![]() |
#2761 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
A skąd wiesz, próbowałaś?
![]() Cytat:
Co napsocił? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Zadomowienie
|
A powiedz jeszcze jak często stosujesz i czy na długo Ci wystarcza ta tubka? Bo ja te czopki mam na 5 dni stosując rano i wieczorem, i taka kuracja kosztowała mnie prawie 4 dychy. Może maść bardziej się opłaca i tym razem ją kupię?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez country111 Czas edycji: 2015-06-08 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Zakorzenienie
|
Co do tza.. Wkurza mnie od kilku dni okropnie. Nie ma wgl w nim jakiegoś życia, energii, pomocy.. :/
Ja rozumiem, jest zmęczony, ale ☠☠☠☠a.. Bez przesady. Teraz pracował na drugą zmianę więc wracał ok 2 w nocy, w boże ciało przyjechał po mnie do szpitala, potem pojechaliśmy na grilla, wróciliśmy i on poszedł z Blanka na drugiego grilla a ja poszłam spać, wrócil ze spiaca blanka późno. Następnego dnia Blanka pojechała do jego.rodziców, ja na zakupy a on poszedł spać.. Myślę se.. Zmęczony, ja zajęłam się czymś, niech śpi. Ale potem pojechał a to tu a to tam i znów późno wrócił. Rano poszedł na ryby, a potem obiad u moich rodziców.. Wróciliśmy.. I poszedł spać. Dziś wstał przed 5 i wrócił o 14, obiad, wytrzepal dywan, i poszedł spać.. Bo kuzwa.. By chociaż zapytał czy nie potrzebuje chwili, czy nie pomoc.. Nie ☠☠☠☠a.. Stos szklanek, talerzy.. Bo ja jestem w domu.. Wkurza mnie to strasznie, że gdzies wyjść ma zawsze siłę a w domu wiecznie śpi, zmęczony i ma wszystko gdzies ![]() Nie wiem czy to ha przesadzam, czy co.. Ale czuje się taka.. Bezsilna.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kuźwa zła jestem bo będę musiała iść chyba jednak jutro do ginki...i kasa bez sensu wydana w sumie ![]() Mojemu młodemu chyba dzisiaj pójdzie górna jedynka...w sensie mleczak a i tak ma krater bo tej obok nie ma a stały ledwo na wierzch wyszedł. Aaa może to dziwnie zabrzmi ale siusiak się młodemu naprawił ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- kaja ja ostatnio swojemu wygarnąć co mi leży na wątrobie bo już nie wytrzymalam...nie wiem na jak długo ale póki co jest OK...wydaje się że coś do niego dotarło Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2015-06-08 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Zakorzenienie
|
Ja swojemu też wygarnelam ze czuje się jak nianka, sprzątaczka, praczka, zmywarka itd.. I jak grochem.. "bo ty siedzisz w domu a ja pracuje" nie no pewnie.. To on będzie wracał z pracy, pierdzial w kanapę a ja będę latała za nim ze szmata i sprzątała. Chce tylko żeby sprzątał po sobie a nie pucowal chatę.. Tak samo jak z kanapą.. W sobotę wypralam a dziś patrzę.. Już upierdzielona
![]() Obudził się teraz hrabia, w wisielczym humorze, i wziął Blanke na rower.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2768 |
Wtajemniczenie
|
Ah z tymi facetami to trzy światy. Kaja widzę że twój to ten typ co mój, ciągle zmęczony po pracy i przez to w domu nic nie robi, tez się scieram z nim o to że mega dużym ułatwieniem dla mnie będzie gdy chociaż po sobie posprzata
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- O to to to, idealnie opisalas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Zakorzenienie
|
U mnie to znowu czara goryczy się przegrała jak się po raz któryś okazało że "zapomniał" no â☠â☠â☠â☠a zawsze zapomina wszystko a ja to jestem jak notatnik,przypominaczem i nie wiem co jeszcze...a że już leciałam to powiedziałam wszystko co mnie ostatnio wâ☠â☠â☠â☠ialo i ooooo...
Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2015-06-08 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No kurde, 25 lat i jak emeryt ![]() Już się.boję jak będzie kładł płytki w nowym mieszkaniu za rok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
Luuuz mój mi szafkę w kuchni wymienia od 2 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2775 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25 lat i emeryt, no dosłownie.... ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Oo to są lepsi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
o widze ze dzisiaj ogólny dzien narzekania na facetów. Mój robił remont łazienki przez 4 miesiace. Wyobrazcie sobie nie miec wanny i pralki przez ponad 3 miechy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2780 |
Zakorzenienie
|
Tiaaa...chodziła nad rzekę z tara i śpiewała "o mój rozmarynie..."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Zakorzenienie
|
Oo też milutko..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2783 |
Zadomowienie
|
Alkamor dzięki za opinię. Kupię sobie tę maść i teraz ją będę stosować
![]() Jeśli chodzi o mojego Tż to też oczywiście miewa tak jak wasi. Wydaje mi się ze to normalne u mężczyzn. Mój co prawda raczej wszystko robi no ale o wszystko trzeba go prosić, przypominać, pokazywać palcem. Prywatna sekretarka, która o wszystkim musi pamiętać... |
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2786 |
Zakorzenienie
|
oooo tak, faceci są beznadziejni.......ja też robie za kalendarz, przypominacz, sprzątaczka, praczka, zaopatrzeniowiec.....odką d jestem w ciąży i jestem w domu to ani razu ze mną nie pojechał na zakupy! wszystko sama woże!
jak ja nie pamiętam o czymś że trzeba zrobić/ zapłacić/iść/zadzwonić- to on nigdy nie ogarnie! teraz tez- nie zapyta czy mi w czymś pomóc - rozumiem że jest padniety- wstaje o 5, idzie do pracy, wraca, je obiad i idzie zasuwać na działce. a ja ze wszystkim sama w domu. dziś mi tak stopy spuchły że wieczorem jak dłużej postałam to miałam wrażenie że mi zaraz pękną z bólu- widział że leże to nawet nie zapytał jak sie czuje. zapytał tylko czy mu zrobie kolacje. stałam w kuchni i płakałam z bólu to sie dopiero ogarnął i zapytał co mi jest....... i jeszcze te jego " a kupisz mi jutro truskaweczki?" nosz ☠☠☠☠a! ![]() a może jutro mam ochote leżeć w łóżku bo sie źle czuje! i wy mówicie że wasi tż-ci 25 lat i sie zachowują jak emeryci to sobie pomyślcie o moim jak sie zachowuje- ma 37 ![]() o matko! ale sie wyżaliłam! aż mi lżej ![]() wariatka ![]() ![]()
#2787 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze, że niunia ma się dobrze ![]() ale wypisał ci w ogóle l4? Cytat:
![]() nie ma tak! zaraz coś wymyślę i zablokuję wam kolejkę, będziecie razem ze mną czekać na koniec czerwca Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2788 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Widzę, że nadal brak wiadomości od Dominci ![]() Byliśmy z Leosiem u fryzjera i jesteśmy gotowi na pokazanie się Franiowi ![]() Nic dziś nie zrobiłam... I w rezultacie na jutro mam zaplanowane w chole*ę roboty ![]() A w środę wizyta ![]() mnie już 3 dzień pobolewa... zdradiwa jest ta pogoda teraz... Cytat:
![]() Cytat:
W Krakowie chyba tylko Tesco ma taka ofertę. Dwa razy zamawiałam przygotowanie zakupów, a mąż po pracy jechał to odebrać. Tylko, że przy zamówieniu internetowym oferta jest dużo uboższa niż jak fizycznie pójdzie się do sklepu. A szkoda... Cytat:
![]()
![]() |
#2789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no właśnie. Ja ostanie usg miałam 29 kwietnia. Ciekawe czy w środę mi zrobi czy dopiero w szpitalu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.