się z niej mały pulpecik, wszystkie ciuchy na 56 dawno pochowane i teraz jedziemy na 62. Byłyśmy z bioderkami i wszystko ok. Ma nieraz małe problemy z brzuszkiem ale odpukać nie jest jakoś tragicznie. Dziewczyny przymierzam się do zakupu leżaczka jaki macie i polecacie? fajnie jakby się bujał i miał jakieś przywieszki-zabawki. Agatka robi się taka ciekawska i niestety jak ją odkładam do łóżeczka lub kołyski to krzyk na całego, lubi chodzić i obserwować. Dzisiaj powiedziała pierwsze Aguuu ![]()
![]() |
#3323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A po pijaku człowiek często mówi co myśli jeszcze jak oficjalnie miałaś tego nie słyszeć że chciałaś dziecko to masz. Albo że to twoja wina że mały płacze. Bycie niedojrzałym i to że rzeczywistość jest inna niż jego wyobrażenia to jedna sprawa a to że takie chamskie zagrywki stosuje to inna para kaloszy. Bo z czasem on może zmądrzeje i dojrzeje , ale jak sobie pozwolisz na taki brak szacunku do ciebie to to ciężko zmienić.
![]() |
![]() |
#3324 |
Konto usunięte
|
Teraz napisał że się przedluzylo i że najlepiej jak wgl przestanie wychodzic. Tak zagrywa jakby chciał poczucie winy we mnie wzbudzić że niby mu zabraniam. Nie zabranialam dopóki był ze mną szczery. Nie znoszę klamstwa dobrze o tym wie, a że się wydało to wczorajsze to teraz nie wie jak to odkrecic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3326 |
Konto usunięte
|
No nie zamierzam. Wgl mam ochotę go samego z małym zostawić na calutka noc, teraz mały jest marudny ostatnio. Niech zobaczy jak ja się czuje 3 noc z rzędu prawie nie spiac i się małym zajmować i go bawić bo on albo gdzieś jest pół nocy albo spi bo na drugi dzień wcześnie jedzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie daj sobie wejść na głowę i nie bądź taka dobra co to nic mu nie zabrania.
![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dobrze pisza. Teraz jest taki okres w waszym zyciu ze ostatnie vo powinny byc to imprezy . A moje ci kumple tak go nastawiaja?
Mam ochote wyzalic wam sie w klubie ale mala spi mi ma klacie wiec nie mam dostepu do lapka ale tez mam w☠☠☠☠ maly teraz...
![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
Mój mały bardzo mało czuwa a dużo spi nie wiem co tak. Jak was czytam to on jakiś kurcze za spokojny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3330 |
Konto usunięte
|
Raczej nie nastawiaja , po prostu pewnie myślą że skoro na tyle wychodzi do nich to mu pozwolilam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.