Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-08, 19:40   #3301
Jess922
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
No ona pisze o tych zielonych ale na te pure też się krzywi ja też nie wymyślam już nic innego bo sroka tak napisała mam tych pure od groma bo nakupowałam wtedy w Tesco co były. A zielonych mam 2 paczki

Ja też ostatnio podcięłam i zafarbowałam włosy i od razu mi się humor polepszył jeszcze jutro pazurki i w ogóle będzie super
A nie było szkoda jej ściąć? Bo zazwyczaj ciężko namówić takie dziewczynki do ścięcia
Miałaś wrzucić swoje zdjęcie i do dzisiaj nic czekamy tym bardziej z nową fryzurą

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Kasperka ciesz sie kochana ze miałas tych robotników bo moi od tygodnia sie nie pokazali rusztowanie stoi, taras rozwalony a ich nie ma. Szlag mnie trafia bo juz marze, zeby w koncu rozstawić stolik, parasol i kwiatuszki dac... Żebym mogła sobie pod wieczor posiedzieć. A tu kicha! Cos co miało trwać 5-6 dni trwa juz trzeci tydzien a konca nie widac !

Teraz odpoczywaj
fachowcy od siedmiu boleści
Stary 2015-06-08, 19:47   #3302
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Możliwe ... Chciałabym bardzo
Tylko jakaś niespokojna dziś jestem...

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Kochana, mieszkanie wyglada tragicznie
W środę zacznie się konkretna masakra
Ale caly czas mam w glowie moj nowy, sliczny parkiet i nowe schody
Tylko te sprzatanie, ukladanie itd bedzie najgorsze
U Ciebie dalej taras nieskonczony?!
To widac, ze prawdziwi " fachowcy" w akcji

No wlasnie mysl o nowym parkiecie hihi i ze juz blizej niż dalej

No fachowcami to sa spoko z tym, ze wykonują naprawde w ramach rekojmi... Za darmo wiec sie im nie spieszy !

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 19:58   #3303
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie mysl o nowym parkiecie hihi i ze juz blizej niż dalej

No fachowcami to sa spoko z tym, ze wykonują naprawde w ramach rekojmi... Za darmo wiec sie im nie spieszy !

To chociaż tyle, że dobrze robią
Lepiej dłużej a dokładniej niż jakby fuszerke mieli odwalić

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Jak samopoczucie?
Leżysz i pachniesz nowymi perfumami ?

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-06-08 o 19:59 Powód: Blad
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 20:33   #3304
majka242007
Zakorzenienie

Objadlam sie czeresniami i ledwo sie ruszalam... Wiec dojadlam bananem... I sie polozylam... Maly sie wierci bardzo a ja wpadlam na pomysl zeby zjesc sliwki. Teraz juz chyba niw wstane juz :-D ale czeresnie jeszcze leżą obok mnie i się patrza. Musze je dojesc :-D
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 20:36   #3305
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Kasperka ciesz sie kochana ze miałas tych robotników bo moi od tygodnia sie nie pokazali rusztowanie stoi, taras rozwalony a ich nie ma. Szlag mnie trafia bo juz marze, zeby w koncu rozstawić stolik, parasol i kwiatuszki dac... Żebym mogła sobie pod wieczor posiedzieć. A tu kicha! Cos co miało trwać 5-6 dni trwa juz trzeci tydzien a konca nie widac !

Teraz odpoczywaj
noo tak to bywa z robotnikami;/Ach współczuję Ci.

Majka podziel się czereśniami. U mnie ani widu ani słychu ich a tak lubię.
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 20:40   #3306
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

mms ku, no widzisz znowu nerwy nie potrzebne Ładnie Ci Igi rośnie
Co do Planu, ja bazowałam na tym http://www.rodzicpoludzku.pl/Plan-Porodu
Ależ Ci świetnie wyszło Kurcze, Kubuś, Kłapouchy i pszczółki - mistrzostwo świata
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny. Zaczynam 33 tc
Wczoraj byłam na wizycie. A więc Mały waży 1890 gram a nie 2500 jak mi w szpitalu mówiono;d Poza tym ma długą kość udową no i co pani ginekolog mówiła to strasznie długie włosy. Aż zdzwiona byłam, że to można na usg dostrzec. No i mielismy też 4d i Mały buzię rączką zasłonił i nagle środkowy paluszek nam wystawił;d urwis kochany. Ale wszystko w porządku No i termin mi się przesunął na 29 lipca, ale mówi, że szybciej raczej urodzę. Więc panika coraz większa.
Roxana super, że pogadaliście

mms_22 śliczne te literki Ci wyszły. Hmm może sama się skuszę
A do nas w końcu słońce dotarło i nie pada Ale się cieszę.
Jeszcze wczoraj w ikei byliśmy po komodę i teraz tylko czekamy aż klucze do domku dostaniemy i przeprowadzka
Dziękuję
I gratuluję udanej wizyty

Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość

Jess, Mms, Majka, Aliczka gratuluje udanych wizyt super że maluszki rosną

Mms literki boskie i te kolory - super.. Gdzie można taki filc kupić?? w pasmanterii np?? nigdy się nie orientowałam
Dziękuję
Ja filc kupiłam w zestawie (10 szt) w sklepie z art. papierniczymi Zapłaciłam 14 zł + wata 6 zł. Nici miałam własne, tusz w drukarce też, więc nie licząc włożonej pracy kosztowało mnie to 20 zł, a znajoma koleżanki szyje takie za ponad 90 zł więc sporo zaoszczędziłam no i mam satysfakcję, a to jest bezcenne

U nas dzisiaj było trochę chłodniej, więc czułam się nieźle
Poza tym tak jak pisałam byłam u mamy i najadłam się pierogów z serem i truskawkami Boże, jakie były pyszne Oczywiście Mamuśka dała zięciowi na wynos (więc miałam obiad z głowy), ale i tak kilka mu podebrałam
a i przywiozłam sobie truskawki, z których zrobiłam koktajl i pucharki

jedynie co mnie trochę martwi to to, że Iguś rusza się zdecydowanie mniej i delikatniej niż zawsze... ale staram się nie panikować i poczekam do jutra... Ja od wczoraj popołudnia dość dużo się ruszałam, więc może też przez to...

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:

a u mnie drzewo aż ugina się pod ciężarem pięknych bordowych czereśni, ale jakoś nie mam ochoty na nie

tak w ogóle to jutro jadę do babci, która kończy 98 lat... i nie wiem co jej kupić, bo tak na prawdę wszystko czego potrzebuje kobieta w tym wieku - ma... chyba postawię na bukiet kwiatów i czekoladki (które lubi) chyba, ze macie jakieś pomysły? ;>

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 20:50   #3307
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:

W biedronce sa 9,99zl za pol kg takie duze ciemne czeresnie... Pycha
Stary 2015-06-08, 20:50   #3308
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Dziękuję

Dziękuję
I gratuluję udanej wizyty

Dziękuję
Ja filc kupiłam w zestawie (10 szt) w sklepie z art. papierniczymi Zapłaciłam 14 zł + wata 6 zł. Nici miałam własne, tusz w drukarce też, więc nie licząc włożonej pracy kosztowało mnie to 20 zł, a znajoma koleżanki szyje takie za ponad 90 zł więc sporo zaoszczędziłam no i mam satysfakcję, a to jest bezcenne

Poza tym tak jak pisałam byłam u mamy i najadłam się pierogów z serem i truskawkami Boże, jakie były pyszne Oczywiście Mamuśka dała zięciowi na wynos (więc miałam obiad z głowy), ale i tak kilka mu podebrałam

jedynie co mnie trochę martwi to to, że Iguś rusza się zdecydowanie mniej i delikatniej niż zawsze... ale staram się nie panikować i poczekam do jutra... Ja od wczoraj popołudnia dość dużo się ruszałam, więc może też przez to...

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

a u mnie drzewo aż ugina się pod ciężarem pięknych bordowych czereśni, ale jakoś nie mam ochoty na nie

tak w ogóle to jutro jadę do babci, która kończy 98 lat... i nie wiem co jej kupić, bo tak na prawdę wszystko czego potrzebuje kobieta w tym wieku - ma... chyba postawię na bukiet kwiatów i czekoladki (które lubi) chyba, ze macie jakieś pomysły? ;>

Ja wczoraj cały dzien na chodzie byłam to i Julka malutko aktywna była... Wręcz wieczorem liczyłam ruchy. Wiec obserwuj do jutra i nie stresuj sie

Ja zawsze babci TŻ (84lata) fajnego kwiatuszka w doniczce kupuje (bo sie przynajmniej trzyma i zawsze jest zadowolona ze nie cięte kwiaty ktore zaraz wyrzucić musi) i do tego zawsze jakas ozdobę do domu... Czy to obrusik czy cos do postawienia na szafkę czy cos... I zawsze najbardziej nam dziekuje za prezent

Synuś i Córcia
Stary 2015-06-08, 21:06   #3309
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj cały dzien na chodzie byłam to i Julka malutko aktywna była... Wręcz wieczorem liczyłam ruchy. Wiec obserwuj do jutra i nie stresuj sie

Ja zawsze babci TŻ (84lata) fajnego kwiatuszka w doniczce kupuje (bo sie przynajmniej trzyma i zawsze jest zadowolona ze nie cięte kwiaty ktore zaraz wyrzucić musi) i do tego zawsze jakas ozdobę do domu... Czy to obrusik czy cos do postawienia na szafkę czy cos... I zawsze najbardziej nam dziekuje za prezent

Na razie nie panikuję bardzo, bo coś tam się rusza, tylko mniej ale raz już tak miałam

moja babcia już praktycznie nie chodzi (tzn sama nie chodzi, podtrzymywana zrobi kilka kroków) i ogólnie słabo widzi, słabo słyszy... mieszka u ciotki i pokój ma cały w różnych aniołkach, figurkach, wyszywanych poduszkach, itp, bo nazbierała tego przez ostatnie lata (dzien babci, urodziny, imieniny itp.).

Ogólnie powiem Wam, że 98 lat, to piękny a zarazem smutny wiek... Bo tak jak moja babcia (której lekarze już kilkakrotnie nie dawali szans na przeżycie min z powodu wody w płucach) całymi dniami siedzi i ciągle mówi że czeka na śmierć i się boi a jeszcze 5 lat temu była pełna życia
Tak swoją drogą, to powiem Wam, że najcięższy okres miała w zeszłym roku przed wiosną... Był taki wieczór, kiedy pielęgniarki w szpitalu świeciły jej gromnicę, bo wydawało się, że to już koniec, a wyszła z tego... i wiecie co wszyscy mówili? Że ją przy życiu trzyma nasze wesele (które było we wrześniu) wielokrotnie powtarzała, że chciałaby mnie zobaczyć w sukni ślubnej i co? i była na weselu. Fakt faktem na wózku, ale była i nawet z nami zatańczyła (siedząc na wózku - rzecz jasna) co prawda skrytykowała moją fryzurę (bo kobiecina szczera jest aż do bólu), ale była mega szczęśliwa - wszyscy to widzieli a pomyśleć, że kilka miesięcy wcześniej była w stanie krytycznym...

Igorek

Stary 2015-06-08, 21:16   #3310
majka242007
Zakorzenienie

Roxana od Jaworzna nadciaga taka burza ze szok, czarne wielkie chmury i juz sie blyska, zaczyna padac... Wiec dojdzie i do ciebie na bank...
Stary 2015-06-08, 21:21   #3311
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Roxana od Jaworzna nadciaga taka burza ze szok, czarne wielkie chmury i juz sie blyska, zaczyna padac... Wiec dojdzie i do ciebie na bank...

Nie gadam z Toba haha
Obiecujesz i obiecujesz i nic z tego nie ma

Synuś i Córcia
Stary 2015-06-08, 21:24   #3312
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie gadam z Toba haha

U mnie leje
W końcu chłodniej jest i może lepiej będzie się spało
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 21:25   #3313
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
U mnie leje
W końcu chłodniej jest i może lepiej będzie się spało

Wszystkie mnie dobijajcie haha
Ja tak uwielbiam burze, uwielbiam deszcz... W sensie - po takich upalnych dniach. A tu kicha !

Synuś i Córcia
Stary 2015-06-08, 21:32   #3314
majka242007
Zakorzenienie

mms_22 98lat to juz sporo... Jej... Tylko zyczyc 200lat dla takiej babuni to liczy sie bardziej pewnie rodzina i to ze pamietac bedziesz i przyjdziesz niz jakies prezenty. Kwiatuszek moze doniczkowy i czekoladki beda dobrym prezentem na pewno. Moja Mania ma 87lat mieszka drzwi obok mnie z kuzynem. Ale jej cisnienie znowu doskwiera. Tez czasem akcje robi to ja biore do siebie i lezy, odpocznie, dam jej leki, tz cisnienie zmierzy, czuje sie ze ktos o nia dba i wraca do formy. Jeszcze do klubu seniora lata, na zakupy itd wiec super sie trzyma ogolnie.

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Nie gadam z Toba haha
No jak to co u mnie jest za oknem do ciebie nie dotrze to pomysle ze na jakiejs pustyni mieszkasz i piach odbija chmury.
Stary 2015-06-08, 21:39   #3315
mms_22
Zakorzenienie

a właśnie... mam pytanie odnośnie klinu do łóżeczka : czy one mogą mieć różną wysokość, czy są standardowe? Bo byłam dzisiaj w jednym skelpie dziecięcym i patrzyłam na te kliny, ale jakieś takie niskie i miękkie mi się wydawały... Nigdy wcześniej nie widziałam na żywo takiego klinu, więc nie wiem, czy tamte były ok, czy lepiej jak byłby twardy? np taki jak materac?

Igorek

Stary 2015-06-08, 21:46   #3316
asienka_182
Rozeznanie

Ja juz w łóżku po jakże męczącym dla mnie dniu
U nas jest nawet chlodno wiec super sie będzie spalo przy otwartym oknie
A przy okazji pochwale sie moim golym brzuszkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20150608_002.jpg (55,2 KB, 29 załadowań)
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 21:58   #3317
MsLullaby
Zakorzenienie

Hej ho laski wieczorową porą
Bartek Lobuz nie chce spać, ale tż z nim jest ja mam wolne wcinam parówki i pije zimną bavarie 0% byliśmy dziś nowym wózkiem w wersji spacerowej pierwszy raz poza domem i super się prowadzi, jestem bardzo zadowolona z zakupu jutro pakuję torbę do szpitala

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 22:12   #3318
majka242007
Zakorzenienie

No a moja Maja jak trzy noce z rzedu darla dziobka bo nos zatkany przez alergie i spala u nas na kanapie tak dzis o ile lepiej juz bo burza to znowu przyleciala z kolderka i podusia na kanape bo sie boi grzmotow. Wskoczyla na kanape i szczesliwa bo tv jeszcze patrzymy wiec spać nie musi...
Stary 2015-06-08, 22:30   #3319
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
mms_22 98lat to juz sporo... Jej... Tylko zyczyc 200lat dla takiej babuni to liczy sie bardziej pewnie rodzina i to ze pamietac bedziesz i przyjdziesz niz jakies prezenty. Kwiatuszek moze doniczkowy i czekoladki beda dobrym prezentem na pewno. Moja Mania ma 87lat mieszka drzwi obok mnie z kuzynem. Ale jej cisnienie znowu doskwiera. Tez czasem akcje robi to ja biore do siebie i lezy, odpocznie, dam jej leki, tz cisnienie zmierzy, czuje sie ze ktos o nia dba i wraca do formy. Jeszcze do klubu seniora lata, na zakupy itd wiec super sie trzyma ogolnie.

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

No jak to co u mnie jest za oknem do ciebie nie dotrze to pomysle ze na jakiejs pustyni mieszkasz i piach odbija chmury.

Wybacz ale u mnie cisza haha

Synuś i Córcia
Stary 2015-06-08, 22:46   #3320
Niespodziewajka25
Rozeznanie

TŻet mnie wkurzył .. upłakałam się , nie wiem czy zasnę .. Po jakiego grzyba ktoś wymyślił facetów ???

Dobranoc
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 22:48   #3321
majka242007
Zakorzenienie

Niespodziewajka nic sie nie martw... Taki ich urok ze chodza i wkurzaja. Jutro pewnie juz dobrze bedzie 😘
Stary 2015-06-08, 22:53   #3322
roxana_lu
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Majka burza idzie ! Niech tak troszkę popada

Niespodziewajka oj wiem jak faceci potrafią wkurzyć ale grunt ro podejśc do nich z dystansem bo nerwy i tak nic nie dadzą

Synuś i Córcia
Stary 2015-06-08, 22:53   #3323
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
W biedronce sa 9,99zl za pol kg takie duze ciemne czeresnie... Pycha
Tylko, że ja w Irlandii mieszkam niestety Tutaj owoców takich dobrych się nie doświadczy. Wszystko w plastikowych pojemniczkach mega sztuczne.. ach ja chce do Polski wrócić..
Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość

buuu moja mama też mi co chwilę mówi jakie to truskaweczki na ogródku i ile wiśni będzie i agrest i ach... szkoda, że się owoców nie da wysłać;d
Igorek ma mniej miejsca więc pewnie dlatego mniej Go czujesz. Ale jak się martwisz to wypij coś zimnego i na lewym boku się połóż. Albo coli się napij.
Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
TŻet mnie wkurzył .. upłakałam się , nie wiem czy zasnę .. Po jakiego grzyba ktoś wymyślił facetów ???

Dobranoc
Kochana nie smutaj. Jutro będzie lepiej*
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-08, 22:56   #3324
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Majka burza idzie ! Niech tak troszkę popada

Niespodziewajka oj wiem jak faceci potrafią wkurzyć ale grunt ro podejśc do nich z dystansem bo nerwy i tak nic nie dadzą
No od nas wlasnie sobie poszla... Ale pioruny i grzmoty byly ostre sama kilka razy podskoczylam jak uderzylo.
Stary 2015-06-08, 22:59   #3325
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
No od nas wlasnie sobie poszla... Ale pioruny i grzmoty byly ostre sama kilka razy podskoczylam jak uderzylo.

Padało ?
Bo na pioruny to juz sobie popatrzyłam, mogą sobie pójść... Teraz DEEEESSZZCZZZZ

Synuś i Córcia
Stary 2015-06-08, 23:02   #3326
majka242007
Zakorzenienie

Nooo lało nie padało... I to z dwie godziny dobre. Jeszcze pokropuje...

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Wszystko poszlo... Jak by w twoja strone... Mam nadz ze w chmurach deszczu nie braknie i dla ciebie 😀
Stary 2015-06-08, 23:04   #3327
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo lało nie padało... I to z dwie godziny dobre. Jeszcze pokropuje...

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Wszystko poszlo... Jak by w twoja strone... Mam nadz ze w chmurach deszczu nie braknie i dla ciebie

Hahaha

Swoja droga zabrałam juniora do siebie spac a TŻ ma nockę u juniora jakby cos to bede i jego wołać jak sie faktycznie i u nas tak rozkręci haha tylko nie wiem jak ja sie wtedy wyspie

No ja mam nadzieje ze tego deszczu całego nie wykorzystałas... Bo Cie znajdę...

Synuś i Córcia
Stary 2015-06-08, 23:05   #3328
Nicole`_
Zakorzenienie

Hej witam się po dłuuugim weekendzie Szkoda, że tak szybko minął. Jutro rano lecę na badanie krwi, w środę mam wizytę (3 prenatalne) i obiecuję, że od jutra wracam do Was... dziś nie mam za bardzo sił na pisanie, jakoś nie mogę się pozbierać po podróży. Także ja tylko tak krótko i szybko się melduję

A teraz idę się myć i spać, bo nie wstanę rano

Dobranoc
Stary 2015-06-08, 23:13   #3329
majka242007
Zakorzenienie

Hehe dobrze myslisz... Dzieciaczka miec przy sobie i nie trzeba latac przez xale mieszkanie,, pincet,, razy... My w pokoju mamy lozko i kanape wiec Maja na kanapie spi... Moglaby juz isc do siebie bo po burzy ale przypomnialo sie jej ze ma zatkany nos.... I teraz nie wiem czy tylko mnie nabija w butelkę czy faktycznie hehe.no ale dobra juz machnelam reka, niech spi. Tz tez zasnal...

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

A i nie umiem sobie miejsca znalesc na lozku... Juz nie ogarniam tego spania... Jak juz zasne to ok, choc tz twierdzi ze w nocy sie mecze i postekuje przy przekrecaniu sie z boku na bok... Mam juz dosc nocy i spania... Na lewym boku boli mostek bardzo, na plecach csla miednica i kregoslup do tego stopnia ze nie potrafie sama sie obrucic, na prawym jest ok ale spie na nim od kilku miesiecy i juz mnie boli na sama mysl ze znów mam sie tak polozyc... Poducha miedzy nogami jedynie jest ok... Dzis wymyslilam... Wzielam fotel, przystawilam do lozka, na oparcie dodalam dwie duze miekkie poduszki tak by idealnie plecy sir opieraly, jasiek pod glowe i tak leze... nogi na lozku normalnie przykryte... Moze mi tak lepiej sie spalo bedzie...
Stary 2015-06-08, 23:16   #3330
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe dobrze myslisz... Dzieciaczka miec przy sobie i nie trzeba latac przez xale mieszkanie,, pincet,, razy... My w pokoju mamy lozko i kanape wiec Maja na kanapie spi... Moglaby juz isc do siebie bo po burzy ale przypomnialo sie jej ze ma zatkany nos.... I teraz nie wiem czy tylko mnie nabija w butelkę czy faktycznie hehe.no ale dobra juz machnelam reka, niech spi. Tz tez zasnal...

Tylko ze ja nie mam powodu latać po mieszkaniu w nocy. Juniora nic nie ruszy. Obudził sie teraz, poszedł do okna poogladac jak sie błyska, wskoczył do lozka i poszedł spac. On sie raczej nie boi takich rzeczy... Wzięłam sobie go tak o, dla przyjemności tak to wieczorem by raczej nie chciał isc do mnie spac, ewentualnie jak sie w nocy przebudzi to czasami uda mi sie go naciągnąć na spanie u mnie... On twierdzi, ze ma fajniejszy pokój i lepsze lozko... No

Dobra, stwierdzam, ze chyba po burzy, raczej przeszło bokiem, poszło na Gliwice. Prawie juz nie błyska ... Wkurzylam sie, ide spac haha

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
A i nie umiem sobie miejsca znalesc na lozku... Juz nie ogarniam tego spania... Jak juz zasne to ok, choc tz twierdzi ze w nocy sie mecze i postekuje przy przekrecaniu sie z boku na bok... Mam juz dosc nocy i spania... Na lewym boku boli mostek bardzo, na plecach csla miednica i kregoslup do tego stopnia ze nie potrafie sama sie obrucic, na prawym jest ok ale spie na nim od kilku miesiecy i juz mnie boli na sama mysl ze znów mam sie tak polozyc... Poducha miedzy nogami jedynie jest ok... Dzis wymyslilam... Wzielam fotel, przystawilam do lozka, na oparcie dodalam dwie duze miekkie poduszki tak by idealnie plecy sir opieraly, jasiek pod glowe i tak leze... nogi na lozku normalnie przykryte... Moze mi tak lepiej sie spalo bedzie...

Mi na szczęście nic więcej nie trzeba oprócz rogala tez sie kręcę i kręcę w nocy, wstaje sikać to niczym wrócę to Julka jest obudzona a ja sie zas nie moge ułożyć ale chwila i jakos jest

Synuś i Córcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości